10 najboljših VPN-jev za iPhone | VPN-ji za iOS preizkušeni in pregledani leta 2023

Obstajajo na desetine osrednjih VPN aplikacij v App Store, iskanje zanesljive, hitre in varne storitve za iPhone in iPad je dolgotrajen postopek. Preizkusil sem 65 aplikacij VPN na svojem iPhone XR, in ugotovil, da jih je veliko počasi, puščalo je mojo lokacijo ali zataknilo telefon.

iOS ponuja izpopolnjene vgrajene varnostne funkcije za zaščito vaše identitete, podatkov in lokacije. Ampak je nima osnovnih lastnosti VPN, kot prikrivanje IP naslova, da bi zaobšli geobloke. Če seznanite kvaliteten VPN z varnostnim paketom iOS, bo vaši napravi zagotovila neprekosljivo zaščito.

VPN za vaš iPhone ali iPad mora ponuditi več kot le osnove biti vreden uporabe. Med mojimi testi, Našel sem nekaj storitev, ki ponujajo dodatne funkcije da zaščitite svoj iPhone ali iPad.

Na tem seznamu sem izbral vsako VPN glede na uporabnost, delovanje in varnostne funkcije aplikacije. Vsakega od njih sem preizkusil da potrdijo, da so varni, hitri in anonimni. Ti lahko izveste več o mojem postopku testiranja tukaj.

Kratek čas? Tu je kratek povzetek mojih najboljših VPN-jev za iPhone in iPad: 

 1. ExpressVPN – najhitrejši VPN, ki sem ga preizkusil, in ponuja najboljšo aplikacijo za iOS.
 2. NordVPN – varen, zanesljiv in dobra izbira za pretakanje.
 3. CyberGhost – najboljša izbira za začetnike in uporabnike Apple Watch.
 4. Surfshark – neomejene povezave so najboljša vrednost za denar.
 5. IPVanish – enostavna uporaba iOS aplikacije in odlična storitev za stranke.
 • Lastnosti VPN: Tabela za hitro primerjavo
 • Kako sem se uvrstil & Preizkušeni ti VPN-ji

Ti visoko zmogljivi VPN delujejo brezhibno, ali uporabljate najnovejši iPhone ali starejšo različico iOS-a. Dajal sem prednost storitvam, ki odblokirajte priljubljene storitve pretakanja, kot Netflix in tiste, ki tudi ponujajo vgrajena zaščita oglasov in zlonamerne programske opreme.

ExpressVPN – Poskusite brezplačno za en mesec!

Če za svojo iOS napravo potrebujete le kratek čas, je to kot nalašč za vas.

ExpressVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. To pomeni cel mesec pretakanja, brskanja in več s svetlobnimi hitrostmi ExpressVPN. Preizkusili smo pravilnik o vračilu ExpressVPN, in denar lahko vrnete hitro in enostavno.

Najboljši VPN-ji leta 2023 za iPhone in iPad – posodobljeno januarja

1. ExpressVPN

Najhitrejši VPN za iPhone in iPad 

10 najboljših VPN-jev za iPhone | VPN-ji za iOS preizkušeni in pregledani leta 2023

 • Enostaven vmesnik za iOS z enim klikom povezave
 • Podpira vse različice iOS, vključno z iOS 8.0 in novejšimi
 • Neomejena pasovna širina z do 5 sočasnimi povezavami
 • Apple Pay sprejeto: Da
 • Kill stikalo za iOS: Ne
 • Ponuja aplikacijo iPad: Da
 • ExpressVPN lahko odklene: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer
 • Podpira hudourništvo: Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P

ExpressVPN’s uporabniku prijazna aplikacija za iOS ga uvršča na vrh mojega seznama. Povezava z enim klikom omogoča preprosto uporabo. Samo se prijavite in kliknite povezavo, aplikacija pa bo naredila ostalo.

ExpressVPN deluje 3.000+ strežnikov na 160 lokacijah, s specializiranimi strežniki za pretakanje in hudourništvo. Med mojimi testi je bil ExpressVPN lahko odblokira večino večjih pretočnih platform, vključno z Netflixom.

To je tudi najhitrejši VPN, ki sem ga preizkusil. ExpressVPN zagotavlja neomejene, strelovodne povezave, ki so kot nalašč za pretakanje v HD in 4K brez varovanja.

ExpressVPN ima sedež na Britanskih Deviških otokih, zato uporabniki izkoriščajo zakone o hrambi podatkov v regiji. Aplikacija iOS varuje vaše podatke 256-bitno šifriranje, strog politika brez zapisov, in DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem. Uporablja protokole OpenVPN (UDP / TCP), IKEv2 in IPSec.

ExpressVPN’s inovativna tehnologija TrustedServer zagotavlja, da vsi njegovi strežniki naložijo enako posodobljeno programsko opremo. Ti strežniki delujejo na RAM-u, kar zahteva, da lahko pišete podatke. To pomeni da vsakič, ko se strežnik ExpressVPN znova zažene, se obriše popolnoma čisto.

Ti lahko uporabite svojo programsko opremo MediaStreamer za pretakanje na naprave, ki ne podpirajo VPN-jev, kot so igralne konzole in nekateri pametni televizorji. Na žalost MediaStreamer ne šifrira vaših podatkov med pretakanjem.

ExpressVPN na to opozarja veliko pozornosti razcepljeni predori funkcija. Split tuneliranje omogoča nadzor nad storitvami, do katerih dostopate prek svoje VPN, in do katerega dostopate prek lokalnega IP-ja. Razen če do IP-ja ne poskušate dostopati do brezžičnih naprav v omrežju, deljenje predorov ni uporabno za večino uporabnikov.

Ne uporabljajte ExpressVPN, če:

Iščete VPN s samodejnim stikalom za ubijanje. ExpressVPN ponuja enega za Windows in Android, vendar za iOS ni stikala za ubijanje.

Lahko se obrnete na podjetja ExpressVPN služba za stranke 24/7 prek klepeta v živo.

Vsi njeni načrti prihajajo z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko preizkusite brez tveganja.

Naš poglobljeni pregled ExpressVPN si podrobneje ogleda to vrhunsko storitev in vključi komentarje drugih uporabnikov.

2. NordVPN

Najboljši VPN za pretakanje 

10 najboljših VPN-jev za iPhone | VPN-ji za iOS preizkušeni in pregledani leta 2023

 • Ponuja aplikacijo iPad: Da
 • Kill stikalo za iOS: Da
 • NordVPN lahko odklene: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV
 • Podpira hudourništvo: Da, na voljo so posebni strežniki P2P

Storitev bogata s funkcijami NordVPN je velika vrednost za vaš denar. Njegova aplikacija za iOS, ki je enostavna za uporabo, je na mestu le ExpressVPN.

Upravlja z mrežo 5.400 + hitri strežniki v več kot 60 državah, s specializiranimi strežniki za pretakanje in povezave P2P.

Funkcija SmartPlay podjetja NordVPN lahko odblokira 150+ storitev pretakanja, tudi Netflix US. Zazna strežnik, ki ga potrebujete za obisk geobloka in spremembo samodejno. Najboljše od vsega, NordVPN je dovolj hiter za pretakanje v HD in 4K.

NordVPN ima sedež v Panami, zunaj Zavezništvo 5/9/14-Oči. Aplikacija iOS ponuja 256-bitno šifriranje, avtomatski kill stikalo, kot tudi a vgrajen zaviralec oglasov in zlonamerne programske opreme. To je ne beleži nobenih podatkov, bodisi.

Napredne nastavitve obmestivanja naj vas obidejo cenzure, ne da bi jih odkrili, tudi na močno omejenih lokacijah, kot je Kitajska. Je tudi združljiv s čebulo prek VPN za Tor.

  10 najboljših VPN-jev za Mac: Zaupno, varno in hitro (preizkušeno januarja 2023)

NordVPN je tudi integriran s bližnjicami, Applova namenska aplikacija Siri To pomeni ti lahko aktivirajte prostoročno z besedami: “Hej Siri, poveži se z NordVPN.”

Ne uporabljajte NordVPN, če:

Želite plačevati s PayPalom (NordVPN sprejema PayPal samo v Braziliji, na Japonskem, v Indiji, Južni Koreji, Nemčiji, Italiji in Mehiki).

Če imate kakršna koli vprašanja, je na voljo ekipa za pomoč strankam NordVPN 24/7 prek klepeta v živo.

Lahko poskusite NordVPN brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Oglejte si celoten pregled NordVPN prebrati mnenja uporabnikov in videti, kako se uvršča v naše podrobnejše teste.

3. CyberGhost

Odlična izbira za začetnike in uporabnike Apple Watch

10 najboljših VPN-jev za iPhone | VPN-ji za iOS preizkušeni in pregledani leta 2023

 • Ponuja aplikacijo iPad: Da
 • Kill stikalo za iOS: Da
 • CyberGhost lahko odklene: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in drugi. Dobite tudi poseben profil za pretakanje.
 • Podpira hudourništvo: Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov

Uporabnikom prijazne ponudbe CyberGhost zmogljiva, a preprosta aplikacija za iOS. Je dobro zasnovana in enostavna za nastavitev in uporabo. Je tudi namenska aplikacija za Apple Watch.

Aplikacija je pripravljeni na povezavo takoj, ko se prijavite. Z enim klikom Najboljša lokacija vas samodejno poveže z najhitrejšim strežnikom glede na vašo lokacijo.

Njegova mreža vključuje 6000+ hitrih strežnikov v 90+ državah, vključno z optimiziranimi strežniki za pretakanje in P2P. Med testi sem bil dostop do priljubljenih storitev pretakanja, kot je Netflix in HBO GO.

CyberGhost ponuja nepremagljiv 256-bitno šifriranje, strog politika brez zapisov, in automatic kill stikalo. Obstaja tudi a vgrajen zaviralec oglasov.

Ne uporabljajte CyberGhost, če:

Potrebujete VPN, ki deluje na Kitajskem. Če potrebujete VPN za Kitajsko, je moj kolega napisal vodnik Storitve VPN, ki tam še vedno delujejo.

Lahko se obrnete na podporo strankam 24/7 prek klepeta v živo. Ali pa uporabite CyberGhost 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja da preizkusite sami.

Naše podrobno ocenjevanje CyberGhost vključuje ocene, ki so jih napisali drugi kupci.

4. Surfshark

Najboljša vrednost za denar 

deskarskih naprav

 • Ponuja aplikacijo iPad: Da
 • Kill stikalo za iOS: Da
 • Surfshark lahko odklene: Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi
 • Podpira hudourništvo: Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P

Surfshark si je hitro ustvaril sloves kot ena najboljših storitev VPN in prihajajočih storitev. Njegova vse večja mreža vključuje 800+ strežnikov v 50+ državah.

Ponuja neomejene hkratne povezave, kar pomeni, da lahko vse svoje naprave zaščitite samo z enim računom.

Aplikacija iOS podpira povezave P2P in lahko dostop do priljubljenih storitev pretakanja, kot je Netflix in BBC iPlayer. Je tudi zasnovan tako, da zmanjša porabo baterije, zato lahko ostanete povezani, ne da bi izpraznili baterijo.

Surfshark ima sedež na Britanskih Deviških otokih, zunaj zavezništva 5/9/14-Eyes. Aplikacija iOS uporablja 256-bitno šifriranje, avtomatski kill stikalo, in DNS zaščita pred uhajanjem za zaščito vaših podatkov. Prav tako ne beleži nobene vaše dejavnosti.

Vgrajen je varnostni paket CleanWeb, blokira oglase, sledilce, zlonamerno programsko opremo in poskuse lažnega predstavljanja.

Surfshark’s Način brez meja omogoča enostavno izogibanje cenzuri in dostop do najljubših aplikacij za iOS, ne glede na to, kje ste.

The Način za kamuflažo vam pomaga skriti uporabo VPN od svojega ponudnika internetnih storitev, zato nihče ne ve, da se prikradete mimo požarnih zidov in geo-omejitev.

Ne uporabljajte Surfsharka, če:

VPN želite namestiti na vaš usmerjevalnik z uporabo pashhrough načina.

Surfshark ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko preizkusite brez tveganja. Obstaja tudi a 7-dnevno brezplačno preskušanje za uporabnike iOS-a.

Preberite naš podroben pregled da bi videli, kaj resnični uporabniki mislijo o Surfsharku.

5. IPVanish

10 najboljših VPN-jev za iPhone | VPN-ji za iOS preizkušeni in pregledani leta 2023

 • Ponuja aplikacijo iPad: Da
 • Kill stikalo za iOS: Ne
 • IPVanish lahko odklene: Netflix, BBC iPlayer
 • Podpira hudourništvo: Da

Ta ponudnik s sedežem v ZDA deluje visokohitrostno omrežje 1300+ strežnikov na 75+ lokacijah.

Njegova zmogljiva aplikacija za iOS je enostavna za uporabo in ponuja 3D podpora na dotik in avtomatska zaščita wi-fi. Prav tako predlaga najhitrejši strežnik glede na vašo lokacijo, ko se prijavite.

Med mojim testom, Do Netflix-a v ZDA sem lahko dostopila, Hotstar India, SlingTV in peščica drugih priljubljenih pretočnih storitev.

IPVanish ima a ničelna beleženje politike in ponuja izbiro protokolov, vključno s IKEv2 in IPSec. Ponuja tudi DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem, zamračenost in an samodejno stikalo za ubijanje.

Ne uporabljajte IPVanish, če:

Iščete storitev, ki temelji na pristojnosti 5/9/14-Oči.

Na voljo je podpora strankam 24/7 preko spletne strani.

IPVanish ponuja a 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja na vseh njegovih storitvah.

Preberite naš podroben pregled če želite izvedeti več o IPVanish, vključno z dejanskimi komentarji strank.

6. ZasebniVPN

10 najboljših VPN-jev za iPhone | VPN-ji za iOS preizkušeni in pregledani leta 2023

 • Ponuja aplikacijo iPad: Da
 • Kill stikalo za iOS: Ne
 • PrivateVPN lahko odklene: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer
 • Podpira hudourništvo: Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije

PrivateVPN je a proračunu prijazna izbira z vrhunskimi varnostnimi funkcijami. Njegova aplikacija za iOS je preprosta za konfiguriranje in uporabo. Na strežnik se lahko povežete s samo enim klikom.

Omrežje je manjše od drugih na tem seznamu, s 150+ strežnikov na 60 lokacijah, vendar to ne vpliva na njegovo splošno uspešnost. PrivateVPN je hiter, in njegovih strežniško optimiziranih strežnikov lahko dostopate do Netflixa in druge priljubljene storitve pretakanja.

Ponudbe PrivateVPN 256-bitno šifriranje, OpenVPN, in DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem.

Zahvaljujoč načinu Stealth je PrivateVPN dovolj zmogljiv, da zaobide težke bloke VPN in globinski pregled paketov.

Ne uporabljajte PrivateVPN, če:

  10 najboljših VPN-jev Windows | Leta 2023 preizkušeno za osebne računalnike, tablične računalnike in prenosnike

Potrebujete VPN z samodejno stikalo za ubijanje.

PrivateVPN’s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja olajša preizkušanje storitve brez tveganja.

Lahko si preberete komentarje uporabnikov in si ogledate, kako je prišlo do zasebnega testiranja v naših poglobljenih testih v našem pregledu.

7. Zasebni dostop do interneta (PIA)

10 najboljših VPN-jev za iPhone | VPN-ji za iOS preizkušeni in pregledani leta 2023

 • Ponuja aplikacijo iPad: Da
 • Kill stikalo za iOS: Ne
 • PIA lahko odklene: Netflix
 • Podpira hudourništvo: Da

Zasebni dostop do interneta (PIA) upravlja z omrežjem 3.300 strežnikov v 30 državah. Zagotavlja hitre povezave, njegova aplikacija za iOS pa je enostavna za uporabo.

Ponuja 256-bitno šifriranje in a stroga politika brez zapisov, ampak obstaja ni stikala za ubijanje za iOS. Aplikacija vključuje blokiranje oglasov, sledilnik in zlonamerna programska oprema, vendar deluje le, če za brskanje uporabljate Safari.

Med testi sem bil dostop do Netflix US in druge storitve vrhunskega pretakanja s PIA.

Ne uporabljajte zasebnega dostopa do interneta, če:

Imate starejšo napravo, ki ne podpira novejših različic iOS-a. PIA je združljiva samo z iOS 10.0 ali novejšim

Ti lahko pokličite PIA-jevo službo za pomoč strankam 24/7 preko spletne strani.

Ponuja 7-dnevno jamstvo vračila denarja da ga lahko preizkusite v napravi iOS.

Naš poglobljeni pogled je zasebni dostop do interneta vključuje tudi dejanske ocene strank.

8. TunnelBear

naprave za predore

 • Ponuja aplikacijo iPad: Da
 • Kill stikalo za iOS: Ne
 • TunnelBear lahko odklene: Ne zagotavlja združljivosti s storitvenimi storitvami
 • Podpira hudourništvo: Da

TunnelBear je dobra izbira za zaščito naprave iOS. Ponuja varnostne lastnosti vojaškega razreda, in upravlja z veliko mrežo 4.000+ strežnikov v več kot 55 državah.

Namenska aplikacija za iOS ponuja uporabnikom prijazne funkcije, kot so povezava z enim dotikom, samodejno povezovanje, in celo 3D podpora na dotik. Minimalističen dizajn TunnelBear-a se prav tako dobro ujema s Apple estetiko.

Ne uporabljajte TunnelBear, če:

 • Iščete VPN za deblokiranje Netflixa.
 • Imate starejšo napravo, ki ne podpira novejših različic iOS-a. TunnelBear je združljiv samo z iOS 10.0 ali novejšim.

TunnelBear poleg svoje premium naročnine ponuja omejen brezplačen račun s 500 MB podatkov na mesec. To ni dovolj podatkov za pretok ali hudournik, vendar je dovolj, da preizkusite TunnelBear.

Vse naročnine na premium so priložene 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Naš poglobljeni pregled TunnelBear vključuje mnenja drugih strank.

9. VyprVPN

10 najboljših VPN-jev za iPhone | VPN-ji za iOS preizkušeni in pregledani leta 2023

 • Ponuja aplikacijo iPad: Da
 • Kill stikalo za iOS: Ne
 • VyprVPN lahko odklene: Netflix, Hulu, BBC iPlayer in Amazon Prime Video
 • Podpira hudourništvo: Da, aktivnost P2P je podprta

VyprVPN ima a namenska aplikacija za vse vaše naprave iOS, in je zelo enostaven za uporabo. Imeli boste neomejena pasovna širina in podatkov za neomejeno brskanje in pretakanje.

Ponuja več kot 700 strežnikov na 70 lokacijah, vsak z zanesljivo hitrimi povezavami. Preizkusite se lahko na katerem koli od njegovih strežnikov in se prepričajte, da ste povezani z najhitrejšim razpoložljivim in enostavno preklopite na drugega, če morate.

Za vaš iPad ima VyprVPN svoj edinstven interaktivni zemljevid tako lahko preprosto brskate po strežnikih in ocenite zakasnitve.

Ponudba VyprVPN vojaško šifriranje, tako da ste varni kjer koli že ste, tudi v javnih omrežjih. Ima tudi a Kameleonska funkcija ki zaobide digitalno cenzuro, in DNS zaščito da preprečite morebitno puščanje IP.

Obstaja a kill stikalo, ampak to je samo za Mac in ne drugih iOS naprav.

Ne uporabljajte VyprVPN, če:

Potrebujete VPN, ki ponuja kill stikalo.

Preberite si, kaj lahko pravijo pravi uporabniki naš celoten pregled v programu VyprVPN!

10. VarnejeVPN

10 najboljših VPN-jev za iPhone | VPN-ji za iOS preizkušeni in pregledani leta 2023

 • Ponuja aplikacijo iPad: Da
 • Kill stikalo za iOS: Da
 • SaferVPN lahko odklene: Netflix, HBO, Amazon Prime Video in BBC iPlayer
 • Podpira hudourništvo: Da (vendar obdrži nekaj dnevnikov zbirke, ki niso idealni za hudourništvo)

SaferVPN deluje več kot 700 strežnikov v 34 državah. Učinkovito deluje pri hitrostnih testih in lahko dostopate do priljubljenih platform za pretakanje kot HBO in BBC iPlayer.

The Aplikacija iOS je uporabniku prijazna in vključuje samodejno stikalo za ubijanje. Prav tako vas samodejno poveže z najboljšim strežnikom VPN, ko uporabljate javni wi-fi.

Ne uporabljajte SaferVPN, če:

Če potrebujete VPN, da zaobidete strogo vladno cenzuro. SaferVPN trenutno ne deluje na Kitajskem, v Rusiji, Egiptu ali ZAE.

SaferVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in a 24-urna brezplačna preizkusna različica tako da lahko preizkusite brez tveganja.

Poglej naš podroben pregled SaferVPN da bi videli, kako se primerja s svojimi konkurenti.

Najboljši VPN-ji za iOS: Tabela za hitro primerjavo

VPN Vračilo denarja Garancija Hkratne povezave Združljive storitve pretakanja Podpira P2P
ExpressVPN 30 dni 5 Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer Vsi strežniki
NordVPN 30 dni 6 440+, vključno z Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV Da, namenski strežniki
CyberGhost 45 dni 7 Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in še več. Da, namenski profil
Surfshark 30 dni Neomejeno Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in še več. Vsi strežniki
IPVanish 7 dni 10 Netflix, BBC iPlayer Da, vendar pogoji uporabe prepovedujejo hudournike
ZasebnoVPN 30 dni 6 Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer. Vsi strežniki
Zasebni dostop do interneta 7 dni 10 Netflix ZDA in Velika Britanija. Da
TunnelBear 30 dni 5 Pretok ni zajamčen Da
VyprVPN 30 dni 5 Netflix, Hulu, BBC iPlayer in Amazon Prime Video Da
Varnejši VPN 30 dni 5 Netflix, Sling TV, Kodi, Amazon Prime Video, YouTube, ESPN, ABC, NBC, HBO Now, Showtime, Sky, BBC iPlayer, DAZN, Zattoo, ZDF, NRK, SVT Play, Vimeo Da

Kako sem se uvrstil & Preizkušeni ti VPN-ji

Vsak VPN sem preizkusil na tem seznamu da se prepričam, da izpolnjuje moja stroga merila glede varnosti, hitrosti in uporabnosti.

  10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2023

To sem iskal pri VPN-jih:

 • Navedite visokozmogljive aplikacije za iPad in iPhone
 • So združljive z več iOS napravami in generacijami
 • Podpora Apple Pay
 • Ponudba 3D podpora na dotik
 • Ponudite aplikacije za druge platforme Apple, kot sta MacOS in Apple Watch

Poleg združljivosti s sistemom iOS sem preizkusil vsak VPN, da se prepričam, ali je uspešen v naslednjih kategorijah.

Zmogljiva varnost

Vsak VPN na mojem seznamu uporablja vojaško šifriranje in ohranja a stroga politika brez zapisov.

Dajal sem prednost VPN-jem, ki ponujajo samodejno stikalo za ubijanje in DNS zaščita pred uhajanjem.

Hitro pospeši

Hitrost je eden najpomembnejših vidikov izbire VPN-ja, zlasti kadar ste na poti s svojim iPhone ali iPadom.

Normalno je, da se vaša povezava, ko se povežete z omrežjem VPN, nekoliko upočasni. Vaši podatki morajo potovati dlje, da pridejo do strežnika VPN, in traja nekaj časa, da šifrirate in dešifrirate svoje podatke. Vendar pa, to bi bilo treba komaj opaziti pri uporabi vrhunskega VPN-ja.

Vsi VPN-ji na tem seznamu izpolnjujejo hitrostne zahteve za hudournik in tok v visoki ločljivosti.

Odkleni storitve pretakanja

Poskrbel sem, da so vse storitve, ki sem jih naštel lahko odblokira vsaj dve priljubljeni storitvi pretakanja.

Pogosta vprašanja

Ali potrebujem VPN, da zaščitim svoj iPhone?
Ali so najboljši VPN-ji za iOS najboljši tudi za Mac?
Ali so brezplačni VPN-ji varni za iPhone?
Ali so VPN-ji zakoniti?
Ali lahko VPN zaobide omejitve iPhone App Store?
Kateri je najboljši VPN za iPhone za gledanje Netflixa?
Kateri je najboljši VPN za iPhone na Kitajskem?
Kako namestiti VPN za iPhone

Ali potrebujem VPN, da zaščitim svoj iPhone?

iOS ponuja trde vgrajene varnostne funkcije. Ko to združite s kakovostnim VPN, vaša naprava bo neopazna.

VPN šifrirajo vaše podatke da zaščitite svoje osebne podatke pred kibernetskimi tatovi. Brez VPN-ja v napravi iOS so vaši podatki popolnoma izpostavljeni.

VPN je tudi najlažji način za zaščito pred napadi DDoS, doxingom in internetnim nadzorom. In če uživate v pretakanju, svoje VPN vam lahko pomaga do storitev, kot je Netflix US.

Ali so najboljši VPN-ji za iOS najboljši tudi za Mac?

Najboljše tri storitve na mojem seznamu ponujajo odlične aplikacije za iPhone, iPad in Mac. Eno storitev VPN lahko hkrati uporabljate v več napravah, zato vam ni treba kupiti dodatne storitve samo za vaš Mac.

Ali so brezplačni VPN-ji varni?

Brezplačni VPN-ji so redko varna za uporabo.

Če podjetje ne ustvarja denarja od svojega izdelka, mora poiskati nadomestne načine za dobiček.

Nekateri brezplačni VPN ustvarjajo prihodek prodaja podatkov uporabnikov tretjim osebam, tudi če so obljubili vrhunsko varnost. Nekaj ​​jih je bilo celo najdenih v napravo namestite zlonamerno programsko opremo in sledilce.

Nekaj ​​jih je varne brezplačne VPN, čeprav. To so tisti omejene brezplačne različice vrhunskih VPN storitev, kot TunnelBear.

Težava teh brezplačnih VPN je taka močno omejijo vašo hitrost in podatke. Lahko so dobra možnost, če potrebujete samo VPN nekaj dni, vendar ne boste mogli hudournika ali pretakanja.

S toliko premium ponudniki, ki ponujajo brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja, ni razloga, da tvegate svojo varnost ali se omejite z brezplačnim VPN.

Ali so VPN-ji zakoniti?

Uporaba VPN je zakonita približno 95,9% sveta.

Glavne izjeme so Irak, Iran, Belorusija, Turčija, Oman in Združeni arabski emirati. V teh državah so VPN-ji močno omejeni. je zakonita za uporabo VPN na Kitajskem, vendar so številne storitve VPN blokirane in ne delujejo.

Če ste turist v eni od teh držav, ni treba skrbeti. Mednarodnih turistov, ki uporabljajo VPN, v teh državah ni bilo nobenih težav.

Ali lahko VPN zaobide omejitve iPhone App Store?

Svojo VPN lahko uporabite za zaobšli geo-omejitve App Store-a in prenašajte ekskluzivne aplikacije iz drugih držav.

 1. V meniju z nastavitvami za iPhone izberite iTunes & Trgovina z aplikacijami.
 2. Kliknite Prikaži Apple ID in potrdite svoje podatke za prijavo, če vas to pozove.
 3. Tapnite Država / regija in nato kliknite Spremeni državo ali regijo.
 4. Na seznamu izberite državo, iz katere želite prenesti aplikacije, nato pa kliknite »Strinjam se«.
 5. Odprite aplikacijo VPN in se povežite s strežnikom v državi, iz katere želite prenesti aplikacije. Ko je povezava, ste pripravljeni na uporabo.

Upoštevajte, da boste morda morali spremeniti svoje plačilne podatke in naslov. Če nimate nastavljenega načina plačila, lahko uporabite kodo iTunes darilne kartice. Za posodabljanje naslova lahko izberete naključni naslov ulice v državi, v katero prehajate.

Kateri je najboljši VPN za iPhone za gledanje Netflixa?

ExpressVPN, NordVPN in CyberGhost so najboljši VPN-ji za deblokiranje Netflix-a na vašem iPhone-u.

Če želite izvedeti več, preglejte članek mojih kolegov kako spremeniti svojo Netflix regijo.

Kateri je najboljši VPN za iPhone na Kitajskem?

ExpressVPN, Surfshark in PrivateVPN so vse varne izbire za zaščito vašega iPhone na Kitajskem.

Eden od mojih sodelavcev je napisal informativni vodnik s pomočjo katerega lahko izveste več o najboljših VPN-jih za Kitajsko.

Kako namestiti VPN na vaš iPhone

Namestitev VPN-ja na vaš iPhone je preprosta.

Moraš najprej se prijavite za storitev VPN. Ko se registrirate, vam bo novi ponudnik storitev poslal povezavo do naložite svojo aplikacijo za iOS.

ExpressVPN je moja najboljša izbira za iPhone saj je njegova aplikacija za iOS zmogljiva in enostavna za uporabo.

Povzetek

Testiral sem vsak VPN na tem seznamu, da se prepričam varno, hitro in varno.

Moje najboljše priporočilo za iOS je ExpressVPN zaradi svoje visokozmogljive aplikacije in strelovodne hitrosti. Preizkusite ExpressVPN brez tveganja na svojem iPhonu ali iPadu 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.