Urmăriți Westworld de oriunde | Hack ușor pentru streaming rapid

Drama TV futuristă Westworld a fost un succes uriaș pentru HBO, fanii așteptând cu nerăbdare sosirea seriei trei în 2020. Dacă mori să știi despre ce este vorba, poți transmiteți primele două sezoane ale spectacolului de succes pe serviciul de streaming HBO, HBO ACUM.

HBO ACUM este un serviciu de streaming independent de la HBO, care nu necesită să aveți abonament prin cablu. Cu toate acestea, este nu un serviciu disponibil la nivel global. În prezent este disponibil numai pentru cei care trăiesc în SUA sau anumite teritorii americane.

Dacă locuiți în afara SUA, nu puteți accesa HBO ACUM. Dar cu un VPN puteți debloca HBO ACUM și puteți urmări Westworld indiferent dacă vă aflați în vestul sau în estul lumii.

Acest articol vă va arăta cum să utilizați un VPN pentru ocoli geo-restricțiile și fluxul Westworld.

Ghid rapid: Cum să urmăriți Westworld pe HBO

Cu un VPN de cea mai bună calitate, nu veți avea nicio problemă să depășiți restricțiile geografice ale HBO NOW pentru a viziona Westworld din orice parte a lumii. Urmați acești pași simpli:

 1. Alegeți un VPN robust. Vă recomandăm NordVPN, deoarece are o rețea globală impresionantă de servere de mare viteză și caracteristici de securitate de top.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN pe dispozitivele dvs..
 3. Utilizați VPN-ul pentru a vă conecta la un server din SUA.
 4. Îndreptați-vă la HBO ACUM, conectați-vă sau înregistrați-vă și începeți să observați cu binge Westworld.

Începeți fluxul Westworld acum!

Cum să vă înscrieți la HBO ACUM

Când vă înscrieți la HBO ACUM, veți fi a solicitat un card de credit din SUA ca metodă de plată. Dacă stai în afara SUA, aceasta ar putea fi o problemă.

  IPVanish deluje z Netflixom [Super Easy Hack] za leto 2020

Cu toate acestea, există o cale ușoară în acest sens. Poti utilizați un card cadou HBO ACUM ca metodă de plată. Nu este necesară nicio metodă de plată din SUA.

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Westworld

HBO NOW utilizează o tehnologie de geolocalizare care detectează când utilizatorii încearcă să acceseze serviciul de streaming din afara SUA. Dacă nu aveți o adresă IP a SUA, nu veți putea accesa HBO ACUM.

Cu un VPN vă puteți conecta la un server din SUA, care vă oferă adresa IP a SUA de care aveți nevoie pentru a depăși aceste geoblocuri.

Cu toate acestea, HBO ACUM poate detecta că accesați serviciul printr-o VPN și apoi blocați-vă conexiunea și lista neagră adresa IP. Acest lucru se datorează faptului că are software anti-VPN existent și nu toate VPN-urile vor putea să-l ocolească.

Alegeți un VPN care are o rețea vastă de servere în SUA. Cu cât mai multe servere are un VPN, cu atât mai puțin probabil HBO ACUM va putea detecta că v-ați deteriorat locația.

De asemenea, căutați o VPN care rulează servere oftalmate. Acest tip de server va face aproape imposibil să distingă HBO ACUM între datele VPN și datele de zi cu zi. Acest lucru împiedică VPN-ul dvs. să fie detectat, permițând transmiterea fără probleme.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Un VPN este util pentru mult mai mult decât pentru a depăși geoblocurile serviciilor de streaming preferate.

A VPN de calitate superioară are caracteristici solide de securitate, care vă protejează datele și confidențialitatea de fiecare dată când accesați online, nu doar atunci când faceți streaming.

Când accesați online utilizând un VPN, datele dvs. sunt criptate și păstrat la îndemâna hackerilor, trackerilor și spionilor.

În plus, cu multe VPN-uri premium, dispozitivele dvs. vor fi protejat împotriva virușilor și a altor malware, chiar și atunci când utilizați rețele wi-fi publice nesigure.

  Cum să obțineți o adresă IP a Boliviei de oriunde în 2020 [+ VIDEO]

Cele mai bune 3 VPN-uri pentru vizionarea Westworld

Vezi recomandările noastre pentru cele mai bune 3 VPN-uri pentru vizionarea Westworld pe HBO ACUM din orice parte a lumii.

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN este cea mai bună alegere a VPN pentru vizionarea Westworld pe HBO ACUM, datorită acesteia lățime de bandă nelimitată, viteze rapide de fulger și securitate robustă.

Are o rețea impresionantă de peste 1.800 de servere de mare viteză numai în SUA, garantarea streamingului fără probleme de Westworld.

Mai mult, NordVPN Funcția SmartPlay identifică serverul necesar pentru a depăși geoblocurile HBO NOW și vă trece automat la cea dreaptă.

În plus, serverele disfuncționale fac aproape imposibil ca HBO ACUM să distingă că datele dvs. sunt tunelate printr-un VPN, împiedicând detectarea prin software anti-VPN.

NordVPN oferă de asemenea caracteristici excelente de securitate, incluzând criptarea de grad militar, suport pentru OpenVPN, o politică de înregistrare zero și un comutator de omor încorporat pentru toate platformele.

VPN-ul extrem de popular este cu siguranță foarte popular în rândul utilizatorilor și îl poți încerca singur Garanție de restituire fără 30 de zile fără riscuri.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Stream Westworld cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am testat. Cu 32 de locații de server în SUA, vă veți bucura de o transmisie lină de Westworld pe HBO ACUM.

Este capacitate dovedită de a depăși geoblocurile iar software anti-VPN înseamnă că nu veți mai fi lăsat în așteptare pentru a afla ce se întâmplă în continuare.

Cu ExpressVPN, streamingul și toate celelalte activități online vor fi sigure, datorită criptării robuste, a două comutatoare de oprire diferite, a unei politici fără jurnal și a tehnologiei TrustedServer care asigură că nu sunt stocate date și fiecare server are același software de securitate actualizat.

  Hogyan nézze meg a Glitch 3. évad ingyenes online verzióját!

Performanță excelentă și caracteristici excelente de securitate au făcut din ExpressVPN o alegere populară printre utilizatori și puteți încerca tot ce are de oferit cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Stream Westworld cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Lățime de bandă nelimitată, conexiuni de mare viteză și peste 700 de servere din SUA, face din CyberGhost o alegere minunată pentru streamingul fără lag de Westworld.

În plus, atunci când accesați HBO ACUM sau alte servicii de streaming, sunteți conectat automat la cel mai rapid server, perfect pentru vizionarea cu binge.

Un VPN stabil și sigur, CyberGhost are toate caracteristicile necesare pentru streaming în siguranță, incluzând criptarea solidă, aplicațiile rezistente la scurgeri, un comutator de ucidere și o politică de jurnal zero..

Ușuritatea în utilizare și configurarea cu un singur clic sunt bonusuri importante ale CyberGhost și sunt populare în rândul utilizatorilor. Testați interfața ușor de navigat pentru dvs. cu ajutorul Garanție de returnare de 45 de zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Stream Westworld cu CyberGhost!

Rezumat și lectură ulterioară

Un VPN de cea mai bună notă vă va permite să depășiți restricțiile geografice ale HBO ACUM, astfel încât să puteți viziona Westworld de oriunde în lume.

Vă recomandăm NordVPN pentru a viziona Westworld deoarece are o rețea impresionantă de servere de mare viteză în SUA și securitatea robustă de care aveți nevoie pentru streaming rapid și sigur.

Doriți să aflați cum să vă obțineți o adresă IP americană? Acest articol vă va arăta cum.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me