Najboljše nagrade VPN za leto 2020

VPN je nujen, če želite varno in varno brskati po spletu, dostopati do spletnih mest z omejenim pretokom, ki so omejeni na geo ali uporabljati storitve torrenting.

Vendar pa je s toliko odličnimi VPN-ji, ki jih lahko izbirate, vedeti, kateri je pravi za vas, je lahko težko.

Toda ne skrbite, pomoč je na voljo.

Pri vpnMentor smo testirali več kot 200 VPN-jev. Ogledali smo si njihovo hitrost, zanesljivost, raven zasebnosti, število in lokacije strežnikov ter storitve za stranke.

Rezultati so v!

Z veseljem vam lahko podelimo najboljše nagrade VPN leta 2020.

Najboljši VPN-ji leta 2020

Najboljše nagrade VPN za leto 2020

Najboljši skupni VPN: Najboljše nagrade VPN za leto 2020

Medtem ko je bilo nekaj najboljših kandidatov za najboljši skupni VPN, je bil jasen zmagovalec NordVPN.

NordVPN ima več kot 2000 strežnikov v 56 državah po vsem svetu. VPN je na voljo za Windows in Mac, ima razširitev brskalnika za Chrome in Firefox ter ima odlične aplikacije za Android in iOS. Poleg tega je NordVPN usposobljen za deblokiranje Netflixa, Huluja, BBC IPlayerja in drugih priljubljenih spletnih strani za pretakanje.

Najpomembneje je, da vaša varnost ne bo ogrožena. Funkcije, kot so vojaško šifriranje, dvojni VPN in samodejni preklop, prikazujejo, kako NordVPN ceni vašo zasebnost.

Najboljši del je, da je NordVPN povsem cenovno ugoden, zlasti z njihovimi odličnimi dveletnimi in enoletnimi načrti.
Spodnja črta: NordVPN je odlična kombinacija vrhunske storitve za razumne stroške.

Oglejte si ponudbe

Najboljše nagrade VPN za leto 2020Najboljši VPN za hitrost: Najboljše nagrade VPN za leto 2020

Ko gre za hitrost, ExpressVPN odpihuje konkurenco.

V vsakem opravljenem preizkusu, ExpressVPN vedno premaga konkurenco, ne glede na operacijski sistem ali platformo. Ni pomembno, kateri dan je ali kdaj ga testiramo – v računalniku, Macu, iOS-u in Androidu, ExpressVPN je vedno najhitrejši.

Vrhunska storitev ExpressVPN ponuja tudi več strežnikov kot kateri koli drug VPN, in nenehno izboljševanje kaže, da je podjetje vloženo v njihovo tehnologijo.

Če želite, da VPN pretaka Netflix (ali katero koli drugo storitev pretakanja za to zadevo) brez kakršnega koli varovanja, je ExpressVPN tisti, ki bo šel z njim.

Oglejte si ponudbe

Najboljše nagrade VPN za leto 2020Najboljši VPN za storitve za stranke: Najboljše nagrade VPN za leto 2020

Storitev za stranke je ključnega pomena, če gre za VPN, in čeprav ima večina VPN-jev nekakšno storitev za stranke, se ne primerja z zasebno zasebno VPN.

Kar PrivateVPN izstopa je to, da je lastnik zelo vpleten in vložen v izdelek. Zagotavlja, da podjetje spoštuje visoke evropske standarde.

PrivateVPN je kot butični VPN; ko želite začutiti, da nekdo skrbi za vas in posluša vaše potrebe, ste lahko odvisni od njih.

Oglejte si ponudbe

Najboljše nagrade VPN za leto 2020Najboljši VPN za svojo vrednost: Najboljše nagrade VPN za leto 2020

Ko je CyberGhost prenehal ponujati svoj “brezplačni” VPN, se je podjetje odločilo ohraniti nizko ceno za svojo premijsko storitev. Njihov Pro načrt – ki je prej stala več kot 10 USD na mesec – je zdaj na voljo za približno 2 do 4 USD (odvisno od trenutne ponudbe).

Storitev premium CyberGhost je vrhunska konkurenca na trgu VPNt. CyberGhost bi moral zlasti stati na tisoče strežnikov, aplikacij za vse naprave in specifičnih strežnikov za različne namene. Vendar je vedno na voljo za zelo ugodno ceno, zato smo ga poimenovali kot najboljši VPN.

Oglejte si ponudbe

Najboljše nagrade VPN za leto 2020Najstabilnejši VPN: Najboljše nagrade VPN za leto 2020

Zasebni dostop do interneta vlaga v svoj izdelek in ne v drago oglaševanje. Ker izdelek govori sam zase, podjetje večinoma pridobi kupce s pomočjo napotnic. To veliko pove za VPN, ki obstaja od leta 2010.

Na Redditu je PIA eden najbolj priporočenih VPN-jev. Povezave so stabilne, varnost je vredna zaupanja, funkcije pa so tisto, kar večina ljudi išče v VPN-ju. Poleg tega so strežniki PIA vedno aktivni in služba za stranke se hitro odzove (ne, da jo potrebujete zelo pogosto).

Poskusite in videli boste, o čem govorimo.

Oglejte si ponudbe

Najboljše nagrade VPN za leto 2020Najboljši brezplačni VPN:  Najboljše nagrade VPN za leto 2020

TunnelBear preprosto ponuja najboljšo resnično brezplačno, brez drobnega tiska, VPN storitev.

Čeprav vas omejuje na 500 MB, lahko s tem veliko storite. TunnelBear je tudi preizkusil dobro hitrost in je trden izdelek.

Za razliko od drugih brezplačnih VPN-jev lahko računate, da TunnelBear ne bo ukradel vaše identitete ali je prodal. Do danes je edini brezplačni VPN, ki je pregledal poročilo tretjega svetovalnega podjetja, ki kaže, kako pošteno je podjetje.

TunnelBear je odlična izbira, če morate le dan ali dva na Kitajskem preveriti svoj Gmail.

Oglejte si ponudbe

Najboljše nagrade VPN za leto 2020Najboljši VPN za zasebnost: Najboljše nagrade VPN za leto 2020

Vodi ga podjetje, ki je lastnik Protonmail-a, največje šifrirane storitve pošte na svetu, ProtonVPN morda ni najcenejši ponudnik na trgu, vendar ponuja neprekosljivo švicarsko kakovost in je močan igralec v zasebnosti.

Medtem ko ima ProtonVPN varnostne funkcije, kot so no-dnevniki, podpora Tor preko VPN in P2P, njihova preglednost in predanost zasebnosti uporabnikov izstopata kot zanesljiv in zaupanja vreden VPN.

ProtonVPN je zagotovo nastajajoči VPN z odličnim izdelkom in svetlo prihodnostjo.

Oglejte si ponudbe

Torej, kateri VPN boste izbrali? Ne pozabite se vrniti in pustite pregled katere storitve ste izbrali.

Še vedno niste prepričani, ali potrebujete VPN ali kako dejansko delujejo? Kliknite tukaj, če želite izvedeti več.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me