Netflix Australia vs. Netflix SUA și Cum să închidem decalajul

Până acum, majoritatea dintre noi știm că unele cataloage Netflix oferă mult mai mult decât altele.

Iar unul dintre ei este liderul incontestabil al conținutului. Netflix SUA are o bibliotecă amplă cu peste 5.500 de titluri – dar australienii pot accesa doar aproximativ 38% din acest conținut disponibil.

Există o mulțime de lucruri foarte bune pe care le lipsești – de la sitcom-uri celebre (Frasier, Friends), la capodoperele de pe ecranul mic (Breaking Bad, Twin Peaks) și chiar hit-uri de supereroi (The Flash). Sigur, primiți toate originalele Netflix, dar puteți viziona mult mai multe.

Din fericire, puteți urmări totul, pentru că puteți obține cu ușurință Netflix SUA, indiferent dacă sunteți în Australia, Europa sau oriunde altundeva din lume.

VPN-urile sunt aici pentru a vă ajuta să rămâneți înconjurați pentru a afla cum puteți extinde catalogul Netflix cu sute, dacă nu mii, de titluri noi!

Iată cum deblochezi Netflix-ul american în străinătate

Geoblocurile Netflix sunt una dintre cele mai dificile de evitat, ducând adesea la mesaje de eroare frustrante în loc de timp de calitate cu emisiunile preferate.

Nu vă vom plictisi cu o lecție de istorie despre motivul pentru care lucrurile stau așa, dar iată TL; DR – Netflix trebuie să respecte tranzacțiile de licență și sunt încovoiate să împiedice VPN-urile și proxii să permită utilizatorilor să sară între regiuni.

Ca rezultat, Interzicerile masive VPN sunt efectuate în mod regulat. Toate intervalele IP intră pe lista neagră a Netflix, ceea ce înseamnă că serverele nu mai funcționează cu platforma și veți primi eroarea de proxy menționată mai sus.

Multe VPN-uri nu pot aduce corecții suficient de repede (este costisitor) și chiar cele mai bune dintre buchete pot eșua din când în când.

Cu toate acestea, există unii furnizori care au arătat în mod constant cât de dedicați sunt în sarcina de a debloca Netflix. Vă vom arăta trei dintre cele mai bune.

Iată cum aceste VPN-uri oferă acces garantat la Netflix.

  Како доћи до новозеландске ИП адресе било где 2023. године [+ ВИДЕО]

Ghid rapid: Cum să urmăriți SUA Netflix de peste mări

 1. Alegeți o VPN care poate ocoli cu succes software-ul anti-VPN al Netflix. NordVPN este o alegere minunată.
 2. Descărcați și instalați VPN-ul dvs. pe dispozitiv.
 3. Selectați o locație în Statele Unite. Experimentează cu serverele – unele vor fi mai rapide decât altele, în funcție de sarcină.
 4. Porniți pe Netflix și îndepărtați-vă!

Începeți să vizionați ACUM!

Un cuvânt de precauție: chiar și cele mai fiabile VPN-uri pot fi listate negru de Netflix. În cazul în care întâmpinați dificultăți, nu ezitați să contactați asistența clientului VPN pentru informații concrete despre situație sau pentru indicații către serverele care lucrează în prezent cu serviciul de streaming.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea SUA Netflix din Australia

VPN-urile Solid Netflix sunt marcate de caracteristici excelente pentru streaming, pe lângă viteze de aprindere rapidă și servicii pentru clienți competenți.

1.ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre VPN-urile de top pentru deblocarea Netflix, cu o evidență impecabilă pentru a arăta:

 • Cel mai rapid VPN de pe piață. Presupunând că VPN-ul dvs. funcționează cu Netflix, viteza este cel mai important factor de luat în considerare – nu doriți o tamponare enervantă. ExpressVPN este cunoscut pentru conexiunile sale extrem de rapide, ceea ce este și mai impresionant pentru că …
 • are o multitudine de servere. Când întreaga gamă IP a VPN-ului primește tratamentul de interzicere Netflix, soluția cea mai eficientă (și numai reală) este să adăugați mai multe servere. ExpressVPN este unul dintre puținii furnizori care adaugă regulat servere și locații noi – în prezent la 1.500+ în peste 140 de locații.

Netflix Australia vs. Netflix SUA și Cum să închidem decalajul

 • Mai mult și dincolo de serviciul pentru clienți. Când aveți probleme cu accesarea Netflix (aveți încredere în noi, se întâmplă), cea mai bună acțiune este să contactați asistența clienților pentru o soluție rapidă. ExpressVPN este aici în vârful jocului lor, oferind chat-uri în direct 24/7, e-mailuri și un sistem de bilete. În plus, sunt informați și sunt foarte responsabili.
 • Garanție de returnare de 30 de zile. Deblocarea Netflix este un back-and-back constant. A avea o lună întreagă pentru a vă asigura VPN-ul dvs. este la fel de fiabil, pe cât susține că este un bonus imens și ExpressVPN oferă doar asta.
  5 най-добри VPN за LINE | Бъдете в безопасност и свързани през 2023 г.

ExpressVPN este, de asemenea, cel mai bun pariu pentru vizionarea Netflix pe Android – dacă îți place un pic de Netflix și te frison pe smartphone sau tabletă, vei avea această opțiune.

În plus,, MediaStreamer DNS de la ExpressVPN vă permite să configurați dispozitive incompatibile VPN, cum ar fi Apple TV, televizoare inteligente și chiar console de jocuri. ordinat!

Economisiți aproape 50% pe ExpressVPN și obțineți 3 luni GRATUIT! Faceți clic aici pentru a obține această afacere minunată.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2.NordVPN

NordVPN a suferit recent o reînnoire majoră – cu o nouă injecție de noi servere, locații și îmbunătățiri generale ale serviciului, a devenit un instrument de încredere pentru deblocarea Netflix din SUA:

 • Varietate masivă de server. Cu peste 4.000 de servere a alege din și aproape 1.000 doar în Statele Unite, NordVPN oferă acum numeroase căi pentru Netflix.
 • Viteza nu este o problemă. NordVPN nu este la fel de rapid ca ExpressVPN, dar este acolo cu cel mai rapid grup. O vom spune astfel – nu va trebui să vă faceți griji cu privire la paginile lente sau la problemele de buffering cu acest VPN.
 • Servere dedicate de streaming. NordVPN obișnuia să se lupte cu Netflix în trecut, dar a fost și-a intensificat jocul, introducând o listă separată de servere adaptate pentru streaming – inclusiv Netflix și multe alte servicii. Este cât se poate de simplu – tot ce trebuie să faci este să dai clic pe buton și aplicația face totul pentru tine!

Netflix Australia vs. Netflix SUA și Cum să închidem decalajul

 • O lună întreagă pentru a obține o rambursare. Toate planurile NordVPN vin cu un Garanție de returnare de 30 de zile, deci puteți testa acest VPN gratuit.
  Cum să vizionezi GRATUITUL Marelui Premiu 2023 F1 2023

NordVPN asistența clienților este atentă și competentă, chat live inclus. Acestea vă vor oferi soluții pentru orice probleme aveți cu Netflix – de la corecții de conexiune la servere noi.

Puteți radia un preț redus de 70% din prețul NordVPN pentru o perioadă limitată de timp – faceți clic aici pentru a verifica această afacere.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. VPN CyberGhost

CyberGhost este în vigoare ca un VPN excelent pentru a viziona Netflix și, printr-o interfață simplă, nu va trebui să faceți nimic tehnic pentru a viziona emisiunile și filmele preferate..

 • Lista excelentă de servere. Cu aproape 500 de servere din America (și aproximativ 2.500 disponibile în întreaga lume), nu veți avea o problemă de conectare și veți avea viteze mari pentru vizionarea Netflix.
 • CyberGhost vă permite să conectați până la 7 dispozitive simultan! Așadar, tu, prietenii și familia dvs. puteți viziona Netflix în același timp.
 • Simplu de utilizat. Această interfață are profiluri pentru toate nevoile VPN. Deci, pentru a vă conecta la Netflix, trebuie doar să faceți clic pe „Deblocare streaming” și va avea grijă de toate pentru dvs..

  Netflix Australia vs. Netflix SUA și Cum să închidem decalajul

 • Garanție de returnare de 30 de zile și o probă gratuită de 7 zile. Nu numai că poți încercați CyberGhost înainte de a-l achiziționa, mai aveți încă 30 de zile pentru a decide dacă este potrivit pentru dvs..

În plus față de servere și viteză grozave, veți obține și un serviciu excelent pentru clienți care nu vă va dezamăgi – inclusiv chat-ul live.

Vizualizați ofertele CyberGhost

Timpul de a da lovitura înapoi și de a te bucura!

Acolo îl aveți – Netflix SUA în Australia, Noua Zeelandă, Europa sau oriunde v-ați afla!

Locația dvs. nu contează. Cu o VPN bună, cele mai mari cataloage ale Netflix vă sunt disponibile. ExpressVPN, NordVPN și CyberGhost funcționează și cu o varietate de alte regiuni Netflix, deci asigurați-vă că le încercați!

Obțineți NordVPN acum!