Trusona – într-o misiune de a elimina parolele de pe Internet

Imediat ce am început să vorbesc cu Ori Eisen, fondatorul și CEO-ul Trusona, am simțit un val de energie în cameră. Am descoperit rapid motivele acestei energii: (1) Ori este un tip natural entuziast, (2) Ori este extrem de pasionat de eliminarea utilizării parolelor și (3) vorbeam în ziua în care Trusona a fost anunțată că a ridicat 10 milioane USD într-o rundă de finanțare din seria B, condusă de Microsoft Ventures (împreună cu investitorul actual Kleiner Perkins).

Celălalt lucru pe care l-am învățat imediat despre Ori Eisen este că, atât cât îi place să vorbească despre Trusona și eliminarea parolelor, îi place arătând este mult, mult mai mult. Înainte de a putea primi prima mea întrebare, m-a pus să descarc aplicația Trusona și să o folosească pentru a mă conecta pe site-ul demo TruClub pe care l-au construit. Îți sugerez să încerci și asta.

Vă rog să-mi spuneți un pic despre dumneavoastră și despre fondul dumneavoastră.

Sunt în spațiul de securitate și fraudă de aproape 20 de ani. Am început la Verisign și apoi la American Express, unde am văzut în primul rând câți bani se pierdeau pentru fraudă în mod regulat. Aceasta a revenit în primele zile ale comerțului electronic – am învățat și ne-am adaptat rapid și am putut reduce semnificativ suma de bani pierdută în caz de fraudă.

După aceea, în 2004, am fondat The 41st Parameter, în spațiul de fraudă. Experian a achiziționat ulterior acea companie și după ce am construit compania timp de peste 10 ani, am decis să mă ocup de ceva timp. În bine sau în rău, perioada respectivă a durat doar patru luni, înainte de a fonda Trusona în 2015.

Pe site-ul Trusona, vorbești despre dorința de a conduce revoluția #NoPasswords. Spune-mi despre asta.

Dorim să eliminăm utilizarea numelor de utilizator și a parolelor ca formă de autentificare de identitate. Nu suntem singuri în această căutare. Oamenii urăsc parolele. Organizațiile urăsc parolele. Permiteți-mi să vă arunc câteva numere:

 • 80% din încălcări se datorează parolelor statice.
 • 40% dintre utilizatori anulează serviciile după ce au uitat parolele.
 • 30% din apelurile de asistență sunt resetări cu parolă.

Poate chiar mai mult decât costul pentru întreprinderi, este faptul că veniturile de la parolele furate se duc adesea la „oameni răi” pentru a finanța răul, cum ar fi:

 • Terorism
 • Arme
 • Narcotice
 • Trafic de persoane
 • Exploatarea copilului
  Zaščitite svoje odprtokodne komponente z WhiteSource

Anul trecut, ați efectuat un sondaj în rândul clienților dvs., pe care l-ați numit „#NoPasswords Survey”. Care au fost unele dintre principalele constatări ale acestui sondaj? Ce a făcut și nu te-a surprins?

Nimic din sondaj nu m-a surprins cu adevărat, dar a fost bine să avem anumite numere.

Iată trei dintre cele care cred că sunt cele mai semnificative constatări:

 1. Consumatorii au în medie peste 10 servicii cu logare, dar folosesc doar între 1-5 parole pe toate.
 2. 40% dintre utilizatori au fost blocați dintr-un cont.
 3. 51% dintre oameni ar sari de bucurie dacă ar avea o opțiune pentru logare fără parolă.

Vă rugăm să ne oferiți o imagine de ansamblu asupra produsului dumneavoastră. Dacă înțeleg corect, aveți o singură tehnologie de bază, cu diferite niveluri de autentificare identitară unică. Îmi amintește de nivelurile diferite ale certificatelor SSL. Am dreptate?

Nimeni nu a făcut vreodată analogia asta înainte – o iubesc!

Da, avem o singură platformă, cu trei niveluri de servicii. Cu cât nivelul serviciului este mai mare, cu atât nivelul de încredere și de asigurare a identității utilizatorului pe care îl putem oferi.

Trusona Esential

 • Soluție de autentificare cu doi factori.
 • Identitatea este dovedită prin verificarea prin e-mail.
 • La fiecare utilizare, autentificarea se face prin PIN sau ID ID.
 • Versiune gratuită disponibilă

Trusona Executive

 • Soluție de autentificare cu trei factori, înlocuind token-urile OTP (One Time Password).
 • La fiecare utilizare, pe lângă codul PIN sau ID-ul, utilizatorul scanează acum permisul de conducere sau pașaportul drept factorul „ceva ce au”..

Trusona Elite

 • Soluție de autentificare cu patru factori.
 • Identitățile sunt dovedite prin dovada de identitate personală cu mai multe forme de identificare, inclusiv ePassport și permisul de conducere.
 • La fiecare utilizare, pe lângă codul PIN sau ID-ul, tranzacția este verificată și aprobată prin trecerea unui card înregistrat.
 • Prima și singura soluție de autentificare susținută de un transportator de asigurare A +. Fiecare tranzacție financiară protejată de Trusona Elite este asigurată pentru 1 milion USD.

scorul de încredere trusona

Fiecare nivel de serviciu include, de asemenea, nivelul relevant al tehnologiei noastre anti-replay brevetate care protejează împotriva atacurilor de redare a sesiunii. De exemplu, chiar și la nivelul gratuit al serviciului Trusona Essential, atunci când utilizatorii interacționează cu aplicația noastră, anti-replay-ul nostru utilizează valorile unice ale timpului, latitudinii, longitudinii, accelerării pentru a crea un nonce criptografic care nu poate fi niciodată repetat. Dacă vedem o potrivire exactă a acestui nonce, știm că este o fraudă și o respingem.

  Легална и безопасна ли е за употреба Terrarium TV? [Актуализация на 2023 г.]

trusona anti-replay-actions

Cum vă definiți piața? Cine este publicul dvs. țintă specific pe piața respectivă?

Fiecare afacere trebuie să folosească platforma noastră de identitate – inclusiv angajații și clienții. Acest lucru este valabil atât pentru întreprinderile business-to-business, cât și pentru business-to-consumatori. Prin urmare, ținta noastră este fiecare companie din lume.

Câți clienți activi aveți astăzi? Unde sunt localizate în principal?

În prezent avem 2,2 milioane de utilizatori contractați, unde întreprinderile își plătesc licențele. Aceste companii sunt situate în principal în SUA, dar pot avea clienți în întreaga lume.

clienții trusona

Cum funcționează prețul?

Modelul nostru de prețuri este foarte simplu și îl afișăm clar pe site-ul nostru web. Este o taxă anuală pe utilizator, în funcție de care dintre cele trei niveluri ale serviciului alegeți.

Oferiți și un plugin WordPress. Presupun că implementează partea serverului protocolului dvs. de identitate.

Da, oferim un plugin WordPress gratuit, cu asistență, pentru a le face simplu dezvoltatorilor să includă conectări fără parolă pe site-urile lor web.

De asemenea, oferim Trusona pentru Salesforce, care poate fi implementată în întreaga organizație pentru a crește securitatea și a elimina nevoia de nume de utilizator și parole pentru a vă conecta la Salesforce.

Pe cine vedeți drept principalii dvs. concurenți?

Avem două categorii de concurenți:

 • Vânzătorii care furnizează chei de parolă, cum ar fi LastPass sau Dashlane.
 • Furnizorii care oferă suport de autentificare în doi factori, cum ar fi Duo sau Google Authenticator.

Consider că Trusona are câteva avantaje notabile față de aceste metode existente:

 1. Este simplu de implementat și simplu de utilizat.
 2. Trusona poate fi implementată atât intern, cât și o organizație pentru a accesa serviciile angajaților și poate face o scară pentru a oferi autentificare #NoPassword pentru milioane de clienți.
 3. În loc să folosească o parolă care poate fi compromisă în cazul seifurilor sau mesajelor, care pot fi interceptate, utilizează notificări push.
 4. Probabil cel mai important avantaj este tehnologia noastră anti-redare, care vă protejează identitatea, chiar dacă există malware pe dispozitivul dvs..
  Najboljših 8 resnično brezplačnih VPN-jev za Linux

Ce metode utilizați în mod normal pentru a atrage și a interacționa cu noi clienți?

Investim mult în relații publice (PR) și evenimente din industrie. Ne asigurăm că participăm la evenimente importante din industrie și ne creștem investițiile în eforturile de social media.

De asemenea, suntem încântați să programăm o demonstrație personală 1-la-1 pentru clienții potențiali – trebuie doar să ne contactați.

Care sunt primele trei sfaturi pentru prevenirea fraudei de identitate?

Pe lângă punerea în aplicare a Trusona … Aș spune că sunt următoarele sfaturi pentru prevenirea fraudei de identitate:

 1. Până să obținem o lume fără parole, schimbă-ți parolele în mod regulat. Setați-vă un memento în calendarul dvs. pentru a face acest lucru.
 2. Dacă utilizați o parolă cu parolă, solicitați autentificare cu 2 factori de la furnizor.
 3. Educați-vă pe unde se duc banii și identitățile furate în cele din urmă. Înțelegeți cine obține banii / identitățile și ce fac cu ei. Apoi, reevaluați când să abordați și să remediați această problemă.

Cum vedeți evoluția tehnologiilor identitare și a pieței identitare în următorii trei ani?

Revoluția a început. Un Internet fără parole este la îndemâna noastră.

Care sunt planurile voastre de viitor pentru Trusona?

Nu voi simți că ne vom îndeplini misiunea până când site-urile fără parolă vor fi disponibile gratuit și vor fi disponibile în întreaga lume.

Câți angajați ai azi? Unde sunt localizate?

În prezent avem 18 angajați, dar intenționăm să o dublăm cu ultima noastră rundă de finanțare.

Câte ore pe zi lucrezi în mod normal? Ce îți place să faci când nu lucrezi?

De obicei lucrez de la 8:00 până la miezul nopții, dar nu consider că funcționează. Sunt un om aflat în misiune.

În weekend, sunt implicat în organizații caritabile / de voluntari, în principal Ball To All, care este o organizație care lucrează pentru a menține copiii să se joace – pentru a-i ajuta să crească mai sănătos și mai fericit, păstrându-i în același timp de probleme..