Urmăriți Canale 5 Italia Online Live GRATUIT Oriunde [Actualizare 2020]

Canale 5 a făcut istorie în 1980, când a devenit prima rețea TV privată care a oferit acoperire națională în toată Italia. Astăzi, a câștigat o bază masivă și fidelă de spectatori, ceea ce îl face cel mai urmărit canal din țară, cu o pondere de audiență de peste 16%.

A fi pionier este doar unul dintre lucrurile care îl fac popular pe Canale 5. Ca canal generalist, oferă o gamă largă de programe, de la documentare și talk-show-uri la telenovele, dramă și unele dintre cele mai bune formate TV reale – există ceva pentru toată lumea.

Nu este de mirare atunci că canalul este popular chiar și la italieni din întreaga lume. Dacă sunteți unul dintre ei, probabil știți că nu este ușor să obțineți Canale 5 online și în străinătate, fie în browserul dvs., fie prin Kodi – bine, suntem aici pentru a vă simplifica cu un VPN.

De ce nu pot să privesc Canale 5 în afara Italiei?

Dacă ați încercat să încărcați transmisia în direct a Canale 5 în străinătate, sigur ați fost geobocked:

Urmăriți Canale 5 Italia Online Live GRATUIT Oriunde [Actualizare 2020]Deși televiziunea live a lui Canale 5 este gratuită, este disponibil numai în Italia. Deci, fluxul va să fie restricționat pentru călători și expat în afara țării.

Deși Canale 5 poate părea accesibil online doar în Italia, există o soluție rapidă și ușoară – o VPN.

Cum mă ajută un VPN să privesc Canale 5 în străinătate?

Dacă rețelele private virtuale sunt noi pentru tine, nu intră în panică, acestea sunt foarte simple de utilizat! VPN-urile sunt problema problemei dvs. de geoblocare pe măsură ce îți schimbă adresa IP pentru a te face să pară că te afli într-o țară diferită de cea care ești de fapt. Selectați un server în altă parte pentru a redirecționa datele astfel eliminați restricțiile geografice care poate să vă limiteze sau să vă împiedice pe deplin să vizionați televizorul specific regiunii.

  Trusona - într-o misiune de a elimina parolele de pe Internet

În acest fel, alegând un Locația italiană pentru adresa dvs. IP va face ca dispozitivul dvs. să apară Adacă sunteți în Italia.

VPN-urile vă ajută să evitați restricțiile geografice, dar nu toate acestea. Ați garantat confidențialitatea digitală și anonimatul complet pe internet. Furnizorii VPN mai buni se vor asigura că nu sunteți compromis pe web în niciun moment.

Uitați-vă la ghidul pentru începători dacă doriți să aflați mai multe despre elementele de bază ale rețelelor private virtuale.

Trebuie să alegeți cu atenție un furnizor VPN pentru a vă asigura că vă îndeplinește obiectivele. Pentru streaming TV, vă recomandăm următoarea listă de VPN-uri de top – fiecare dintre ele are servere cu lățime de bandă nelimitată, conexiuni rapide, politici de logare zero și o varietate de servere italiene care vă vor permite să urmăriți Canale 5 indiferent de locația dvs. actuală:

Furnizor de rang Scorul nostru Evaluarea utilizatorilor
Alegerea editorilor 5.0 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
2 4.9 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
3 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
4 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
5 4.7 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul

Cum pot scoate Canale 5 în afara Italiei?

Odată ce VPN-ul dvs. de încredere este gata, aveți câteva opțiuni.

Prima și mai ușoară opțiune este să deschideți pur și simplu fluxul live al canalului. Nu uitați să vă activați VPN-ul și schimbați-vă locația în Italia în prealabil. De asemenea, veți dori să creați un cont, deoarece utilizatorii neînregistrați primesc doar 3 minute de timp.

  Netflix Australia vs. Netflix SUA și Cum să închidem decalajul

Puteți reîmprospăta ecranul pentru a reseta cronometrul, dar acest lucru este o enervare.

Pentru Kodi entuziaști acolo, Plugin Mediaset video vă va oferi, de asemenea, acces. Urmați ghidul de mai jos pentru instrucțiuni.

IMPORTANT: Asigurați-vă că VPN-ul dvs. este activat în timp ce instalați suplimente sau plugin-uri. Kodi a fost supus unui control sever în ultima perioadă și majoritatea suplimentelor pot fi blocate. O criptare puternică și o politică cu log-zero este obligatoriu pentru a vă asigura că sunteți protejat.

1. Mai întâi, asigurați-vă că jucătorul poate instala suplimente din surse necunoscute. Din ecranul de start, accesați Setări > Setarile sistemului > Expert (1) > Suplimente (2) > Surse necunoscute ACTIVATE (3):

Urmăriți Canale 5 Italia Online Live GRATUIT Oriunde [Actualizare 2020]

Urmăriți Canale 5 Italia Online Live GRATUIT Oriunde [Actualizare 2020]Urmăriți Canale 5 Italia Online Live GRATUIT Oriunde [Actualizare 2020]

2. Apoi, descărcați pluginul Video Mediaset și reveniți la ecranul de start și faceți clic pe Add-on-uri > Browser suplimentar > Instalați din fișierul zip:

Urmăriți Canale 5 Italia Online Live GRATUIT Oriunde [Actualizare 2020]

3. Instalați pluginul pe care l-ați descărcat, veți fi înștiințat cu privire la instalarea cu succes în colțul din dreapta sus. Vei găsi apoi pluginul Video Mediaset în Ecranul de start > Add-on-uri > Componente video:

Urmăriți Canale 5 Italia Online Live GRATUIT Oriunde [Actualizare 2020]

4. Acum, deschideți suplimentul. Selectați Canale Live iar Canale 5 va fi chiar în partea de sus, gata pentru tine:

Urmăriți Canale 5 Italia Online Live GRATUIT Oriunde [Actualizare 2020]

Și asta este! Acum aveți Canale 5 pe Kodi.

Urmăriți Canale 5 Oriunde cu un VPN

Poate avea nevoie de ajutor suplimentar și un pic de tinkering pentru a obține Canale 5 în afara Italiei, dar rezultatul final este mai mult decât meritat. Indiferent dacă preferați browserul sau Kodi, veți urmări acest minunat canal online și în străinătate, grație VPN.

Doriți să transmiteți un alt conținut? Aceste VPN-uri vă vor ajuta să faceți asta.

  Извештај - Кршење података Далила: 5+ милиона података корисника који су изложени од стране незаштићене апликације
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me