Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-u

najveća imena u cybersecurity okupljaju se u Tel Avivu u Izraelu od 17. do 22. lipnja na Sveučilištu u Tel Avivu.

Tjedan cyber-a prerastao je u jedan od najboljih godišnjih događaja cyber-sigurnosti u svijetu. Konferencija će okupiti stručnjaci iz više od 60 zemalja i uključivat će preko 50 panela, radionica, okruglih stolova, natjecanja i više. Očekuju rekordan broj sudionika na ovogodišnjoj manifestaciji.

Tjedan cyber-a ima dnevnu stranicu preko 250 zvučnika na rasporedu tijekom cijelog tjedna. imamo istaknuo 20 inovativnih prezentatora / tvrtki koji sadrže miks mladih start-upova i osnovanih tvrtki za cyber-sigurnost.

20 prezentacija koje nećete htjeti propustiti na Cyber ​​Week 2023

  1. Chris Young, direktor tvrtke McAfee
  2. Rick Echevarria, potpredsjednik i generalni direktor Intelovih platformi
  3. Michael DeCesare, predsjednik i izvršni direktor ForeScout-a 
  4. Gil Shwed, osnivač Check Point Software Technologies
  5. Steve Bassi, generalni direktor PolySwarma
  6. Dr. Hugh Thompson, CTO iz Symanteca  
  7. Lior Div, izvršni direktor Cybereason-a
  8. Karen Eldor, potpredsjednica proizvoda za upravljanje proizvodima za CyberArk
  9. Nadav Zafrir, predsjednik Uprave Team8
  10. Russ Dietz, glavni sigurnosni direktor za GE Digital  
  11. Ofer izraelski, suosnivač i predsjednik Uprave iluzornih mreža
  12. Tony Velleca, predsjednik Uprave CyberProof-a  
  13. Dave Weinstein, potpredsjednik odjela za istraživanje prijetnji u Clarotyju
  14. Sergej Šykevič, Tim za izvještaj o prijetnji u Qber Cyber
  15. Eitan menadžer za sigurnost, cyber i informacijsku sigurnost u Wixu
  16. Nadav Costa, voditeljica Science Science-a za SafeRide Technologies
  17. Marcel Wendt, CTO i osnivač digitalizma
  18. Dr. Amir Konigsberg, izvršni direktor i suosnivač Twiggle-a
  19. Fred Trotter, osnivač i CTO tvrtke CareSet
  20. Andrey Eidelman, sigurnosni arhitekt za Gett

1. Chris Young, direktor tvrtke McAfee

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uChris Young jedan je od najpoznatiji i najcjenjeniji glasovi u polju kibernetičke sigurnosti. Kao izvršni direktor McAfee, on nadgleda zaštitu kritičnih sustava i podataka za 90% tvrtki Fortune 100 i više od dvije trećine tvrtki Global 2000.

Young je također pomogao uspostaviti Savez za cyber prijetnju, neprofitnu agenciju koja dijeli informacije o obavještajnim prijetnjama među svojim članovima kako bi se spriječili cyber napadi velikih razmjera..

Mladi će se predstavljati u Glavni plenarni sastanak na Srijeda, 20. lipnja. Sudjelovat će u raspravi pod nazivom “Započnite s krajem u umu: rješenja prije problema“, A planirano je da razgovara oko 9:40.

2. Rick Echevarria, potpredsjednik i generalni direktor Intelovih platformi

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uRick Echevarria je bio u Intel više od 20 godina i trenutno je potpredsjednik i generalni direktor odjela za sigurnost platformi Intel Platforms.

Trenutno predvodi napore tvrtke u poboljšati njihovu sigurnost na sve, od ruba do oblaka. Nakon što se ta poboljšanja iznesu na tržište, njihova će se poboljšanja osjetiti na svemu šifrirani i sigurni oblak za autonomna vozila i blockchain.

Na tjednima Cyber ​​možete čuti Echevarria na dva panela; Blockchain: New Age (Četvrtak 21. lipnja u 3:35) i the Glavni plenarni sastanak (Srijeda, 20. lipnja u 10:50)

3. Michael DeCesare, predsjednik i izvršni direktor ForeScout-a 

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-u

Michael DeCesare je onaj Predsjednik i izvršni direktor ForeScout-a. U relativno kratkom vremenu pomogao je da ih pretvori u lider u prostoru kibernetičke sigurnosti. Pod njegovim vodstvom, ForeScout je pomogao preko 2700 tvrtki širom svijeta implementira raznoliko sigurnosno rješenje to može pomoći neutralizirati cyber napade s niza uređaja, uključujući IoT, mobilni, prijenosna računala, i bilo koji drugi uređaj koji se može povezati s vašom mrežom.

Prije nego što se pridružio ForeScout-u, DeCesare je bio predsjednik tvrtke Intel Security i izvršni potpredsjednik prodaje u svijetu u McAfee-u. DeCesare možete čuti ujutro 20. lipnja kao što sudjeluje u panel diskusiji u Glavni plenarni sastanak otprilike 9:40 sati.


4. Gil Shwed, osnivač Check Point Software Technologies

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uGil Shwed smatra se primarni izumitelj modernog vatrozida. Ima i on autor nekoliko tehnoloških patenata te je nagrađen počasni doktorat s nekoliko izraelskih sveučilišta.

  ТигерВПН је вероватно први ВПН који је озбиљно прихватио ГДПР

Osnovao je Check Point Software Technologies LTD 1993. godine i tvrtka je postala jedna od najveće tvrtke za cyber-sigurnost na svijetu. Check Point je razvio nekoliko rješenja koja zaštititi svoje kupce od širokog spektra cyber napada.

Planirano je da Shwed govori na tribini u Glavni plenarni sastanak na Srijeda, 20. lipnja, pod nazivom “Sigurnosni plan za AI”S početkom u 10:50.

5. Steve Bassi, predsjednik Uprave PolySwarma

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uSteve Bassi cijelu svoju profesionalnu karijeru bio je inovator na polju kibernetske sigurnosti. Prije otvaranja PolySwarma, Bassi je osnovao tvrtku za sigurnost informacija pod nazivom Narf Industries koja je surađivala s DARPA-om (vladinom agencijom zaduženom za unapređenje vojnih tehnologija za Ministarstvo obrane SAD-a) i nekoliko bogatskih 500 tvrtki.

PolySwarm je razvio sljedeću generaciju antivirusnog softvera. koristeći blockchain tehnologija, izgradili su prvi decentralizirano tržište antivirusa koji povezuje najbolje stručnjake za borbu protiv zlonamjernog softvera širom svijeta za otkrivanje i neutraliziranje cyber prijetnji.

Bassi će govoriti Četvrtak, 21. lipnja u Blockchain: novo digitalno doba sjednica i sudjelovanje na tribini pod nazivom “Lakosti za deblokiranje – je li Blockchain krajnja zlonamjerna infrastruktura?“Koji počinje u 5:00.

6. Dr. Hugh Thompson, CTO iz Symanteca  

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uDr Hugh Thompson je jedan od vodećih stručnjaka za kibernetičku sigurnost u svijetu. On ima u suautorstvu četiri knjige, objavljeno više od 80 akademskih članaka, SC Magazine je 2006. godine objavljen na BBC-u, CNN-u, Financial Times-u, Forbesu, časopisu Wall Street Journal i proglašen je jednim od „Top 5 najutjecajnijih mislilaca u IT-sigurnosti“..

Trenutno je Glavni tehnički direktor u Symantecu, jedna od vodećih tvrtki na polju kibernetičke sigurnosti. Njegove odgovornosti uključuju vođenje istraživača i arhitekata kao i oni razviju zaštitu sljedeće generacije od cyber napada.

Doktor Thompson će govoriti u Glavni plenarni sastanak u četvrtak 21. lipnja, ali specifičnosti još nisu objavljene.

7. Lior Div, predsjednik Uprave Cybereason-a

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uLior Div započeo je karijeru u cyber-sigurnosti u izraelskoj vojsci kao pripadnik elitne jedinice 8200, kibernetičke inteligencije. Tijekom svojih šest godina u jedinici 8200 bio je cyber zapovjednik i orkestrirao neke od najveće cyber kampanje protiv cyber zločinačkih skupina i nacija. Div je za svoje postupke primio Medalja časti.

Nakon odlaska izraelske vojske, Div je suosnivač Cybereason-a i pretvorio je u vrlo uspješnu tvrtku za cybersecurity. U protekloj godini, Cybereason se povećao više nego utrostručio s gotovo 400 zaposlenika širom svijeta.

Div će održati prezentaciju na Glavni plenarni sastanak na Srijeda, 20. lipnja u sklopu „Misli veliko! Osiguravanje svijeta “ tribina koja će početi u 1:30.

8. Karen Eldor, potpredsjednica proizvoda za upravljanje proizvodima za CyberArk  

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uSa preko 20 godina iskustva u IT-u i analizu informacijskog sustava, Karen Eldor široko je cijenjena u svom polju. Karijeru je započela u Odjelu za izraelsku vojsku gdje je upravljala razvojnim timovima i vođena analiza sustava široko implementiranih sustava.

Otkako je prešao u privatni sektor, Eldor je postao VP upravljanje proizvodom u CyberArk-u. Usredotočila se na pretvaranje CyberArk-a u vodeća tvrtka za cybersecurity, posebno s obzirom na tehnologija koja se odnosi na migraciju oblaka i DevOps.  

Eldor će sudjelovati u događaju “Gdje idemo? Budućnost cyber-sigurnosti“U ploči u Glavni plenarni sastanak na Srijeda, 20. lipnja u 14:40

9. Nadav Zafrir, predsjednik Uprave Team8

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uNadav Zafrir je suosnivač i izvršni direktor Team8, jedan od vodeća cyber-sigurnost usmjerena na VC-ove u Izraelu. Zafrir je započeo svoj rad Najelitnija jedinica 8200 izraelske vojske i na kraju postao zapovjednik jedinice. Jedinica 8200 postala je inkubator za poznati izraelski sektor visokih tehnologija.

  Книгата на Сатоши от Фил Шампан - Включена БЕЗПЛАТНА глава

Team8 je izgrađen s nekima od većine sjajni tehnološki umovi u Izraelu te mogu prepoznati tvrtke za koje s pravim financiranjem mogu graditi softver spriječiti cyber kriminal ili poboljšati cyber sigurnost.

Zafrir zakazan za govor u dvorani Glavni plenarni sastanak na Četvrtak, 21. lipnja, iako detalji još nisu objavljeni.

10. Russ Dietz, glavni sigurnosni direktor za GE Digital  

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uRuss Dietz radi u uredu tehnološki i sigurnosni sektor preko 30 godina. Bio je uspješan CTO za više kompanija visoke tehnologije. Jedno od njegovih glavnih područja stručnosti je na polju sigurnosno rješenje za računalstvo u oblaku i virtualizaciju gdje se vidi an inovator i vizionar.

Dietz je trenutno taj Glavni sigurnosni direktor za GE Digitaja i Generalni direktor industrijskog internetskog centra za izvrsnost u cyber-sigurnosti. On vodi GE Digital u budućnost s jakim naglaskom na strategija, vizija i izvršavanje kibernetičke sigurnosti.

Dok je na Cyber ​​Week-u, Dietz će sudjelovati na dvije sesije; Blockchain: novo digitalno doba (Lanci koji se mogu deblokirati – je li Blockchain krajnja zlonamjerna infrastruktura?) I Samit CISCO-a (Industrija & Ploča kritične infrastrukture).

11. Ofer izraelski, suosnivač i predsjednik Uprave iluzornih mreža

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uOfer izraelski jedan je od pioniri kiberne sigurnosti temeljeni na prevari. Prije pokretanja iluzornih mreža, Izraelac je radio u Check Point Software Technologies gdje je upravljali razvojnim timovima iz cijelog svijeta.

Illusive Networks razvio je platformu koja će omogućiti korisniku da poduzeti prvi korak u sprečavanju cyber napada prije nego što se dogodi.   

Ofer će sudjelovati u programu UK -Israel Okrugli stol na Utorak, 19. lipnja s početkom u 14:00.

12. Tony Velleca, predsjednik Uprave CyberProof-a

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uTony Velleca je onaj Glavni direktor informacijske sigurnosti u UST Globalu i the CEO CyberProof, UST Company. Velleca je a inovator i vizionar za cyber rješenja i pokretačka je snaga njihovog brzog uspona u cyber areni.

CyberProof pomaže svojim klijentima povećati njihovu cyber otpornost putem različitih usluga koje su usmjerene za potrebe klijenta. Velleca će sudjelovati na tribini o Vrh CISO-a na Ponedjeljak, 18. lipnja pod nazivom “trgovački & Ploča usluga”.

13. Dave Weinstein, potpredsjednik odjela za istraživanje prijetnji u Clarotyju

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uDave Weinstein ima svoju karijeru gradio na polju cyber tehnologije. Krenuo je u Američka naredba za cyber i odatle su postali CTO za državu New Jersey. Trenutno je Potpredsjednik istraživanja prijetnji za Claroty.

Claroty pruža sveobuhvatna zaštita od cyber-sigurnosti za svoje klijente. S alatima za štititi, kontrolirati, otkrivati ​​i reagirati osiguravaju pokrivanje svih baza i sigurnost svojih klijenata.

Weinstein će prisustvovati Kritična infrastruktura: zaštita i otpornost zasjedanje u srijedu 20. lipnja i sudjelovanje u Panel rasprava.

14. Sergej Šykevič, Tim za prijetnju obavještajnim informacijama u Q6 Cyber

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uSergey Shykevich je an iskusan stručnjak za kibernetičke prijetnje. Oboje je proveo više od deset godina Obavještajne snage izraelske vojske kao i rad u privatnom sektoru kao taktički i analitičar strateških prijetnji. Trenutno je menadžer tima za obavještavanje o cyber prijetnjama u Q6 Cyber.

Q6 je jedna od vodećih tvrtki za cybersecurity u svijetu kao što ih ima nekoliko prilagodljiva rješenja za cybersecurity za svoje klijente. Njihovi alati izvrsno se snalaze nadzor “Digitalnog podzemlja” poznat i kao Mračni web, prepoznati nove prijetnje i naučiti ih kako ih pobijediti prije nego što bude prekasno.

Shykevich će sudjelovati u radu revije FraudCON 2.0 na Utorak, 19. lipnja i prezentacija pod nazivom „Iza kulisa industrije RansomwareU 12:45.

15. Eitan menadžer za sigurnost, cyber i informacijsku sigurnost u Wixu

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uEitan Satmary je završio 15 godina iskustva u sektoru kibernetičke sigurnosti. Sažetak je održao predavanja o cyber-sigurnost širom svijeta kao i djelovao kao an savjetnik za nekoliko hi-tech startupa. Trenutno je  Menadžer za cyber i informacijsku sigurnost u Wixu.

  KeyLogic - цифровое преобразование государственного уровня

Wix je majstor za izradu web stranica sa intuitivnim potezom & drop editor. Uz sve, od blogova do web lokacija e-trgovine, ostati na vrhu svake prijetnje od cyber-sigurnosti presudno je za njihov kontinuirani uspjeh.

On će biti moderiranja Ploča dobavljača tijekom Dan oblaka sjednica u ponedjeljak 18. lipnja.


16. Nadav Costa, voditeljica Data Science za SafeRide Technologies

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uNadav Costa počeo je raditi kognitivna vozila u 2014. godini dok je na GM-u. Odatle je otišao u Thomson Reuters gdje je radio kao istraživač u primjena strojnih i dubinskih tehnika učenja za probleme NLP domene. Njegova trenutna pozicija je Voditeljica Data Science u SafeRide Technologies gdje upravlja timom koji radi AI rješenja za poboljšanje cyber-sigurnosti povezanih automobila.  

SafeRide razvija rješenje za cyber-sigurnost koja štiti i privatne i komercijalne automobile od hakera.

Costa će sudjelovati u dvije sesije. AI – dolazi do poremećaja i Brzina svjetlosti – pomicanje transporta u cyberspace.

17. Marcel Wendt, CTO i osnivač digitalizma

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uMarcel Wendt je osnivač i CTO Digidenity, tvrtka koja se specijalizirala za zaštita digitalnog identiteta neke osobe. Radio je i na projektima širom svijeta konzultirao se s vladinim agencijama s obzirom na digitalni identitet.

Pod Wendtovim vodstvom razvijala se Digidenzitet nekoliko tehnoloških otkrića, uključujući eSGNG, način na koji klijenti digitalno potpišu dokumente na svojim pametnim telefonima i tabletima.

Wendt će se predstaviti u BISC 2023 sjednica Utorak, 19. lipnja s pločom pod nazivom “Transakcije visokog stupnja sigurnostiU 11:10

18. dr. Amir Konigsberg, predsjednik uprave i suosnivač Twiggle-a

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uDr Amir Konigsberg primio je svoje Doktorat sa hebrejskog sveučilišta i Princetona u racionalnosti i interaktivnom odlučivanju. Prije nego je osnovao Twiggle, Konigsberg je radio autonomni automobili u General Motorsu i bio je jedan od izvorni članovi Googleovog Izraela ured.

Twiggle je razvio AI tražilicu za e-trgovinu web stranice koje poboljšavaju korisničko iskustvo kupnje na mreži. Konigsberg drži gotovo 30 patenata a objavljena je u brojnim akademskim publikacijama.

Izložit će se pod nazivom “Znanje i budućnost pretraživanja” u AI – dolazi do poremećaja sjednica u 1:05 Utorak, 19. lipnja.

19. Fred Trotter, osnivač i CTO of CareSet

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uFred Trotter je poboljšala cyber-sigurnost u zdravstvenoj industriji. Bio je koautor Hakiranje zdravstvene zaštite, knjigu koja pruža vodič kako to učiniti poboljšati IT postupke za liječnike i bolnice.  

Trenutno je CTO u CareSet Systems gdje radi na razvoju alata za zaštiti privatnost Medicaid / Medicare korisnici istovremeno prateći napredak pacijenta i pronalazeći im prave lijekove uz najnižu cijenu.

Trotter će sudjelovati u radu CyberCure sesija ali dnevni red tek treba biti objavljen.

20. Andrey Eidelman, sigurnosni arhitekt za Gett

Ne propustite ovih 20 vodećih inovatora na Cyber ​​Week 2023-uAndrey Eidelman ima gotovo desetljeće iskustva u sigurnosnoj industriji i trenutno je Sigurnosni arhitekt u Gettu. On upravlja Životni ciklus razvoja sustava (SDLC), siguran razvoj i sigurnosna svijest o R&D tim.

Gett je promijenio način na koji prihvaćamo taksije i vozimo dionice u preko 100 gradova širom svijeta.

U Eidelmanu će sudjelovati Japan-Izrael ploča to je fokusiranje na japansko cyber tržište.

Gdje je mjesto održavanja cyber tjedana?

Tjedan cyber-a odvijat će se u interdisciplinarnom centru za istraživanje cyber-ja Blavatnik na Sveučilištu u Tel Avivu od 17. do 22. lipnja. Sve detaljne informacije možete pronaći i vidjeti cjelokupni dnevni red na njihovoj web stranici.