Top 8 VPN-uri GRATUIT pentru Linux

Îți place viteza și confidențialitatea Linux? Aceste VPN-uri adaugă aceeași performanță și securitate de mare viteză la toată activitatea dvs. de internet, fără să vă coste o avere.

Am testat 45 de VPN-uri gratuite pentru Linux și am constatat că majoritatea nu funcționează la fel de bine cum au pretins. Au avut capturi enervante, viteze lente și servere congestionate. Unii chiar mi-au compromis securitatea.

in orice caz, Am reușit să găsesc opt VPN-uri suficient de sigure și rapide pentru a fi utilizate cu Linux. Deoarece sunt gratuite, au unele limitări, dar sunt cele mai bune VPN-uri gratuite disponibile. Dacă doriți un VPN fără restricții, vă recomand să mergeți cu un furnizor premium premium low cost NordVPN.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Linux – Ghid rapid

 1. NordVPN: Bucurați-vă de o compatibilitate excelentă pentru Linux și viteze fulger-rapide. Cel mai bun dintre toate, îl puteți testa cu ajutorul acestuia Garanție de returnare de 30 de zile.
 2. Windscribe: Profitați la maxim de viteze excelente de server o indemnizație gratuită de date de 10 GB.
 3. ProtonVPN: Fără limite de date, fără reclame și garanție fără jurnal cu opțiunea de actualizare gratuită premium de 7 zile.
 4. ascunde-mă: Servere în trei locații cu un loc decent limita de date gratuită de 2 GB pe lună.
 5. TunnelBear: Criptare excelentă, dar o limită de date fără costuri 500 MB pe lună.
 • În plus, încă trei VPN-uri gratuite pentru Linux
 • Cum am clasat și testat aceste VPN-uri
 • Care este captivul cu VPN-urile gratuite? 

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Linux (actualizat în 2020)

Indiferent de distro Linux pe care îl utilizați, aveți nevoie de un VPN care vă poate oferi instalare ușoară, securitate puternică și, cel mai important, viteză rapidă. Am testat cu atenție 43 de opțiuni pentru a vă oferi cele mai bune de pe piață, astfel încât să puteți utiliza internet în siguranță de oriunde.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

 • Criptare AES de 256 biți, comutator de ucidere și protecție VPN dublu
 • Peste 5.200 de servere de mare viteză în 59 de țări
 • Ghiduri pas cu pas pentru distros Linux
 • Servere P2P dedicate
 • Bucurați-vă gratuit timp de 30 de zile când utilizați garanția de returnare a banilor
 • Funcționează cu: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV
 • Compatibil cu: Linux, Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Chrome, Firefox și cele mai multe routere

Deși NordVPN este un servicii premium, Am fost inclusă în cele mai bune opțiuni ale mele Linux datorită la îndemână Garanție de returnare de 30 de zile.

Spre deosebire de o mulțime de opțiuni gratuite, NordVPN este plin de funcții lider în industrie, care fac mult mai frumos să navigați pe web, să descărcați fișiere și să vă transmiteți conținutul preferat.

Nu există diferențe între versiunile Linux și Windows / macOS ale NordVPN, astfel încât să vă puteți bucura de acces la over 5.200 de servere de mare viteză în 59 de țări. Cele mai importante avantaje ale atâtor servere includ deblocarea mai mare a site-urilor cu restricții geografice și performanța mai rapidă.

De asemenea, puteți profita de avantajele specifice Linux, inclusiv NordLynx. Acest protocol compatibil Linux combină Wireguard VPN cu traducerea adresei de rețea a NordVPN. Pe scurt, combinația de sisteme permite viteze excelente, fără a vă pune identitatea în pericol. 

Dacă streamingul este preocuparea principală, veți fi încântat să auziți asta Testele mele au deblocat în mod regulat Netflix, Hulu și Amazon Prime. Asta este mulțumit funcției integrate DNSP SmartPlay de la NordVPN. Acest serviciu proxy DNS inteligent vă oferă acces rapid și ușor la conținut geo-restricționat din întreaga lume. 

Torrenturile sunt, de asemenea, acoperite de serverele P2P dedicate NordVPN. În plus, cu o politică fără jurnal și un comutator automat de omor, puteți rămâne complet anonim, indiferent de locul în care vă aflați.

Această securitate este consolidată de gradul militar al NordVPN Criptare AES de 256 biți și o caracteristică unică VPN Double care criptează datele de două ori. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la reclame și malware, ca NordVPN Funcția CyberSec menține pop-up-urile la îndemână.

Instalarea este ușoară din cauza Clientul nativ VPN Linux al NordVPN. Utilizează standard standard protocoalele OpenVPN, dar puteți introduce propriile linii de comandă pentru o configurație care vi se potrivește. Oricum, cu ghiduri de configurare Linux utile și asistență 24/7, ești mai mult decât acoperit.

Doriți să aflați mai multe despre capacitățile de geoblocare a NordVPN? Vezi recenzia noastră completă. Sau, încercați serviciul astăzi cu asta Garanție de returnare de 30 de zile.

Începeți cu NordVPN! 

2. Parbriz 

Top 8 VPN-uri GRATUIT pentru Linux

 • 10 GB limita lunară de date
 • Conexiuni nelimitate la dispozitiv
 • Acces la 10 locații server
 • Nu există jurnalele de sesiune sau marcatele de timp IP
 • Funcționează cu: Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer și Kodi
 • Compatibil cu: Linux, Windows, macOS, iOS, Android, browsere web și routere

Windscribe are forma unui linie de comandă gratuită care vă permite să navigați în mod privat pe următoarele distros Linux:

 • Ubuntu
 • Fedora
 • Debian
 • CentOS

În timp ce Windscribe pentru Linux poate să nu funcționeze fără probleme ca aplicațiile sale pentru Windows și Mac, acesta oferă totuși un ghid dedicat de configurare pentru Ubuntu pe site-ul său web. De asemenea suporturi IKEv2 și OpenVPN, deci nu ar trebui să vă confruntați cu probleme de utilizare.

  Gledajte Ples sa zvijezdama, 28. sezona - s bilo kojeg mjesta 2020. godine!

Windscribe are una dintre cele mai mari cote gratuite de date de pe piață la 10 GB pe lună. Însă, luând în considerare transmisia HD poate utiliza până la 3 GB pe oră, este posibil să descoperiți datele dispărute după câteva episoade ale emisiunii dvs. preferate.

Cea mai mare problemă cu versiunea gratuită a Windscribe este aceea restricții de streaming. În testele mele, nu am reușit să deblochez Netflix sau BBC iPlayer, chiar dacă am putut accesa atât pe planul premium..

Totuși, este mai bine să faci torent. Planul gratuit vă oferă acces la servere din 10 locații și acceptă pe deplin partajarea P2P. Cu toate acestea, dacă partajați fișiere mari, acest capac de date de 10 GB ar putea să vă stea în calea dvs..

În ceea ce privește securitatea, Windscribe te-a acoperit. Criptarea AES pe 256 biți vă păstrează datele departe de orice ochi amețitori. În plus, un strict politica fără jurnaluri și un blocant malware încorporat să vă protejeze de trackere și hackeri.

Windscribe are o serie de planuri de preț pentru a se potrivi bugetului dvs., dar vă puteți înscrie astăzi și beneficiați gratuit de 10 GB. Verificați cum s-a desfășurat în testele noastre citind recenzia completă.

Obțineți Windscribe gratis! 

3. ProtonVPN

ferestre protonvpn

 • Nu există limite de date, dar viteze mai mici
 • Locații server în doar trei țări
 • Permite o conexiune la un moment dat
 • Funcții de securitate puternice, inclusiv o politică fără jurnaluri
 • Actualizare gratuită de 7 zile la planul premium
 • Funcționează cu: Netflix, Hulu și Amazon Prime Video, dar streamingul nu este o opțiune în planul gratuit
 • Compatibil cu: Linux, Windows, macOS, iOS, Android și unele routere

Proton este una dintre acele VPN-uri rare în care compatibilitatea Linux nu se simte ca o gândire ulterioară.

Trebuie să o folosiți Pachet OpenVPN cu fișierele de configurare corespunzătoare pentru a configura conexiunea. Dar site-ul web al ProtonVPN are ghiduri la îndemână pentru a vă parcurge, în special pentru distrugerile Ubuntu.

În orice caz, ProtonVPN a abordat scurgerile DNS care erau comune pe pachetul său Linux pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai bună. Cu toate acestea, nu vă mirați dacă vitezele dvs. scad planul gratuit limitează viteza de conectare.

Veți avea acces la servere din trei țări deci puteți lupta cu geoblocarea, dar rețineți că niciunul dintre servere nu suportă torentarea. Distribuirea P2P este disponibilă pe toate planurile premium ale ProtonVPN.

Transmiterea pe plan gratuit este, de asemenea, dificilă. Deși ProtonVPN oferă utilizarea nelimitată a datelor, serverele sale dedicate Netflix sunt disponibile numai pentru clienții Proton Plus. Cu toate acestea, este o opțiune excelentă pentru accesarea altor materiale georestricte sau cenzurate, cum ar fi articole, muzică și videoclipuri.

Sfatul meu ar fi să vă bucurați 7 zile de actualizare gratuită pentru a testa funcțiile premium ale ProtonVPN. Nu trebuie decât să vă înscrieți pentru un cont gratuit și să urmați instrucțiunile. Prima dată când vă conectați la un server ProtonVPN, veți avea acces la șapte zile la un plan premium, astfel încât să vă puteți bucura de streaming securizat, suport P2P și viteze excelente.

Indiferent dacă faceți upgrade sau nu, vă bucurați în continuare Criptarea AES-256 și prevenirea scurgerii DNS, astfel încât datele și obiceiurile dvs. de navigare să rămână în siguranță. Cu toate acestea, trebuie să vă înscrieți pentru a accesa un plan plătit Protecția unică Secure Core a ProtonVPN. În mod automat, vă direcționează traficul printr-o țară fără restricții pentru a vă oferi și mai multă confidențialitate.

Vrei să afli mai multe? Vezi recenzia noastră aprofundată ProtonVPN; sau înscrieți-vă astăzi pentru pachetul dvs. gratuit.

Obține ProtonVPN gratuit!

4. ascunde.me

Windows hide.me

 • 2 GB date gratuite pe lună
 • Asistență IKEv2 și Ubuntu
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Protecție împotriva scurgerilor IP
 • Fără reclame sau ferestre pop-up
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV, Showtime, Crackle, HBO GO, Kodi și Sky Go
 • Compatibil cu: Linux, Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, FireFox, telefoane Windows și unele routere

Dacă sunteți în căutarea unei VPN gratuite care să nu vă compromită siguranța, hide.me este cel mai bun pariu. Datele dvs. rămân sigure datorită Criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor IP, un comutator automat de omor și o politică fără jurnal. 

În timp ce multe VPN-uri gratuite își finanțează planurile freemium cu reclame, hide.me nu face așa ceva. Este design ușor de utilizat este excelent pentru utilizatorii Linux de pe orice dispozitiv.

Până acum, atât de bine, nu? Vestea proastă este planul gratuit hide.me vine cu anumite restricții grave.

Aveți acces doar la servere în cinci locații din întreaga lume. Acest lucru face ca torentul să fie incredibil de dificil. În plus, sunteți limitat la 2 GB de transfer de date pe lună. Este suficient pentru patru ore de transmisie muzicală, dar nu este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Planul premium deschide mult mai multe posibilități. Tu vei avea acces la 1.400+ servere din 57 de locații din întreaga lume fără limite de utilizare a datelor. În timp ce planul gratuit permite doar o conexiune, planul premium hide.me permite până la zece dispozitive simultan.

hide.me oferă și un ghid de configurare util pentru Linux (Ubuntu) utilizatori. Din păcate, clientul VPN integrat al Ubuntu acceptă doar PPTP-ul învechit (Protocolul de tunelare punct la punct), care are probleme serioase de securitate..

Deci, pentru a vă păstra navigarea în siguranță, hide.me recomandă utilizarea OpenVPN sau IPsec IKEv2. Ca atare, un pic de configurare manuală poate fi necesar.

Aflați mai multe despre capacitățile de geoblocare ale hide.me din recenzia noastră completă, sau descărcați serviciul gratuit astăzi. Dacă sunteți intrigat de planul premium, încercați-l acum fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile.

Obține gratis hide.me gratis!

5. TunnelBear

ferestre tunel

 • Capacitate lunară de 500 MB
 • Servere în 22 de țări
 • Criptare AES-256 biți
 • Compatibil cu Linux, dar suport de configurare limitat
 • Funcționează cu: HBO Go; în testele mele, nu am putut debloca Netflix SUA, Hulu sau BBC iPlayer
 • Compatibil cu: Linux, Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox și Opera
  A generációs háború a Netflix-en van! Itt van, hogyan nézheti meg! | Frissítve 2020

Nu-l lăsa pe ursulețul drăguț să te păcălească. TunnelBear împachetează un pumn. Dar contul său gratuit vine cu unele dezavantaje majore. Cea mai mare problemă este cea mică Capacitate lunară de 500 MB. Acesta este suficient pentru un episod de jumătate de oră din emisiunea ta preferată.

În timpul testelor mele, nu m-am putut conecta la Netflix SUA, Hulu sau BBC iPlayer, dar alți utilizatori au reușit să deblocheze aceste site-uri. Din păcate, funcția specializată de georestrucție TunnelBear GhostBear este disponibilă numai pentru utilizatorii Windows, Mac și Android..

TunnelBear nu este optimizat pentru Linux. Protocoalele sale de bază sunt acceptat pe desktopul standard al Ubuntu și pe stația de lucru Fedora. Utilizatorii Linux de pe Gentoo, Slackware și Mint vor fi dezamăgiți aici.

Cu toate acestea, TunnelBear oferă un Ghid de instalare pas cu pas pentru pachetele sale Linux, inclusiv toate comenzile necesare. Cu toate acestea, va trebui să aveți un cont activ înainte de a încerca să îl instalați.

Dar să revenim la lucrurile bune.

TunnelBear are câteva caracteristici excelente de securitate, inclusiv Criptare AES pe 256 biți, modul Vigilant care blochează malware și o politică fără jurnaluri. Spre deosebire de unele VPN-uri gratuite, datele dvs. sunt sigure aici. De asemenea, veți avea acces la servere de mare viteză în peste 20 de țări în toată lumea pentru a ocoli geo-restricțiile.

Vitezele sale sunt, de asemenea, decente. Performanța câștigătoare a premiului TunnelBear ar trebui să vă permită transmiteți videoclipuri în definiție înaltă fără bufferizare. Cu toate acestea, capacul de date de 500 MB este un adevărat blocaj.

Aflați mai multe despre viteza de descărcare a lui TunnelBear revizuirea noastră cuprinzătoare, sau înscrie-te la un plan gratuit astăzi.

Obțineți TunnelBear gratuit!

6. Tunelul privat

dispozitive privatetunnel

 • Proces gratuit de 7 zile
 • Servere în 12 țări
 • Serviciu de asistență 24/7
 • Nu există capace de date
 • Ghid de instalare Linux pas cu pas
 • Funcționează cu: Unele servicii geore-restricționate, dar nu Netflix, Hulu sau BBC iPlayer
 • Compatibil cu: Linux, Windows, macOS, iOS, Android

Tunnel privat este unul dintre VPN-urile mele preferate pentru Linux. Este Proces gratuit de 7 zile vă permite să accesați toate caracteristicile sale fără a cheltui un ban. Dar dacă căutați o VPN gratuită pe termen lung, va trebui să căutați în altă parte sau să luați în considerare un plan premium, întrucât tunelul privat nu oferă un serviciu gratuit permanent.

Instalarea Linux este drăguță și ușoară. PrivateTunnel are un util ghid pas cu pas pentru instalarea serviciului prin terminal. În plus, PrivateTunnel are Serviciu de asistență 24/7 la îndemână pentru orice probleme de instalare.

Odată instalat, aveți acces la servere securizate în 12 locații. Testele mele au arătat viteze de descărcare puternice cu o memorie tamponare minimă pentru conținutul video. Date nelimitate este un mare plus, de asemenea. Cu toate acestea, nu am putut debloca site-uri de streaming precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Securitatea nu este o problemă aici. Criptare AES-GCM pe 128 de biți și adăugare de protecție împotriva atacului DDoS păstrați-vă ascuns navigarea. in orice caz, PrivateTunnel păstrează unele jurnalele pentru monitorizarea performanțelor și întreținerea. Acest lucru poate fi deranjant, deoarece aceste date ar putea cădea în mâinile greșite în caz de hacking sau încălcare a datelor.

Aflați mai multe despre criptarea puternică a Tunnelului privat pe recenzia noastră completă, sau începe acum 7 zile de încercare gratuită.

Obțineți tunelul privat gratuit!

7. VPNBook

VPNBook

 • Șase servere din cinci țări
 • Alocare nelimitată de date, dar anunțuri obișnuite
 • Excelent pentru deblocarea Netflix din SUA
 • Configurații dedicate de configurare Linux
 • Funcționează cu: Netflix, Hulu și Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: Linux, Windows, macOS, iOS și Android

Un client OpenVPN gratuit, VPNBook funcționează excelent cu Linux. Ofera chiar un Ghid pas cu pas pentru instalarea profilului său OpenVPN pe Ubuntu. Cu asistență excelentă pentru clienți, inclusiv contactele Facebook și Twitter, există întotdeauna cineva care să vă ajute cu probleme de instalare.

Serviciul gratuit al VPNBook nu costă niciun ban, dar trebuie să vă pregătiți reclame și ferestre pop-up obișnuite. Pentru performanțele sale impresionante, acesta pare un preț mic de plătit.

În testele mele, am putut accesați conținut restricționat pe Netflix SUA, Hulu și Amazon Prime Video. Cu toate acestea, viteza de descărcare a fost o problemă. Serviciul gratuit VPNBook oferă doar șase servere din cinci țări, deci nu vă așteptați viteza unui furnizor premium.

Securitatea mea este preocuparea mea majoră. VPNBook folosește Criptare AES cu 128 biți mai degrabă decât cea mai sigură 256 biți. De asemenea păstrează jurnalele de conexiune, inclusiv adrese IP și timpe-uri, timp de o săptămână, deci nu pot spune că confidențialitatea dvs. este asigurată.

Totuși, VPNBook este un serviciu gratuit excelent. Vezi recenzia completă să vedem de ce am fost atât de impresionați. Sau descărcați pachetul său OpenVPN și începeți să navigați fără limite.

Obțineți VPNBook gratuit!

8. Accelerarea

viteza dispozitiv

 • Alternativă de legare a canalului la VPN-urile premium
 • Beneficiați de 2 GB de date gratuite pe lună fără înregistrare
 • Acces la peste 200 de servere
 • Politica fără jurnal pentru confidențialitate îmbunătățită
 • Funcționează cu: YouTube și BBC iPlayer numai din SUA
 • Compatibil cu: Linux, Windows, macOS, iOS și Android

Speedify este ceva puțin diferit. E o serviciu de legare canal care combină conexiuni precum wi-fi, ethernet și smartphone-uri conectate într-o singură conexiune rapidă și sigură. Dar totuși îndeplinește multe din aceleași sarcini ca un VPN tradițional.

Planurile sale gratuite oferă Criptare AES128-GCM și o politică fără jurnaluri, deci datele dvs. sunt în siguranță. În testele mele, am experimentat viteze bune de descărcare, în special în SUA. Și pentru un serviciu gratuit, Speedify oferă o alegere bună a serverului 200+ servere în 50 de locații la nivel mondial.

  5 razloga kupnje doživotnog VPN-a moglo bi biti velika pogreška

Cea mai bună veste este că este foarte compatibil cu Linux. Oferă suport pentru Distros Linux bazat pe Debian pe ARM și Intel, inclusiv Ubuntu și Raspbian pentru zmeura Pi.

Vestea proastă este Speedify Capacitate lunară de 2 GB de date vă restricționează la câteva ore de streaming. Ba mai mult, am fost nu poate accesa Netflix din SUA, dar puteam transmite în flux conținut YouTube restricționat și BBC iPlayer.

Speedify are o serie de planuri de preț care să se potrivească bugetului dvs., dar acesta este versiunea gratuită oferă toate caracteristicile pachetelor premium, doar cu un capac de date. Pentru a afla mai multe despre tehnologia de conectare a canalului Speedify, consultați recenzia noastră aprofundată.

Obțineți Speedify gratuit!

Cum am clasat și testat aceste VPN-uri

Am testat fiecare dintre aceste VPN-uri pe două dispozitive: un laptop care rulează Mint și un desktop care rulează Ubuntu.

Am comparat caracteristicile lor de securitate, viteza și capacitatea de a face flux și de a torenta.

Securitate

Recomand doar VPN-urile care folosesc criptarea pe 128 de biți sau mai mare. 256-biți este ideal, dar 128-biți este suficient pentru a vă proteja atunci când navigați, transmiteți și torrentați. Am citit politica de confidențialitate a fiecărui VPN pentru a verifica criptarea pe care o folosește și pentru a nu ține niciun registru.

Apoi, Am efectuat un test de scurgere DNS / IPv6 pe fiecare VPN pentru a vă asigura că a mascat IP-ul meu și a dirijat corect solicitările DNS. și eu a examinat orice alte caracteristici de securitate pe care le oferă, ca întrerupătoarele automate de omor. Am acordat preferință serviciilor bine rotunjite, care oferă protecție împotriva scurgerilor și blocante malware.

Viteză

Am efectuat teste de viteză pentru fiecare VPN pe mai multe servere diferite în timpul perioadelor de vârf și în afara vârfului. Am recomandat doar VPN-urile care sunt suficient de rapide pentru a reda și a transmite fluxuri în înaltă definiție.

Streaming

Am verificat fiecare serviciu pentru a vedea ce site-uri de streaming se pot debloca. Am testat compatibilitatea lor cu Netflix SUA, Hulu, BBC iPlayer și HBO GO. Am testat și pentru a vedea dacă pot debloca videoclipuri internaționale YouTube și suplimente Kodi. Am inclus o listă de servicii de streaming compatibile cu fiecare recenzie.

torrenting

Am folosit rezultatele testelor mele de securitate pentru a determina dacă fiecare VPN este suficient de sigur pentru a face torrenting. Am vorbit cu asistența pentru clienți pentru a confirma asistența P2P pe versiunile gratuite înainte de a le folosi pentru a împărtăși câteva fotografii și videoclipuri de acasă cu familia prin P2P.

Care este captivul cu VPN-urile gratuite?

Serviciile pe care le recomand sunt sigure, dar multe VPN-uri gratuite prezintă riscuri grave de securitate. Acești furnizori folosesc un nivel mai mic de criptare decât omologii lor premium, deci datele tale sunt mai ușor de furat. De asemenea, au tendința de a lăsa în afara funcțiilor esențiale de securitate, cum ar fi comutatoarele de ucidere, protecția împotriva scurgerilor și blocarea WebRTC.

Cea mai frecventă problemă pe care am găsit-o în timpul testării a fost aceea majoritatea VPN-urilor gratuite vă limitează datele, viteza și lățimea de bandă. Acestea fac ca serviciul gratuit să fie frustrant de utilizat, astfel încât să treceți la un nivel premium. M-am asigurat că toate VPN-urile pe care le recomand sunt suficient de rapide pentru a le utiliza fără nicio tamponare. 

În plus,, majoritatea VPN-urilor gratuite sunt compatibile doar cu Windows și macOS. Nu se configurează pentru distros Linux. Ajutorul de configurare este mai ușor disponibil pentru Ubuntu, dar VPN-urile gratuite pentru alte distros precum Mint, Fedora și OpenSUSE sunt mult mai grele.

Veți găsi un suport mai bun pentru Linux și toate celelalte platforme atunci când alegeți un VPN premium.

Întrebări frecvente

Este dificil să instalați un VPN pe Linux?

Există mai multe modalități simple de a instala un VPN pe dispozitivul Linux. 

Este cel mai ușor de utilizat OpenVPN, dar majoritatea furnizorilor își oferă propriile depozite prin intermediul ghidurilor de instalare Linux de pe site-urile lor web. Apoi, trebuie doar să instalați depozitul prin terminal.

M-am asigurat că fiecare dintre VPN-urile pe care le-am recomandat are un ghid de instalare Linux ușor de înțeles.

Un VPN va încetini conexiunea mea?

VPN-urile acționează ca un intermediar între dispozitivul dvs. și site-ul web pe care încercați să îl accesați. Rutarea traficului dvs. printr-un server VPN cauzează, în medie, o reducere de 5% a vitezei de conectare. 

Dacă conexiunea dvs. rulează la aproximativ 90Mbps, o VPN ar putea să o reducă la 85.5Mbps, ceea ce nu reprezintă o pierdere vizibilă.

Dacă ISP-ul dvs. este congestionat sau vă aglomerează linia, viteza dvs. este probabil să crească pe măsură ce traficul dvs. ocolește rețeaua locală și utilizează rețeaua VPN mai rapidă.

Ce este OpenVPN pentru Linux?

Unele dintre VPN-urile pe care le recomand să ofere instrucțiuni de configurare pentru OpenVPN.

OpenVPN este o aplicație VPN open-source pentru Linux. Dacă este compatibil, furnizorul dvs. va oferi un pachet OpenVPN personalizat pe care îl puteți utiliza pentru a instala VPN. Puteți citi mai multe despre utilizarea OpenVPN pe Linux aici.

rezumat

Nu vă lăsați păcălit de prețul ispititor. VPN-urile Linux gratuite vă pot lăsa să plătiți în alte moduri prin scurgeri de date, viteze lente și malware periculoase.

Utilizând un VPN gratuit, puteți pune dispozitivul Linux în pericol hackeri, escroci și atacuri ale omului în mijloc. Întrucât multe VPN prioritizează alte programe de operare, găsirea unei soluții atunci când lucrurile nu merg bine ar putea fi mult mai dificilă. Deci, pentru a menține dispozitivul funcționând cât mai eficient, alegeți un VPN cu profiluri Linux dedicate și viteze fulger.

Dacă aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp, cum ar fi în timpul călătoriei, rețineți că o VPN premium este încă o opțiune. Mai multe opțiuni, inclusiv NordVPN și Private Tunnel, oferă garanții de returnare a banilor sau încercări gratuite care vă permit să vă bucurați de toate protecțiile și funcțiile lor fără costuri.

Dacă vă orientați către un serviciu premium, citiți ghidul nostru accesibil cele mai bune VPN-uri pentru Linux. Și pentru toate cele mai recente oferte și economii, vizitați pagina noastră pagina cuponului.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me