Nézze meg a TVB online bárhonnan Gyors, biztonságos hack 2023-ra

Ha Hongkongban él, de munkából vagy vakációból utazik, akkor nehézségekbe ütközhet a Justice Bao vagy a The Time Goes By legfrissebb epizódjaival..

A probléma az, hogy a TVB és annak online streaming szolgáltatása, a myTV SUPER, geoblock tartalom Hongkongon kívüli nézők számára.

Szóval mit tehetsz??

Nos, feliratkozhat a TVBAnywhere + csatornára, amely lehetővé teszi a TVB nézését Hongkongon kívül. De ez pénzbe kerül, ami bosszantó lehet, ha általában ingyenesen továbbítja a TVB-t.

Ez attól is függ, hogy hová megy: A TVBAnywhere + jelenleg földrajzi helyzetben van Kína szárazföldi részén, Tajvanon, Makaóban, Malajziában, Vietnamban és az Egyesült Államokban..

Szerencsére van egy másik út. A VPN segíthet megkerülni a földrajzi korlátozásokat és közvetíteni a TVB-t a világ bármely pontjáról.

Hogyan nézheti meg a TVB-t bárhonnan: Gyors útmutató

 • Válasszon egy VPN-t, amely rendelkezik szervereket Hong Kongban. A NordVPN az első számú ajánlásaink.
 • letöltés és telepítés a VPN-jét.
 • Csatlakozás egy szerverhez Hong Kongban.
 • Menj tovább a myTV SUPER-hez és élvezze a korlátlan TVB műsorokat ingyen!

Nézze meg a TVB most!

Miért van szüksége VPN-re a TVB nézéséhez?

Ha nem akarsz fizetni a TVBAnywhere + -ért, akkor nem fogsz nézni a TVB-t Hongkongon kívül.

Azért mert A TVB földrajzilag korlátozza tartalmát más országok nézőinek. Még a TVBAnywhere + is geoblocked Kínában, Tajvanon, Makaóban, Malajziában, Vietnamban és az Egyesült Államokban.

A VPN segítségével ingyenesen nézheti a TVB-t, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Ezt úgy csinálja, hogy becsapja a TVB-t arra, hogy gondolkodjon számítógépének IP-címéről Hongkongban.

Amikor egy VPN segítségével meglátogatja a TVB-t, akkor a forgalom áthalad a VPN-kiszolgálón, mielőtt elérné a webhelyet. A TVB csak a VPN szerver IP-címét fogja látni, és az igazi IP-cím rejtett lesz. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozzon egy hongkongi VPN szerverhez,

A TVB azt gondolja, hogy Hong Kongban vagy teljes tartalmát feloldjuk.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

Ha meg akarod nézni a kínai szárazföldről származó TVB-t, a dolgok még trükkösebbek. A Kína nagy tűzfala félelmetes, és sokkal többet cenzúrál, nem csak a TVB tartalmát – beleértve maguk a VPN-k használatát is.

  Cum să vizionezi WWE SmackDown LIVE Gratuit online!

Szerencsére vannak olyan VPN-k, amelyek Kínában működnek. Ezek egyikének felhasználásával képes leszel hozzáférhet a TVB-hez, valamint a kínai kormány által jelenleg földrajzilag korlátozott tartalomhoz.

A legjobb szolgáltatások Kínában a VPN-tilalom használatával kerülnek felhasználásra eltakarott szerverek, amelyek képesek elkerülni az észlelést, valamint megkerüli a nagy tűzfalat.

Ugyanolyan fontos, az összes online tevékenysége teljesen rejtett és magántulajdonú lesz. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, a forgalom automatikusan titkosítva van. Ez azt jelenti, hogy még ha egy harmadik fél is képes felismerni a VPN használatát, akkor nem fogják látni, mit tettél a VPN-hez való csatlakozáskor.

Ez a VPN-eket hihetetlenül hasznossá teszi az újságírók, aktivisták vagy bárki más számára, aki érzékeny tartalommal dolgozik bárhol a világon – nem csak Kínában. Ez azt is jelenti, hogy leszel rejtve más kémkedõ szem elõtt mint például a hirdető cégek, a közösségi média és az internetszolgáltató.

5 legjobb VPN a TVB nézéséhez

1. NordVPN

NordVPN eszközök

Nem csak a NordVPN-nek van 80 homályos szerver Hongkongban, ez egyben a streaminghez legjobban besorolt ​​VPN.

A NordVPN biztosítja az Ön számára a szupergyors sebesség gyorsan és egyszerűen továbbítania kell az összes kedvenc TVB-műsorát. Ezenkívül innovatív SmartPlay technológiájával is rendelkezik automatikusan csatlakozik a legjobb hongkongi szerverhez streaminghez.

A VPN biztosítja katonai titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem, két kill kapcsoló, és rosszindulatú programok és hirdetések blokkolása.

Csatlakozhat legfeljebb 6 eszköz egy engedély alatt. A legjobb az, hogy a NordVPN rengeteg megfizethető előfizetési lehetőséget kínál, ami még inkább akkor jelentkezik, ha NordVPN-t használ diszkont kupon. Lesz egy egész hónap alatt kipróbálhatja a szolgáltatást kockázatmentes, pénz-visszatérítéssel garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a TVB-t a NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Lehet, hogy az ExpressVPN valamivel drágább, mint társai, de megéri a leggyorsabb VPN szolgáltatás teszteltünk valaha.

  5 лучших VPN для Польши - для безопасности, потоковой передачи и скорости в 2023 году

A sebessége teszi kiválóan alkalmas a TVB streamingjére, és van 6 különálló szerverhely Hongkongban egyedül. Ez is a biztonság egyik legjobb VPN-je, kill kapcsolóval, AES 256 bites titkosítással és TrustedServer technológiával.

Próbálja ki most az ExpressVPN alkalmazást 5 egyidejű csatlakozás. Nem akarja azonnal veszekedni? Először olvassa el a valódi felhasználói értékeléseket, vagy használja ki a legtöbbet 30 napos, pénzvisszafizetési garancia.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a TVB-t az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Val vel 46 szerver Hongkongban, A CyberGhost több, mint a TVB feloldására képes. Úgy tervezték, hogy streaming is, a dedikált streaming profilok hogy automatikusan csatlakoztat egy streaming-optimalizált szerverhez.

Ez a VPN sebessége elég jó a megbízható streaminghez, és biztonsági intézkedései lenyűgözőek. A szolgáltatások jellemzői: katonai titkosítás automatikusra kill kapcsoló és a beépített hirdetés, malware és nyomkövető blokkoló.

Ön képes lesz rá 7 eszközt csatlakoztasson egyszerre egy CyberGhost profil alatt. Nagyon nagylelkű is lehet 45 napos pénz-visszafizetési garancia és a 24 órás ingyenes próbaverzió. Nézze meg, mi a valódi CyberGhost felhasználók mondani erről a kiváló mindent körülvevő tárgyról.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a TVB-t a CyberGhost segítségével!

4. Surfshark

Surfshark eszközök

Mint például egy olcsó VPN-ötlet, amely lehetővé teszi az egész család számára, hogy egyszerre nézze meg a TVB-t? Akkor a Surfshark az Ön számára. Ez a szolgáltatás a legnépszerűbb szolgáltatás valószínűleg a korlátlan eszközkapcsolat minden előfizetéssel együtt jár.

Ez a VPN nagyszerű streaminghez, a Quick Connect technológiával is automatikusan csatlakozik a leggyorsabb Surfshark szerverhez Hongkongban.

  Лучшие услуги VPN (VRAIMENT GRATUITS) 2023

Különösen szeretjük a Surfshark biztonsági funkcióit, köztük a CleanWeb technológiát, amely blokkolja a rosszindulatú programokat, a hirdetéseket, a nyomkövetőket és az adathalászatot, és Camouflage Mode, vele elrejtett kiszolgálók, amelyek elrejtik a VPN használatát– tökéletes, ha Kínában van!

Próbálja ki a Surfshark programot a 30 napos pénzvisszafizetés garancia.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Nézze meg a TVB-t a Surfshark segítségével!

5. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

Ha az olyan kifejezések, mint az „AES 256 bites titkosítás” és az „IPv6 szivárgás elleni védelem” megzavarják, akkor biztosan imádja a egyszerű és könnyen használható PrivateVPN. A szolgáltatás magasra értékelt biztonsági jellemzők hogy mind alapértelmezésként jönnek, tehát nem kell konfigurálnia bármi.

Az egyszerűség ellenére a PrivateVPN szolgáltatást nyújt jó sebesség és feloldó képességek. a dedikált streaming profilok egyetlen kattintással összekapcsol egy hongkongi szerverrel.

A legjobb az, hogy a PrivateVPN az egyetlen szolgáltatás, amely továbbra is kínál egy 7 napos ingyenes próbaverziót és egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Nézze meg a TVB-t a PrivateVPN segítségével!

Összegzés és további olvasat

te nem kell fizetnie a TVBAnyagért+ TVB-t nézni Hong Kongon kívülről. te csak szükség van egy jó VPN-re – mint például a NordVPN -, amelynek szerverei vannak Hongkongban, nagy teljesítményű feloldó képességekkel és villámgyors sebességgel rendelkeznek.

Ha ez számodra jó, ne felejtsd el megnézni a NordVPN kedvezményes kuponjainkat.

Szeretne pénzt megtakarítani más VPN-ken? A legjobb VPN-ajánlatok és kuponkódok exkluzív listája van.

Megpróbál nézni a kínai szárazföldi TVB-t? Itt található a Kínában működő legjobb ingyenes VPN-k listája.