Родината е в Netflix! Ето как можете да го гледате през 2020 г.

Ако сте чували, че Homeland е в Netflix, но нямате достъп до него, не се притеснявайте. Вие не сте само пара на нивата на Кари. Homeland е наличен в Netflix, но само в Канада и Великобритания.

Библиотеките на Netflix варират в различните страни. Netflix геоблокира своите библиотеки за да не ги наблюдават хора от други региони.

Ако живеете извън Канада или Великобритания, няма да можете да гледате Homeland в Netflix.

За щастие не е нужно да сте в ЦРУ, за да ви пробият път. Всичко, от което се нуждаете, е първокласен VPN.

VPN мрежите са в състояние да заобиколят геоблокове на Netflix чрез гео-подправяне на местоположението ви. Изберете правилната услуга и ще можете да го направите гледайте Родината от всяка точка на света.

Бързо ръководство: Как да гледате родината в Netflix

 • Изберете VPN това може да деблокира Netflix. Тя също ще трябва да има сървъри в Канада или Обединеното кралство. NordVPN може да направи всичко това и още повече.
 • Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение.
 • Свържете се със сървър в Канада или Обединеното кралство.
 • Влезте или се регистрирайте към Netflix и се наслаждавайте!

Започнете да предавате родината сега!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате родината

Netflix библиотеките варират в зависимост от вашия регион защото те трябва да спазват международните закони за авторското право.

Ако сайтът за стрийминг не е закупил лиценз за стрийминг за показване на съдържание в определен регион, той трябва да блокира съдържанието от зрителите в този регион.

Единственият начин да се заобиколи това е излъжете Netflix да мисли, че сте в друга държава. Ако сайтът смята, че гледате от един регион, ще получите пълен достъп до библиотеката на този регион, когато влезете в профила си.

Тук се появяват VPN мрежи. VPN мрежите могат да ви накарат да изглеждате сякаш се свързвате с Netflix от друга държава. Това се нарича гео-подправяне.

Когато се свържете с VPN, той пренасочва целия ви трафик чрез посреднически сървър на друго място. Тъй като VPN сървърът действа като посредник между вас и Netflix, той маскира вашия IP адрес със своето.

Сайтът за стрийминг ще вижда IP адреса на сървъра само когато влезете. Ще мисли, че сте на това място и ще ви свърже със съответната библиотека за този регион.

Ако изберете VPN със сървъри по целия свят, можете отблокирайте всяка отделна библиотека на Netflix отвсякъде.

В такъв случай, ще ви трябва VPN със сървъри в Канада или Великобритания. Това са страните, които имат Регион в своите регионални библиотеки.

Ще ви трябва и доста мощен VPN. Netflix умее да открива и блокира VPN за да се предотврати излъчването на зрители от различни страни.

Възможни са само премиум VPN заобикаляйки анти-VPN софтуера и деблокирайки Netflix затова се уверете, че избраният от вас VPN работи, преди да направите покупки.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Разбира се, премиум VPN правят много повече от отблокиране на Netflix.

Добър VPN криптира вашите данни и гарантира, че нито едно от поведенията ви онлайн не може да бъде открито или проследено.

Поддържането на трафика ви по този начин ще бъде не ви позволява да бъдете шпионирани от всеки, от хакери и рекламни компании до правителствени агенции – включително ЦРУ!

Също така може да бъде полезно да скриете навиците си за стрийминг от вашия доставчик на интернет услуги. Някои доставчици на интернет доставчици ако открият използване на високи данни от дейности като поточно предаване.

Използване на VPN спира вашия интернет доставчик да може да вижда какво правите онлайн. Тъй като не могат да видят, че предавате поточно предаване, те няма да дроселират вашата честотна лента и няма да трябва да търпите бавни скорости.

VPN предоставя наистина безопасен начин сърфирайте в интернет в пълна поверителност.

3 най-добри VPN за гледане на родината

1. NordVPN

NordVPN устройства

NordVPN е не само наш най-добрият VPN за стрийминг на Netflix, тя също е оценена от нашите потребители като най-добрият VPN като цяло.

NordVPN е особено подходящ за стрийминг. То има оптимизирани за поточни сървъри и SmartPlay технология, която автоматично ви свързва с най-добрия сървър за Netflix.

NordVPN също може да се похвали впечатляващи скорости, заедно с над 5700 глобални сървъра (включително 800+ във Великобритания и 450+ в Канада), така че няма да се сблъскате с никакво изоставане при поточно предаване на Homeland.

NordVPN поддържа вашите лични данни поверителни. Функциите за сигурност включват криптиране с военен клас, DNS защита от теч, а стриктна политика без регистрация, и не един, но два различни ключа за убийство. Софтуерът CyberSec също ви помага блокирайте реклами и зловреден софтуер.

Включете NordVPN до 6 устройства сега с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Поток към родината с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Търсите най-бързите VPN пари, които можете да купите? Позволете ни да ви представим ExpressVPN. Това може да струва малко повече от други услуги, но този VPN ще ви даде скоростите, от които се нуждаете поток към родината мигновено.

ExpressVPN е способен да деблокира Netflix и предлага надеждна връзка, която ви гарантира плавен и стабилен поток.

Освен това има и висококачествена сигурност. 256-битово криптиране на AES, превключвател за убийство, разделно тунелиране, политика без регистрация и защита от течове на DNS и IPv6 ще ви пази.

ExpressVPN позволява до 5 различни едновременни връзки. Вижте какво реалните потребители трябва да кажат за услугата или тествайте скоростите у дома с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Поток към родината с ExpressVPN!

3. Surfshark

Устройства за сърфиране

Ако не искате да плащате за супер скорости, но все пак искате VPN, което е в състояние да деблокира Netflix, Surfshark е добре прегледана опция.

Surfshark е a потребителски и бюджетен VPN това е все още бърз и страхотен при деблокиране. Надеждни връзки означава, че няма да ви се налага да търпите досадни паузи или буфериране, докато гледате Родина.

Функциите за безопасност включват частен DNS на всеки сървър, един автоматично превключване за убиване на всички приложения, DNS защита от теч, и a няма политика за регистрация.

Surfshark също включва много полезни функции, като Camouflage Mode to скрийте дейността си от вашия интернет доставчик, и Софтуер CleanWeb за реклами, проследяване и блокиране на зловреден софтуер.

Най-хубавото е, че можете да защитите цялото си домакинство или да предадете потока на отечеството на всяко устройство, което искате неограничени връзки под един профил.

Заявете своя безплатен пробен период на Surfshark сега.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Поток на родината със сърфшарк!

Обобщение и допълнително четене

Кари не би позволила на малко нещо като geoblocking да я спре да получи това, което иска. И нито трябва, стига да изберете правилния VPN.

NordVPN‘,’ NordVPN ‘);" целеви ="_blank" клас ="shortcode_affiliate_link_41357 aff-link" HREF ="https://www.vpnmentor.com?Track_link=NDEzNTd8&DL = Netflix&целеви =% 253Cstrong% 253ENordVPN% 253В% 252Fstrong% 253E_164599_post_12" отн ="Nofollow">NordVPN е нашата най-добра препоръка, но можете да намерите много други в нашия град на най-добрите VPN за Netflix.

Ако се изкушите да опитате да намерите опция без разходи, прочетете и нашето ръководство за безплатни VPN мрежи за Netflix.

Или можете да спестите пари по друг начин, с нашите най-добри VPN сделки и купон кодове.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me