5 cele mai bune VPN-uri pentru Brazilia – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

Locuiți în sau vizitați Brazilia și vă luptați să surprindeți cel mai recent episod din dvs. emisiunea preferată pe Netflix din SUA? Sau sunteți îngrijorat de rapoarte despre monitorizarea internetului în Brazilia, sau siguranța datelor și dispozitivelor dvs. atunci când utilizați wi-fi public?

Pe de altă parte, poate sunteți un brazilian care locuiește sau călătoriți peste hotare, frustrat că nu puteți accesa în mod fiabil conturile dvs. bancare sau vizionați canale precum Globo TV. Sau un jurnalist care scrie o poveste despre corupția guvernamentală și care solicită protecție Legile anti-anonimat din Brazilia.

O rețea privată virtuală (VPN) poate rezolva toate aceste probleme și multe altele, atâta timp cât sunteți găsiți un VPN cu funcțiile potrivite și o politică de confidențialitate solidă. Cu atât de multe VPN-uri de calitate inferioară care nu pot fi de încredere pe piață, găsirea celor fiabile nu este ușoară.

Suntem aici pentru a vă face căutarea puțin mai simplă. Citiți mai departe pentru a învăța ceea ce face din VPN o alegere ideală pentru utilizarea în Brazilia, și pentru obținerea accesului la site-urile braziliene și conținut din alte țări.

Dar mai întâi, iată o analiză rapidă a VPN-urilor de top din Brazilia, pe baza testării noastre. Toate aceste servicii au conexiuni rapide, fiabile și criptare puternică pentru a vă asigura că activitatea dvs. online este sigură, anonimă și fără restricții.

Rezumat: Cele mai bune VPN-uri pentru Brazilia

 1. NordVPN
  Posibil cel mai bun VPN cu toate scopurile din lume, NordVPN oferă o gamă uriașă de servere rapide, securizate cu o dublă criptare.
 2. CyberGhost
  CyberGhost împachetează o mulțime de funcții avansate în aplicații ușor de utilizat, care sunt excelente pentru începători. Abonamentele pe termen lung vin la prețuri foarte ieftine.
 3. ExpressVPN
  Cu viteze de aprindere rapidă, ExpressVPN este ideal pentru streaming și torrenting și este un campion la ocolirea geoblocurilor pe Netflix și site-uri similare.
 4. VyprVPN
  Un protocol unic Chameleon și serverele cu cunoștințe zero oferă VyprVPN un avantaj competitiv pentru securitate și confidențialitate.
 5. PrivateVPN
  În ciuda dimensiunii sale de rețea relativ reduse, PrivateVPN oferă un serviciu mare, eficient, sigur și foarte bugetar.

Ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru Brazilia

Atât pentru turiști, cât și pentru rezidenții brazilieni, geoblocuri care vă împiedică să accesați
servicii de streaming non-braziliene, cum ar fi US Netflix, Hulu, HBO, Spotify sau BBC iPlayer sunt o problemă uriașă.

O provocare mai importantă este găsirea unor modalități de a face păstrați-vă datele și activitatea online în condiții de securitate și securitate. În conformitate cu legislația braziliană, furnizorii de servicii de internet (ISP) trebuie să furnizeze adresa IP a unui utilizator la cererea autorităților. Aceasta înseamnă că activitatea dvs. ar putea fi urmărită și înregistrată.

Dacă folosești wi-fi public, vă confruntați cu un risc mai mare de spionaj și hacking. Mai mult decât atât, Constituția Braziliei interzice anonimatul jurnaliștilor, ceea ce înseamnă că cercetarea unei povești controversate te-ar putea expune la hărțuirea publică sau amenințări de represalii.

Dacă sunteți un brazilian care călătorește în străinătate, aveți nevoie de o modalitate de a accesa site-urile și serviciile critice preferate înapoi acasă. De la fotbal la telenovele, de la A Terra Prometida la Magnifica 70, toate marile emisiuni TV braziliene sunt geoblocate în afara țării.

În plus, banca dvs. braziliană ar putea semnaliza sau chiar egal înghețați-vă conturile dacă le accesați de la o adresă IP străină. Conectându-vă la un server VPN din Brazilia, veți putea urmări toate emisiunile preferate și gestiona în siguranță conturile și plăti facturile..

De fapt, un VPN are grijă de toate aceste probleme și multe altele. Prin schimbarea adresei IP și criptarea traficului de internet, un element solid VPN nu numai că vă ajută să ocoliți geoblocurile, dar deasemenea vă păstrează dispozitivele în siguranță de la infracțiuni informatice, datele dvs. personale private și identitatea dvs. ascunse.

Cu toate acestea, numai un serviciu VPN premium vă va oferi toate aceste avantaje. VPN-urile gratuite sunt lente, cu anunțuri enervante, sau chiar recoltați-vă datele. Și având în vedere că Netflix și alte site-uri similare blochează în mod activ VPN-urile, veți avea nevoie de unul cu o înregistrare dovedită a scăpării de detectare.

Vă recomandăm doar VPN-urile care ies în evidență de mulțime în testele noastre grele. Pentru Brazilia, asta înseamnă că aceste VPN-uri au:

 • Criptare excelentă și caracteristici avansate de securitate. Pe lângă criptarea puternică (de exemplu, AES de 256 biți de grad militar), căutați instrumente sofisticate precum un comutator de ucidere și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor.
 • Servitorii din Brazilia. Aveți nevoie de cel puțin un server VPN în Brazilia pentru a obține o adresă IP braziliană și pentru a accesa canale TV braziliene sau servicii locale precum banca dvs..
 • Servere în alte țări. Pentru a debloca orice site web sau serviciu de streaming, aveți nevoie de acces la un server din țara respectivă – SUA pentru Netflix și Hulu, Marea Britanie pentru BBC iPlayer, etc..
 • Viteze mari de conectare. Toate VPN-urile încetinesc puțin viteza de conectare din cauza procesului de criptare, dar unele sunt atât de lente încât simțiți că nu puteți face nimic. Serverele rapide sunt deosebit de importante pentru streaming, jocuri sau torrenting, sau dacă conexiunea la internet nu este foarte rapidă.
 • Politica de confidențialitate transparentă și fără jurnalele. Pentru a vă păstra confidențialitatea și anonimatul online, căutați o VPN care să nu țină jurnalele de activitate ale utilizatorului și să aibă o politică de confidențialitate clară care să indice că datele dvs. nu vor fi niciodată stocate sau vândute.

Cele mai bune VPN-uri pentru Brazilia – Iată detaliile

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Dacă sunteți în căutarea unui VPN complet care să se combine securitate, confidențialitate, viteză și geobloc excelent ocolind, totul la un preț bun, NordVPN ar putea fi cel pentru tine.

Bazat în Panamá iubitor de confidențialitate, NordVPN este un favorit al mulțimii din întreaga lume, popular pentru cei din jur multe caracteristici, politica fără logging, și măsuri de securitate lider în industrie, inclusiv Double VPN, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS.

Cu rețeaua sa uriașă de peste 5000 de servere din peste 60 de țări, inclusiv 26 de servere în Brazilia, NordVPN este o alegere excelentă pentru ocolind geo-restricțiile și păstrarea datelor departe de ISP-uri și hackerii. Multe servere sunt optimizate pentru streaming și torrenting.

Puteți utiliza NordVPN până la 6 dispozitive în același timp, și este disponibil pe toate platformele majore. Încercați-l fără riscuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

 • NordVPN se poate debloca: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.
 • Suporta torrenting: Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.
 • NordVPN funcționează pe aceste dispozitive: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vizualizați ofertele NordVPN

2. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Dacă sunteți un nou venit în lumea VPN și căutați serviciu bugetar pentru streaming, torrenting și navigare anonimă, atunci CyberGhost are exact ceea ce ai nevoie.

Acest VPN din România oferă o combinație de simplitate, conexiuni rapide și securitate deosebită aplicații atractive și ușor de utilizat. Îl puteți rula 7 gadgeturi diferite în același timp, inclusiv dispozitive Windows, Mac, Android, iOS și Linux.

Cu criptare AES pe 256 biți, suport multi-protocol și alte caracteristici de securitate, cum ar fi protecție wi-fi publică, un comutator de ucidere și Protecție împotriva scurgerilor DNS, CyberGhost vă asigură că conexiunea dvs. la internet nu va fi niciodată compromisă.

Rețeaua include 3.000+ servere în 60 de țări, cu 10 servere în Brazilia. Toate aplicațiile includ moduri personalizate pentru diferite utilizări de internet, unul dintre motivele pentru care atât de mulți utilizatori îl iubesc.

CyberGhost nu păstrează jurnalele și după ce vă abonați, primiți un Garanție de returnare de 45 de zile pentru a încerca serviciul. De asemenea, puteți profita de a Proces gratuit de 7 zile pentru iOS și Android dacă doriți să testați înainte de a investi.

 • CyberGhost poate debloca: Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.
 • Suporta torrenting: Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.
 • CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vizualizați ofertele CyberGhost

3. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

Cunoscut pentru sale viteze super-rapide, capacitate de a depăși geoblocurile chiar dure, și securitate avansată, ExpressVPN este unul dintre cele mai populare VPN-uri din lume. Are sediul în Insulele Virgine Britanice, în siguranță, dincolo de îndemâna țărilor cu supraveghere înaltă.

Rețeaua ExpressVPN este protejată de criptarea de 256 biți de grad militar și include peste 2.000 de servere din mai mult de 90 de țări, cu 2 servere în Brazilia. Puteți accesa aproape orice serviciu restricționat cu acest VPN în interiorul și în afara Braziliei și flux fără decalaj enervant.

Cu ExpressVPN, vă puteți asigura până la 5 dispozitive simultan. Furnizorul oferă aplicații elegante și ușor de utilizat pentru toate sistemele de operare populare și toate sunt dotate cu instrumente de securitate de top, precum un comutator ucide și tunel divizat.

Cu o politică dovedită fără logare și Garanție de returnare de 30 de zile, puteți încerca ExpressVPN fără a vă pune nici datele, nici bugetul.

 • ExpressVPN poate debloca: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.
 • Suporta torrenting: Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.
 • ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

4. VyprVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru Brazilia - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

Dacă doriți ca cea mai avansată tehnologie să ocolească blocurile VPN, atunci VyprVPN este o alegere excelentă. Protocolul Chameleon face VPN extrem de dificil de detectat, așa că veți avea fără probleme în accesarea bibliotecii americane Netflix, Eurosport, sau chiar site-uri din China.

Deși acest furnizor păstrează jurnalele parțiale, VPN folosește măsuri impresionante de securitate, inclusiv un comutator de ucidere și firewall NAT, pentru a vă asigura conexiunea sigură. Și orice date din jurnalele respective este protejat de legile elvețiene privind confidențialitatea.

VyprVPN are un server ultra-fiabil în Brazilia și 700+ servere din peste 70 de țări din întreaga lume. Aplicațiile pentru Windows, Mac OS, Android, iOS și alte platforme sunt simplu de utilizat.

Îl puteți folosi până la 5 dispozitive simultan. Testează-l singur folosind riscuri Garanție de returnare de 30 de zile, dar mai întâi vezi ce au de spus utilizatorii despre asta.

 • VyperVPN poate debloca:  Netflix, Hulu, BBC iPlayer.
 • Suporta torrenting:  Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.
 • VyperVPN funcționează pe aceste dispozitive: Windows, macOS, Android, iOS, routere, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Vizualizați ofertele VyprVPN

5. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

PrivateVPN este un VPN mic suedez, dar extrem de eficient. E o o alegere excelentă dacă aveți bani cu bani, dar doriți totuși un serviciu VPN de calitate poti avea incredere. Serverele sunt securizate cu criptare de grad militar și sunt împrăștiate în peste 50 de țări, cu una în Brazilia.

Cu PrivateVPN, veți putea accesați cele mai multe servicii de streaming geoblocate, cum ar fi Netflix, Hulu, HBO Go și BBC iPlayer din Brazilia. De asemenea, puteți urmări canalele preferate braziliene conectându-vă la serverul brazilian de oriunde.

PrivateVPN nu ține niciun fel de jurnal, așa că veți fi niciodată nu trebuie să vă faceți griji pentru confidențialitatea dvs.. În plus, aplicația include un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii IPv6. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta adresa suport de chat live, disponibil 24/7.

Poti împărtășește PrivateVPN cu prietenii sau membrii familiei folosind alocația pentru 6 conexiuni și există aplicații pentru toate sistemele de operare majore. Încercați serviciul fără riscuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile, sau consultați colecția noastră de mărturii ale utilizatorilor.

 • PrivateVPN poate debloca: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.
 • Suporta torrenting: Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.
 • PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive: Windows, macOS, Android și iOS.

Vizualizați ofertele PrivateVPN

rezumat

Indiferent dacă vă preocupă securitatea în rețelele wi-fi publice, amenințările la adresa vieții private, accesarea site-urilor de streaming geoblocate sau lipsa de anonimat pentru jurnaliști, există nu lipsesc motivele pentru a utiliza un VPN puternic în Brazilia.

Dacă încă nu sunteți sigur care VPN este cel mai bun pentru dvs., experții noștri au mai multe sfaturi în ghidul nostru pentru alegerea VPN-ului dvs..

dreapta VPN vă extinde lumea online și face internetul un loc mult mai sigur. Pentru a beneficia la maxim de un serviciu premium în timp ce scoateți cel mai puțin din portofel, consultați colecția noastră de cele mai bune oferte VPN disponibile chiar acum.

Încercați NordVPN acum!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me