Топ 8 ИСТИНСКИ БЕЗПЛАТНИ VPN за Hotstar

Искате да стриймвате Hotstar, но геоблоковете започват да се препречват. Сега знаете, че ви трябва VPN, но има още едно препятствие –не искате да плащате за премия услуга. Е, там мога да помогна.

Тествах 33 безплатни VPN, за да ви намеря най-добрите за стрийминг на Hotstar. Повечето безплатни VPN мрежи са напълно несъвместими, без сървъри в Hotstar места или те имат оттеглена сигурност и лоша скорост на връзката. въпреки това, Намерих осем VPN, които работят и няма да ви направи уязвими онлайн.

Помнете обаче, безплатна услуга е безплатна причина. Не можете да очаквате VPN да предоставя безвъзмездно всички свои първокласни функции. През повечето време ще загубите по други начини. Дали това е намаляване на скоростта, компрометирана сигурност или увеличен риск за поверителност. След това са безплатните VPN мрежи, които се доставят за сигурност и други области, но не може да деблокира сайта, който ви е нужен.

Можете да избегнете всичко това с премиум доставчик, като NordVPN. То има безупречна скорост, усъвършенствани мерки за сигурност и впечатляващи възможности за деблокиране, така че знаете, че имате гарантирана анонимност и неограничен интернет, където и да сте.

Ако обаче все пак безплатният все още е пътят, по който искате да вървите, тогава мога да помогна. Съставих списък на осемте най-добри безплатни VPN за Hotstar, след обширни тестове и изследвания. Всяка от тези VPN мрежи има сървъри в едно или повече от четирите достъпни места, достатъчно количество данни и солидни мерки за сигурност.

Не забравяйте, че докато Hotstar се предлага в САЩ, Великобритания и Канада, тези библиотеки нямат толкова съдържание, колкото индийската библиотека. Ако искате да получите достъп до всичко, което Hotstar може да предложи, имате нужда от VPN със сървъри в Индия. И не много безплатни VPN правят.

Най-добрите VPN за Hotstar – Бързо ръководство

 1. NordVPN – Изпробвайте моя №1 препоръчан премиум VPN без риск с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Светкавични връзки, неограничени данни за поточно предаване и най-модерните функции за защита.
 2. Windscribe – Достъп до библиотеки на Hotstar във Великобритания, САЩ и Канада с 10 GB данни на месец за 200 часа SD поточно предаване, но Hotstar India е блокиран. Функции за защита от висок клас и допълнителна защита на поверителността с реклами, злонамерен софтуер и проследяващи блокери.
 3. скрий ме – 2GB данни безплатно всеки месец, което е достатъчно за гледане на два филма, но можете да получите достъп само до библиотеките на Великобритания, Канада и САЩ Hotstar. Без реклами стрийминг, криптиране от военна степен и разделно тунелиране, за да можете да разглеждате локално едновременно.
 4. TunnelBear – Предавайте поточно всички библиотеки на Hotstar, включително Индия, но имате само 1,5 GB данни за предлагане за гледане на три часа SD TV. Лесно за използване приложение с първокласна сигурност и пет едновременни връзки.
 5. ProtonVPN – Неограничени данни, но можете да получите достъп само до Hotstar US. Рекламен блокер и разширено криптиране, но умишлено заглушаващи скорости.

Какво е уловът с безплатни VPN мрежи?

Безплатен VPN може да бъде добър вариант за краткосрочно решение, но знаете ли за опасностите? 

Много безплатни VPN ограничават техните функции, дросете скоростите си и ви позволяват да се свързвате само до определени места. Някои също въвеждат стени за плащане, така че да не можете да предавате поточно съдържание. Но това трябва да е най-малкото от притесненията ви. Безплатните VPN мрежи също могат правят ви уязвими към изтичане на данни, фишинг атаки и кражба на самоличност.

Streaming

С безплатен VPN не винаги можете да получите достъп до любимите си поточни сайтове. някои покажете стени за плащане за премии, за да ви надстроят, и други просто нямат възможности за деблокиране.

Премиум VPN постоянно променя своите IP адреси, така че сайтовете за стрийминг не може да ги открие и блокира. Въпреки това, безплатните VPN просто нямат ресурси за покриване на разходите за промяна на техните IP адреси редовно, което означава, че те обикновено се блокират. Така че, обикновено е няма Netflix, няма BBC iPlayer и разбира се, няма Hotstar.

Сигурност

Ще намерите това много безплатни VPN сървъри ви служат. Това може да изглежда като нищо, но те обикновено са пригодени за вас, като използвате вашите данни. Това означава доставчикът на VPN често продава вашите данни на трети страни така че виждате подходящи реклами.

Също така е рядкост да виждате строги политики без регистрация, превключватели за убийства и защита от течове на DNS и IP с безплатни VPN. Това те кара по-уязвими за хакери и откриване от вашия доставчик на интернет услуги (ISP).

С премиум VPN, вашите данни и онлайн активност е сигурно, анонимно и безопасно от любопитни очи.

Ограничения

Скоростта и местоположението на сървъра са два компромиси, които обикновено трябва да правите с безплатни VPN. Те обикновено ограничават ви до определени страни, така че не винаги можете да получите достъп до нужните ви сайтове. Безплатни VPN често дросете скоростите си, също, причинявайки повече буфериране и изоставания.

Премиум VPN мрежите обаче предлагат глобално покритие и светкавични връзки, които няма да ви забавят. Всъщност, премиум VPN често подобрява връзката ви!

Най-добрите безплатни VPN за Hotstar (Актуализирано 2023 г.))

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

 • 5100+ сървъра по целия свят, включително над 20 в Индия
 • Светкавични скорости
 • Неограничена честотна лента и данни
 • Криптиране на военна степен и разширени функции за сигурност
 • 24/7 чат на живо
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Шест едновременни връзки
 • Работи с: Hotstar, Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, Disney +, HBO GO
 • Съвместим с: Windows, iOS, macOS, Android, Linux, браузъри, рутери

NordVPN е моят # 1 препоръка за стрийминг Hotstar Навсякъде по света. Той е първокласен доставчик, но можете да го изпробвате безрисково с него 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

Ако се нуждаете само от VPN за кратко време, например ако пътувате, това е идеалното решение, тъй като няма нужда да се притеснявате за функциите на съкратените гръб.

NordVPN има над 5100 сървъра на 50+ места, включително всички Hotstar местоположения. Всъщност има над 20 сървъра само в Индия, така че не е нужно да се притеснявате, че ще пропуснете нито един филм в Боливуд.

  Комплетни водич за цибер-сигурност за мала и средња предузећа - 2023

Множеството сървъри на конкретни места също означават по-малко задръствания, тъй като по-малко потребители се опитват да се свържат към един и същ сървър. Какво означава това за вас? Гарантирани надеждни и супер бързи връзки.

негов впечатляващи възможности за деблокиране може да заобиколи дори най-трудните геоблоки, и аз успях да вляза с Hotstar с лекота.

NordVPN предлага невероятни скорости и неограничена честотна лента и данни за неограничен стрийминг. Успях да гледам всеки филмов и телевизионен епизод в HD, без буфериране и изоставане.

С неговите AES 256-битово криптиране, вие сте напълно сигурни, дори в обществени мрежи.

То също има автоматичен превключвател за убийства, стриктна политика без изход и защита от изтичане на DNS и IP за да ви анонимни и да предотвратят случайни течове на данни.

Има вграден рекламен блокер, също CyberSec, който спира рекламите и зловредния софтуер да не прекъсват вашето филмово хапване или да заразяват устройството ви.

Можеш свържете NordVPN през шестте си устройства едновременно, така че вземете Hotstar със себе си, където и да сте!

Намерих го за супер лесен за използване, с специални приложения за всичките ми устройства. Но ако имате нужда от поддръжка, използвайте NordVPN услуга за чат на живо. Наличен е 24/7.

Вижте защо NordVPN е в горната част на моя списък, като прочетете нашия експертен преглед.

Започнете с NordVPN!

2. Ветропис

windows windscribe

 • 10 безплатни локации, включително САЩ, Великобритания и Канада
 • 10GB данни месечно и 5GB повече в оферта
 • Надеждни скорости и връзки
 • 256-битово криптиране, автоматично превключване и нулева регистрация
 • Вграден блокер за реклами, злонамерен софтуер и проследяване
 • Неограничени едновременни връзки
 • Работи с: Hotstar, BBC iPlayer, HBO GO, YouTube
 • Съвместим с: Windows, Android, macOS, iOS, Linux, браузъри

Windscribe има най-високата надбавка за данни от всички безплатни VPN, с които съм тестван, с 10 GB данни на оферта всеки месец. Това е достатъчно, за да гледате 10 часа видео в стандартна разделителна способност, така че определено ще продължите за своя филмов маратон.

Още по-добре можете да получите допълнителни 5 GB данни ако туитвате Windscribe.

Имате достъп до сървъри в 10 страни, които включват Великобритания, САЩ и Канада. За съжаление, Индия е само за първокласни потребители, така че вие имат достъп само до библиотеките на САЩ, Великобритания и Канада Hotstar.

Скоростите на Windscribe също са едни от най-надеждните безплатни VPN мрежи и аз успях поток с минимални изоставания и буфериране. Самият сайт Hotstar отне малко време, но веднъж натиснах „Play“, беше бързо и надеждно.

Най- приложението е лесно за използване, и можете да го изтеглите направо на вашето устройство. Когато се регистрирате, не е необходимо да посочвате своя имейл адрес, но горещо го препоръчвам. В противен случай получавате само 2 GB данни!

Той предлага висок клас, 256-битово криптиране AES за да гарантирате вашата безопасност по време на поточно предаване. Има също вграден рекламен блокер, R.O.B.E.R.T., който затваря рискови или досадни изскачащи прозорци.

Windscribe има две други функции, които наистина го отличават като солиден безплатен VPN: автоматичен превключвател за убийства и стриктна политика без регистрация. Автоматичните превключватели за убийства обикновено са ограничени за първокласни потребители, така че ако искате да останете невидими, дори ако връзката ви спадне, Windscribe може да е за вас.

Можете да инсталирате Windscribe на неограничен брой устройства. Не често виждате това с безплатен VPN.

Можеш говорете с чатбота на Windscribe, Гари, за поддръжка. Има и система за издаване на билети, ако предпочитате да получите отговор по имейл.

Искате ли да прочетете повече за Windscribe? Разгледайте нашия задълбочен преглед.

Вземете Windscribe безплатно!

3. скрийте.me

windows hid.me

 • Сървъри в пет места, включително САЩ
 • 2 GB надбавка за данни на месец
 • Бързи скорости
 • 256-битово криптиране на AES, нулева регистрация и автоматично превключване на убийствата
 • Разделяне на тунели
 • 24/7 чат на живо
 • Работи с: Hotstar, Netflix Canada, Sky Go, HBO, Amazon Prime Video, YouTube
 • Съвместим с: Windows, iOS, macOS, Android, Linux, браузъри

VPN на skriv.me има безплатни сървъри в Изтока и Запада в САЩ, Канада, Сингапур и Холандия. Това означава ти имат достъп само до Hotstar US, освен ако не сте първокласен потребител.

То предлага 2 GB данни всеки месец, което ви позволява да гледайте два часа телевизия в стандартна разделителна способност. Ако сте запален гледач на филми, ще изчерпите бързо.

Ако търсите да предавате поточно други сайтове, може да отключи и Netflix Canada. Това е една от малкото безплатни VPN мрежи, които могат.

Ти си само разрешена една връзка, така че можете да гледате Hotstar само на едно от устройствата си.

Приложението е лесно за навигиране наоколо, и аз успях да вляза с Hotstar US с лекота. Има 24/7 чат на живо, ако имате нужда от помощ настройка или просто се нуждаете от допълнителна поддръжка.

негов скоростите са надеждни, така че имате поточно съдържание без буфер. Не забравяйте обаче, че това е само за два часа! Потокът също е без реклама.

hid.me не задържа сигурността на безплатните потребители. То предлага 256-битово криптиране, стриктна политика без регистрация и автоматично превключване на убийствата за да ви останат анонимни и сигурни.

Има DNS и IP защита срещу теч за да ви предпази от изтичане на местоположение или дейност. Можете да използвате тестовете WebRTC и IPv6 на уебсайта му, за да проверите отново дали не сте изложени.

Можете да използвате крия.ме функция за разделно тунелиране за криптиране на част от вашия трафик ако искате просто да предавате Hotstar в браузъра си, например, но все пак да използвате другите си приложения локално по едно и също време.

Вижте колко добре се провежда hid.me в нашите тестове, като прочетете нашия подробен преглед.

Вземете hid.me безплатно!

4. TunnelBear

прозорци за прозорци

 • Север в 23 страни, включително всички Hotstar места
 • 500MB на месец, но безплатните потребители могат да получат още 1GB
 • 256-битово криптиране на AES и политика без регистрация
 • Защита на мрежата за допълнителна поверителност
 • Система за бързо издаване на билети за поддръжка
 • Пет едновременни връзки
 • Работи с: Hotstar, YouTube, Kodi, HBO GO
 • Съвместим с: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Opera, Firefox

TunnelBear има сървъри в 23 страни, дори на свободния план. И това включва Индия, така че имате достъп до пълната библиотека Hotstar India.

  Milyen VPN protokollt kell használni?

Най- Великобритания, САЩ и Канада също са в списъка, което означава, че можете да стриймвате всяка библиотека Hotstar.

негов лимитът за трансфер на данни е 500MB на месец, което е достатъчно само за 30 минути стрийминг в стандартна разделителна способност. Има обаче начин да получите повече данни.

Ако туитвате TunnelBear или се свържете с приложението на друго устройство, ще ви даде още 1 GB, така че можете да имате максимум 1,5 GB общо безплатно. Това продължава да продължавате 90 минути в стандартна дефиниция, така че е достатъчно за един филм, максимум.

Открих, че неговото скоростите са надеждни. Филмите отнеха известно време да се заредят първоначално, но те играе с минимално буфериране.

TunnelBear обикновено не е в състояние да деблокира поточните сайтове, но Достъп до Hotstar лесно. Това обаче означава, че няма да можете да предавате много други, освен Hotstar.

Ти имаш пет едновременни връзки с TunnelBear, така че можете да гледате Hotstar на множество устройства. Препоръчвам да го инсталирате на повече от един, тъй като ви дава допълнителни 1 GB за това!

Има висококачествена сигурност, включително 256-битово криптиране на AES, политика за нулева регистрация и защита на мрежата. Тази последна функция блокира вашия трафик, ако връзката ви бъде компрометирана, така че когато предавате Hotstar от недостъпно място, той блокира потока ви, така че вашият интернет доставчик не може да ви открие.

негов приложението е лесно за използване и пълен с меки референции, което е забавно със сигурност!

Има система за издаване на билети, която можете да използвате за поддръжка. Открих, че обслужването на клиентите обикновено отговаря в рамките на 24 часа, ако не и по-рано.

Погледни пълният ни експертен преглед за да научите повече за функциите на TunnelBear.

Вземете TunnelBear безплатно!

5. ProtonVPN

windows protonvpn

 • Неограничен трансфер на данни
 • Сървъри на три места, с достъп до Hotstar US
 • Рекламен блокер
 • Шифроване от висок клас и стриктна политика без регистрация
 • Работи с: Hotstar, YouTube, Kodi
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Linux, Android

ProtonVPN е един от малкото безплатни VPN, които не ограничават данните си. Имате неограничени данни, така че можете да гледате колкото искате на Hotstar.

То предлага сървъри само на три места относно безплатния план, който включва САЩ, Холандия и Япония. Това означава имате достъп до американската библиотека Hotstar, но трябва да сте първокласен потребител за достъп до сървъри в Индия, Великобритания и Канада.

ProtonVPN обикновено е ненадежден за стрийминг, но аз бях може да получи достъп до Hotstar US свободно.

Въпреки че ProtonVPN не ограничава вашите данни, това ограничава вашата честотна лента на свободния план. Така че просто зависи къде сте готови да правите компромиси!

Виждах, че моята скоростите умишлено бяха заглушени по време на моите тестове, които предизвикаха много буфериране и изоставане, докато бях поточно. Не можех да гледам и в HD качество.

ProtonVPN ви държи в безопасност криптиране от висок клас и стриктна политика без регистрация. е със седалище на място, подходящо за поверителност (Швейцария), така че всичките ви лични данни и онлайн активност са безопасни и незабелязани от правителственото проследяване.

Той има рекламен блокер, което е чудесна функция, особено ако предавате поточно предаване. То спира рекламите да прекъсват вашия филмов маратон, но по-важното е блокира потенциално вредния зловреден софтуер от заразяване на вашето устройство.

Ти имат само една връзка с ProtonVPN, така че не можете да гледате Hotstar на друго устройство. Няма чат на живо, но можете използвайте системата за издаване на билети за подкрепа.

Прочетете повече за функциите на ProtonVPN във наш задълбочен преглед.

Вземете ProtonVPN безплатно!

6. Ускорете

ускорете устройството

 • 37 сървъра, включително всички локации на Hotstar
 • 2 GB безплатни данни на месец
 • Бързи скорости с помощта на канално свързване
 • Защита от течове на DNS, стриктна политика без изход и автоматичен превключвател
 • Без реклами
 • Работи с: Hotstar, YouTube, HBO GO
 • Съвместим с: Windows, Android, macOS, iOS, Linux

Speedify има 37 сървъра на безплатния план и това включва Индия. Имате достъп и до всички други Hotstar библиотеки.

Има 2 GB в оферта всеки месец, значи можеш поток само два часа от любимите ви филми в Боливуд със стандартна разделителна способност.

Получих достъп до Hotstar лесно, въпреки че е не е надежден за други поточни сайтове. Можете да стриймвате само в YouTube и HBO GO заедно с Hotstar.

негов скоростите са бързи, но трябва да внимавате с данните си. Той използва свързване на канали, за да увеличи скоростта ви.

Това комбинира данни от поне две връзки, като вашия wi-fi и 3G / 4G, за да ви даде по-добра честотна лента. Въпреки че това прави безбуферно стрийминг, той не изяжда вашите данни. Ако не сте в неограничен план, не забравяйте да следите. Потърсете дисплея в приложението, за да видите колко сте използвали.

Ускорете употребите Шифроване на ChaCha20, заедно с AES 128-битово криптиране, за да ви предпази от хакери или трети страни.

Има също превключвател за убийство в приложението, но не е автоматично. Трябва да го включите, за да сте сигурни, ако връзката не успее.

То предлага Защита от течове на DNS, стриктна политика без регистрация и стрийминг без реклами. Тези характеристики защити вашата анонимност онлайн и предпазвайте устройствата си от възможно вредно съдържание.

Поддръжката е достъпна само чрез имейл адрес и често задавани въпроси. Можеш свържете се само с Speedify на едно от вашите устройства, също.

Прочетете повече за ефективността и функциите на Speedify в наш пълен експертен преглед.

Вземете Speedify безплатно!

7. VPNBook

VPNBook

 • Неограничена честотна лента и данни
 • Сървъри на четири места, включително САЩ и Канада
 • Надеждни скорости
 • 256-битово криптиране AES
 • Защита на мрежовата повреда
 • Работи с: Hotstar, Netflix US и Канада, Hulu
 • Съвместим с: Windows, Android, iOS, macOS

VPNBook е малко по-различен от стандартния VPN. Преди всичко, няма приложения, така че конфигурирането може да е малко сложно, ако сте начинаещ VPN. Трябва да изтеглите VPN връзката и ръчно да я настроите сами. Вижте нашето ръководство, за да ви помогне настройте OpenVPN.

То има сървъри на четири места, които включват САЩ и Канада. Ти не може да превключва между отделни местоположения, и очевидно нямате достъп до библиотеката Hotstar India.

  Experimentează Navigarea privată și gratuită cu CactusVPN

Има неограничена честотна лента и данни, все пак, така че можете да стриймвате колкото искате на Hotstar.

То също може отблокирайте САЩ Netflix, BBC iPlayer и други популярни сайтове за стрийминг ако търсите да предавате другаде. Но не забравяйте, че ако изберете САЩ за ваше местоположение, не можете да преминете към сървърите на Великобритания, за да гледате телевизия във Великобритания.

Най- скоростите бяха надеждни по време на моите тестове, така че нямате размити снимки или да изоставате, за да прецедите.

То предлага 256-битово криптиране на AES и защита от повреда в мрежата за да ви осигурим най-сигурната и надеждна връзка. Все пак го има политика за частични регистрационни файлове. 

Въпреки че не съхранява вашия онлайн трафик, той запазва вашия IP адрес и времената на вашите връзки. Услугата изтрива тази информация седмично.

VPNBook не предлага много по отношение на поддръжката – няма често задавани въпроси. Въпреки, че можете свържете се с компанията чрез имейл или социални медии.

Искате ли да прочетете повече за VPNBook? Погледни нашия цялостен преглед.

Вземете VPNBook безплатно!

8. ЧастенVPN

ЧастниVPN устройства

 • Неограничен брой данни и честотна лента
 • Сървъри в 60+ страни, всяка библиотека Hotstar е достъпна
 • Бързи скорости за HD качество поточно предаване
 • Криптиране с военен клас, защита от изтичане на IP и автоматичен превключвател за убийство
 • Политика за нулева регистрация
 • Работи с: Hotstar, Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, ITV Hub, CBS
 • Съвместим с: Windows, Android, iOS, macOS, Linux, рутери

PrivateVPN не е безплатен, но предлага a 7-дневен безплатен пробен период, за да можете да го изпробвате безплатно. Това също означава, че получавате всички луксозни характеристики на първокласен потребител и няма ограничения.

То има над 150 сървъра в 60+ страни, които включват всички Hotstar местоположения. Ти имаш достъп до всяка библиотека Hotstar и можете да превключвате между местоположенията, за да предавате различни библиотеки толкова пъти, колкото искате.

Можете да заобиколите гео ограниченията на други поточни сайтове, както бях аз лесно да гледате САЩ Netflix, BBC iPlayer и Hulu.

То има неограничена честотна лента и пренос на данни, така че няма капачки за това колко можете да гледате. Това също означава, че имате бързи скорости и можете да стриймвате в HD качество. преживях нулево буфериране или изоставане по време на моите тестове.

Ти имаш шест едновременни връзки с PrivateVPN, така че можете да стриймвате Hotstar у дома или в движение.

с 256-битово криптиране AES, ти получаваш криптиране с военен клас. Вие също се възползвате от IP защита срещу течове и множество протоколи за сигурност. Това включва най-модерния протокол, OpenVPN.

Има също автоматичен превключвател за убийства и стриктна политика без регистрация, така че сте гарантирани анонимност PrivateVPN не съхранява вашите данни на своя сървър.

Изкушени? Разгледайте наш обширен преглед на PrivateVPN, преди да се регистрирате.

Вземете PrivateVPN безплатно!

Често задавани въпроси

Защо не могат да се освободят VPN мрежи, които да деблокират повечето стрийминг сайтове?

Безплатни VPN мрежи се предлагат безплатно, което означава те не винаги инвестират в актуализиране на техните функции.

В момента, в който стрийминг сайт като Netflix разпознае VPN IP адрес, той го блокира веднага. Тъй като безплатните VPN обикновено не актуализират своите IP адреси редовно, сайтовете за стрийминг ги откриват, и това означава, че не можете да отключите любимите си телевизионни предавания и филми.

Премиум VPN върти IP адреси, така че можете да гледате geoblocked съдържание, където и да сте.

Какви са рисковете от използването на безплатен VPN за гледане на Hotstar?

Безплатните VPN мрежи обикновено са пълни с вратички, предназначени да ви надградят до премиум. Но тези вратички също могат да компрометират вашата поверителност и сигурност.

Някои безплатни VPN съхранявайте и продавайте данните си на трети страни, така че може да сте в безопасност, докато използвате VPN, но може да бъдете застрашени от кражба на самоличност след това. Обикновено нямат най-модерните функции за защита, като например превключватели за убийство, така че ако връзката не успее, вашето местоположение и активност стават видими.

Въпреки това, първокласните VPN ви поддържат анонимни и сигурни с разширени функции като нулева регистрация, IP и DNS защита от теч и превключватели за убиване.

Защо потокът ми е лошо качество на Hotstar с безплатен VPN?

Дросенето на скоростите ви обикновено е нещо, което вашият интернет доставчик прави, за да забави връзката ви. Това причинява буфериране, проблеми с изоставането и досадни размити снимки, докато предавате поточно предаване. Когато се свържете с първокласен VPN, вашият интернет доставчик не може да ограничи скоростта си, така че можете да гледате всичко в HD качество със супербързи скорости.

Същото обаче не може да се каже за безплатни VPN мрежи. Те често дросели скоростите ви, за да ви накарат да надстроите. Забавяйки връзката си, след това трябва да издържите повече време за зареждане и некачествено поточно предаване.

резюме

Безплатен VPN е изкушаващ, но рисковете, които те излагат, обикновено не ти струват компрометиране на вашата поверителност или сигурност онлайн. Да не говорим за тежките ограничения, които използват, за да ограничат вашия опит. Ти имаш ограничени сървъри и държави, ниска скорост и не винаги можете да получите достъп до всичко, от което се нуждаете.

Всички безплатните VPN, които препоръчах, са сигурни и стабилни достатъчно, за да гледате Hotstar насаме, но аз само ги препоръчвам като краткосрочно решение.

Винаги предлагам да изберете премиум VPN като NordVPN над безплатен. Въпреки че плащате месечно, за да го използвате, имате достъп до разширени функции, сървъри по целия свят и без ограничения. Дори има а 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково и да получите 100% от парите си в края.

Premium VPN предлагат истинска стойност на парите, но можете да намалите цената на абонамента си, като проверите последните оферти нашата страница с купони.

Ако искате неограничен достъп до Hotstar, разгледайте нашето ръководство за най-добрите първокласни VPN за индийски IP адрес.