5 cele mai bune VPN-uri care funcționează încă cu Netflix [TESTAT în 2023]

 

Încercați să deblocați Netflix cu un VPN? Nu toate serviciile pot obține o interdicție a VPN Netflix, dar NordVPN este soluția perfectă. Puteți utiliza, de asemenea, ExpressVPN, CyberGhost, PrivateVPN și Surfshark. Veștile bune? Toate au garanții de returnare a banilor, astfel încât să puteți testa viteza de streaming înainte de a vă angaja.

În calitate de iubitor Netflix din SUA, știu cât de frustrant este atunci când tot ce vrei să faci este să te relaxezi și să urmărești emisiunea ta preferată.

De aceea Am testat mai mult de 30 de VPN-uri de top pentru a afla care funcționează în mod fiabil cu Netflix – și care nu. VPN-urile din această listă vă vor oferi acces fără stres la conținutul global Netflix – lăsându-vă mai mult timp pentru Netflix și frison.

Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

 1. NordVPN este recomandarea noastră # 1 pentru streaming Netflix
 2. ExpressVPN are viteze rapide de iluminare pentru streaming fără buffer
 3. Surfshark poate accesa fiecare regiune Netflix testată
 4. CyberGhost are profiluri dedicate pentru streaming Netflix
 5. PrivateVPN vă oferă acces la bibliotecile Netflix din întreaga lume

Cum am găsit cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

Netflix vrea să interzică VPN-urile, așa că este greu de știut ce VPN poți folosi de fapt pentru a debloca Netflix. Software-ul anti-VPN al gigantului de streaming blochează serverele VPN cunoscute, astfel încât este greu de găsit informații actualizate despre serviciile care pot accesa anumite regiuni Netflix.

Ca parte a evaluării noastre, am încercat să accesăm cataloagele globale Netflix de pe serverele din SUA, Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Japonia și Brazilia pentru a vedea care sunt VPN-urile pentru sarcină.

Am comparat apoi serviciile – inclusiv funcții, precum viteza, lățimea de bandă, securitatea și capacitatea de utilizare – pentru a ne asigura că suntem recomandarea celor mai bune VPN-uri pentru streaming rapid și sigur.

Nota editorului: Aceste teste au fost făcute ultima dată în mai 2023. Dacă găsiți un server blocat, vă rugăm să ne informați la [email protected]

De ce ai nevoie de VPN-ul potrivit pentru a debloca Netflix

Netflix folosește adresa dvs. IP pentru a afla unde vă aflați. Îți folosește locația pentru a determina ce emisiuni TV și filme poți vedea și pe care să le blochezi. Aceasta se numește geoblocare. Este ușor să schimbi regiunea Netflix cu un VPN.

Netflix aplică blocurile VPN din cauza presiunii industriei pentru a menține acordurile de distribuție și licențiere. Stațiile TV naționale plătesc taxe de licență studiourilor de producție pentru a difuza filme și emisiuni populare de genul Casa Cartilor de joc și Anatomia lui Grey. Nu s-au bucurat că consumatorii au putut vedea conținut autorizat local fără să plătească abonamente locale. Au făcut presiune pe Netflix pentru a bloca serverele cunoscute ca aparținând VPN-urilor.

Un bun exemplu este Franciza Harry Potter. Filmele erau disponibile pentru difuzarea pe Hulu, dar au fost eliminate și re-lansate pe Netflix – dar numai în anumite țări în care televiziunile locale nu dețineau deja drepturile filmului. Potterheads de pe glob au ratat cu excepția cazului în care au folosit un VPN pentru a se conecta la serverele franceze, belgiene și australiene ale Netflix (iată cum puteți face și voi).

in orice caz, nu toate VPN-urile funcționează cu Netflix. Dacă utilizați o VPN care nu poate ocoli blocurile VPN de Netflix, veți primi temutul Transmiterea mesajului de eroare:

„Cineva, ceva nu a funcționat … Detectat proxy. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou. “

Majoritatea VPN-urilor nu pot ocoli aceste blocuri. Netflix verifică adresa dvs. IP la o bază de date terță parte pentru a verifica dacă sunteți conectat la un server VPN cunoscut. Chiar dacă VPN-ul dvs. funcționează de obicei pentru alte servicii de streaming, este posibil să nu puteți urmări emisiunea dvs. Netflix.

Încă nu intrați în panică – am testat cele mai bune VPN-uri și a găsit care poate ocoli măsurile anti-VPN.

Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru Netflix

Un VPN pentru streaming rapid și ușor Netflix are nevoie de:

 • La ocoli blocurile VPN ale Netflix.
 • Servere în țara la care doriți să accesați. De exemplu, dacă doriți să urmăriți Netflix SUA, va trebui să vă conectați la un server din SUA care poate ocoli blocurile VPN ale Netflix.
 • Conexiuni de mare viteză și lățime de bandă nelimitată la asigurați un flux nelimitat, rapid și de înaltă definiție.
 • Funcții de securitate puternice pentru a vă proteja datele, cum ar fi criptare de grad militar, o politică strictă fără jurnalele, si un comutator de omor automat.
 • Mai multe conexiuni simultane și aplicații pentru diferite dispozitive astfel încât diferiți membri ai gospodăriei dvs. să poată urmări propriile emisiuni în același timp.
 • Suport pentru chat live 24/7 deci dacă întâmpinați probleme de conectare, există întotdeauna cineva acolo care să vă ajute.

Cu toate acestea în minte, să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Netflix.

Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Netflix

Am testat pe larg fiecare dintre aceste VPN-uri pentru a afla care dintre serverele lor ar putea ocoli blocurile VPN și debloca Netflix în diferite regiuni. Deoarece tehnologia VPN este în continuă evoluție, chiar dacă un server nu a funcționat pentru noi, este posibil să funcționeze pentru dvs. în viitor – sau invers.

Dacă un anumit server vă oferă probleme, merită trecerea la un server diferit din aceeași țară pentru a vedea dacă puteți obține acces. De asemenea, puteți încerca să vă deconectați și să vă reconectați de mai multe ori la același server – puteți obține un nou IP care nu se află în baza de date Netflix.

1. NordVPN

Cel mai bun VPN pentru Netflix și numărul 1 general

nordvpn

 • Tehnologia SmartPlay oferă deblocare nelimitată
 • Lățime de bandă nelimitată și viteze competitive
 • 5.100 de servere din peste 60 de țări

În timpul testelor noastre, am putut accesa cataloagele Netflix de la:

 • SUA (5 servere testate: Atlanta, Chicago, Los Angeles, New York, Miami), Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Japonia, Brazilia

Credem că NordVPN este cel mai bun VPN pentru Netflix. De asemenea, securitate de ultimă generație, viteze super-rapide și lățime de bandă nelimitată, NordVPN poate depăși practic toate blocurile VPN.

Serviciul oferă 5.100 de servere în peste 60 de țări, așa că puteți alege din aproape orice catalog Netflix. NordVPN este unic Tehnologia SmartPlay vă va conecta automat la un server care poate debloca Netflix sau orice altceva încercați să accesați.

Puteți menține întreaga gospodărie distractivă șase conexiuni simultane la dispozitiv. Cu toate acestea, plus suport de chat live 24/7, nu este de mirare că NordVPN este atât de popular în rândul cititorilor. Testează-l pentru tine cu un Garanție de restituire fără 30 de zile fără riscuri.

Dezavantajele NordVPN:

 • Rețea uriașă de server înseamnă că viteza serverului poate varia ocazional

Alte servicii de streaming pe care NordVPN le poate debloca includ:

 • HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Nu ratați cele mai bune oferte NordVPN!

Începeți fluxul cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Cele mai rapide viteze de streaming pentru Netflix

expressvpn

 • VPN-ul cu funcție # 1 oferă viteze de streaming impecabile
 • Evitează cu ușurință blocurile VPN
 • 3.000 de servere din peste 90 de țări

În timpul testelor noastre, am putut accesa cataloagele Netflix de la:

 • SUA (Los Angeles și Dallas), Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Japonia

Dar nu am putut accesa cataloagele Netflix în:

 • Brazilia

ExpressVPN este cel mai rapid VPN pentru Netflix. Vă permite să faceți zoom peste blocurile VPN și deblocați conținutul exclusiv Netflix.

Deși nu a putut debloca Netflix în toate regiunile testate, cele 32 de locații ale serverului său din SUA au însemnat cel mai bun pentru acces rapid și garantat la Netflix SUA.

ExpressVPN vă pune în valoare securitatea și vă protejează datele protocoale de criptare de cea mai bună clasă, un comutator de omor automat, și a politică strictă fără jurnaluri. Puteți încerca acest VPN lider fără riscuri fără întrebări Garanție de returnare de 30 de zile și vedeți de ce este sopopular cu pasionații de streaming.

Dezavantajele ExpressVPN:

 • Mai scump decât alte VPN-uri Netflix
 • Doar 5 conexiuni simultane

Alte servicii de streaming ExpressVPN pot debloca includ:

 • Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, anunț BBC iPlayer.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Faceți clic aici pentru codurile cupon ExpressVPN!

Începeți streamingul cu ExpressVPN!

3. Surfshark

Cel mai ieftin VPN pentru deblocarea Netflix

Surfshark_screenshot

 • Rețeaua de server în creștere include 1041+ servere din 61 de țări
 • Interfață ușor de utilizat
 • Conexiuni nelimitate la dispozitiv

În timpul testelor noastre, am putut accesa cataloagele Netflix de la:

 • SUA (toate cele 5 pe care le-am testat: Atlanta, Chicago, Los Angeles, New York, Miami), Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Japonia, Brazilia

Surfshark este o alegere minunată pentru streaming rapid și de înaltă calitate Netflix. Rețeaua sa în creștere de 1041+ servere înseamnă că a deblocat Netflix în fiecare regiune testată.

De asemenea, poți profita caracteristici puternice de securitate pentru a vă păstra în siguranță în timp ce curgeți. Funcția CleanWeb a lui Surfshark vă va proteja de reclame, malware, încercări de phishing și trackers.

Dacă nu sunteți sigur dacă Surfshark este potrivit pentru dvs., faceți clic aici pentru a citi recenzii reale ale utilizatorilor. Există și un Garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Dezavantajele Surfshark:

 • Un furnizor relativ nou se poate confrunta cu mai multe provocări cu Netflix în viitor

Alte servicii de streaming pe care Surfshark le poate debloca includ:

 • Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox

Obțineți cel mai bun cod promoțional pentru Surfshark!

Începeți fluxul cu Surfshark!

4. CyberGhost

Serverele dedicate facilitează deblocarea Netflix

cyberghost

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate Netflix
 • Interfață ușor de utilizat
 • Până la 7 conexiuni simultane

În timpul testelor noastre, am putut accesa cataloagele Netflix de la:

 • SUA (server dedicat de streaming), Marea Britanie, Germania, Franța

Dar nu am putut accesa cataloagele Netflix în:

 • Canada, Japonia, Brazilia

CyberGhost oferă un profil de streaming încorporat cu servere dedicate pentru Netflix SUA și Marea Britanie. CyberGhost are o interfață de utilizator extrem de intuitivă deci este ușor să navigați către – veți fi gata să mergeți doar cu câteva clicuri.

Conexiunea dvs. va fi întotdeauna privată și în siguranță cu ajutorul CyberGhost caracteristici de securitate de ultimă generație, inclusiv criptare de grad militar și politică strictă fără jurnaluri.

CyberGhost este un favorit al mulțimii. Oferă un Garanție de returnare de 45 de zile pentru abonamente de 6 luni sau mai mult, în timp ce abonamentele mai scurte sunt protejate de o 14 zile de returnare a banilor.

Dezavantajele CyberGhost:

 • Ocazional viteze lente

Alte servicii de streaming pe care CyberGhost le poate debloca includ:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome

Obțineți cel mai bun cod promoțional pentru CyberGhost!

Începeți fluxul cu CyberGhost!

5. PrivateVPN

Cel mai sigur VPN pentru deblocarea Netflix

privatevpn

 • Rețeaua de sine stătătoare oferă niveluri ridicate de confidențialitate
 • Până la 6 conexiuni simultane la dispozitiv

În timpul testelor noastre, am putut accesa cataloagele Netflix de la:

 • SUA (toate cele 5 pe care le-am testat: Atlanta, Chicago, Los Angeles, Miami, New York), Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Japonia, Brazilia

Rețeaua de server compactă PrivateVPN oferă servere globale puternice, care ar putea debloca Netflix în fiecare regiune testată. Cu toate acestea, rețeaua relativ mică înseamnă că există riscul să întâlniți o suprasolicitare a rețelei, ceea ce duce la o conexiune lentă.

Dacă sunteți dispus să aveți o șansă, PrivateVPN este un buget-friendly furnizor cu caracteristici excelente. De asemenea, este excelent pentru începători, deși nu există suport pentru chat-uri live, dacă sunteți nou la VPN-uri (sau doar ocupați) puteți solicitați unui agent de asistență pentru clienți să vă instalați software-ul VPN prin asistență la distanță.

Profitați la maximum de ea Proces gratuit de 7 zile și Garanție de returnare de 30 de zile pentru a afla de ce utilizatorii iubesc PrivateVPN.

Dezavantajele PrivateVPN:

 • Vitezele inconsistente ale serverului
 • Rețea de servere mici

Alte servicii de streaming PrivateVPN pot debloca include:

 • Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS

Obțineți un cod de reducere pentru PrivateVPN.

Începeți fluxul cu PrivateVPN!

VPN-uri care nu pot debloca Netflix

În timpul testelor noastre, am găsit multe VPN-uri care nu puteau debloca Netflix în nicio țară. Unele sunt prea lente pentru o transmisie decentă, iar altele nu pot evita interzicerile VPN ale Netflix. Dacă căutați un VPN de încredere pentru streaming Netflix, ar trebui să evitați:

 1. buna
 2. ZenMate
 3. Opera VPN
 4. Acces la internet privat
 5. HMA
 6. Speedify
 7. TunnelBear
 8. PureVPN
 9. Ivacy
 10. ascunde-mă

Pot folosi un VPN gratuit pentru Netflix?

Răspunsul scurt este Nu. Am testat zeci de VPN-uri gratuite și niciunul nu a putut debloca Netflix. În plus, în timp ce există unele VPN-uri gratuite sigure, majoritatea sunt sigure și chiar periculoase.

Dacă aveți nevoie de un VPN gratuit pentru Netflix, luați în considerare utilizarea procesului gratuit NordVPN pentru a debloca Netflix timp de 30 de zile. Este o modalitate fără riscuri de a testa VPN-ul nostru cu numărul unu și o soluție perfectă dacă căutați să accesați catalogul Netflix al țării dvs. de origine în timp ce călătoriți.

Concluzie

Un VPN bun vă va masca IP-ul deci se pare că accesați internetul dintr-o altă țară. Acest Netflix „trucuri” pentru a vă oferi acces la catalogul țării respective – inclusiv spectacole și filme exclusive pe care nu le puteți viziona pe serverul dvs. local Netflix!

Dar fii atent – nu toate VPN-urile sunt egale și majoritatea nu pot debloca Netflix deloc.

Noi a testat pe larg recomandările noastre de top pentru a vă asigura că pot învinge blocurile VPN ale Netflix, păstrând datele în siguranță și anonime.

După ce sunteți dotat cu cunoștințele de care aveți nevoie pentru a alege VPN-ul potrivit pentru dvs., aruncați o privire la cele mai bune oferte VPN și coduri promoționale pentru a obține cele mai bune prețuri.!

Urmăriți Netflix With NordVPN Now!

S-ar putea sa-ti placa si:

Cele mai bune VPN-uri în general

Schimbați-vă regiunea Netflix în secunde

NordVPN deblochează Netflix (și este mai ușor decât crezi!)

Remediați o eroare de proxy Netflix cu un VPN