Urmăriți pe Rick și Morty Oriunde Online în 2023

Wubba lubba dub dub, fani Rick și Morty! Duo-ul favorit al bunicului-nepotului preferat al tuturor se întoarce pentru mult așteptatul sezon 4.

Cu toate acestea, dacă se întâmplă să aveți o dimensiune greșită, este posibil să aveți probleme cu acordarea.

Doar spectatorii americani pot viziona noua serie pe Adult Swim.

Din fericire, poți vizionează Rick și Morty Sezonul 4 gratuit pe site-ul britanic, All 4. Singura parte complicată este că aveți nevoie de o adresă IP din Marea Britanie pentru a o accesa.

Nu te panica dacă locuiești în afara Regatului Unit. Faceți ca Rick și transformați știința și tehnologia în avantajul dvs. cu un VPN.

VPN-urile ocolesc toate cele 4 restricții geografice și deblocați conținutul, astfel încât să puteți viziona Rick și Morty Sezonul 4 de oriunde în lume. Și vă voi spune cum.

Ghid rapid – Cum să urmăriți pe Rick și Morty pe toți 4

 1. Alegeți o VPN care să poată accesa All 4 și care are servere în Marea Britanie. NordVPN este recomandarea mea # 1 pentru viteza și securitatea sa.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la un server din Regatul Unit.
 4. Conectați-vă la Toate 4 – sau creați un cont – și bucurați-vă!

Ghid rapid – Cum să urmăriți pe Rick și Morty la înotul adulților

 1. Alegeți un VPN – vă recomand NordVPN pentru deblocarea înotului adulților în afara SUA.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN.
 3. Conectați-vă la un server din NE.
 4. Întoarceți-vă la Adult Swim, conectați-vă și apăsați play! Amintiți-vă, puteți viziona Ricky și Morty doar pe Adult Swim dacă aveți deja un abonament prin cablu.

Începeți să îi transmiteți pe Rick și Morty Now!

Ghid rapid – Cum să vă înscrieți pentru toți 4

Pentru a viziona emisiuni pe All 4, cum ar fi Rick și Morty, trebuie să vă înregistrați pentru un cont. Este complet gratuit, rapid și ușor cu un VPN.

 1. Utilizați VPN-ul pentru a vă conecta la un server din Marea Britanie.
 2. Faceți clic pe „Joacă” în episodul Rick și Morty pe care doriți să-l urmăriți.
 3. Când vi se solicită să vă conectați, faceți clic pe „Înregistrați-vă pentru a viziona”.
 4. Introduceți adresa de e-mail și parola, apoi faceți clic pe „Următorul”.
 5. Introduceți-vă detaliile. În caseta de adrese, asigurați-vă că utilizați un cod poștal din Marea Britanie. Puteți folosi ceva de genul EC3N 4AB
 6. Confirmați adresa dvs. de e-mail prin intermediul linkului trimis de dvs. de către toți 4.
 7. Întoarceți-vă înapoi la site și transmiteți gratuit Rick și Morty Sezonul 4 gratuit!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a-i urmări pe Rick și Morty

Uneori, este mai ieftin ca organismele de radiodifuziune să cumpere drepturile de difuzare la emisiuni doar în anumite țări.

Ei atunci conținut geoblock pentru a preveni spectatorii din alte regiuni de la privirea.

Un VPN vă ajută ocoliți aceste geoblocuri făcându-vă să pară că accesați All 4 sau Adult Swim dintr-o altă țară. Face acest lucru prin folosind unul dintre serverele sale ca intermediar între dvs. și platforma de streaming.

  A Red Web ingyenes fejezete: Küzdelem az orosz digitális diktátorok és az új online forradalmárok között

Când accesați All 4 sau Adult Swim pentru a transmite Rick și Morty Sezonul 4, acesta vede doar adresa IP conectată la serverul VPN, în acest caz în Marea Britanie sau SUA. Adevărata ta adresă IP rămâne un mister. 

Apoi, atunci deblochează întreaga bibliotecă, inclusiv al patrulea sezon al lui Rick și Morty.

din pacate, nu toate VPN-urile pot debloca All 4 sau Adult Swim.

Trebuie să alegeți un VPN care are o mulțime de servere în Marea Britanie Si deasemenea își actualizează în mod regulat rețeaua. În acest fel, veți obține o mulțime de servere noi pentru a alege dintre cele 4 încă nu au fost detectate și blocate.

Sau, pentru a urmări Inot pentru adulti, alege un VPN care are bine acoperire server în SUA.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Când utilizați un VPN, sunteți geo-spoofing locația dvs., care este utilă din mai multe motive diferite, pe lângă streamingul Rick și Morty.

Când un VPN vă redirecționează traficul prin unul dintre serverele proprii, acesta face acest lucru prin intermediul o conexiune criptată. 

Orice faci online când folosești VPN-ul este complet nedetectabil și de neatestat. Companii de publicitate, agenții guvernamentale și hackeri nu se poate monitorizați-vă comportamentul online.

Cele mai bune VPN-uri vin și ele software integrat anti-malware care vă protejează împotriva site-urilor sau descărcărilor suspecte.

VPN-urile vă oferă acces la conținut geo-restricționat blocate din alte motive, de exemplu cenzura guvernamentală. De asemenea, vă ajută accesați produse sau servicii la prețuri mai mici în țări din afara dvs..

Dacă folosești vreodată wi-fi public, o VPN este vitală. Deoarece hotspoturile trebuie să fie disponibile pentru toți membrii publicului, acestea sunt de obicei nesigure. Conectarea la rețele nesecurizate vă lasă vulnerabil la amenințările cibernetice cum ar fi phishingul sau atacurile omului în mijloc.

Cu un VPN, bucurați-vă de streaming, navigare, încărcare și descărcare cu confortul de a ști activitatea și datele dvs. sunt sigure și sigure pe internet.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea lui Rick și Morty

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN a fost creat pentru streaming. Fiecare dintre ei 5.100+ servere are DNS SmartPlay, care ocolește blocurile geografice pentru streaming neîntrerupt.

Are în jur 580 de servere în Marea Britanie, deci deblocarea celor 4 pentru a transmite al patrulea sezon de Rick și Morty nu este nicio problemă.

De asemenea are peste 1.500 de servere din SUA și poate debloca cu ușurință înotul adult. eu utilizați NordVPN pentru a debloca Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, și alte site-uri de streaming populare.

NordVPN oferă unele dintre cele mai impresionante viteze din toate VPN-urile pe care le-am testat. Este suficient de rapid pentru a-i transmite pe Rick și Morty fără niciun fel de tamponare sau întârzieri.

Nu există niciun compromis în ceea ce privește securitatea. NordVPN furnizează cele mai mari niveluri de criptare precum și un comutator automat de omor, protecție împotriva scurgerii DNS și o politică strictă fără jurnaluri.

  A VPN használati és adatvédelmi statisztikája 2023-ra

Toate aceste caracteristici avansate de securitate ascunde-ți informațiile sensibile de la terțe părți. 

Chiar primești protecție care păstrează malware și adware de pe dispozitivele dvs. cu Tehnologia de securitate CyberSec.

Sub un abonament NordVPN, puteți conectați până la șase dispozitive simultan. Acest lucru înseamnă că puteți viziona Rick și Morty pe oricare dintre dispozitivele dvs., oricând.

NordVPN este întotdeauna VPN-ul meu cel mai recomandat. Află de ce în noi revizuire completă NordVPN, sau mergi mai departe și încearcă-l pentru tine o garanție de returnare de 30 de zile.

Caracteristicile cheie ale NordVPN

 • 5.100+ servere cu 500+ în Marea Britanie și peste 1.500 în SUA
 • SmartPlay DNS pentru deblocare și streaming
 • Viteze super-rapide
 • Securitate CyberSec și criptare AES pe 256 biți
 • Politica fără jurnale
 • Șase conexiuni simultane
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Chat disponibil 24/7 în direct
 • Funcționează cu: All 4, Adult Swim, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, televizoare inteligente, routere

Stream Rick și Morty Cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Spuneți revedere buffering-ului cu ExpressVPN, care a apărut la început când am testat cele mai rapide VPN-uri.

Vitezele sale impresionante asigură condiții optime de streaming fără întârziere sau latență.

ExpressVPN are o imensă rețea globală 3.000+ servere în 94 de țări. Există cinci locații de server în Marea Britanie, astfel încât acestea pot debloca toate cele 4 pentru a vă accesa cu ușurință la Rick și Morty Sezonul 4. Are o acoperire impresionantă și în SUA, cu peste 20 de servere în peste 15 orașe..

De asemenea deblochează orice alt site de streaming important Am testat, inclusiv BBC iPlayer și Netflix. 

O opțiune excelentă pentru utilizatorii VPN cu experiență, ExpressVPN este foarte personalizabil. Criptare AES de 256 biți pentru un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS menține-ți datele ascunse și protejate.

O politică strictă fără jurnaluri și tehnologia TrustedServer garantează acest lucru absolut nicio informație nu rămâne pe server. După ce vă deconectați, datele dvs. „se deconectează”.

Puteți instala ExpressVPN pe până la cinci dispozitive in acelasi timp. Testează-ți capacitățile pentru tine o garanție de returnare de 30 de zile, sau aflați mai multe informații în pagina noastră revizuire completă ExpressVPN.

Caracteristicile cheie ale ExpressVPN

 • 160 de locații de server VPN cu 5 în Marea Britanie și 15+ în SUA
 • Cele mai rapide viteze ale oricărui VPN
 • TrustedServer tech
 • Criptare AES pe 256 biți
 • Politica zero-jurnalelor
 • Cinci conexiuni simultane
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Funcționează cu: All 4, Adult Swim, Netflix, HBO GO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer
 • Compatibil cu: macOS, Windows, Linux, Android, iOS, televizoare inteligente, routere

Stream pe Rick și Morty cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este o opțiune fantastică pentru vizionarea lui Rick și Morty Sezonul 4 servere optimizate pentru fiecare dintre serviciile de streaming majore. 

  Arxan - защита ваших приложений на каждом уровне

Fiecare server vă spune ce serviciu de streaming poate debloca, făcând ușor să îl alegeți pe cel potrivit.

Dintre CyberGhost 5.700+ servere, Sunt aproape 500 dintre ei în Marea Britanie. De asemenea, oferă servere în 11 orașe americane. Poate debloca All 4, Adult Swim, BBC iPlayer și Sky Go, precum și alte câteva site-uri de streaming geoblocate din întreaga lume.

Vitezele sunt, de asemenea, destul de rapide pentru o vizualizare lină, nedisturbată.

Blocanții de reclame și malware se alătură criptarea de grad militar, un comutator automat de omor și protecția împotriva scurgerilor atât DNS cât și IP protejați-vă dispozitivele și confidențialitatea. Nimeni nu vă poate urmări sau vedea datele online.

Am încredere deplină în politica fără log-uri a acestei VPN după trecerea în revistă a Raport de transparență CyberGhost eu insumi.

CyberGhost oferă un generos șapte conexiuni simultane cu un singur cont, așa că toată lumea acasă se poate bucura de Rick și Morty în același timp. De asemenea, vă oferă un Garanție de returnare de 45 de zile dacă vrei să-l testezi fără niciun risc.

Al nostru expert CyberGhost revizuire îți spune tot ce trebuie să știi despre caracteristicile sale de streaming și securitate.

Caracteristicile cheie ale CyberGhost

 • Mai mult de 5.700 de servere cu aproape 500 în Marea Britanie, plus servere în 11 orașe americane
 • Serviciu de streaming optimizat
 • Criptare de 256 biți
 • Blocare de reclame și malware
 • Politica fără jurnale
 • Șapte dispozitive sub o singură licență
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Chat live disponibil
 • Funcționează cu: All 4, Adult Swim, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, HBO GO, Sky Go
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Android TV

Stream pe Rick și Morty cu CyberGhost!

In concluzie

Transmiterea ultimului sezon de Rick și Morty pe All 4 sau Adult Swim nu ar trebui să fie la fel de complicată ca crearea unei baterii microverse! Cu un VPN premium precum NordVPN, recomandarea mea # 1, puteți ocoli geoblocurile și să circulați liber oriunde vă aflați în multivers.

Și nici nu trebuie să plătiți prețul complet – luați o Cupon NordVPN să vă bucurați de bani din acest VPN de clasă mondială.

Vrei bani pe un serviciu VPN diferit? Vezi cele mai recente Oferte VPN și coduri de cupon.

Aflați mai multe despre ocolirea geo-restricțiilor din cadrul nostru ghid complet de geoblocare.

Știați că Rick și Morty sunt disponibile și pe Netflix (minus ultimul sezon..pentru acum)? La fel ca All 4, Netflix folosește geoblocarea pentru a te împiedica să privești dacă locuiești în afara SUA. Nu vă temeți, am creat videoclipul de mai jos! Vă arată cum să accesați Netflix și să vizionați sezoanele anterioare ale lui Rick și Morty de oriunde folosind Surfshark VPN, un alt dintre furnizorii noștri de încredere premium.