10 cele mai bune VPN-uri pentru iPhone | VPN-uri iOS Testate și revizuite în 2023

Sunt zeci de aplicații VPN mediocre din App Store, și găsirea unui serviciu fiabil, rapid și sigur pentru iPhone și iPad este un proces care necesită mult timp. Am testat 65 de aplicații VPN pe iPhone XR, și am descoperit că mulți dintre ei au încet, mi-au scăpat locația sau mi-au blocat telefonul.

iOS oferă funcții sofisticate integrate de securitate pentru a vă proteja identitatea, datele și locația. Dar îi lipsește caracteristicile de bază ale unui VPN, cum ar fi mascarea adresei IP pentru a ocoli geoblocurile. Asocierea unui VPN de calitate cu suita de securitate iOS va oferi o protecție de neîntrerupt pentru dispozitivul dvs..

Un VPN pentru iPhone sau iPad trebuie să ofere mai mult decât elementele de bază a merita folosit. În timpul testelor mele, Am găsit câteva servicii care oferă funcții suplimentare pentru a vă proteja iPhone-ul sau iPad-ul.

Am selectat manual fiecare VPN din această listă bazat pe caracteristicile sale de utilizare, performanță și funcții de securitate. Le-am testat pe fiecare pentru a confirma că sunt sigure, rapide și anonime. Poti aflați mai multe despre procesul meu de testare aici.

Scurt la timp? Iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru iPhone și iPad: 

 1. ExpressVPN – cel mai rapid VPN pe care l-am testat și oferă cea mai bună aplicație iOS.
 2. NordVPN – sigur, fiabil și o alegere bună pentru streaming.
 3. CyberGhost – cea mai bună alegere pentru începători și utilizatori Apple Watch.
 4. Surfshark – conexiunile nelimitate îl fac cea mai bună valoare pentru bani.
 5. IPVanish – aplicație iOS ușor de utilizat și servicii excelente pentru clienți.
 • Funcții VPN: tabel de comparare rapidă
 • Cum am clasat & Testate Aceste VPN-uri

Aceste VPN-uri performante funcționează perfect, indiferent dacă utilizați cel mai recent iPhone sau o versiune mai veche de iOS. Am preferat serviciile care deblochează serviciile de streaming populare, precum Netflix, și cele care oferă și ele protecție publicitară integrată și protecție împotriva malware.

ExpressVPN – Încercați-l gratuit timp de o lună!

Dacă aveți nevoie de un VPN pentru dispozitivul dvs. iOS pentru o perioadă scurtă de timp, acest lucru este perfect pentru dvs..

ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile. Aceasta înseamnă o lună întreagă de streaming, navigare și multe altele cu viteza rapidă a fulgerului ExpressVPN. Am testat politica de rambursare a ExpressVPN, și este rapid și ușor să vă returnați banii.

Cele mai bune VPN-uri pentru 2023 pentru iPhone și iPad – actualizate în ianuarie

1. ExpressVPN

Cel mai rapid VPN pentru iPhone și iPad 

10 cele mai bune VPN-uri pentru iPhone | VPN-uri iOS Testate și revizuite în 2023

 • Interfață iOS ușor de utilizat cu conectare cu un singur clic
 • Acceptă toate versiunile iOS, inclusiv iOS 8.0 și versiuni ulterioare
 • Lățime de bandă nelimitată cu până la 5 conexiuni simultane
 • Apple Pay a acceptat: da
 • Comutator Kill pentru iOS: Nu
 • Ofera aplicatie iPad: da
 • ExpressVPN poate debloca: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer
 • Suporta torrenting: Da, toate serverele acceptă activitatea P2P

lui ExpressVPN aplicație iOS ușor de utilizat o pune în partea de sus a listei mele. Conexiunea cu un singur clic simplifică utilizarea. Doar conectați-vă și faceți clic pe conectați, iar aplicația va face restul.

ExpressVPN operează 3.000+ servere în 160 de locații, cu servere specializate pentru streaming și torrenting. În timpul testelor mele, ExpressVPN a fost capabil să deblocheze majoritatea platformelor de streaming majore, inclusiv Netflix.

Este și cel mai rapid VPN pe care l-am testat. ExpressVPN oferă conexiuni nelimitate și rapide, care sunt fulgere perfect pentru streaming în HD și 4K fără tamponare.

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, astfel încât utilizatorii să beneficieze de legile privind păstrarea datelor care se potrivesc regiunii. Aplicația iOS vă protejează datele Criptare de 256 biți, un strict politica fără jurnale, și Protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6. Utilizează protocoalele OpenVPN (UDP / TCP), IKEv2 și IPSec.

lui ExpressVPN Tehnologie inovatoare TrustedServer se asigură că toate serverele sale încarcă același software actualizat. Aceste servere rulează pe RAM, care necesită putere pentru a scrie date. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când un server ExpressVPN este repornit, este șters complet curat.

Poti folosiți software-ul MediaStreamer pentru a transmite fluxuri pe dispozitive care nu acceptă VPN-urile, precum console de jocuri și unele televizoare inteligente. Din păcate, MediaStreamer nu criptează datele dvs. în timp ce faceți streaming.

ExpressVPN atrage foarte mult atenția asupra acesteia tunel divizat caracteristică. Tunelarea despărțită vă permite să controlați ce servicii accesați prin VPN, și pe care le accesați prin IP-ul dvs. local. Dar dacă nu încercați să accesați dispozitivele wireless din rețeaua dvs. prin IP, tunelul divizat nu este util pentru majoritatea utilizatorilor.

Nu folosiți ExpressVPN dacă:

Căutați un VPN cu comutator automat de omor. ExpressVPN oferă unul pentru Windows și Android, dar nu există un comutator de ucidere pentru iOS.

Puteți contacta contactele ExpressVPN serviciu clienți 24/7 prin chat live.

Toate planurile sale vin cu un Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Analiza noastră aprofundată ExpressVPN aruncă o privire mai atentă la acest serviciu de top și a inclus comentarii ale altor utilizatori.

2. NordVPN

Cel mai bun VPN pentru streaming 

10 cele mai bune VPN-uri pentru iPhone | VPN-uri iOS Testate și revizuite în 2023

 • Ofera aplicatie iPad: da
 • Comutator Kill pentru iOS: da
 • NordVPN poate debloca: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV
 • Suporta torrenting: Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P

Serviciul bogat în funcții NordVPN este valoare excelentă pentru banii tăi. Aplicația sa ușor de utilizat iOS este în al doilea rând doar la ExpressVPN.

Acesta operează o rețea de 5.400 de servere de mare viteză în 60 de țări, cu servere specializate pentru streaming și conexiuni P2P.

Funcția SmartPlay de la NordVPN poate debloca peste 150 de servicii de streaming, inclusiv Netflix SUA. Acesta detectează serverul de care trebuie să ocoliți un geobloc și să efectuați modificarea în mod automat. Cel mai bun din toate, NordVPN este suficient de rapid pentru a transmite fluxuri în HD și 4K.

NordVPN are sediul în Panama, în afara SUA Alianța 5/9/14-Eyes. Aplicația iOS oferă Criptare de 256 biți, un automat comutator ucide, precum și a reclame încorporate și blocante malware. Aceasta nu înregistrează nicio informație, fie.

  10 cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting: Testate pentru P2P sigur și anonim în 2023

Setări avansate de obuscare vă permite să ocoliți cenzura fără să fiți detectați, chiar și în locații puternic restricționate precum China. Este, de asemenea compatibil cu Onion peste VPN pentru Tor.

NordVPN este de asemenea integrat cu comenzi rapide, Aplicația dedicată Siri de la Apple. Asta înseamnă poti activează-l fără mâini spunând: „Hei Siri, conectează-te la NordVPN.”

Nu folosiți NordVPN dacă:

Doriți să plătiți cu PayPal (NordVPN acceptă PayPal doar în Brazilia, Japonia, India, Coreea de Sud, Germania, Italia și Mexic).

Dacă aveți întrebări, echipa de asistență pentru clienți NordVPN este disponibilă 24/7 prin chat live.

Puteți încerca NordVPN fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile.

Vezi recenzia noastră completă NordVPN pentru a citi opiniile utilizatorilor și a vedea cum se află în testele noastre mai detaliate.

3. CyberGhost

O alegere excelentă pentru începători și utilizatori Apple Watch

10 cele mai bune VPN-uri pentru iPhone | VPN-uri iOS Testate și revizuite în 2023

 • Ofera aplicatie iPad: da
 • Comutator Kill pentru iOS: da
 • CyberGhost poate debloca: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele. De asemenea, primiți un profil dedicat de streaming.
 • Suporta torrenting: Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori

Oferte CyberGhost ușor de utilizat o aplicație iOS puternică, dar simplă. Este bine conceput și ușor de configurat și de utilizat. De asemenea este si o aplicație dedicată pentru Apple Watch.

Aplicația este gata să vă conectați imediat ce vă conectați. Un singur clic Cea mai bună funcție de locație vă conectează automat la cel mai rapid server în funcție de locația dvs..

Rețeaua sa include 6.000+ servere de mare viteză în 90 de țări, inclusiv servere optimizate pentru streaming și P2P. În timpul testelor mele, am fost capabil să acceseze servicii de streaming populare precum Netflix și HBO GO.

CyberGhost oferă de neîntrerupt Criptare de 256 biți, un strict politica fără jurnale, și un aîntrerupător de omor utomatic. Este deasemenea o blocant de reclame încorporat.

Nu folosiți CyberGhost dacă:

Ai nevoie de un VPN care funcționează în China. Dacă aveți nevoie de un VPN pentru China, colegul meu a scris un ghid pentru Servicii VPN care încă funcționează acolo.

Puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți 24/7 prin chat live. Sau folosiți CyberGhost Garanție de returnare de 45 de zile pentru a-l testa singur.

Evaluarea noastră detaliată CyberGhost include recenzii scrise de alți clienți.

4. Surfshark

Cea mai bună valoare pentru bani 

Dispozitive de surfinghark

 • Ofera aplicatie iPad: da
 • Comutator Kill pentru iOS: da
 • Surfshark poate debloca: Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele
 • Suporta torrenting: Da, toate serverele acceptă activitatea P2P

Surfshark și-a construit rapid o reputație de unul dintre cele mai noi și viitoare servicii VPN. Rețeaua sa în creștere include 800+ servere în peste 50 de țări.

Ofera conexiuni simultane nelimitate, ceea ce înseamnă că puteți proteja toate dispozitivele dvs. cu un singur cont.

Aplicația iOS acceptă conexiuni P2P si poate accesați servicii de streaming populare precum Netflix și BBC iPlayer. Este de asemenea proiectat pentru a reduce consumul de baterie, astfel încât să puteți rămâne conectat fără a vă scurge bateria.

Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice, în afara Alianței 5/9/14-Eyes. Aplicația iOS folosește Criptare de 256 biți, un automat comutator ucide, și Protecție împotriva scurgerilor DNS pentru a vă proteja datele. De asemenea, nu vă înregistrează nicio activitate.

Suita sa de securitate încorporată, CleanWeb, blochează reclame, trackere, malware și încercări de phishing.

lui Surfshark Modul NoBorders simplifică ocolirea cenzurii și accesarea aplicațiilor tale favorite iOS, indiferent unde te afli.

Mod de camuflaj te ajută să-ți ascunzi utilizarea VPN-ului de ISP-ul tău, așa că nimeni nu trebuie să știe că ai trecut de firewall-uri și geo-restricții.

Nu folosiți Surfshark dacă:

Doriți să instalați VPN-ul pe routerul dvs. folosind modul passthrough.

Surfshark oferă un Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să-l puteți testa fără riscuri. Este deasemenea o Proces gratuit de 7 zile pentru utilizatorii iOS.

Citiți recenzia noastră detaliată pentru a vedea ce cred utilizatorii reali despre Surfshark.

5. IPVanish

10 cele mai bune VPN-uri pentru iPhone | VPN-uri iOS Testate și revizuite în 2023

 • Ofera aplicatie iPad: da
 • Comutator Kill pentru iOS: Nu
 • IPVanish poate debloca: Netflix, BBC iPlayer
 • Suporta torrenting: da

Acest furnizor din SUA operează a rețea de mare viteză de 1.300+ servere în peste 75 de locații.

Aplicația sa puternică pentru iOS este ușor de utilizat și oferă Suport 3D touch și protecție wi-fi automată. De asemenea, sugerează cel mai rapid server bazat pe locația dvs. când vă conectați.

În timpul testului meu, Am putut accesa Netflix SUA, Hotstar India, SlingTV și o serie de alte servicii de streaming populare.

IPVanish are un politica de logare zero și oferă o selecție de protocoale, inclusiv IKEv2 și IPSec. De asemenea, oferă Protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6, obstrucție și un an comutator de omor automat.

Nu folosiți IPVanish dacă:

Căutați un serviciu bazat în afara jurisdicției 5/9/14-Eyes.

Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin intermediul site-ului.

IPVanish oferă un 7 zile de returnare a banilor la toate serviciile sale.

Citiți recenzia noastră detaliată pentru a afla mai multe despre IPVanish, inclusiv comentariile reale ale clienților.

6. PrivateVPN

10 cele mai bune VPN-uri pentru iPhone | VPN-uri iOS Testate și revizuite în 2023

 • Ofera aplicatie iPad: da
 • Comutator Kill pentru iOS: Nu
 • PrivateVPN poate debloca: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Suporta torrenting: Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație

PrivateVPN este un alegere bugetară, cu caracteristici de securitate de înaltă calitate. Aplicația sa pentru iOS este simplu de configurat și utilizat. Te poți conecta la un server cu un singur clic.

Rețeaua este mai mică decât alții din această listă, cu 150+ servere din 60 de locații, dar acest lucru nu afectează performanțele sale generale. PrivateVPN este rapid, și serverele sale optimizate pentru streaming poate accesa Netflix și alte servicii de streaming populare.

Oferte PrivateVPN Criptare de 256 biți, OpenVPN, și Protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6.

Datorită modului său Stealth, PrivateVPN este suficient de puternic pentru a ocoli blocurile VPN dure și inspecția profundă a pachetelor.

Nu folosiți PrivateVPN dacă:

Ai nevoie de un VPN cu un comutator de omor automat.

  10 cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting: Testate pentru P2P sigur și anonim în 2023

lui PrivateVPN Garanție de returnare de 30 de zile simplifică încercarea serviciului său fără riscuri.

Puteți citi comentariile utilizatorilor și puteți vedea cum a evoluat PrivateVPN în timpul testelor noastre aprofundate în recenzia noastră.

7. Acces la internet privat (PIA)

10 cele mai bune VPN-uri pentru iPhone | VPN-uri iOS Testate și revizuite în 2023

 • Ofera aplicatie iPad: da
 • Comutator Kill pentru iOS: Nu
 • PIA poate debloca: Netflix
 • Suporta torrenting: da

Accesul la internet privat (PIA) operează o rețea de 3.300 de servere din 30 de țări. Oferă conexiuni rapide, și aplicația sa iOS este ușor de utilizat.

Ofera Criptare de 256 biți și a politică strictă fără jurnaluri, dar acolo este fără comutator de ucidere pentru iOS. Aplicația include un blocător de anunțuri, tracker și malware, dar funcționează numai dacă utilizați Safari pentru a naviga.

În timpul testelor mele, am fost capabil să acceseze Netflix SUA și alte servicii de streaming de top cu PIA.

Nu folosiți Accesul la internet privat dacă:

Aveți un dispozitiv mai vechi care nu acceptă versiunile recente ale iOS. PIA este compatibil numai cu iOS 10.0 sau o versiune ulterioară

Poti adresați-vă echipei de asistență pentru clienți PIA 24/7 prin intermediul site-ului.

Ofera o garanție de returnare de 7 zile pentru a-l putea testa pe dispozitivul iOS.

Privim în profunzime un Acces la internet privat include, de asemenea, recenzii reale ale clienților.

8. TunnelBear

dispozitive de tunel

 • Ofera aplicatie iPad: da
 • Comutator Kill pentru iOS: Nu
 • TunnelBear poate debloca: Nu garantează compatibilitatea cu serviciile de streaming
 • Suporta torrenting: da

TunnelBear este o alegere puternică pentru a vă proteja dispozitivul iOS. Ofera caracteristici de securitate de grad militar, și operează o rețea mare de 4.000 de servere în peste 55 de țări.

Aplicația iOS dedicată oferă funcții prietenoase, precum: conectare cu un singur acces, conectare automata, și chiar Suport 3D touch. Designul minimalist al lui TunnelBear se potrivește foarte bine și esteticului Apple.

Nu folosiți TunnelBear dacă:

 • Căutați un VPN care să deblocheze Netflix.
 • Aveți un dispozitiv mai vechi care nu acceptă versiunile recente ale iOS. TunnelBear este compatibil numai cu iOS 10.0 sau o versiune ulterioară.

Alături de abonamentul său premium, TunnelBear oferă un cont gratuit limitat, cu 500 MB de date pe lună. Acestea nu sunt suficiente date pentru a transmite sau a torrent, dar este suficient pentru a testa TunnelBear out.

Toate abonamentele premium sunt dotate cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Analiza noastră aprofundată TunnelBear include opinii ale altor clienți.

9. VyprVPN

10 cele mai bune VPN-uri pentru iPhone | VPN-uri iOS Testate și revizuite în 2023

 • Ofera aplicatie iPad: da
 • Comutator Kill pentru iOS: Nu
 • VyprVPN poate debloca: Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video
 • Suporta torrenting: Da, activitatea P2P este acceptată

VyprVPN are un aplicație dedicată pentru toate dispozitivele tale iOS, și este foarte ușor de utilizat. Tu vei avea lățime de bandă nelimitată și date pentru navigare și streaming fără restricții.

Ofera peste 700 de servere din 70 de locații, fiecare cu conexiuni rapide și fiabile. Puteți testa pe oricare dintre serverele sale pentru a vă asigura că sunteți conectat la cel mai rapid disponibil, și puteți trece cu ușurință la altul dacă trebuie.

Pentru iPad-ul dvs., VyprVPN are un hartă interactivă unică astfel încât să puteți naviga cu ușurință pe servere și să evaluați latența.

VyprVPN oferă criptare de grad militar, deci ești sigur oriunde te-ai afla, chiar și pe rețelele publice. De asemenea, are un Funcția de cameleon care ocolește cenzura digitală, și protecție DNS pentru a preveni eventualele scurgeri de IP.

Este un comutator ucide, dar acesta este numai pentru Mac și nu alte dispozitive iOS.

Nu folosiți VyprVPN dacă:

Ai nevoie de un VPN care să ofere un comutator ucide.

Citiți ce au de spus utilizatorii reali recenzia noastră completă VyprVPN!

10. SaferVPN

10 cele mai bune VPN-uri pentru iPhone | VPN-uri iOS Testate și revizuite în 2023

 • Ofera aplicatie iPad: da
 • Comutator Kill pentru iOS: da
 • SaferVPN poate debloca: Netflix, HBO, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Suporta torrenting: Da (dar păstrează unele jurnale de colecție, ceea ce nu este ideal pentru a face torrenting)

SaferVPN operează peste 700 de servere din 34 de țări. Se comportă bine în testele de viteză și poate accesa platforme populare de streaming ca HBO și BBC iPlayer.

Aplicația iOS este ușor de utilizat și include un comutator de omor automat. De asemenea, vă conectează automat la cel mai bun server VPN atunci când utilizați wi-fi public.

Nu folosiți SaferVPN dacă:

Dacă aveți nevoie de un VPN pentru a evita cenzura guvernamentală dură. În prezent, SaferVPN nu funcționează în China, Rusia, Egipt sau Emiratele Unite.

SaferVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile și a Proces gratuit 24 de ore astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Aruncăm o privire la recenzia noastră detaliată SaferVPN pentru a vedea cum se compară cu concurenții săi.

Cele mai bune VPN-uri pentru iOS: tabel de comparare rapidă

VPN Bani înapoi Garanție Conexiuni simultane Servicii de streaming compatibile Suportă P2P
ExpressVPN 30 de zile 5 Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer Toate serverele
NordVPN 30 de zile 6 440+ inclusiv Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV Da, servere dedicate
CyberGhost 45 de zile 7 Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și multe altele. Da, profil dedicat
Surfshark 30 de zile Nelimitat Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și multe altele. Toate serverele
IPVanish 7 zile 10 Netflix, BBC iPlayer Da, dar Termenii de utilizare interzic torentarea
PrivateVPN 30 de zile 6 Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Toate serverele
Acces la internet privat 7 zile 10 Netflix SUA și Marea Britanie. da
TunnelBear 30 de zile 5 Streamingul nu este garantat da
VyprVPN 30 de zile 5 Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video da
SaferVPN 30 de zile 5 Netflix, Sling TV, Kodi, Amazon Prime Video, YouTube, ESPN, ABC, NBC, HBO Acum, Showtime, Sky, BBC iPlayer, DAZN, Zattoo, ZDF, NRK, SVT Play, Vimeo da

Cum am clasat & Testate Aceste VPN-uri

Am testat fiecare VPN din această listă pentru a mă asigura că îndeplinește criteriile mele stricte de siguranță, viteză și capacitate de utilizare.

Am căutat VPN-uri:

 • furniza aplicații performante pentru iPad și iPhone
 • Sunt compatibile cu mai multe dispozitive și generații iOS
 • A sustine Apple Pay
 • Oferi Suport 3D touch
 • Oferiți aplicații pentru alte platforme Apple, cum ar fi MacOS și Apple Watch
  10 cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting: Testate pentru P2P sigur și anonim în 2023

Pe lângă compatibilitatea iOS, am testat fiecare VPN pentru a mă asigura că a funcționat bine în următoarele categorii.

Securitate puternică

Fiecare VPN de pe lista mea folosește criptare de grad militar și păstrează un politică strictă fără jurnaluri.

Am preferat VPN-urile care oferă un comutator de omor automat și Protecție împotriva scurgerilor DNS.

Viteze rapide

Viteza este unul dintre cele mai importante aspecte ale alegerii unui VPN, în special atunci când sunteți în mișcare cu iPhone sau iPad.

Este normal ca conexiunea dvs. să încetinească puțin când vă conectați la un VPN. Datele dvs. trebuie să călătorească mai departe pentru a ajunge la serverul VPN și durează ceva timp pentru a cripta și decripta informațiile. in orice caz, acest lucru ar trebui să fie abia observabil atunci când se utilizează un VPN premium.

Toate VPN-urile din această listă îndepliniți cerințele de viteză pentru torent și flux în definiție înaltă.

Deblocați serviciile de streaming

M-am asigurat că toate serviciile pe care le-am enumerat poate debloca cel puțin două servicii de streaming populare.

FAQ

Am nevoie de un VPN pentru a-mi proteja iPhone-ul?
Sunt cele mai bune VPN-uri pentru iOS, de asemenea, cele mai bune pentru Mac?
VPN-urile gratuite sunt sigure pentru iPhone?
VPN-urile sunt legale?
Poate o VPN să ocolească restricțiile din App App iPhone?
Care este cel mai bun VPN pentru iPhone pentru a urmări Netflix?
Care este cel mai bun VPN pentru iPhone din China?
Cum se instalează un VPN pentru iPhone

Am nevoie de un VPN pentru a-mi proteja iPhone-ul?

Oferte iOS caracteristici de securitate încorporate. Când o asociezi cu un VPN de calitate, dispozitivul dvs. va fi de nepătruns.

VPN-urile criptează datele pentru a vă proteja informațiile personale de cyberthieves. Fără VPN pe dispozitivul dvs. iOS, datele dvs. sunt complet expuse.

Un VPN este de asemenea cel mai simplu mod de a vă proteja împotriva atacurilor DDoS, a doxing-ului și a supravegherii internetului. Și, dacă vă place să faceți streaming, dvs. VPN vă poate ajuta să accesați servicii precum Netflix SUA.

Sunt cele mai bune VPN-uri pentru iOS, de asemenea, cele mai bune pentru Mac?

Primele trei servicii de pe lista mea oferă aplicații excelente pentru iPhone, iPads și Mac. Puteți utiliza un serviciu VPN simultan pe mai multe dispozitive, deci nu este necesar să cumpărați un serviciu suplimentar doar pentru Mac.

VPN-urile gratuite sunt sigure?

VPN-urile gratuite sunt rar sigur de utilizat.

Dacă o afacere nu câștigă bani din produsul său, trebuie să găsească modalități alternative de a obține un profit.

Unele VPN-uri gratuite generează venituri pe vânzarea datelor utilizatorilor către terți, chiar dacă au promis securitate de top. Au fost găsite chiar și câteva instalați malware și trackere pe dispozitivul dvs..

Sunt cateva VPN-uri gratuite sigure, deşi. Acestea sunt versiuni gratuite gratuite de servicii VPN premium, ca TunnelBear.

Problema cu aceste VPN-uri gratuite este că vă restricționează puternic viteza și datele. Acestea pot fi o opțiune bună dacă aveți nevoie de un VPN doar câteva zile, dar nu veți putea să torentați sau să faceți flux.

Cu atât de multe furnizori premium care oferă încercări gratuite și garanții de returnare a banilor, nu există niciun motiv să vă riscați securitatea sau să vă limitați la un VPN gratuit.

VPN-urile sunt legale?

Utilizarea VPN este legală în cca 95,9% din lume.

Principalele excepții sunt Irak, Iran, Belarus, Turcia, Oman și Emiratele Arabe Unite. În aceste țări, VPN-urile sunt puternic restricționate. Este legal să folosească un VPN în China, dar multe servicii VPN sunt blocate și nu funcționează.

Dacă sunteți turist în una dintre aceste țări, nu trebuie să vă faceți griji. Nu au existat probleme cu turiștii internaționali care folosesc VPN-uri în aceste țări.

Poate o VPN să ocolească restricțiile din App App iPhone?

Puteți utiliza VPN pentru ocoliți geo-restricțiile din App Store și descărcați aplicații exclusive din alte țări.

 1. În meniul de setări al iPhone, selectați iTunes & Magazin de aplicații.
 2. Faceți clic pe Afișați Apple ID și confirmați detaliile de conectare dacă vi se solicită acest lucru.
 3. Atingeți Țară / Regiune și apoi faceți clic pe Modificare țară sau regiune.
 4. Alegeți o țară din lista din care doriți să descărcați aplicațiile, apoi faceți clic pe Acord.
 5. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server din țara din care doriți să descărcați aplicațiile. După ce ați conectat, sunteți gata de plecare.

Rețineți că vi se poate cere să vă modificați informațiile și adresa de plată. Dacă nu aveți o metodă de plată configurată, puteți utiliza un cod pentru cardul cadou iTunes. Pentru actualizarea adresei dvs., puteți alege o adresă stradală aleatorie, bazată în țara în care treceți.

Care este cel mai bun VPN pentru iPhone pentru a urmări Netflix?

ExpressVPN, NordVPN și CyberGhost sunt cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Netflix de pe iPhone.

Pentru a afla mai multe, consultați articolul colegilor mei cum să-ți schimbi regiunea Netflix.

Care este cel mai bun VPN pentru iPhone din China?

ExpressVPN, Surfshark și PrivateVPN sunt toate alegeri sigure pentru a vă proteja iPhone-ul în China.

Unul dintre colegii mei a scris un ghid informativ pe care îl puteți folosi pentru a afla mai multe despre cele mai bune VPN-uri pentru China.

Cum se instalează un VPN pe iPhone

Instalarea unui VPN pe iPhone este ușor.

Trebuie să prima înregistrare la un serviciu VPN. După ce v-ați înregistrat, noul dvs. furnizor de servicii vă va trimite un link către descărcați aplicația iOS.

ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru iPhone deoarece aplicația sa iOS este puternică și ușor de utilizat.

rezumat

Am testat fiecare VPN din această listă pentru a mă asigura sigur, rapid și sigur.

Recomandarea mea de top pentru iOS este ExpressVPN datorită aplicației sale performante și a vitezei de conectare rapide. Puteți încerca ExpressVPN fără riscuri pe iPhone sau iPad cu ajutorul acestuia Garanție de returnare de 30 de zile.