Gluconax – Tratamentul diabetului

Gluconax - Tratamentul diabetuluiGluconax prezintă o activitate chelatantă excelentă împotriva ionilor metalici divalenți și trivalenți, comparabilă cu cea a EDTA la niveluri de pH alcalin.

Gluconax este o formă naturală a calciului mineral găsit în corpul nostru, esențial pentru contracția musculară, conducerea nervilor, formarea oaselor, absorbția alimentelor și întreținerea oaselor.

Tratamentul diabetului

Gluconatul de calciu poate fi găsit în multe alimente sau luat ca supliment alimentar pentru a trata nivelurile scăzute de calciu din sânge sau pentru a trata afecțiuni precum osteoporoza sau guta; în plus, este, de asemenea, luat pentru a aborda nivelurile ridicate de potasiu.

Diabetul este o boală care modifică nivelul zahărului din sânge și poate duce la multe complicații de sănătate, inclusiv probleme oculare. Estimările arată că diabetul dublează riscul de glaucom, ceea ce poate duce la pierderea vederii sau orbire – pacienții trebuie examinați cel puțin anual pentru semne de glaucom.

Cercetătorii de la Scheie Eye Institute de la Universitatea din Pennsylvania au făcut o descoperire uluitoare: GLP-1RS sunt cunoscute pentru a reduce rezistența la insulină și progresia lentă a edemului macular; rezultatele studiului lor pot fi găsite în British Journal of Ophthalmology.

Menținerea unui nivel sănătos de zahăr din sânge și o dietă bogată în nutrienți sunt ambele componente cheie pentru a rămâne în viață, dar se recomandă, de asemenea, efectuarea de controale regulate pentru a detecta retinopatia diabetică-în care vasele de sânge din retină scurg lichid în macula, ducând la deteriorarea țesutului maculei – care poate necesita tratament cu laser sau medicamente injectabile sau, în cazuri extreme, intervenții chirurgicale pentru a reduce presiunea în ochi. Diabetul crește, de asemenea, riscul anumitor forme de glaucom, cum ar fi tipurile cu unghi deschis și neovasculare asociate cu vasele de creștere a capului nervului optic-determinând astfel controale regulate pentru a detecta glaucomul diabetic, care ar trebui să evite utilizarea steroizilor în astfel de cazuri.

  Un allenamento con Cardio A - Panoramica

Tratamentul hiperglicemiei

Gluconax preparate este un medicament ieftin, netoxic, conceput pentru a trata hiperglicemia. Cu un timp de înjumătățire scurt care poate fi administrat intravenos, Gluconax preparate este ideal pentru utilizarea în spital și nu provoacă hipoglicemie atunci când este eliminat rapid prin rinichi; în plus, are efecte secundare și efecte secundare minime.

Condițiile normale necesită menținerea echilibrului sistemic al glucozei printr-un echilibru complex între producția endogenă de glucoză și utilizarea de către țesuturile periferice (44). Producția de glucoză are loc fie prin gluconeogeneză, fie prin glicogenoliză din precursori non-carbohidrați, cum ar fi lactatul și alanina în țesutul hepatic, excesul fiind polimerizat în glicogen în celulele hepatice și musculare înainte de polimerizare în continuare pentru a stoca rezervele de glicogen; hipoglicemia rezultă din creșterea gluconeogenezei sau accelerarea glicogenolizei sau utilizarea afectată de țesuturile periferice (45).

Hiperglicemia este un factor de risc semnificativ pentru mortalitate și morbiditate în rândul pacienților în stare critică, potrivit studiilor. Studiile au legat nivelurile ridicate de glucoză din sânge cu infecții mai profunde ale plăgii sternale, insuficiență cardiacă și deces (65). În plus, în studiul GLUCO-CABG, controlul glicemic intensiv a fost asociat cu rate mai mari de infecții ale plăgilor sternale profunde, insuficiență cardiacă și deces în comparație cu țintele conservatoare (135-140 mg/dL [7,8-10,0 mmol/L]) (15).

Evitați zdrobirea, mestecarea sau suptul capsulelor sau tabletelor cu eliberare prelungită, deoarece aceste acțiuni pot elibera toate medicamentele simultan și vă pot crește riscul de reacții adverse. În schimb, înghițiți întregi sau împărțiți numai dacă vi se recomandă acest lucru de către furnizorul de asistență medicală sau farmacist; luați cu un pahar cu apă, cu excepția cazului în care vi se recomandă să luați cu alimente.

  Un allenamento con Cardio A - Panoramica

Tratamentul artritei reumatoide

Gluconax preparate este un medicament disponibil numai pe bază de rețetă care poate ajuta la ameliorarea simptomelor asociate cu artrita reumatoidă. Obiectivele tratamentului ar trebui să se concentreze pe controlul durerii și umflăturilor, prevenind în același timp deteriorarea articulațiilor; asistența medicală timpurie poate ajuta la scăderea severității acesteia în termen de doi ani de la diagnostic; luarea medicamentelor potrivite poate reduce, de asemenea, riscurile asociate cu complicații.

Cauza exactă a artritei reumatoide rămâne necunoscută, deși, în general, se crede că apare atunci când sistemul imunitar atacă din greșeală propriile articulații. Factorii declanșatori posibili ar putea include infecția, fumatul sau factorii de stres fizic sau emoțional, cum ar fi expunerea la alergeni sau bacterii. Medicul dumneavoastră va efectua un examen fizic și va comanda teste, cum ar fi teste de sânge sau raze X, pentru a diagnostica această formă de artrită, precum și pentru a întreba despre istoricul familial, precum și despre simptomele pe care le întâmpinați.

Opțiunile de tratament pentru artrita reumatoidă includ medicamente, modificări ale stilului de viață și terapii. Medicamentele utilizate frecvent includ metotrexat, leflunomidă și hidroxiclorochină; metotrexatul poate crește riscul de limfom, dar acest lucru poate fi evitat prin respectarea unui program strict de tratament și monitorizarea atentă a funcției renale.

Pentru a trata în mod eficient artrita reumatoidă( RA), este esențial ca medicamentele să fie luate așa cum este prescris și la nivelurile lor optime în fluxul sanguin. Omiterea dozelor ar putea duce la apariția simptomelor care fac tratamentul ineficient în viitor; alcoolul vă poate exacerba și mai mult starea.

  Un allenamento con Cardio A - Panoramica

Tratamentul gutei

Guta este un tip de artrită care provoacă dureri articulare intense, umflături și rigiditate, de obicei în mai multe articulații simultan. Cauza sa constă în acumularea prea mare de acid uric în corpul dumneavoastră-creată atunci când purinele din carne și fructe de mare se descompun în sistemul dumneavoastră în acid uric – cu tratamente prescrise de medic disponibile sub formă de tablete sau injecții; aceste medicamente nu opresc atacurile imediat, dar au nevoie de cel puțin 3 zile pentru ca efectele complete să aibă loc înainte de a lua mai mult.

Atacurile de gută pot dura până la o săptămână și pot provoca daune grave dacă nu sunt tratate. Guta poate duce, de asemenea, la acumularea de depozite de acid uric numite tophi, care se formează în articulații și provoacă leziuni ireparabile țesuturilor înconjurătoare. Tratamentul gutei necesită reducerea nivelului de acid uric în sânge prin administrarea de medicamente pe bază de rețetă, modificări ale dietei sau ajustări ale stilului de viață; farmaciștii joacă un rol integral în educația pacienților și îmbunătățirea îngrijirii persoanelor care trăiesc cu gută.

Pacienții trebuie să ia doza prescrisă de gluconax comprimat sau injecție conform instrucțiunilor medicilor, cu sau fără alimente. Dacă pierdeți o doză, luați-o imediat; în caz contrar, dacă aproape timpul pentru următoarea dvs., săriți-o și reluați programul obișnuit de dozare. Gluconax trebuie păstrat într-un loc răcoros și uscat, ferit de căldură, umiditate și lumină; consultați farmacistul despre cum să eliminați cel mai bine orice medicament care nu este necesar.