TunnelBear nu funcționează cu Netflix? Iată ce să faci

Ca majoritatea VPN-urilor gratuite TunnelBear nu funcționează cu Netflix, Hulu și alte site-uri de streaming. Soluția rapidă este instalarea NordVPN,care este unul dintre singurele VPN-uri care deblochează constant Netflix, și care prevede streaming foarte rapid. Pentru detalii și mai multe opțiuni, continuați să citiți.

TunnelBear este un VPN standard cu o versiune decentă, dar nu deblochează în mod sigur Netflix

TunnelBear oferă tot ceea ce un începător VPN complet trebuie să înceapă. Acestea fiind spuse, are unele dezavantaje.

Unul dintre aceste dezavantaje este că, mai des decât nu, TunnelBear nu deblochează Netflix, Hulu sau alte site-uri de streaming. Îi monitorizăm performanțele și, deși funcționează ocazional (cu excepția celor de la BBC iPlayer, care nu funcționează niciodată), este un joc de noroc.

TunnelBear are chiar un scurt ghid cu privire la modul de configurare a VPN pentru ca acesta să funcționeze, dar ei nu garantează că veți reuși. Mai probabil, când încercați să accesați Netflix, veți vedea acest mesaj de eroare:

„Woops, ceva nu a funcționat … Proxy Detected. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. “

TunnelBear nu funcționează cu Netflix? Iată ce să faci

Obținerea acestui mesaj când sunteți cu toții la dispoziție pentru a viziona emisiunea dvs. preferată este un zgomot uriaș.

din fericire, există VPN-uri pe care vă puteți baza pentru a vă accesa întotdeauna la Netflix pe care îl iubiți.

Unul dintre cele mai populare este NordVPN.

De ce nu se poate debloca întotdeauna Netflix?

Pentru a înțelege de ce TunnelBear nu deblochează în mod fiabil Netflix, trebuie mai întâi să înțelegeți cum funcționează VPN-urile.

Pe scurt, un VPN funcționează prin dirijarea datelor dvs. de internet prin unul dintre serverele lor, schimbând astfel adresa dvs. IP la una dintre ele. Deci, când sunteți conectat la un server din SUA, Netflix consideră că este locul în care vă aflați și vă oferă acces la site-ul lor din SUA.

Cu toate acestea, într-un efort de a face față VPN-urilor, Netflix crawlează internetul în căutarea acestor adrese IP, apoi le listează negru.

În timp ce TunnelBear este un VPN excelent pentru criptarea traficului dvs. web și pentru a rămâne anonim, rețeaua sa de servere este într-adevăr mică, așa că este destul de ușor pentru Netflix să-și dea seama care sunt adresele IP care le aparțin. De fapt, cu atât de puține servere, faptul că reușesc chiar să deblocheze ocazional Netflix este într-adevăr impresionant.

Cum gestionează NordVPN pentru deblocarea Netflix?

Principalul mod în care NordVPN depășește Netflix este prin a avea o rețea de server masivă, care este mereu în creștere. Pe parcursul anului trecut, NordVPN și-a extins lista de server la proporții mamut. Cu peste 6.000 de servere online în prezent, niciun alt VPN nu se apropie chiar de ceea ce oferă.

Adăugând constant noi adrese IP, acestea rămân întotdeauna cu un pas înaintea listei negre Netflix.

Mai mult, ca unul dintre cele mai populare VPN-uri de pe piață, NordVPN este capabil să angajeze forța de muncă și resurse pentru a obține clienții lor acces la site-urile de streaming pe care le doresc.

TunnelBear nu funcționează cu Netflix? Iată ce să faci

Și pe lângă faptul că este unul dintre cele mai fiabile VPN-uri pentru accesarea Netflix, NordVPN este, de asemenea, unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață – deci nu veți experimenta întârzierile și tamponarea care pot strică o experiență de streaming. Nu ne credeți? Vezi aceste recenzii ale utilizatorilor.

Doriți să verificați mai multe opțiuni care vă vor oferi Netflix? Vezi cele mai bune VPN-uri care funcționează cu lista Netflix aici.

Nu trebuie să faceți compromisuri în ceea ce privește prețul

Unul dintre motivele pentru care ai ales probabil TunnelBear este că au o versiune gratuită. Este evident un punct de vânzare uriaș, iar prin interfața ușor de utilizat și compatibilitatea cu atât de multe dispozitive, Tunnelbear este cu siguranță unul dintre cele mai bune VPN-uri gratuite de acolo..

Acestea fiind spuse, pe lângă faptul că nu au reușit să treci cu siguranță pe bloc, versiunea gratuită de TunnelBear limitează cantitatea de date pe care le puteți utiliza, deci chiar dacă reușiți să accesați Netflix, nu veți putea viziona mai mult de două filme pe lună.

Dacă doriți mai multe date, va trebui să faceți upgrade la planul plătit, și la acel moment, la fel de bine puteți plăti pentru un VPN despre care știți că vă va primi întotdeauna Netflix.

din fericire, cu regularitatea lor reduceri, Prețurile NordVPN nu sunt comparabile cu cele ale TunnelBear, dar – dacă vă angajați la un plan pe termen lung – de fapt, sunt mai ieftine. Nu sunteți sigur încă? De asemenea, au o garanție de returnare a banilor de 30 de zile (pe care am testat-o) și un traseu gratuit de 7 zile.

De asemenea, puteți compara prețurile verificând aceste alte VPN minunate. Le-am testat pe toate și știm că, precum NordVPN, deblochează în mod sigur Netflix, Hulu, BBC iPlayer și practic orice alt site de streaming.

Linia de jos: Un VPN excelent pentru orice altceva

TunnelBear este un VPN extrem de ușor și bine proiectat. Dacă sunteți în căutarea securității și anonimatului, este o alegere fantastică. (Și nicio altă interfață VPN nu se apropie nici de potrivirea farmecului acelui drăguț urs grizzly.)

Dar, dacă doriți o VPN care să poată transmite în întregime conținutul dvs. preferat (și care poate fi torrent), veți avea nevoie de o altă opțiune.

Economisiți până la 70% pe NordVPN

Ați transmis cu succes Netflix pe TunnelBear? Anunță-ne! >>

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me