uTorrent vs. BitTorrent – Melyik a gyorsabb a mobilhoz / asztalhoz 2020-ban?

A torrent ügyfelek esetében az uTorrent és a BitTorrent két veterán, hatalmas, hűséges követéssel.

De mi teszi az egyiket jobbá, mint a másik? Ez egy a beállítások nagyobb választéka, vagy a gazdagabb szolgáltatási csomag? Talán sebesség vagy gyakorlatiasság a döntő tényező?

Míg Az uTorrent és a BitTorrent valójában nagyon hasonlóak, van néhány kulcsfontosságú különbség a kettő között. Ez a cikk segít megérteni a hasonlóságokat és a különbségeket.

Azt is megtanítja, hogyan kell használni a VPN (virtuális magánhálózat) megnövelheti a letöltési sebességet, és megvédi Önt a torrentek letöltésének veszélyeitől.

Pontosabban, fontos tudni ezt a torrenting nem mindenhol törvényes, sőt, bárhol is van, néhányan pénzbírságot szabtak ki, sőt még letartóztattak is a szerzői joggal védett média letöltéséért.

azonban, ha VPN-t használ, az internetes tevékenységeit nem lehet visszakeresni Önre. Ezért senki sem fogja tudni, hogy milyen tartalmat tölt le, vagy akár azt is, hogy egyáltalán letölt torrenteket.

Ennek ellenére nem minden VPN azonos.

Szerencsére becsültünk egy csomó VPN-t, és kitaláltuk, melyek ezek a torrent letöltésére a legjobb. A torrentinghez szentelt nagy teljesítményű biztonsági protokollokkal és kiszolgálókkal,CyberGhostkülönösen jó választás.

És ha valóban még nem ismeri a torzítást, és meg akarja tanulni, hogyan kell biztonságosan és névtelenül csinálni, akkor nézd meg ezt az oktatóanyagot.

Az uTorrent és a BitTorrent szinte azonos interfészekkel rendelkezik

Ha egyaránt használta az uTorrent és a BitTorrent szoftvert, akkor valószínűleg azon tűnődött, hogy vajon miért vannak ezeknek a felületeknek majdnem azonosak. Valóban, ha nem a név és a színek szerepelne, akkor könnyen hibázhatná a másikot.

uTorrent interfész: 

uTorrent vs. BitTorrent - Melyik a gyorsabb a mobilhoz / asztalhoz 2020-ban?

BitTorrent interfész: 

uTorrent vs. BitTorrent - Melyik a gyorsabb a mobilhoz / asztalhoz 2020-ban?

Azért mert gyakorlatilag ugyanaz a szoftver. Mindkét ügyfél a BitTorrent, Inc. tulajdonában van.

A BitTorrent (az ügyfél) 2001-ben került kifejlesztésre a BitTorrent protokoll megvalósításához. Abban az időben az uTorrent még nem volt kialakítva – valójában, eleinte még a BitTorrent terméke sem volt. Egyszemélyes projektként indult 2004 végén, és először 2005. szeptemberében jelent meg. A BitTorrent, Inc. 2006 decemberében megvásárolta az uTorrent-t..

Tehát, míg a BitTorrent volt az első, aki végrehajtotta a protokollt, ma mindkét ügyfelet ugyanaz a vállalat üzemelteti, és ugyanazt a kódot használja. Ez nem azt jelenti, hogy nincs különbség, de első pillantásra nem fogja észrevenni őket.

Tehát mennyire különböznek egymástól??

A BitTorrent és az uTorrent testvérek, és mint ilyenek, sok közös vonással rendelkeznek – felület, beállítások, korlátlan letöltés, ingyenes és fizetős verziók stb.

Ugyanakkor nem teljesen azonosak. Itt vannak a különbségek:

1. Méret: Az uTorrent sokkal könnyebb, mint a BitTorrent. Kevesebb, mint 1 MB-nál az uTorrent sokkal kevesebb adót fizet az operációs rendszerre mint sok más kínzó ügyfél. Összehasonlítva, A BitTorrent majdnem 3 MB.

2. A frissítések gyakorisága:  Az uTorrent folyamatosan fejlődik, alfa és béta verziókkal, míg a BitTorrent csak stabil verziókkal. Ez azt jelenti bár az uTorrent használatával több élvonalbeli funkcióval jár, ez valószínűleg a megbízhatóság rovására történik.

3. A platform kompatibilitása: A BitTorrent kompatibilis a Windows, Mac és Android rendszerekkel, de az uTorrent Linuxon is elérhető.

4. Cryptocurrency bányászat: A telepítés során mind az uTorrent, mind a BitTorrent partneri szoftvert kínál (ezeket a kevésbé jótékonysági szervezetek gyakran „bloatware” -nek hívják). azonban, Az uTorrentről ismert, hogy a múltban volt néhány csúszása, többek között csendesen eldobja a rejtjelző bányászokat a számítógépeken, melyik ürítse le a felhasználók CPU-ját engedélyük nélkülEz nyilvánvalóan halasztotta sokot, így elkerülve, hogy ilyesmi történjen velük, sok felhasználó elérte az ügyfél régebbi verzióinak telepítését, az elavult szoftverek használatának biztonsági kockázata ellenére.

De melyik a gyorsabb? Nem számít, ha Windows-ot vagy Mac-et használom?

Ennek ellenére valószínűleg továbbra is választ keres egy nagyon fontos kérdésre: melyik ügyfél gyorsabb?

Erre azt fogjuk mondani egyetlen olyan torrent kliens sem fogja gyorsítani a letöltéseket, függetlenül attól, hogy melyik operációs rendszert használja.

A sebesség az internet-kapcsolattól és a torrent fájl vetőgépének számától függ. A BitTorrent nem gyorsabb, mint az uTorrent, vagy fordítva.

azonban, a VPN és az uTorrent vagy a BitTorrent kombinálása drámaian megnövelheti a letöltési sebességet.

Melyik a gyorsabb az Android, és amely az iOS számára?

Mint már említettük, amikor a sebességről van szó, nincs valódi különbség az uTorrent és a BitTorrent között, és ugyanez vonatkozik az Android-eszközére. A két ügyfélnek pontosan ugyanaz az értékelése van a Google Playen (4,5 csillag).

Ennek ellenére, több mint ötször annyi BitTorrent nézetet, Az uTorrent világ népszerűbb, mint a BitTorrent. Tehát ha hiszel a tömeg bölcsességében, akkor az uTorrent lesz a legjobb fogadás.

uTorrent vélemények: 

uTorrent vs. BitTorrent - Melyik a gyorsabb a mobilhoz / asztalhoz 2020-ban?

BitTorrent vélemények:

uTorrent vs. BitTorrent - Melyik a gyorsabb a mobilhoz / asztalhoz 2020-ban?

IPhone-ját illetően, melyik kérdés gyorsabb, azóta nem olyan releváns Az iOS nem támogatja a torrent ügyfeleket.

Ha valóban elkötelezte magát amellett, hogy megoldást talál erre a problémára, akkor meg kell szüntetnie az eszközét, amely lehetővé teszi az Apple App Store-ban nem elérhető alkalmazások letöltését..

A torrent letöltések felgyorsítása

Függetlenül attól, hogy milyen eszközt vagy operációs rendszert használ, továbbra is meg lehet javítani a torzító sebességet.

Ennek oka az, hogy – mivel a torrenting sok sávszélességet képes felhasználni – Előfordulhat, hogy az internetszolgáltató gátolja a kapcsolatot a letöltések során.

A legjobb módszer erre a VPN telepítése. A VPN titkosítja és átirányítja az összes internetes forgalmat egy távoli kiszolgálón keresztül, így az internetszolgáltató nem fogja tudni figyelni online tevékenységeit – ideértve a torrentet is.

És ha nem tudják, hogy kínzó, akkor nem tudnak lassítani.   

Ráadásul a VPN-eknek már nemcsak a torrentív lehetőségeik vannak. Titkosítási képességeik miatt képesek megvéd a hackerektől, és mivel távoli IP-címeket használnak, adhatnak neked hozzáférés a földrajzilag korlátozott webtartalomhoz mint az American Netflix.

A nagy sebesség, a légmentes biztonság és a földrajzilag korlátozott tartalomhoz való páratlan hozzáférés érdekében a következő néhány VPN közül a legjobb:

Rangos szolgáltató Mi pontozásunk felhasználói értékelése
A szerkesztő választása 5.0 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
2 4.9 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
3 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
4 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
5 4.7 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre

És ha érdekli, hogy megnézze a különböző BitTorrent ügyfeleket, vagy megtudja, melyik torrent webhely a legmegbízhatóbb, akkor ott is foglalkozunk velünk.

Akár ez is tetszhet:

  • 5 legjobb (valóban INGYENES) VPN Torrentinghez, P2P korlátozások nélkül
  • 10 legnépszerűbb (nem blokkolt) torrent webhely 2020-ban [frissítve]
  • A 10 legjobb VPN a torrentinghez
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me