Najboljših 8 BREZPLAČNIh VPN-jev za hudournike v letu 2023: varno in zanesljivo

Ne glede na to, ali morate v svoji državi zaobiti hudourniške bloke ali želite, da bi hudourniki ostali anonimni, potrebujete VPN.

In s toliko brezplačnimi VPN-ji na trgu, zakaj ne bi dobili enega za nič?

Medtem ko lahko dobite brezplačen VPN za hudournike, morate poznati tveganja in omejitve brezplačnih storitev.

Ne samo da so brezplačni VPN-ji lahko počasni in nezanesljivi, nekateri pa ogrožajo vašo varnost. 

Več brezplačnih VPN-jev niti ne bo dovolilo hudourništva na njihovih strežnikih sploh.

Če cenite resnično anonimnost, visoke hitrosti prenosa / prenosa in popolno zanesljivost, vedno priporočam uporabo poceni premium VPN.

Vrhunske storitve, kot je NordVPN so varne in strele vendar ne stanite zelo veliko na mesec. Lahko celo uživajte mesec dni brez tveganja s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Če ne želite plačevati, so nekateri brezplačni VPN-ji dobri za hudourništvo – če ne upoštevate nekaj omejitev.

Preizkusil sem 25 storitev, da sem našel osem najboljših brezplačnih VPN-jev za hudourništvo. Mogoče bodo ponudili kompromis med hitrostjo in stroški, vendar vam bodo omogočili varno hrepenenje.

Najboljši brezplačni VPN-ji za hudourništvo – Kratek vodnik

 1. NordVPN: Dobite enomesečni neomejen dostop do enega najboljših VPN-jev za hudourništvo z 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. Zelo visoke hitrosti, varnostna programska oprema CyberSec in namenski strežniki P2P.
 2. Windscribe: Ta brezplačni VPN je hiter, enostaven za uporabo in ima strežnike, ki podpirajo hudourništvo. Prenos lahko omeji 10 GB / mesečno nadomestilo za podatke.
 3. Ščit za žarišča: Popolnoma brezplačna P2P prijazna storitev z dobro hitrostjo in varnostjo. 500 MB brezplačnih podatkov na dan, ki lahko omeji hudourništvo.
 4. Skrij.me: Ta brezplačni VPN ponuja neomejeno pasovno širino in neomejene hitrosti. Dostop do strežnika in uporaba sta omejena; dobiš 2 GB podatkov na mesec.
 5. ZasebnoVPN: Poskusite enega od naših najbolj priporočljivih vrhunskih VPN-jev brez tveganja s 7-dnevno brezplačno preskusno različico. Neomejene hitrosti in uporaba za celotno preizkušnjo, z hitri, globalni, P2P prijazni strežniki.

Kaj je ulov z brezplačnimi VPN-ji?

Brezplačni VPN-ji so lahko počasni in nezanesljivi. Lahko so tudi nevarne.

Če vas skrbi za anonimnost in varnost med hudourniki, je lahko brezplačna VPN tvegana izbira.

Kompatibilnost

Veliko brezplačnih VPN-jev ne podpira hudourništva, začeti z.

Prosti strežniki VPN so pogosto prenaseljeni. Ker je hudourništvo lahko veliko pasovno širino, veliko brezplačnih storitev blokira P2P promet da preprečijo, da bi se njihovi strežniki preobremenili.

Samo premium VPN-ji imajo običajno omrežje in infrastrukturo, da ponujajo namenske strežnike P2P za hudournike.

Varnost

Eden od razlogov, da lahko med hudournikom uporabljate VPN, je zaščititi anonimnost.

Zanašate se na VPN, da bo prikril vaš IP naslov od drugih vrstnikov v roju. Šifriranje prek omrežja VPN prav tako vsem preprečuje, da bi spremljali vaše vedenje v spletu, tako da nihče ne bi videl, da se mučite.

Brezplačni VPN-ji redko ponujajo varnostne funkcije, ki so dovolj močne in zanesljive, da zagotavljajo vašo varnost med hudourniki.

Ponavadi se ne morejo potegovati s storitvami premium, ki ponujajo šifriranje vojaškega razreda in druge funkcije, zasnovane tako, da vaš IP naslov ves čas skrivajo.

Omejitve

Omejitve so eden najbolj motečih vidikov uporabe brezplačnega VPN-ja za hudourništvo.

Brezplačni VPN skoraj vedno nalagajo zgornjo mejo nadomestil za podatke, ki ne plačujejo strankam.

Ne le, da ste omejeni v tem, koliko lahko hudournika, ampak nekateri brezplačni VPN-ji celo namerno zmanjšajo vaše hitrosti.

Če želite neomejene podatke in hitro hitrejše nalaganje in nalaganje, namesto tega potrebujete poceni premium VPN.

Najboljši brezplačni VPN-ji za hudourništvo (posodobljeno 2023)

Obstaja nekaj nevarnih brezplačnih VPN-jev, vendar je tudi nekaj dobrih. Izvedel sem obsežne teste, da sem lahko izbral osem najboljših brezplačnih VPN-jev za hudourništvo, temelji na hitrosti, varnosti in združljivosti.

Vsako priporočilo ima svoje omejitve. Vseeno pa bi vam morali omogočiti, da vsaj nekaj torrentov opravite brezplačno.

1. NordVPN

Najboljših 8 BREZPLAČNIh VPN-jev za hudournike v letu 2023: varno in zanesljivo

 • 4.400+ namenskih strežnikov P2P
 • Super velike hitrosti
 • Vojaško šifriranje in stroga politika brez zapisov
 • Zaviralec zlonamerne programske opreme CyberSec
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Sodeluje z: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime TV, Hulu in HBO GO
 • Združljivo z: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome in nekaterimi usmerjevalniki

NordVPN je najbolj varna storitev za hudourništvo.

Na srečo ga lahko preizkusite mesec dni brez tveganja, če ga uporabite 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. To je cel mesec hudourništva z neomejenimi podatki in neomejeno hitrostjo.

NordVPN je super hitro, tudi. Med preizkusi sta bili hitrosti prenašanja in prenosa odlični – hitro in enostavno sem se lahko vrtel brez prekinitev ali zamud.

NordVPN ima 4.400+ namenskih strežnikov P2P po vsem svetu, kar vam ponuja veliko možnosti, ko gre za deblokiranje in hudourništvo.

Je neverjetno enostaven za uporabo s torrent strankami. Orodje za priporočila strežnika vas samodejno poveže z najboljšim strežnikom, optimiziranim za P2P.

  Najboljših 8 resnično brezplačnih VPN-jev za Linux

Medtem ko torrentujete, NordVPN ščiti vašo zasebnost s 256-bitnim AES šifriranjem. Preklopno stikalo in zaščita pred puščanjem DNS poskrbite, da vaš naslov IP ni nikoli izpostavljen v svojem roju.

Programska oprema za zaščito CyberSec celo blokira oglase in zlonamerno programsko opremo, skupaj s sumljivimi spletnimi mesti in prenosi. Zaščiteni ste pred naključno mučenjem zlonamerne programske opreme.

Če vas bolj skrbi varnost kot varnost, je tudi NordVPN SOCKS5 združljiv s proxyjem. Proxy povečuje vaše hitrosti za še hitrejše hudourništvo. Morda je nekoliko manj varna, vendar bi morala biti v redu za večino uporabnikov.

Nazadnje je NordVPN s sedežem v Panami, prijazni do zasebnosti, ki ni v Zavezništvo štirinajstih oči. Skupaj s svojimi stroga politika brez zapisov, NordVPN lahko zaupate, da nikoli ne hrani ali posreduje nobenih vaših podatkov.

Lahko se celo odločite za plačati s kripto valutami če ne želite izpostaviti nobenih svojih osebnih ali plačilnih podatkov.

Naš popoln pregled NordVPN vam bo povedal vse drugo, kar morate vedeti.

Pridobite NordVPN brezplačno!

2. Windscribe

naprava za jabolko vetrobranskega stekla

 • P2P-prijazni strežniki v 10 državah
 • 10 GB podatkov na mesec
 • Dobre hitrosti
 • Vgrajen je blokator oglasov in zlonamerne programske opreme
 • Politika brez zapisov
 • Sodeluje z: YouTube, BBC iPlayer, Kodi in HBO GO
 • Združljivo z: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera in usmerjevalniki

Windscribe je a popolnoma brezplačna storitev, ki omejuje dostop do podatkov in strežnikov.

Brezplačni uporabniki so Dostop do strežnikov je dovoljen le v 10 državah. Te države vključujejo Združeno kraljestvo, Hong Kong, ZDA, Kanado, Francijo, Nemčijo, Nizozemsko, Norveško, Romunijo in Švico.

To vam daje dober dober svetovni razmah. Vendar ne boste mogli prenesti nobene vsebine, ki je omejena na zemljevid v nobeni drugi državi.

Večina strežnikov Windscribe je prijazna P2P zato bi morali najti takšnega, ki deluje za vas. Med testi sem lahko našel več strežnikov, ki so bili dobri za hudourništvo.

Edina pomanjkljivost je bila, da je zgornja meja podatkov Windscribe omejila, koliko lahko prenesem in naložim.

Kot brezplačen uporabnik, mesečno dobiš 10 GB podatkov. Če tvitnete Windscribe, imate možnost, da to nadomestilo podaljšate za 5 GB.

Kljub temu je to dovolj samo za ogled ene epizode televizije na dan.

Hitrosti Windscribea so dovolj hitre za hudournike, vendar sem ugotovil, da so se njihovi prosti strežniki v napornih obdobjih preobremenili. To lahko to pomeni hudourništvo je ob največjih časih zelo počasno.

Če ne zamerite čakanju, Windscribe skrbi za svojo zasebnost z nekaj vrhunskimi varnostnimi ukrepi. 256-bitno šifriranje AES varuje vaše podatke in vgrajen blokator oglasov in zlonamerne programske opreme ščiti pred naključno prenesenimi virusi.

Windscribe ima sedež v Kanadi, ki je v zavezništvu Five Eyes. Vendar obljublja a stroga politika brez zapisov zato ne bi smeli shranjevati ali posredovati nobenih vaših podatkov.

Izvedite več o tem priljubljenem brezplačnem VPN-ju za hudournike v naš celoten pregled Windscribe.

Pridobite Windscribe brezplačno!

3. Ščit za žarišče

okno hotspotshield

 • P2P promet na vseh strežnikih
 • 500 MB brezplačnih podatkov na dan
 • Hydra protokol za dobre hitrosti
 • Vgrajena baza zlonamerne programske opreme in lažnega predstavljanja
 • Sodeluje z: Spotify in YouTube
 • Združljivo z: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome in Firefox

Hotspot Shield je vrhunski VPN z a omejena brezplačna različica.

Če želite storitev uporabljati brezplačno, imate dostop samo do enega osnovnega strežnika v ZDA. Vendar pa Hotspot Shield omogoča promet P2P na vseh svojih strežnikih tako da ga lahko še vedno uporabljate za hudourništvo.

Ščit za žariščne točke hitrosti so zelo dobre za brezplačno VPN. Vaša povezava je okrepljena s protokolom Hydra storitve, ki prav tako krepi varnost VPN-ja.

Na žalost, omejeni ste na 500MB na dan dodatka za podatke. Dovolj je, da vsak dan gledate približno 30 minut televizije.

Omejitev podatkov bo morda zadostovala za bolj priložnostne hudournike, lahko pa bo moteče, če boste stranko uporabljali pogosteje.

Varnostni ukrepi Hotspot Shielda so se za brezplačno storitev zdeli precej impresivni. Ščiti vas z šifriranjem vojaškega razreda in vsak strežnik ima vgrajeno bazo zlonamerne programske opreme in lažnega predstavljanja.

Če vam je glavna skrb zasebnost, je to vredno omeniti Hotspot Shield je VPN s sedežem v ZDA. Obljublja, da ne boste beležili nobene vaše spletne dejavnosti, vendar beleži nekatere podatke, na primer vaš MAC naslov in brezžični operater.

Napajajo ga tudi Googlovi ciljno usmerjeni oglasi. Da bi ti oglasi delovali, Hotspot Shield del nekaterih vaših podatkov deli z Googlom.

Če želite brezplačen in hiter način za odklepanje hudourniških prepovedi, je Hotspot Shield odlična možnost. Bodite previdni, če je vaš cilj popolna anonimnost in zasebnost.

Oglejte si, kaj še moramo povedati o tej hitri, brezplačni storitvi naš celovit pregled Hotspot Shield.

Brezplačno dobite Hotspot Shield!

  Kako gledati sezonu 1 Mandalorija bilo gdje na mreži!

4. skriti.me

Najboljših 8 BREZPLAČNIh VPN-jev za hudournike v letu 2023: varno in zanesljivo

 • 2 GB brezplačnih podatkov na mesec
 • Prijazni strežniki P2P na vseh brezplačnih lokacijah, razen v ZDA
 • Neomejena pasovna širina in hitrost
 • 256-bitno šifriranje AES
 • Sodeluje z: Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video in HBO GO
 • Združljivo z: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Linux in usmerjevalniki

Skrij.me je a popolnoma brezplačen VPN ki omogoča hudourništvo. Za prijavo vam ni treba vnašati nobenih osebnih ali finančnih podrobnosti, kar je odlična novica, če je največja skrb anonimnost.

Brezplačni uporabniki so omejeni na pet lokacij strežnika. Do strežnikov lahko dostopate na vzhodu ZDA, zahodu ZDA, Kanadi, na Nizozemskem in v Singapurju.

Vsi strežniki skrivnostnih strežnikov dovoljujejo hudournike, razen na lokacijah v ZDA. Torrent lahko uporabljate v kateri koli drugi prosti državi, vendar ne boste mogli prenesti vsebine, ki je v geroblokirani obliki v ZDA.

Omejeni ste na samo 2 GB podatkov na mesec s hid.me. Dovolj je samo za en film SD ali nekaj televizijskih epizod, vendar bo morda v redu, če želite poslušati glasbo ali deliti dokumente.

Hide.me ne postavlja omejitev glede hitrosti ali pasovne širine čeprav. Med preizkusi sem ugotovil, da sta hitrosti prenašanja in prenašanja spodobna in sem lahko nekaj časa gladko tekel.

Na žalost, moja povezava ni bila najbolj zanesljiva. Morate biti pripravljeni porabiti nekaj časa za iskanje in ponovno povezavo z delujočimi strežniki.

K sreči skriva.me vključuje tudi samodejno stikalo za ubijanje in zaščita pred puščanjem IP. Vaš IP-naslov ne bo nikoli izpostavljen, tudi če niste izklopljeni iz VPN-ja.

Uporablja tudi 256-bitno šifriranje AES, tako da nihče ne bo mogel nadzorovati ali spremljati vaše spletne aktivnosti, medtem ko uporabljate hid.me.

Sedež skrivalnice je v Maleziji, tako da je ne temelji znotraj zavezništva štirinajstih oči. To pomeni, da mu lahko zaupate stroga politika brez zapisov saj ne bo beležil, shranjeval ali posredoval nobenih vaših občutljivih podatkov ali podatkov o uporabi.

Več o tem v naš popolni pregled skrivnosti.

Pridobite hid.me brezplačno!

5. ZasebniVPN

privatevpn naprave

 • Premium VPN s 7-dnevnim brezplačnim preskusom
 • Neomejene hitrosti, pasovne širine in podatkov
 • Torrentu prijazno omrežje
 • Velike hitrosti
 • Varnost vojaškega razreda s politiko ničelnih dnevnikov
 • Sodeluje z: Netflix, Amazon Prime Video, HBO GO, BBC iPlayer in Hulu
 • Združljivo z: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera in nekaterimi usmerjevalniki

PrivateVPN je eden mojih najbolj priporočljivi premium VPN-ji na splošno. V tem tednu lahko brez tveganja uživate celo teden 7-dnevno brezplačno preskušanje.

To je cel teden premium storitev s neomejena uporaba in neomejene hitrosti.

Za prijavo vam niti ni treba izvesti začetnega plačila ali vnesti podatkov o plačilu. Za račun se morate registrirati, vendar to omejuje količino zasebnih podatkov, ki jih pošljete.

PrivateVPN podpira neomejeno skupno rabo datotek P2P prek vseh njegovih strežnikov. Lahko porivate čez 150+ lokacij strežnikov v več kot 60 državah.

VPN priporoča svoje strežnike na Švedskem za P2P promet, vendar sem lahko tudi na nekaterih drugih lokacijah hudournik.

Med mojimi testi, Izjemno hitro sem ugotovil hitrosti PrivateVPN. Moja povezava je bila več kot dovolj hitra za nemoteno, neprekinjeno hudourništvo.

Varnostni ukrepi PrivateVPN so tudi svetovni. Uporablja 2048-bitno šifriranje z AES-256 za prikrivanje vaših podatkov. Ponaša se tudi z vrsto varnostnih protokolov in zaščito pred puščanjem IPv6 poskrbite, da vaš naslov IP ni nikoli izpostavljen.

Služba ima sedež na Švedskem, ki je članica zveze Fourteen Eyes. Glede na to je Švedska znana po tem, da je bolj prijazna do zasebnosti kot druge članice.

Tudi zasebniVPN obljublja, da bo vodil nič dnevnikov. Zagotavlja, da nobenih podatkov sploh ne bo shranila. To pomeni, da ne bo mogel posredovati nobenih vaših podatkov, tudi če to zahteva zakon.

Preberi naš temeljit pregled zasebnega zasebnega VPN-ja da ugotovim, zakaj zaupam tej premium storitvi in ​​zakaj pogosto daje mojih pet najboljših priporočil.

Pridobite PrivateVPN brezplačno!

6. TunnelBear

okna predora

 • P2P prijazna brezplačna storitev
 • 500 MB podatkov na mesec
 • Varnost vojaškega razreda
 • Stroga politika brez zapisov
 • Sodeluje z: HBO GO, YouTube, Spotify, Kodi
 • Združljivo z: Android, Windows, macOS, iOS, Chrome, Firefox in Opera

TunnelBear ni najbolj znan v zvezi s svojo P2P podporo, vendar To brezplačno storitev mi je uspelo v hudourniku med mojimi testi.

Ugotovil sem tudi, da TunnelBear priporoča uporabo strežnikov v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi, Nemčiji, Švedski, Romuniji ali na Nizozemskem za hudournike.

Če živite daleč stran od teh držav, boste morda ugotovili, da hitrosti postanejo prepočasne za promet P2P.

Dodatek za podatke TunnelBear je lahko omejevalni. Brezplačni uporabniki dobijo le 500 MB podatkov na mesec. To ne bo veliko dobro za skupno rabo HD ali SD video datotek, vendar lahko deluje, če želite samo prenesti fotografije in dokumente.

Če na Twitterju družbo tvitnete, lahko dobite sporočilo dodatnih 1 GB brezplačnih podatkov. Na žalost to še vedno ne daje dovolj, da bi napolnili celoten film.

  Биткойн мъртъв ли е? Кога ще умре биткойн?

Kljub tem omejitvam je TunnelBear še vedno dostojna in varna storitev. Uporablja vojaško šifriranje in ima a stroga politika brez zapisov.

Preberi naš celoten pregled TunnelBear da bi ugotovili, kako se povezuje z drugimi brezplačnimi VPN-ji.

Pridobite TunnelBear brezplačno!

7. Pospeši

pospešiti napravo

 • 2 GB brezplačnih podatkov na mesec
 • Tehnologija lepljenja kanalov za večje hitrosti
 • 128 GCM šifriranje
 • Sodeluje z: Netflix, Hulu, Spotify, Kodi
 • Združljivo z: Android, Windows, macOS, iOS

Za razliko od drugih brezplačnih VPNS, Speedify uporablja inovativno tehnologijo lepljenja kanalov za povečanje hitrosti za brezplačne uporabnike.

Povezovanje kanalov deluje tako, da večkrat prenaša podatke nazaj in nazaj z uporabo vseh možnih povezav v vaši napravi. To pa pomeni, da so hitrosti lahko hitrejše od drugih brezplačnih VPN-jev.

Žal pa to pomeni tudi, da z uporabo Speedify lahko podvoji vašo uporabo podatkov, kar je lahko drago, če imate omejen mobilni ali mobilni načrt.

Hitrejše hitrosti pomenijo hitrejše hudourništvo, vendar sem našel Speedify dovolj hitro zunaj največjih ur. Vendar pa omejitev podatkov na 2 GB na mesec omejeno, koliko sem bil zmožen hudournika.

Tudi varnostne ponudbe Speedifyja so se mi zdele nekoliko razočarane. VPN uporablja samo 128 GCM šifriranje. To je še vedno dovolj varno za večino uporabnikov, vendar se ne ujema z vojaško varnostjo, ki jo ponujajo druge brezplačne storitve.

Poglejte, zakaj bi se verjetno odločil za drug VPN naš celovit Speedify pregled.

Get Speedify brezplačno!

8. Betternet

boljše naprave

 • 500 MB brezplačnih podatkov na dan
 • Brezplačna storitev brez registracije
 • Podpora P2P na vseh strežnikih
 • Sodeluje z: YouTube, Kodi in Spotify
 • Združljivo z: Android, Windows, macOS, iOS in Chrome

Betternet je a popolnoma brezplačna storitev, za katero ni potrebna nobena prijava ali registracija. Ljubitelji zasebnosti bodo verjetno cenili anonimnost, ki jo ponuja ta ponudba – VPN nima dostopa do zasebnih podatkov, kot so vaše ime, e-poštni naslov ali podrobnosti plačila.

Toda ali je Betternet dober za hudourništvo? Da in ne.

Betternet ti daje 500 MB brezplačnih podatkov na dan, kar je več kot številne druge brezplačne storitve. Uporabite ga lahko za pretakanje ekvivalenta ene epizode SD na dan ali približno 100 skladb.

Tudi podpira P2P promet na vseh svojih strežnikih.

Žalostno, brezplačni uporabniki dobijo dostop le do ene od lokacij strežnika Betterneta. Ne morete ročno izbrati strežnika in se lahko povežete samo s strežniki v ZDA.

To pomeni, da boste morda morali nekajkrat znova vzpostaviti povezavo, preden lahko Betternet začnete sodelovati s svojim kupcem torrentov.

Ugotovite, ali se je vredno potruditi naš popoln pregled Betterneta.

Get Betternet brezplačno!

Pogosta vprašanja

Je hudourništvo legalno?

Medtem ko so hudourništvo najpogosteje povezano s piratstvom, resnica je, da samo hudourništvo ni nezakonito – nezakonito je samo, če prenašate vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami.

Toda mnogi uporabniki in ponudniki internetnih storitev blokirajo hudourniška mesta ali globe tistih, ki prenašajo hudournike.

Ali so VPN-ji zakoniti?

Tako kot hudourništvo, Uporaba VPN je nezakonita le, če ga uporabljate za izvajanje nezakonitih dejavnosti.

Glede na to so VPN-ji v nekaterih državah lahko sivo območje. Več vlad je prepovedalo uporabo VPN zaradi povezanosti s kriminalom.

Preberite si našo celotno državo vodnik za zakonitost VPN če želite izvedeti več o zakonih VPN, kjer živite.

Kakšna so zavezništva Pet oči, devet devetih in štirinajst oči?

V tem priročniku sem govoril o različnih zvezah Oči. To se nanaša na številne države, ki imajo mednarodne sporazume o izmenjavi informacij.

Če ima VPN sedež v eni od teh držav, mora imeti strogo politiko brez dnevnika. To je edini način, da zagotovimo, da ne bo posredoval nobenih vaših podatkov, če vlada vloži pravno zahtevo.

Naša polna Vodnik po pet, devet in štirinajst oči vam pove vse, kar morate vedeti.

Povzetek

Iskanje brezplačnega VPN-ja, ki omogoča hudourništvo, je lahko težavno. Tudi če najdete storitev, ki je brezplačna za P2P, mnogi brezplačni VPN so preprosto prepočasni ali preveč omejujoči za učinkovito hudourništvo.

Prav tako morate biti prepričani, da vaš brezplačni VPN ne bo ogrozil vaše varnosti in anonimnosti.

Da bi se izognili kakršnemu koli tveganju, Vedno bi namesto tega uporabljal poceni premium VPN.

Če za torrenting potrebujete samo VPN, so nekateri najboljši VPN NordVPN se lahko za omejen čas uporablja z brezplačno preizkušanje ali garancija za vračilo denarja.

Tudi če plačate, je veliko VPN ponudbe in kuponske kode zaradi česar je lahko vaša naročnina zelo poceni.

Želite nadaljevati s premijsko storitvijo? Oglejte si naš kraj 10 najboljših vrhunskih VPN-jev za hudourništvo.

Ste novi v hudourništvu in želite več informacij? Preberite naše posodobljene vodnik za varno in anonimno hudourništvo.