10 dolog, amit VPN vásárláskor kell keresni

Gondolkodott egy VPN használatáról egy ideje, de még mindig a kerítésen áll, amelyhez menjen. Ez csak normális, mivel nincs hiány szolgáltatásnak odakinn, és fogadhat az utolsó dollárral, hogy nagy részük taktikailag elhagyja az esetleges hátrányokat az általuk kínált „elképesztő előnyök” mellett, vagy legalábbis igényel. Úgy érzi, hogy valamivel több információra van szüksége, mielőtt elkötelezi magát az ideális VPN mellett? A 10 legfontosabb tényező tömör, mégis részletes listája van, amelyet figyelembe kell vennie, mielőtt a VPN-szolgáltatásról döntene..

1. Sebesség

A legfontosabb szempontokkal kezdjük, amelyek elválasztják a nagyszerű VPN-ket a középszerűktől. A sebesség egyike ezeknek. Senkinek sem tetszik a lassú kapcsolat – természetesen több külső változó is biztosítja a stabil és gyors hozzáférést. Ami magát a VPN-t illeti, keressen egyet, amely lehetőséget kínál. A különböző konfigurációk különböző célokra biztosítják, hogy mindig sokoldalú sebesség álljon az Ön oldalán, függetlenül attól, hogy a VPN-t streaminghez, peer-to-peer tevékenységekhez vagy más módon használja-e.

2. Biztonság

Bár elengedhetetlen, a villámgyors kapcsolat nem lehet az egyetlen prioritás a listán. Végül is a VPN egyik sarokköve a biztonságos kapcsolat, minimális kockázattal, vagy kell, hogy legyen. Határozottan várjon olyan funkciókat, amelyek hozzájárulnak a garantált biztonsághoz – a naplózáshoz és a névtelenséghez kapcsolódó házirendek olyan védelmi mechanizmusokkal, mint az IP-k elrejtésének és megszakításának kapcsolók, hosszú utat biztosítanak a problémamentes VPN-élmény biztosításához.

3. Hozzáférhetőség

Mire jó a VPN szolgáltatás, ha elérhetősége súlyosan korlátozott? Ha megoldásként használja azt a tartalmat, amelyet egy vagy másik ok miatt blokkolhat a jelenlegi rendeltetési hely, javasoljuk, hogy figyeljen a VPN elérhetőségére az országokban. Ez különösen akkor fontos, ha sokat utazik – a kiváló minőségű VPN megteszi a mérföldet annak biztosítása érdekében, hogy csatlakozhasson a haza előfizetött szolgáltatásaihoz, függetlenül attól, hogy hol található.

4. Megbízható titkosítás

A titkosítási technológia létrehozhat vagy megszakíthat egy VPN-t. A magánéleted értékes – a kiváló szolgáltatás mindent megtesz annak érdekében, hogy kifogástalan állapotban maradjon. A megbízható titkosítási mechanizmusok az Internet forgalmát egyetlen szerver helyett több szerveren keresztül továbbítják. Ez különösen akkor fontos, ha fenn kell tartani a magas névtelenséget. Természetesen – a szokásos VPN szerver kiválasztása esetén – a cél elegendő az alaphelyzetekben, de a titkosítási módok sokfélesége a kiemelkedő VPN szolgáltatás sajátossága..

5. Könnyű használat

Bármely olyan VPN, amely megköveteli, hogy műszaki szakértővé válj, az nem ér meg időt. Az ideális szolgáltatás kiválasztásakor ne veszélyeztesse a felhasználói élményt. A közhiedelemmel ellentétben, még a fejlett technológia, például a virtuális magánhálózatok is intuitív és problémamentes lehet. Ha néhány percen belül nem tudja megszerezni a kívánt VPN-t, ne aggódjon. Túl sok jó termék van odakinn, amely ezt meg fogja tenni az Ön számára, miközben minden paramétert megad.

6. Sokoldalúság

Egy másik fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni, annak ellenőrzése, hogy VPN-je széles platformokat és operációs rendszereket támogat-e. Vigyázzon a több eszköz elérhetőségére – egy csillag VPN egyidejű kapcsolatot fog biztosítani laptopjával, számítógépével és okostelefonjával, további hely maradva más eszközök számára. Javasoljuk, hogy ne korlátozódjon egy platformon vagy operációs rendszerre. Manapság soha nem tudhatja, mikor vagy hogyan lehet szüksége VPN-hozzáférésre, így a sokoldalú szolgáltatások nagyon hasznosak az Ön számára.

7. Statikus IP

Annak érdekében, hogy VPN-t használjon dedikált IP-címet, annyira fontos, hogy külön helyet érdemel a listánkban. Nem hangsúlyozhatjuk a statikus IP jelentőségét – elengedhetetlen az, hogy a hozzárendelt címet csak egy személy használja, ha a legtöbbet szeretné elérni az akadálymentesség és a biztonság területén, valamint olyan különleges esetekben, amikor a statikus IP kötelező. Lehet, hogy nem is kell rá mindig, de egyszerűen csak egy dedikált IP-cím megszerzésének lehetősége jelentősen hozzájárul a nyugalomhoz és a jobb általános VPN-élményhez..

8. P2P funkcionalitás

A peer-to-peer (vagy P2P) megosztást gyakran ráncolják az ISP és a VPN szolgáltatók. Bár kissé szürke terület, a P2P tökéletesen használható és számos esetben rendkívül hatékony. Kiváló VPN-szolgáltatás keresésekor ügyeljen arra, hogy ez ne korlátozza az osztályon – a sávszélesség-szabályozás a P2P-felhasználók akadályozásának általános módja. Az érdemes VPN-szolgáltatók általában nem kínálnak sávszélességet, de a nagyok biztosítják, hogy a P2P-ben sem legyenek akadályok, és kivételes fájlmegosztási képességeket biztosítanak, ahelyett, hogy súlyosan korlátozzák őket..

9. Technikai támogatás

A VPN szolgáltatás minősége nem ér véget az általa nyújtott lehetőségekkel – tudni, hogy minden kérdésére megválaszoljuk, ugyanolyan fontos, különösen, ha nem ismeri jól ezt a területet. Nehéz megtalálni a segítőkész és könnyen elérhető ügyfélszolgálatot, de ezt függetlenül kell keresnie. Egy kimerítő GYIK-rész és a dedikált szakértők képviselői jelzik a VPN-szolgáltató figyelmeztető jelzéseit, amely nem csak csillagtermékeket kínál, hanem ügyfeleit is értékeli.

10. Ár

Végül, de nem utolsósorban, a VPN költségeinek fontos tényezőnek kell lennie a döntés meghozatalában, különösen akkor, ha azt vitatják, hogy ingyenes szolgáltatást kell-e használniuk, vagy sem. Itt az ördög ügyvédjét fogjuk játszani, hacsak csak azért, hogy a lehető legvilágosabban átjuthassunk – az ingyenes VPN egyetlen előnye, hogy nem fizet érte pénzt. Ahogy a mondás mondja, semmi sem szabad ebben a világban. Amit pénztárcájában takarít meg, különben fizet, főleg, ha a VPN-re vonatkozik. Az ingyenes szolgáltatás kiválasztása kompromisszum, amely egyszerűen nem éri meg, mivel nincs garancia arra, hogy mi történik a magánélettel, a biztonsággal és az általános teljesítménnyel. Sőt, el fogsz hiányozni oly sok fantasztikus funkcióval. Rengeteg figyelemre méltó VPN-t kínál, amelyek szintén megfizethetőek, tehát ne érintse meg azt az illúziót, hogy az ingyenes szolgáltatások jóak – túl nagy a kockázat és a minőség minden más, de garantált.

Honnan tudhatom, hogy helyesen választottam?

A listánk azon alapvető tulajdonságok és szolgáltatások gyűjteménye, amelyek egy kiemelkedő VPN-t alkotnak. A végső döntés azonban teljesen rajtad múlik. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ideális terméket választotta, alapvető fontosságú a kutatás, azaz az egyéni helyzet és igények felmérése is. Ne feledje: egy kiváló VPN sokféle lehetőséget kínál Önnek. Önnek ajánlásaink a NordVPN és az ExpressVPN – mindkettő vezető szerepet tölt be a VPN termékek és szolgáltatások terén. Funkciókkal teli és széles lehetőségekkel, a helyzettől függetlenül, nagy teljesítményt, megbízhatóságot, biztonságot és adatvédelmet kínálnak nulla sávszélesség-korlátozással vagy bármilyen egyéb korlátozással. A jó választás megkönnyítése a jó hírnév és a visszajelzés alapján – a NordVPN és az ExpressVPN jelöli az összes négyzetet, és kiváló jelöltek a végső VPN-élményre.

Nézze meg alább a leginkább ajánlott VPN-ket.

Rangos szolgáltató Mi pontozásunk felhasználói értékelése
A szerkesztő választása 5.0 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
2 4.9 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
3 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
4 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
5 4.7 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre