Urmăriți American Horror Story: 1984 – de oriunde în 2020!

Pregătește-te să te ascunzi în spatele pernelor canapelei American Horror Story este din nou pentru sezon 9, care este disponibil exclusiv pe FX. Dacă nu aveți un abonament prin cablu la FX sau acces la site-ul de streaming Hulu, nu trebuie să pierdeți.

Conținutul geoblocurilor Hulu pentru a se asigura că utilizatorii din afara SUA nu pot transmite American Horror Story: 1984 și alte spectacole.

Dacă nu sunteți în afara SUA, va trebui utilizați o VPN pentru a depăși georestrucțiile Hulu și transmiteți emisiunile preferate.

Continuați să citiți pentru a afla cum să utilizați un VPN pentru a urmări American Horror Story: 1984 de oriunde și pentru a afla care sunt VPN-urile cele mai bune pentru acest job.

Ghid rapid: Cum să urmărești American Horror Story: 1984 pe Hulu

Urmați acești pași simpli și în curând îl veți urmări pe domnul Jingles să-și croiască drumul prin American Horror Story: 1984.

 1. Alegeți un VPN solid. Vă recomandăm NordVPN, deoarece are o rețea mare de servere americane și viteze mari pentru o transmitere lină.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN pe dispozitivele dvs..
 3. Utilizați VPN-ul pentru a vă conecta la un server din SUA.
 4. Înscrieți-vă sau conectați-vă la contul dvs. Hulu și începeți să transmiteți fluxul American Horror Story: 1984 de oriunde.

Start Streaming American Horror Story: 1984 Acum!

Ghid rapid: Cum să vă înscrieți la Hulu

Hulu este disponibil numai în SUA și solicită utilizatorilor să se înscrie cu o adresă americană și un card de credit. Dacă sunteți în afara SUA, mai există o modalitate de a vă înscrie pentru un cont Hulu.

 1. Cumpărați un card cadou Hulu de la MyGiftCardSupply.
 2. Urmați instrucțiunile cardului cadou și aplicați soldul în contul dvs. Hulu.
 3. Conectați-vă și începeți să vizionați American Horror Story: 1984. Simplu!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări American Horror Story: 1984

Hulu detectează locația dispozitivului dvs. urmărind adresa IP. Când adresa dvs. IP indică că sunteți conectat la Hulu din afara SUA, vă veți confrunta cu un mesaj de eroare și veți fi blocat să accesați conținutul.

A VPN premium serviciul poate depășiți cu ușurință aceste restricții geografice. Un VPN maschează adresa dvs. IP reală și te conectează la un server securizat într-o locație la alegere. Dacă vă conectați la un server din SUA, vi se va atribui o adresă IP a SUA.

Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie de mai mult de o adresă IP a SUA pentru a accesa Hulu și pentru a viziona American Horror Story: 1984.

Marile site-uri de streaming, precum Hulu, angajează tehnologie anti-VPN pentru a preveni accesul utilizatorilor din afara SUA.

Hulu poate detecta când utilizați un VPN verificând în baza sa de date cu adrese IP VPN cunoscute.

VPN-urile solide pot depăși software anti-VPN in multe feluri.

În primul rând, VPN-urile de calitate au rețele de server mari, cu adrese IP actualizate periodic.

În plus, VPN-urile premium rulează servere oftalmate care împiedică Hulu și alte site-uri de streaming să detecteze că datele dvs. au fost tunelate printr-un VPN.

Asigurați-vă că alegeți un VPN cu servere de mare viteză, lățime de bandă nelimitată, și una care permite conexiuni multiple simultane. În acest fel, întreaga familie poate curge la nesfârșit din același cont Hulu, fără tamponare sau întârziere.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

VPN-urile pot face mult mai mult decât deblochează conținutul geore-restricționat de pe Hulu și alte servicii de streaming.

VPN-uri protejați-vă confidențialitatea online și informațiile dvs. sensibile prin mascarea adresei IP reale și criptarea traficului dvs. de internet.

Utilizați o VPN premium de fiecare dată când accesați online și dvs. Activitatea de internet este păstrată anonimă și sigur. Acest lucru împiedică furnizorul de servicii de internet (ISP), agenții de publicitate sau orice alți invitați să vă urmărească online.

Criptarea solidă vă păstrează informațiile personale în siguranță, chiar și atunci când faceți streaming sau navigați pe rețele wi-fi publice, care au o reputație de a fi ușor de piratat.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea American Horror Story: 1984

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Recomandarea noastră nr. 1 a VPN pentru a debloca Hulu și a urmări American Horror Story: 1984 de oriunde este NordVPN. Cu peste 1.800 de servere doar în SUA, sunt sigur că există o mulțime de adrese IP capabile să acceseze Hulu.

Oferte NordVPN caracteristici de securitate greu de învins, incluzând VPN dublu, criptare de 256 biți, suport pentru OpenVPN, setări DNS personalizate, o politică de jurnal zero, precum și două întrerupătoare omor aruncat cu bună măsură.

Funcția SmartPlay este o caracteristică câștigătoare pentru utilizatori, deoarece vă permite să configurați NordVPN pentru a accesa conținut pe platformele de streaming. Aceasta înseamnă că puteți comuta între Hulu și BBC iPlayer cu un singur clic.

Încercați NordVPN pentru dvs., fără riscuri, cu ajutorul Garanție de returnare de 30 de zile.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Urmăriți American Horror Story: 1984 cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN ocupă topul graficelor când vine vorba de viteză, deci vă este garantat un flux lin de American Horror Story: 1984.

Un extins rețea de servere ofuscate din SUA permite ExpressVPN să învingă cu ușurință restricțiile de conținut din Hulu și vă oferă acces nelimitat la toate emisiunile preferate. În plus, Funcția MediaStreamer vă permite să transmiteți un flux sigur pe dispozitive care nu acceptă VPN-urile.

Confidențialitatea dvs. este protejată de caracteristici de securitate de top, care includ criptare de grad militar, asistență pentru OpenVPN pe toate platformele, protecție împotriva scurgerilor DNS, un comutator automat de omor și o politică strictă fără jurnalele.

ExpressVPN poate fi puțin mai costisitor decât alți furnizori premium, dar utilizatorii sunt de acord că prețul este mai mult decât corect, având în vedere performanță și caracteristici supreme.

Încearcă-l pentru tine cu ajutorul Garanție de returnare de 30 de zile.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Urmăriți American Horror Story: 1984 cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este un VPN excelent pentru streaming de conținut geoblocat mulțumită serverelor dedicate pentru o varietate de servicii de streaming, inclusiv Hulu. În plus, atunci când vă conectați la un serviciu de streaming, sunteți conectat automat la cel mai bun server pentru lucrare.

CyberGhost este stabil și sigur, oferind criptare robustă, aplicații rezistente la scurgeri, protecție împotriva switch-urilor, o politică zero-logs și o vastă rețea globală mai mult de 6.000 de servere din 90+ țări, inclusiv SUA.

Utilizatorii de CyberGhost sunt foarte complimentați de interfața ușor de utilizat și de serviciul clienți non-stop.

Aveți destul timp pentru a experimenta caracteristicile acestui mare VPN complet cu un Garanție de înapoiere de 45 de zile sau încercare gratuită de 24 de ore.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți American Horror Story: 1984 cu CyberGhost!

rezumat

Dacă dorești vizionați American Horror Story: 1984 de oriunde, utilizați un VPN pentru a vă oferi adresa IP a SUA de care aveți nevoie pentru a accesa Hulu.

Recomandarea noastră de top pentru sarcină este NordVPN, deoarece are o rețea imensă de servere americane de mare viteză, criptare solidă și puteri de deblocare excelente.

Un VPN poate face mult mai mult decât vă permite să transmiteți fluxul emisiunilor preferate. Folosind un VPN de fiecare dată când accesați internetul, puteți face acest lucru cu liniște sufletească, cunoscându-vă datele personale și confidențialitatea sunt protejate.

Lectură ulterioară

 • 5 cele mai bune VPN-uri pentru Hulu care sunt garantate să funcționeze în 2020
 • Cum să deblocați Hulu de oriunde în 2020 [PENTRU TOTUL DISPOZITIV]
 • Ai nevoie de un VPN gratuit pentru Hulu? Iată ce trebuie să faceți în 2020

Miss A Season sau Two din American Horror Story și preferă Netflix?

Nicio problemă, te-am acoperit. Anotimpurile anterioare ale American Horror Story sunt disponibile pe Netflix (încă nu este disponibil în 1984). Urmăriți videoclipul de mai jos și aflați cum puteți debloca Netflix de oriunde cu Surfshark.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me