10 najboljših VPN-jev za Mac: Zaupno, varno in hitro (preizkušeno januarja 2020)

Ob toliko povprečnih VPN-jev je iskanje odlične storitve VPN za macOS frustrirajoče in zamudno. Preizkusil sem 78 aplikacij VPN na svojem Macbook Pro in ugotovil, da jih je večina neuporabnih. Bili so bodisi boleči počasi, niso mogli zaobiti geoblokov, ali pa so se lotili moje dejavnosti brskanja.

macOS že ponuja zmogljive vgrajene varnostne funkcije. VPN mora nuditi več kot le osnovno zaščito da bi bilo vredno namestiti. Med mojimi testi, Odkril sem peščico VPN-jev, ki izstopajo in ponudite dodatne funkcije za zaščito vašega Maca.

Vsak VPN na mojem seznamu je bil izbran glede na njegovo zmogljivost in uporabnost. Vsakega od njih sem strogo preizkusil da potrdijo, da so varni, hitri in anonimni. Več o mojem postopku testiranja lahko izveste tukaj.

Kratek čas? Tu je kratek povzetek mojih najboljših VPN-jev za Mac:

1. NordVPN– varen, kot nalašč za pretakanje in popolnoma optimiziran za macOS.
2. ExpressVPN– najhitrejši VPN, ki sem ga preizkusil.
3. CyberGhost– intuitivna in uporabniku prijazna storitev, ki je odlična za začetnike.
4. Surfshark– neomejene povezave so najboljša vrednost za denar.
5. IPVanish– zmogljiv VPN, ki deluje s Kodi in Apple TV.

 • Lastnosti VPN: Tabela za hitro primerjavo
 • Kako sem se uvrstil & Preizkušeni ti VPN-ji

Te VPN ponudbe visokozmogljive aplikacije delujejo brez težav, tudi če uporabljate starejšo različico macOS-a. imam dajejo prednost VPN-jem, ki lahko odblokirajo priljubljene storitve pretakanja in tiste, ki ponujajo vgrajeno zaviralci oglasov in zlonamerne programske opreme.

NordVPN Hack – Poskusite brezplačno za en mesec!

Ne glede na to, ali iščete kratkotrajni VPN, da napnete najnovejšo oddajo Netflix ali zaščitite svoj Mac med potovanjem, lahko ta kramp uporabite za poskusite NordVPN mesec dni.

NordVPN ponuja 30-dnevno jamstvo vračila denarja brez tveganja. Preizkusili smo pravilnik o vračilu kupcev NordVPN in denar lahko hitro in enostavno vrnete, če niste zadovoljni s storitvijo.

Najboljši VPN-ji leta 2020 za Mac – preizkušeni in primerjani

1. NordVPN

Najboljši VPN za Mac je hiter, opremljen s funkcijami in popolnoma optimiziran za macOS

10 najboljših VPN-jev za Mac: Zaupno, varno in hitro (preizkušeno januarja 2020)

 • Enostavna aplikacija Mac z enim klikom povezave
 • Neomejena pasovna širina z do 6 sočasnimi povezavami naprave
 • Kill stikalo za Mac: Da
 • OpenVPN podpira: Da
 • Podpira hudourništvo: Da, na voljo so posebni strežniki P2P
 • Dostop lahko: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • Na voljo tudi za: iOS, Windows, Linux, Android, BlackBerry, Usmerjevalniki, Raspberry Pi, Android TV, Chrome, Firefox
 • Zapisovanje podatkov: Stroga politika brez zapisov

Zaradi nje je moja najboljša izbira NordVPN večnamenske, namenske aplikacije za macOS.

Obstajajo dve odjemalci macOS NordVPN. Ena (na voljo na spletnem mestu NordVPN in združljiva z Yosemite 10.10 ali novejšimi) ponuja Zaščita OpenVPN, medtem ko drugi (na voljo v App Store za Sierra 10.12 ali novejši) uporablja IKEv2 / IPSec protokol. Več o protokolih VPN lahko izveste s celovitim vodnikom mojega kolega.

Obe aplikaciji vključujeta samodejno stikalo za ubijanje, DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem, in a vgrajen zaviralec oglasov in zlonamerne programske opreme.

Vse aplikacije NordVPN uporabljajo robustna AES 256-bitna enkripcija za zaščito vaših podatkov. Lahko ga uporabite Dvojni VPN funkcija za dodajanje dodatne plasti šifriranja, vendar večina uporabnikov ne potrebuje te dodatne zaščite.

Napredne nastavitve obmestivanja naj vas obidejo cenzure, ne da bi jih odkrili, tudi na močno omejenih lokacijah, kot je Kitajska. Prav tako je združljiv s Čebula čez VPN za Tor.

NordVPN drži strogo politika brez zapisov. Sedež ima v Panami, prijazni do zasebnosti, zunaj pristojnosti 5/9/14-Eyes.

Njegova ogromna svetovna mreža je sestavljena iz 5.500+ strežnikov v 60 državah. Obstajajo optimizirani strežniki za pretakanje in povezave P2P.

NordVPN je trdna izbira za pretakanje, tudi. Njegova tehnologija SmartPlay lahko odblokirajte 150+ priljubljenih storitev pretakanja, tudi Netflix US.

SmartPlay zazna najboljši strežnik za vas zaobiti geblok in samodejno opraviti spremembe, zato vam ni treba spreminjati nastavitev. Najboljše od vsega dovolj hiter za pretakanje v HD in 4K.

Ne uporabljajte NordVPN, če:

Želite plačevati s PayPalom (NordVPN je v nekaterih državah prenehal sprejemati PayPal).

Če imate kakršna koli vprašanja, NordVPN skupina za pomoč strankam je na voljo 24/7 prek klepeta v živo.

Lahko poskusite NordVPN brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Oglejte si celoten pregled NordVPN, če želite prebrati mnenja uporabnikov in si ogledati, kako se uvršča v naše podrobnejše teste.

Preizkusite NordVPN zdaj!

2. ExpressVPN

Najboljša izbira, če imate tudi iPhone10 najboljših VPN-jev za Mac: Zaupno, varno in hitro (preizkušeno januarja 2020)

 • Kill stikalo za Mac: Da
 • OpenVPN podpira: Da
 • Podpira hudourništvo: Da, aktivnost P2P je dovoljena na vseh strežnikih
 • Dostop lahko: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • Na voljo tudi za: iOS, Windows, Linux, Android, BlackBerry, Usmerjevalniki, Raspberry Pi, Chrome, Firefox, Safari, PlayStation, Xbox, Apple TV, Nintendo Switch, Amazon Fire TV, Samsung Smart TV, Roku, Chromecast, Nvidia Shield
 • Zapisovanje podatkov: Stroga politika brez zapisov

ExpressVPN je dosledno hitreje kot kateri koli drugi VPN, ki sem ga preizkusil. Te hitrosti, skupaj z voznimi 3.000+ strežnikov v 90+ državah, zagotovite brezžično pretakanje, hudourništvo in igre.

ExpressVPN in NordVPN se potegujeta za prvo mesto s svojimi aplikacijami macOS, vendar ExpressVPN ima boljšo aplikacijo za iPhone.

Če želite uporabiti svoj VPN tudi na svojem iPhone, priporočam ExpressVPN. Če uporabljate telefon Android, boste prihranili nekaj denarja, če namesto tega izberete NordVPN.

Aplikacija macOS uporablja 256-bitno šifriranje in OpenVPN za zaščito vašega Maca. Ponuja tudi DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem in an samodejno stikalo za ubijanje. Svoje Funkcija SmartLocation vas samodejno poveže z najboljšim strežnikom, ki je na voljo.

ExpressVPN se zelo razburja zaradi svojih prilagodljivih bližnjic v aplikaciji. Sam sem ga preizkusil in našel bližnjice so mi prihranile le 2-3 sekunde. Nekajkrat je trajalo dlje časa, da sem naložil spletno mesto s bližnjicami, kot bi potreboval, da odprem brskalnik in vnesem naslov.

ExpressVPN je inovativen TrustedServer tehnologija zagotavlja, da vsi njegovi strežniki naložijo enako posodobljeno programsko opremo. Ti strežniki delujejo na RAM-u, kar zahteva, da lahko pišete podatke. To pomeni da vsakič, ko se strežnik ExpressVPN ponovno zažene, se obriše popolnoma čisto.

Ti lahko uporabite svojo programsko opremo MediaStreamer za pretakanje na naprave, ki ne podpirajo VPN-jev, kot so igralne konzole in nekateri pametni televizorji. Na žalost MediaStreamer ne šifrira vaših podatkov med pretakanjem.

Ne uporabljajte ExpressVPN, če:

Iščete poceni VPN. ExpressVPN ponuja vrhunsko storitev, ki je vredna stroškov, vendar so na tem seznamu še druge odlične izbire, ki so bolj prijazne proračunu.

Lahko pridete do ExpressVPN-ov podpora strankam 24/7 prek klepeta v živo.

ExpressVPN je a visoko zmogljiv VPN ki se dobro ujema z macOS in iOS. Izkoristite lahko vprašanja brez vprašanj 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da preizkusite sami, brez skrbi.

Naš poglobljeni pregled ExpressVPN podrobneje pogleda to vrhunsko storitev in vključuje komentarje drugih uporabnikov.

Preizkusite ExpressVPN zdaj!

3. CyberGhost

Odlična izbira za začetnike 

CyberGhost

 • Kill stikalo za Mac: Da
 • OpenVPN podpira: Ne
 • Podpira hudourništvo: Da, namenski profil v aplikaciji prikazuje strežnike in število uporabnikov
 • Dostop lahko: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Sky Go
 • Na voljo tudi za: iOS, Windows, Linux, Android, Usmerjevalniki, Raspberry Pi, Chrome
 • Zapisovanje podatkov: Stroga politika brez zapisov

CyberGhost s sedežem v Romuniji je cenovno ugodna storitev z uporabniku prijazno aplikacijo macOS.  Je intuitivna in neverjetno lahka za navigacijo.

CyberGhost deluje 5.600 + hitri strežniki v 89 državah, tudi optimizirani strežniki za pretakanje in P2P. Z enim klikom Najboljša lokacija vas samodejno poveže z najhitrejšim strežnikom glede na vašo lokacijo. Vključuje tudi a vgrajen zaviralec oglasov.

Napredni uporabniki lahko prilagodite njihove nastavitve povezave v meniju Pametna pravila, vendar ni potrebe. Aplikacija je pripravljeni na povezavo takoj, ko jo odprete gor.

Ponuja težko 256-bitno šifriranje AES, močan politika brez zapisov, avtomatski kill stikalo in DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem. Odjemalec Mac uporablja protokol IKEv2.

Ne uporabljajte CyberGhost, če:

Iščete VPN, ki deluje na Kitajskem.

Lahko se obrnete podpora strankam 24/7 prek klepeta v živo. Ali pa uporabite CyberGhost 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja da preizkusite sami.

Naše podrobno ocenjevanje CyberGhost vključuje ocene, ki so jih napisale druge stranke.

Preizkusite CyberGhost zdaj!

4. Surfshark

Najboljša vrednost za vaš denar 

10 najboljših VPN-jev za Mac: Zaupno, varno in hitro (preizkušeno januarja 2020)

 • Kill stikalo za Mac: Da
 • OpenVPN podpira: Ne
 • Podpira hudourništvo: Da, aktivnost P2P je dovoljena na vseh strežnikih
 • Dostop lahko: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Video, ESPN
 • Na voljo tudi za: iOS, Windows, Linux, Android, Usmerjevalniki, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV
 • Zapisovanje podatkov: Stroga politika brez zapisov

Surfshark je edinstven, ker ponuja neomejene hkratne povezave. To pomeni, da lahko vse svoje naprave zaščitite samo z enim računom.

Deluje z močno mrežo 1041+ strežnikov v 61+ državah. To je podpira povezave P2P in lahko dostopa do priljubljenih storitev pretakanja, kot so Netflix in BBC iPlayer.

Odjemalec macOS Surfshark uporablja varno 256-bitno šifriranje in IKEv2 protokol za zaščito vašega Maca. Ima tudi an samodejno stikalo za ubijanje in DNS zaščita pred uhajanjem.

Surfshark ima sedež na Britanskih Deviških otokih, zunaj zavezništva 5/9/14-Eyes. Drži se strogo brez hlodov politika in deluje v skladu z najvišjimi standardi zasebnosti.

Vgrajen je varnostni paket CleanWeb, blokira oglase, sledilce, zlonamerno programsko opremo in poskuse lažnega predstavljanja.

Ostale funkcije, ki so na voljo za macOS, vključujejo razcepljeni predori, MultiHop, in Način brez meja za obhod cenzure.

Ne uporabljajte Surfsharka, če:

Na usmerjevalnik želite namestiti VPN.

Surfshark ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko preizkusite brez tveganja.

Preberite naš podroben pregled, če želite videti, kaj resnični uporabniki mislijo o Surfsharku.

Preizkusite Surfshark zdaj!

5. IPVanish

Najboljši VPN za pretakanje s Kodi in Apple TV

10 najboljših VPN-jev za Mac: Zaupno, varno in hitro (preizkušeno januarja 2020)

 • Kill stikalo za Mac: Da
 • OpenVPN podpira: Da
 • Namenski profil hudournika: Ne
 • Dostop lahko: Netflix, BBC iPlayer
 • Na voljo tudi za: iOS, Windows, Linux, Android, Windows Phone, Usmerjevalniki, Chromebook, Amazon Fire TV
 • Zapisovanje podatkov: Stroga politika brez zapisov

Ta VPN s sedežem v ZDA upravlja z omrežjem 1.300+ strežnikov na več kot 75 lokacijah. Njegova dobro zasnovana aplikacija omogoča uporabnikom macOS-a prilagodite njihove nastavitve VPN, funkcija, ki je pogosto na voljo samo uporabnikom sistema Windows. To omogoča enostaven za uporabo tako z Kodi kot s Apple TV.

IPVanish ima a ničelna beleženje politike in ponuja izbiro OpenVPN UDP / TCP, IPSec, L2TP, in IKEv2 VPN protokoli na vašem Macu. Proxy SOCKS5 na voljo so tudi povezave.

Ponuja tudi DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem, zamračenost, in avtomatski kill stikalo.

Ne uporabljajte IPVanish, če:

Iščete storitev, ki temelji na pristojnosti 5/9/14-Oči.

IPVanish ponuja a 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja na vseh njegovih storitvah.

Preberite naš podroben pregled, če želite izvedeti več o IPVanish, vključno s stvarnimi komentarji strank.

Preizkusite IPVanish zdaj!

6. varnejšiVPN

10 najboljših VPN-jev za Mac: Zaupno, varno in hitro (preizkušeno januarja 2020)

 • Kill stikalo za Mac: Da
 • OpenVPN podpira: Da
 • Dostop lahko: HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, BBC iPlayer in drugi.
 • Podpira hudourništvo: Da.
 • Na voljo tudi za: Windows, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox in usmerjevalniki.
 • Zapisovanje podatkov: no-dnevniki, vendar so nekateri vodijo povezave

SaferVPN je odlična izbira, če imate proračun. VPN podpira IKEv, PPTP, L2TP, in OpenVPN protokolov.

Uporabniki lahko dostopajo več kot 700 strežnikov v 34 državah. Varnejši VPN dobro deluje na hitrostnih preizkusih in lahko dostopa do priljubljenih platform za pretakanje, kot je HBO in BBC iPlayer.

The namenska aplikacija macOS je uporabniku prijazen in vključuje samodejno kill stikalo. SaferVPN vas tudi samodejno poveže z najboljšim strežnikom VPN, ko uporabljate javni wi-fi.

Ne uporabljajte SaferVPN, če:

Če potrebujete VPN, da zaobidete strogo vladno cenzuro. SaferVPN trenutno ne deluje na Kitajskem, v Rusiji, Egiptu ali ZAE.

Vse težave se lahko hitro rešijo pri SaferVPN 24/7 podpora za klepet v živo.

SaferVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in a 24-urna brezplačna preizkusna različica, kar olajša preizkus, preden se zavežete.

Oglejte si naš podroben pregled SaferVPN in si oglejte, kako primerja ga s svojimi konkurenti.

Poskusite SaferVPN Zdaj!

7. ZasebniVPN

10 najboljših VPN-jev za Mac: Zaupno, varno in hitro (preizkušeno januarja 2020)

 • Kill stikalo za Mac: Ne
 • OpenVPN podpira: Da
 • Podpira hudourništvo: Da; P2P aktivnost je dovoljena na vseh strežnikih
 • Dostop lahko: Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime Video
 • Na voljo tudi za: iOS, Windows, Linux, Android, Usmerjevalniki
 • Zapisovanje podatkov: Stroga politika brez zapisov

PrivateVPN je še en proračun prijazen VPN z močno varnostjo in a zero-log politika. Na odjemalca macOS se lahko povežete z enim klikom.

Omrežje je manjše od drugih na tem seznamu, s 150+ strežnikov na 60 lokacijah, vendar to ne vpliva na njegovo splošno uspešnost. PrivateVPN je hiter, in njegovih strežniško optimiziranih strežnikov lahko dostopate do Netflixa in druge priljubljene storitve pretakanja.

PrivateVPN ščiti podatke vašega Maca z 256-bitno šifriranje, OpenVPN, in DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem.

Zahvaljujoč načinu Stealth je PrivateVPN dovolj močan, da lahko bypass trdne bloke VPN in pregled globokega paketa.

Ne uporabljajte PrivateVPN, če:

Potrebujete VPN s samodejnim stikalom za ubijanje.

PrivateVPN’s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja olajša preizkušanje storitve brez tveganja.

Lahko preberete komentarje uporabnikov in si ogledate, kako je prišlo v zasebnem testiranju v našem pregledu.

Poskusite PrivateVPN zdaj!

8. VyprVPN

10 najboljših VPN-jev za Mac: Zaupno, varno in hitro (preizkušeno januarja 2020)

 • Kill stikalo za Mac: Da
 • OpenVPN podpira: Da
 • Namenski profil hudournika: Ne
 • Dostop lahko: Netflix, Hulu, BBC iPlayer
 • Na voljo tudi za: iOS, Windows, Android, Usmerjevalniki, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox
 • Zapisovanje podatkov: Stroga politika brez beleženja

VyprVPN upravlja z omrežjem 700+ strežnikov po vsem svetu. Hitro je in po namenskem odjemalcu macOS je enostavno krmariti.

VyprVPN’s lastniški protokol Chameleon svoj šifriran promet prikrije kot običajni internetni promet, kar vam omogoča bypass blokov DPI, cenzure in VPN.

Lahko dostop do priljubljenih storitev pretakanja, kot je Netflix in omogoča P2P promet za varno hudourništvo. VyprVPN ima a nič beleženje politika za zaščito vaše anonimnosti.

Dobite tudi druge pomembne varnostne funkcije, kot so robustne 256-bitno šifriranje in avtomatski kill stikalo. Svoje NAT požarni zid blokira nepreizkušen vhodni promet, ustavi hekerje in botnete, preden lahko dostopajo do vaše naprave.

Ne uporabljajte VyprVPN, če:

Želite plačevati z Bitcoin ali drugimi kripto valutami.

VyprVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da lahko sami preizkusite njegovo storitev.

Naš poglobljeni videz VyprVPN vključuje tudi dejanske ocene strank.

Preizkusite VyprVPN zdaj!

9. UltraVPN

10 najboljših VPN-jev za Mac: Zaupno, varno in hitro (preizkušeno januarja 2020)

 • Kill stikalo za Mac: Da
 • OpenVPN podpira: Da
 • Namenski profil hudournika: Ne
 • Dostop lahko: Netflix, Hulu, HBO
 • Na voljo tudi za: iOS, Windows, Android
 • Zapisovanje podatkov: Stroga politika brez beleženja

Ameriški UltraVPN je močna izbira za pretakanje na vašem Macu. Njegov namenski profil za pretakanje, Ultraflix, lahko odblokira Netflix in druge vrhunske pretočne platforme.

Omrežje UltraVPN je sestavljeno iz 100+ hitrih strežnikov v 58 državah. V mojih hitrostnih testih se je dobro obnesel.

Izbirate lahko med protokoli IKEv2, UDP ali TCP VPN. Druge funkcije vključujejo samodejno stikalo za ubijanje in a politika brez zapisov.

Ne uporabljajte UltraVPN, če:

Želite ga uporabiti v državi z invazivno vladno cenzuro. UltraVPN trenutno ne deluje na Kitajskem.

UltraVPN ponuja a 7-dnevno brezplačno preskušanje in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Preberite naš podroben pregled UltraVPN in si oglejte, kaj mislijo njegovi uporabniki.

Preizkusite UltraVPN zdaj!

10. Ščit za žarišče

Naprave zaščitne točke

 • Kill stikalo za Mac: Ne
 • OpenVPN podpira: Ne
 • Namenski profil hudournika: Ne
 • Dostop lahko: Netflix (čeprav ni ameriški katalog), BBC iPlayer
 • Na voljo tudi za: iOS, Windows, Android, Chrome
 • Zapisovanje podatkov: Da (dnevniki povezav hranijo trajanje sej VPN in podatke za tržne namene)

Hotspot Shield deluje 2.500+ visokozmogljivih strežnikov po vsem svetu. Popolna je za pretakanje, brskanje in hranjenje.

Ponuja 256-bitno šifriranje, DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem, in avtomatski kill stikalo. Omogoča povezave P2P, zato lahko anonimno hranite.

Ne uporabljajte Hotspot Shield, če:

Želite VPN s 24/7 podporo strankam

Hotspot Shield ponuja omejena brezplačna storitev poleg polno predstavljenega premium VPN. Brezplačna storitev je omejena na 500 MB na dan uporabe. To ni dovolj podatkov za hudournik ali pretok, vendar je dovolj, da preizkusite storitev.

Premijski račun Hotspot Shield prihaja z a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Naš pregled Hotspot Shield vključuje mnenja drugih strank.

Preizkusite Hotspot Shield zdaj!

Najboljši VPN-ji za Mac: Tabela hitrih primerjav

VPN Jamstvo za vračilo denarja Hkratne povezave Združljive storitve pretakanja Podpora P2P
NordVPN 30 dni 6 440+, vključno z Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV Namenski strežniki
ExpressVPN 5 Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer Vsi strežniki
CyberGhost 45 dni 7 Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in še več. Namenski strežniki
Surfshark 30 dni Neomejeno Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in še več. Vsi strežniki
IPVanish 7 dni 10 Netflix, BBC iPlayer Vsi strežniki
Varnejši VPN 30 dni 5 HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, BBC iPlayer in še več. Da
ZasebnoVPN 30 dni 6 Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer. Da
VyprVPN 30 dni 5 Netflix in BBC iPlayer Hulu ter Amazon Prime Video in še več. Da
UltraVPN 30 dni 3 Netflix, Hulu, HBO GO Da
Ščit omrežne točke 45 dni 5 Netflix (čeprav ni ameriški katalog), BBC iPlayer Da

Izbira najboljše storitve VPN: Kako smo se uvrstili & V primerjavi s temi VPN-ji

Vsak VPN na mojem seznamu izpolnjuje moja stroga merila za uporabnost. Preizkusil sem več kot 15 dejavnikov, vključno s hitrostjo, lokacijami strežnikov, P2P podporo, pretakanjem, varnostnimi in beležnimi politikami, ceno, podporo strankam in združljivost.

Tu je nekaj najpomembnejših stvari, ki sem jih iskal:

Zmogljiva varnost

Vsi VPN-ji na tem seznamu uporabljajo vojaško šifriranje in obdrži a stroga politika brez zapisov.

Dajal sem prednost VPN-jem, ki ponujajo samodejno stikalo za ubijanje in DNS zaščita pred uhajanjem.

Poiskal sem storitve, ki uporabljajo standard OpenVPN protokol. Ta protokol je odprtokoden in ga redno preverjamo zaradi varnostnih vprašanj. Splošno velja za najvarnejši protokol VPN.

Hitro pospeši

Hitrost je eden najpomembnejših vidikov izbire VPN-ja. Frustrirajoče in nepraktično je, da se spopadamo z velikimi časi nalaganja in varovanja.

Je normalno, da se bo vaša povezava nekoliko povezala, ko se povežete z VPN. Vaši podatki morajo potovati dlje, da pridejo do strežnika VPN, in traja nekaj časa, da šifrirate in dešifrirate svoje podatke. Vendar pa, to bi bilo treba komaj opaziti pri uporabi vrhunskega VPN-ja.

Vse VPN-ji na tem seznamu dosledno izpolnjujejo zahteve glede hitrosti za hudournik in tok med mojimi testi.

Odkleni storitve pretakanja

Storitve pretakanja, kot sta Netflix in Hulu, uporabljajo geo-omejitve za nadzor vsebine, ki jo gledate. Na primer, katalog Netflix v Avstraliji vključuje približno polovico naslovov, ki so na voljo ameriškim gledalcem.

VPN maskirajo vaš IP naslov za lažje premagovanje geblok in pretakanje vsebine iz drugih regij, vključno z Netflixom, BBC iPlayerjem in Hulujem.

To sem poskrbel vse storitve na mojem seznamu lahko odblokirajo vsaj dve priljubljeni storitvi med mojimi testi.

Pogosta vprašanja

Ali potrebujem VPN za zaščito računalnika Mac?
Kateri so najboljši VPN-ji za iOS?
Ali so brezplačni VPN-ji varni?
Ali so VPN-ji zakoniti?
Ali so VPN-ji na voljo tudi za druge naprave?

Ali potrebujem VPN, da zaščitim svoj Mac?

Vgrajene varnostne funkcije macOS-a so težke. Ampak, postanejo neopazne, ko jih združite s kakovostnim VPN.

VPN-ji uporabljajo šifriranje zaščitite svoje osebne podatke pred kibernetskimi tatovi.

In čeprav je Apple Gatekeeper učinkovit ukrep proti izvajanju zlonamerne programske opreme, VPN z vgrajenim zaviralcem zlonamerne programske opreme ustavi napad, preden doseže vašo napravo.

Najlažji način za prikrivanje IP naslova z VPN zaščitite se pred napadi DDoS, doxingom in internetnim nadzorom. V pomoč vam bo tudi bypass geoblocks in cenzura – območje, kjer macOS primanjkuje.

Razlog za prodajo antivirusov po vsem svetu upada. Mnogi uporabniki se odločijo za kombiniranje varnostnega paketa macOS z VPN namesto da bi kupili protivirusni paket.

Kateri so najboljši VPN-ji za iOS?

Vse VPN-ji na mojem seznamu ponujajo odlične aplikacije za iOS, tudi.

Ali so brezplačni VPN-ji varni?

Skratka – ne. Podjetja morajo zaslužiti, VPN podjetja pa se ne razlikujejo. Če s svojim izdelkom ne zaslužijo, morajo poiskati nadomestne načine za dobiček.

Nekateri brezplačni VPN ustvarjajo prihodek prodaja podatkov uporabnikov tretjim osebam, tudi če so obljubili vrhunsko varnost. Nekaj ​​jih je bilo celo najdenih v napravo namestite zlonamerno programsko opremo in sledilce.

Obstaja nekaj varnih brezplačnih VPN-jev, čeprav.

To so tisti omejene brezplačne različice vrhunskih VPN storitev, kot Hotspot Shield. Te brezplačne VPN-je močno omeji vašo hitrost in podatke, vendar so lahko dobra možnost, če potrebujete samo VPN za nekaj dni.

Toda pri toliko ponudnikih vrhunskih storitev, ki ponujajo brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja, je zelo malo razloga, da tvegate svojo varnost z brezplačnim VPN.

Ali so VPN-ji zakoniti?

Uporaba VPN je zakonita v približno 95,9% sveta.

Glavne izjeme so Kitajska, Irak, Iran, Rusija, Belorusija, Turčija, Oman in Združeni arabski emirati. V teh državah je uporaba VPN bodisi zakonito siva barva bodisi popolnoma nezakonita.

Ampak če ste turist v eni od teh držav, vam ni treba skrbeti. Mednarodnih turistov, ki uporabljajo VPN, v teh državah ni bilo nobenih težav.

Ne glede na to, kje živite, je vaša odgovornost, da ves čas upoštevate zakon in pogoje storitve ponudnika.

Ali so VPN-ji na voljo tudi za druge naprave?

Da! VPN-ji so na voljo za skoraj vse naprave. Najboljši trije VPN-ji na mojem seznamu podpirajo vse naprave in operacijske sisteme, tako da lahko preprosto zaščitite svoj macOS, telefon, pametno televizijo, igralno konzolo in katero koli drugo napravo, ki jo potrebujete za zaščito.

Povzetek

Vsak VPN sem preizkusil na tem seznamu da zagotovim, da izpolnjuje moja stroga merila glede hitrosti, varnosti in uporabnosti.

Moje najboljše priporočilo je NordVPNzaradi močnih in z bogatimi funkcijami aplikacij za macOS. Na Mac računalniku lahko preizkusite NordVPN brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me