uTorrent vs. BitTorrent – Care este mai rapid pentru mobil / desktop în 2023?

Când vine vorba de clienții torrent, uTorrent și BitTorrent sunt doi veterani cu urmări uriașe și fidele.

Dar ce face unul mai bun decât celălalt? Este o o varietate mai mare de setări, sau a pachet mai bogat de caracteristici? Poate viteză sau practic este factorul decisiv?

In timp ce uTorrent și BitTorrent sunt de fapt foarte asemănătoare, există unele distincții cheie între cele două. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți asemănările și diferențele.

Te va învăța, de asemenea, cum să folosești o VPN (rețea privată virtuală) vă poate crește viteza de descărcare și vă poate proteja de pericolele descărcării de torrente.

Mai exact, este important să știm asta torrenting-ul nu este legal peste tot, și chiar acolo unde se află, unora li s-a emis amenzi – și chiar arestate – pentru descărcarea de materiale protejate prin drepturi de autor.

in orice caz, cu un VPN, activitatea dvs. de internet nu vă poate fi urmărită. Prin urmare, nimeni nu va ști ce conținut descărcați, sau chiar faptul că descărcați torentele deloc.

Acestea fiind spuse, nu toate VPN-urile sunt la fel.

Din fericire, am evaluat o tonă de VPN-uri și ne-am dat seama care sunt cel mai bun pentru descărcarea torentelor. Cu protocoalele lor de securitate puternice și serverele dedicate torrentingului,CyberGhosteste o alegere deosebit de bună.

Și dacă sunteți cu adevărat nou în a torrenting și doriți să aflați cum să faceți acest lucru în siguranță și anonim, consultați acest tutorial.

uTorrent și BitTorrent au interfețe aproape identice

Dacă ați utilizat atât uTorrent cât și BitTorrent, probabil v-ați întrebat de ce interfețele lor sunt aproape identice. Intr-adevar, dacă nu a fost numele și culorile, puteți greși ușor unul pentru celălalt.

Interfață uTorrent: 

uTorrent vs. BitTorrent - Care este mai rapid pentru mobil / desktop în 2023?

Interfață BitTorrent: 

uTorrent vs. BitTorrent - Care este mai rapid pentru mobil / desktop în 2023?

Asta-i pentru că sunt practic același software. Ambii clienti sunt detinuti de BitTorrent, Inc.

  Cum să urmărești Netflix SUA în Canada | Hack Streaming rapid pentru 2023

BitTorrent (clientul) a fost dezvoltat în 2001 pentru a implementa protocolul BitTorrent. În acel moment, uTorrent nu fusese încă conceput – de fapt, inițial nu a fost chiar produsul BitTorrent. A început ca un singur proiect la sfârșitul anului 2004 și a fost lansat pentru prima dată în septembrie 2005. BitTorrent, Inc. a achiziționat uTorrent în decembrie 2006.

Deci, în timp ce BitTorrent a fost primul care a implementat protocolul, astăzi ambii clienți sunt conduși de aceeași companie și folosesc același cod. Aceasta nu înseamnă că nu există diferențe, dar nu le veți vedea la prima vedere.

Deci, cum sunt ele diferite?

BitTorrent și uTorrent sunt produse de confidențialitate și, ca atare, au multe caracteristici comune – interfață, setări, descărcare nelimitată, versiuni gratuite și plătite etc..

Cu toate acestea, nu sunt exact aceleași. Iată diferențele:

1. Mărimea: uTorrent este mult mai ușor decât BitTorrent. La mai puțin de 1 MB, uTorrent este mult mai puțin impozitat pe sistemul dvs. de operare decât mulți alți clienți torentanți. Prin comparatie, BitTorrent este de aproape 3 MB.

2. Frecvența actualizărilor:  uTorrent este în continuă dezvoltare, versiunile alfa și beta fiind lansate, în timp ce BitTorrent lansează doar versiuni stabile. Asta inseamna ca în timp ce veți obține mai multe funcții de ultimă oră cu uTorrent, acesta poate fi în detrimentul fiabilității.

3. Compatibilitatea platformei: BitTorrent este compatibil cu Windows, Mac și Android, dar uTorrent este disponibil și pe Linux.

4. Exploatarea Cryptocurrency: Atât uTorrent cât și BitTorrent au oferit programe de parteneriat în timpul instalării (deseori numite „bloatware” de către cei mai puțin caritabili). in orice caz, Se știe că uTorrent a avut în trecut câteva alunecări, inclusiv aruncând în tăcere minerii criptă pe computere, care drenați procesorul utilizatorilor fără permisiunea lorAcest lucru a fost evident evident pentru mulți, astfel încât să se evite ceva de genul lor, mulți utilizatori au ajuns până la instalarea versiunilor mai vechi ale clientului, în ciuda riscurilor de securitate ale utilizării software-ului învechit.

  Ce facem noi în umbră este pe Netflix! Cum să-l urmărești în 2023

Dar care este mai rapid? Contează dacă folosesc Windows sau un Mac?

Acestea fiind spuse, probabil că mai căutați un răspuns la o întrebare foarte importantă: ce client este mai rapid?

Vom spune asta nu există niciun client torrent care să facă descărcările să aprindă rapid, indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați.

Viteza depinde de conexiunea dvs. de internet și de numărul de semințe pe care le are un fișier torrent. BitTorrent nu este mai rapid decât uTorrent sau invers.

in orice caz, combinarea unui VPN cu uTorrent sau BitTorrent poate crește dramatic viteza de descărcare.

Care este mai rapid pentru Android și care pentru iOS?

După cum am spus deja, atunci când vine vorba de viteză, nu există o diferență reală între uTorrent și BitTorrent și același lucru este valabil și pentru dispozitivul dvs. Android. Cei doi clienți au chiar același rating în Google Play (4,5 stele).

Cu toate acestea, cu peste cinci ori numărul de recenzii ca BitTorrent, uTorrent este o lume mai populară decât BitTorrent. Deci, dacă credeți în înțelepciunea mulțimilor, uTorrent va fi cel mai bun pariu.

Recenzii uTorrent: 

uTorrent vs. BitTorrent - Care este mai rapid pentru mobil / desktop în 2023?

Recenzii BitTorrent:

uTorrent vs. BitTorrent - Care este mai rapid pentru mobil / desktop în 2023?

În ceea ce privește iPhone-ul dvs., întrebarea care este mai rapidă nu este atât de relevantă de atunci iOS nu acceptă clienții torrenți.

Dacă v-ați angajat într-adevăr să găsiți o soluție la această problemă, va trebui să închideți dispozitivul dvs., ceea ce vă va permite să descărcați aplicații care nu sunt disponibile în Apple App Store.

Cum să grăbești descărcările torrentului

Indiferent de dispozitivul sau sistemul de operare pe care îl utilizați, există încă o modalitate de a vă îmbunătăți vitezele de torentare.

  Jelentés: A felnőtt oldalon szivárog a pornó szereplők rendkívül érzékeny adatai

Acest lucru se datorează faptului că – datorită faptului că torrenting-ul poate utiliza multă lățime de bandă – este posibil ca furnizorul dvs. de servicii de internet să vă încurajeze conexiunea în timpul descărcărilor.

Cel mai bun mod de a evita acest lucru este să instalați un VPN. Un VPN vă va cripta și reutila întregul trafic de internet printr-un server de la distanță, astfel încât ISP-ul dvs. nu va putea monitoriza niciuna din activitatea dvs. online – inclusiv torrenting.

Și dacă nu știu că te chinui, nu vor putea să te încetinească.   

În plus, VPN-urile au și utilizări dincolo de torrenting. Datorită capacităților de criptare, pot te protejează de hackeri, și pentru că folosesc adrese IP la distanță, vă pot oferi acces la conținut web restricționat geo ca American Netflix.

Pentru viteze mari, securitate etanșă și acces neegalat la conținut geore-restricționat, iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri:

Furnizor de rang Scorul nostru Evaluarea utilizatorilor
Alegerea editorilor 5.0 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
2 4.9 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
3 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
4 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
5 4.7 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul

Și dacă sunteți interesat să verificați diferiți clienți BitTorrent sau să aflați care sunt site-urile de tip torrent cele mai de încredere, vă trebuie să vă asigurați.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • 5 cele mai bune (REAL GRATUIT) VPN-uri pentru torrenting fără limite P2P
  • Cele mai populare (NON BLOCATE) site-uri de torrent în 2023 [Actualizat]
  • Top 10 cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting