TunnelBear ne deluje z Netflixom? Tukaj je, kaj storiti

Kot večina brezplačnih VPN-ov tudi TunnelBear ne deluje z Netflixom, Hulu in druga spletna mesta za pretakanje. Hitra rešitev je namestitev NordVPN,ki je eden edinih VPN-jev, ki dosledno odblokira Netflix, in ki zagotavlja zelo hitro pretakanje. Za podrobnosti in več možnosti ne pozabite prebrati.

TunnelBear je standardni VPN z dostojno brezplačno različico, vendar Netflix zanesljivo ne odklene

TunnelBear ponuja vse, kar potrebuje začetnik VPN, da začnete. Glede na to ima nekaj slabosti.

Ena od teh pomanjkljivosti je ta, bolj pogosto kot ne, TunnelBear ne odblokira Netflixa, Huluja ali drugih spletnih strani za pretakanje. Spremljamo njegovo uspešnost in čeprav občasno deluje (razen na BBC iPlayerju, ki nikoli ne deluje), je igra na srečo.

TunnelBear ima celo kratek vodnik, kako konfigurirati VPN, da bo deloval, vendar ne zagotavljajo, da vam bo uspelo. Ko poskušate dostopati do Netflixa, je bolj verjetno kot ne, to sporočilo o napaki:

“Woops, nekaj je šlo narobe … Proxy zaznano. Zdi se, da uporabljate blokator ali proxy. Izklopite katero koli od teh storitev in poskusite znova. “

TunnelBear ne deluje z Netflixom? Tukaj je, kaj storiti

Sporočanje tega sporočila, ko ste že vse, da si ogledate svojo najljubšo oddajo, je ogromen zalogaj.

Na srečo, obstajajo VPN-ji, na katere lahko računate, da boste imeli vedno dostop do Netflixa, ki ga imate radi.

Eden izmed najbolj priljubljenih je NordVPN.

Zakaj ne morem TunnelBear vedno odblokirati Netflixa?

Če želite razumeti, zakaj TunnelBear ne zanesljivo odklene Netflixa, morate najprej razumeti, kako delujejo VPN.

V bistvu, VPN deluje tako, da vaše internetne podatke usmeri prek enega od njihovih strežnikov in tako spremeni vaš IP naslov v enega od njihovih. Ko ste povezani s strežnikom v ZDA, Netflix misli, da ste tu, in vam omogoča dostop do njihovega ameriškega spletnega mesta.

Vendar pa si prizadevajte, da bi razbili VPN-je, Netflix se plazi po internetu v iskanju teh naslovov IP in jih nato na črnih seznamih.

TunnelBear je odličen VPN za šifriranje spletnega prometa in anonimnost, njegova strežniška mreža je res majhna, zato je za Netflix precej enostavno ugotoviti, kateri IP naslovi jim pripadajo. Pravzaprav je s tako malo strežnikov dejstvo, da jim uspe občasno celo odblokirati Netflix, pravzaprav impresivno.

Kako upravlja NordVPN za odblokiranje Netflixa?

Glavni način, kako NordVPN nadjača Netflix, je z množično strežniško mrežo, ki vedno bolj raste. V zadnjem letu, NordVPN je razširil seznam strežnikov na mamute. Z več kot 6000 strežniki trenutno na spletu se noben drug VPN niti približno ne približa ponudbi.

S stalnim dodajanjem novih naslovov IP vedno ostanejo korak pred črno listo Netflix.

Še več, kot eden najbolj priljubljenih VPN-jev na trgu, NordVPN je edinstveno sposoben zavezati delovno silo in vire, da bi svojim strankam omogočili dostop do spletnih strani, ki jih želijo pretakati.

TunnelBear ne deluje z Netflixom? Tukaj je, kaj storiti

In poleg tega, da je eden najbolj zanesljivih VPN-jev za dostop do Netflixa, NordVPN je tudi eden najhitrejših VPN-jev na trgu – torej ne boste zaznali zaostankov in pufranja, ki lahko pokvarijo izkušnjo pretakanja. Ne verjamete nam? Oglejte si ta uporabniška mnenja.

Želite preveriti več možnosti, ki vam bodo prinesle Netflix? Oglejte si najboljše VPN-je, ki delujejo s seznamom Netflix, tukaj.

Ni vam treba sklepati kompromisov pri ceni

Eden od razlogov, da ste verjetno izbrali TunnelBear, je, ker imajo brezplačno različico. To je očitno veliko prodajno mesto in s svojim preprostim vmesnikom in združljivostjo s toliko napravami je Tunnelbear zagotovo eden najboljših brezplačnih VPN-jev tam.

To je dejal, da poleg tega, da ne bi mogel zanesljivo preiti bloka, brezplačna različica TunnelBear omejuje količino podatkov, ki jih lahko uporabite, torej tudi če vam uspe dostopati do Netflixa, ne boste mogli gledati več kot dva filma mesečno.

Če želite več podatkov, boste morali nadgraditi na plačljivi načrt, na tej točki boste morda plačali tudi VPN, za katerega veste, da vam bo vedno priskrbel Netflix.

Na srečo, s svojim rednim popusti, Cene NordVPN niso le primerljive s cenami TunnelBearja, ampak – če se zavežete k dolgoročnemu načrtu – so pravzaprav cenejši. Še niste prepričani? Imajo tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja (ki smo jo preizkusili) in 7-dnevno brezplačno sled.

Cene lahko primerjate tudi tako, da preverite te druge super VPN-je. Vsi smo jih preizkusili in vemo, da podobno kot NordVPN zanesljivo odklenejo Netflix, Hulu, BBC iPlayer in v bistvu katero koli drugo spletno mesto za pretakanje.

Bottom Line: odličen VPN za vse ostalo

TunnelBear je izjemno enostaven in dobro zasnovan VPN. Če iščete varnost in anonimnost, je to fantastična izbira. (In noben drug vmesnik VPN se ne približa čaru tega ljubkega grizlija.)

Ampak, če želite VPN, ki lahko pretaka vso vašo najljubšo vsebino (in lahko tudi hudournik), boste potrebovali drugo možnost.

Prihranite do 70% na NordVPN

Ste uspešno pretakali Netflix na TunnelBear? Sporočite nam! >>

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me