ThreatMetrix – o rețea globală de identitate a utilizatorilor, mașinilor și comportamentelor

Când un utilizator vizitează site-ul companiei dvs. pentru a face o achiziție sau pentru a solicita un cont, de unde știți că sunt de fapt cine pretind că sunt? Utilizează o identitate furată sau răsfățând una existentă? Aproape fiecare afacere trebuie să pună astăzi aceste întrebări, pentru a evita pierderile bănești (sau de altă natură) din cauza fraudei de identitate.

Ted Egan, vicepreședintele pentru Asia Pacific la ThreatMetrix, ne explică modul în care rețeaua globală de identitate a companiei sale colectează și analizează date pentru a ajuta întreprinderile să confirme (sau să nege) identitatea vizitelor / utilizatorilor de pe site-urile lor web. De asemenea, ne împărtășește câteva gânduri cu privire la viitorul pieței de software de securitate și la provocările de a face cu clienții din întreaga lume.

Să vorbim puțin despre fondul tău. Ați fondat o companie de securitate care a fost achiziționată ulterior de ThreatMetrix – corect?

În 2005, am co-fondat o companie numită TrustDefender, unde am dezvoltat o platformă pentru identificarea malware și securizarea dispozitivelor mobile. Am început inițial în spațiul australian al uniunilor de credit, care se confrunta cu probleme grave. Cu toate acestea, la trei luni de la lansarea în Australia, am început să primim apeluri de la mari organizații din SUA.

În 2011, am fuzionat cu ThreatMetrix. Ne cunoșteam deja și căile noastre de produse erau convergente, așa că într-adevăr a avut mult sens pentru ambele companii.

În descrierea platformelor și produselor de pe site-ul dvs. web, vorbiți despre roluri, mai degrabă decât despre funcții sau beneficii. De ce este asta?

roluri de amenințare

 

Ceea ce am descoperit este că, dacă vorbim doar de caracteristici, ne legăm în noduri. În timp ce funcțiile rezolvă problemele, acestea creează adesea alte probleme și nu vedeți întotdeauna cum să rezolvați problema generală. Încercăm să oferim o singură viziune și să descriem problemele pe care le rezolvăm, folosind aceste roluri și cazuri de utilizare:

 • Securitate cibernetică
 • Experiență digitală
 • Conducere executivă
 • Managementul fraudelor
 • Afaceri mobile

Care sunt caracteristicile esențiale ale platformei tale?

Întreprinderile digitale au nevoie de o abordare cuprinzătoare și stratificată pentru a confirma identitatea unui utilizator sau a unui solicitant de cont nou. Bazându-se doar pe datele statice de identitate, așa cum este obișnuit astăzi, este ineficient, deoarece poate fi furat cu ușurință sau răsfățat de fraudatori.

Am creat o rețea de identitate digitală globală. Autentificăm autentificările de autentificare imediat ce un utilizator vine pe un site web. Facem acest lucru pe mai multe niveluri – utilizator, dispozitiv și comportament. În fiecare zi, gestionăm peste 70 de milioane de tranzacții, deci avem o mulțime de date despre utilizatori și dispozitive. Desigur, simbolizăm aceste date, astfel încât să nu existe informații de identificare personală. Pe baza tuturor datelor colectate, calculăm atât un scor de încredere, cât și un scor de încredere pentru utilizatorul și evenimentul curent.

Platforma noastră de identitate digitală este livrată ca un SaaS (software ca un serviciu) care oferă o experiență în timp real pentru clienții noștri. Pe lângă tehnologia și funcționalitatea sa principală, oferim și un set de API-uri (Interfațe de programare a aplicațiilor) care fac integrarea foarte ușoară cu alte dispozitive și aplicații.

Considerăm că clienții – și managementul lor executiv – ar trebui să aibă controlul deplin asupra destinului lor, așa că suntem foarte deschiși și nu adoptăm o abordare a cutiei negre a platformei noastre. Clienții noștri decid și pun în aplicare propriile lor politici, repere, etc..

De asemenea, oferim un produs suplimentar, Platforma noastră de decizie dinamică, pentru a răspunde nevoilor marilor întreprinderi. Aceste organizații mari, cum ar fi băncile, doresc analize în timp real, învățare automată și capacitatea de a se integra cu alte soluții pentru furnizori.

amenințare id

Cum prețuriți serviciile?

Avem un model de prețuri bazat pe tranzacții, în care organizațiile cumpără blocuri de tranzacții anual. De asemenea, li se cere să achiziționeze un contract anual de asistență și întreținere.

Doar pentru a-ți oferi o idee aspră, ar putea începe o întreprindere mică sau o pornire de aproximativ 20.000 USD pe an pentru a începe și apoi va crește de acolo pe măsură ce compania crește.

Cum vă definiți piața? Cine este publicul dvs. țintă specific pe piața respectivă?

Piața noastră tradițională este piața comerțului electronic, unde frauda este o problemă reală. Această piață este baza creșterii noastre în SUA (pe care am intrat în 2008). Piața noastră cu cea mai rapidă creștere astăzi și, probabil, cea mai mare piață globală a noastră, sunt băncile și furnizorii de împrumuturi peer-to-peer. După cum vă puteți imagina, această piață se luptă foarte mult cu problemele de identitate și fraudă ale clienților.

De asemenea, vedem un mare interes și avansăm în spațiul social media.

Pe cine vedeți drept principalii dvs. concurenți?

Nu vorbim cu adevărat despre concurenți. În mod cert, concurenții noștri sunt peste tot. Dacă sunteți în căutarea unei soluții de sine stătătoare, există multe opțiuni acolo. Cu toate acestea, dacă doriți o soluție mai cuprinzătoare, mergeți cu ThreatMetrix și apoi integrați soluții de specialitate în ea.

Integrăm multe dintre produsele concurente în platforma noastră și vedem că întreprinderile mari integrează și produsele concurenților noștri în infrastructura lor ThreatMetrix.

Câți clienți activi aveți astăzi? Unde sunt localizate în principal?

Avem în prezent aproximativ 5.000 de clienți direcți. Cu toate acestea, dincolo de asta, avem câțiva parteneri care încorporează platforma noastră pentru mii de clienți.

Acum avem clienți în aproape fiecare dintre cele 242 de țări / teritorii existente. Acestea fiind spuse, majoritatea clienților noștri se află în patru zone principale:

 1. Asia Pacific, Australia și Noua Zeelandă
 2. Europa (atât estică, cât și vestică)
 3. Orientul Mijlociu
 4. SUA și Canada

Sunteți VP pentru regiunea Asia-Pacific. Cum ați descrie piața respectivă? Cum este diferit de piețele din America de Nord și cele europene?

Fiecare piață este diferită din punct de vedere cultural. Chiar și piața asiatică se descompune în țări și culturi distincte:

 • China și Hong Kong
 • Coreea și Japonia
 • Asia de Sud-Est
 • Filipine, Singapore, Thailanda și Indonezia
 • India, Pakistan și Sri Lanka,
 • Australia, Noua Zeelandă și Fiji

Pentru a aborda mai bine diferențele culturale, sprijinim multe piețe prin intermediul partenerilor locali.

În plus față de produsele dvs. software, oferiți și servicii de instruire și de consultanță profesională. Ce procent din clienții dvs. profită de ei? Ce procent din veniturile dvs. totale provine din aceste servicii?

Da, oferim servicii profesionale opționale, dar nu pot vorbi într-adevăr cu procente, deoarece este o țintă în mișcare. Companiile mai mari folosesc din ce în ce mai mult serviciile noastre profesionale, dar companiile mai mici nu prea au nevoie de ele, deoarece folosesc doar caracteristicile de bază ale platformei noastre.

Cum vedeți evoluția pieței de software de securitate în următorii câțiva ani?

Observăm un accent din ce în ce mai mare pe identitatea și comportamentul digital, dar suntem încă în primele zile ale urmăririi și gestionării acestor date.

De asemenea, vedem că atacurile asupra sistemelor sunt tot mai sofisticate tot timpul. Mai mult decât atât, tehnicile folosite pentru a ascunde și a identificații de spoof devin, de asemenea, mai sofisticate.

Care sunt unele planuri de viitor pentru ThreatMetrix?

Vom continua să construim rețeaua noastră de identitate digitală, mapând atât identitățile umane cât și cele ale mașinilor, la nivel global. Ne extindem pentru a oferi serviciile noastre în diferite tipuri de afaceri și tranzacții.

Credem cu fermitate și sinceritate că putem face o diferență reală în protejarea clienților și a întreprinderilor din întreaga lume, în fiecare zi.

Câți angajați ai azi? Unde sunt localizate?

Avem acum peste 240 de angajați și încercăm mereu să automatizăm cât putem. Angajații noștri se află peste tot în lume, inclusiv Londra, Paris, Amsterdam, Hong Kong, Singapore, Sydney, San Jose și New York.

Câte ore pe zi lucrezi în mod normal? Ce îți place să faci când nu lucrezi?

Dacă o întrebi pe soția mea, ea îți va spune că sunt mereu în față, 24 × 7 … Lucrez în fiecare zi, atât timp cât este necesar, dar trebuie să am timp liber pentru a face exerciții fizice și pentru a mă relaxa.

Îmi place să merg la drumeție în tufiș și să merg în turneu cu familia – mă ajută cu adevărat să-mi îndepărtez capul de tehnologie. De asemenea, îmi place să citesc.

Există altceva pe care ai dori să le împărtășești cititorilor noștri?

Mă mândresc cu oamenii cu care lucrez la ThreatMetrix. Sunt unele dintre cele mai inteligente și mai mari oameni cu care am lucrat vreodată. Sunt dedicați cauzei și muncesc întotdeauna din greu – mult mai mult decât la orice altă companie în care am fost implicată vreodată.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me