5 cele mai bune VPN-uri pentru Finlanda – pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

Finlanda nu este o țară în care trebuie să vă faceți griji pentru cenzură; puteți accesa cu ușurință Google, Facebook, YouTube și multe altele.

Dar există unele lucruri pe care nu le poți face în Finlanda. De exemplu, este ilegal să torci. Și – fiind așa cum ești în Finlanda – nu veți putea viziona emisiuni TV sau să transmiteți conținut geoblocat, ca pe Netflix și BBC.

din fericire, un VPN vă poate ajuta cu asta. Pe lângă faptul că vă asigurați conexiunea la internet (care vă poate proteja de hackeri, viruși și supraveghere guvernamentală), un VPN vă poate schimba adresa IP și vă poate oferi acces la mii de site-uri web din întreaga lume..

Cu atât de multe VPN-uri pe piață, de unde știți care sunt cele mai bune VPN-uri pentru Finlanda? Experții noștri creează o listă cu primele cinci VPN-uri pentru Finlanda. Aceste VPN-uri au toate o gamă de servere în diferite țări, inclusiv Finlanda, oferindu-vă acces în siguranță la furnizorii de streaming, precum Elisa Vihde și la canale de difuzare gratuită, cum ar fi Areena.

Aceste VPN-uri pot accesa și Netflix și BBC iPlayer și permit torentarea pe unele dintre serverele lor. Am găsit chiar și câteva VPN-uri excelente care oferă servicii în finlandeză! Și pentru VPN-urile care nu sunt, așa sunt toate atât de ușor de instalat și ușor de utilizat, nu veți avea nicio problemă în utilizarea acestora.

Te îndrumăm cu privire la ce să cauți într-un VPN, dar și tu poți săriți pe listă dacă doriți să începeți.

Un VPN vă poate ajuta Torrent, Stream și multe altele! 

După cum am menționat mai sus, în Finlanda nu există prea multă cenzură, există și alte lucruri care sunt ilegale. Unul dintre acestea este torent.

Finlanda nu aplică în totalitate regula lor fără torent, dar oamenii au fost amendați anterior pentru descărcarea conținutului drepturilor de autor. Dacă sunteți în Finlanda și doriți să faceți torent, cel mai bine este să utilizați o VPN.

Un alt motiv pentru a utiliza o VPN în Finlanda este dacă doriți să difuzați conținut care este disponibil numai în altă parte. Finlanda are doar aproximativ 40% din emisiunile și filmele Netflix TV disponibile în SUA. În mod similar, dacă călătorești peste hotare din Finlanda și vrei să faci stream pe Elisa Vihde, un VPN cu servere din Finlanda te poate ajuta.

Pe lângă aceste caracteristici, un VPN este o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă asigurați conexiunea la internet și să vă protejați datele.

Iată ce ar trebui să căutați într-o VPN pentru Finlanda:

 • Un număr de servere din diferite țări. Un număr mare de servere se traduce, în general, la viteze mai rapide și la mai multe locații la care vă puteți conecta.
 • Servitorii din Finlanda. Dacă doriți să vă conectați la site-uri web finlandeze, va trebui să aveți un server în Finlanda. În plus, dacă aveți servere într-o rază de acțiune mare, vă puteți crește viteza.
 • Permis pentru torent. Nu toate VPN-urile permit torrenting-urile pe serverele lor, în timp ce alte VPN-uri permit doar torentarea pe anumite servere. Dacă acesta este unul dintre obiectivele dvs. de utilizare a unui VPN, asigurați-vă că veți putea să vă torentați fără să vă amendați sau să pierdeți licența VPN.
 • Acces la conținut geoblocat. Netflix, BBC și alte site-uri de streaming detectează VPN-urile și vă vor bloca conexiunea dacă observă că utilizați una. Cu toate acestea, există unele VPN-uri care știu cum să ocolești aceste restricții. Pentru a vă asigura că capacitățile de streaming nu sunt limitate, căutați un VPN care a deblocat cu succes aceste site-uri web.
 • Suport bun pentru clienți. Aceasta este probabil una dintre cele mai ignorate caracteristici ale unui VPN, dar este una importantă. Dacă aveți probleme la conectare, dacă un site web este blocat sau dacă VPN-ul dvs. nu funcționează cumva, veți dori asistență client disponibilă care vă va ajuta. Alegeți un VPN care are asistență 24/7, de preferință prin chat live. Bonus dacă au sprijin în finlandeză (unul dintre VPN-urile de mai jos o fac!).
 • O probă gratuită sau o garanție de returnare a banilor. Nu doriți să cumpărați ceva fără să încercați mai întâi. Asigurați-vă că puteți obține o rambursare sau încercați VPN mai întâi înainte de a comite.

Acum că știți ce să căutați, este timpul să analizați cele mai bune VPN-uri pentru Finlanda.

Cele mai bune VPN-uri pentru Finlanda

1. NordVPN

VPN # 1 pentru Finlanda

Dispozitive NordVPN

 • 37 servere din Finlanda
 • Asistență excelentă 24/7 pentru clienți.
 • Viteze rapide și conexiuni stabile
 • Garanție de returnare de 30 de zile

NordVPN oferă caracteristici de securitate imbatabile, incluzând criptarea AES pe 2048 biți, o gamă largă de protocoale de securitate, dublă VPN și protecție împotriva scurgerii DNS. Aceasta înseamnă că puteți avea încredere că conexiunea dvs. va fi sigură. NordVPN permite, de asemenea, torrenting pe unele dintre cele 4.000 de servere sau mai mult, și este unul dintre puținele servicii VPN de top care încă pot ocoli geo-blocurile de pe Netflix din SUA. în cele din urmă, politica sa strictă de neînregistrare vă asigură că datele și informațiile dvs. rămân în siguranță.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vezi oferte Citește recenziile

2. ExpressVPN

Cel mai rapid VPN cu suport în finlandeză

Beneficiile ExpressVPN

 • Peste 1.500 de servere în 148 de țări, inclusiv Finlanda
 • O gamă largă de protocoale și funcții de securitate pentru a vă menține conexiunea în siguranță
 • Politicile stricte de înregistrare nu asigură anonimatul
 • 30 de zile garanție înapoi

Unul dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile, ExpressVPN permite utilizatorilor să acceseze conținut restricționat geo din întreaga lume, inclusiv Netflix din SUA. Funcția sa de tunelare împărțită înseamnă că utilizatorii își pot verifica în siguranță contul bancar în Finlanda, folosind un server finlandez, în timp ce caută conținut transmis în SUA, fără a compromite securitatea sau confidențialitatea. Extensiile browserului oferă un alt nivel de securitate alături de securitatea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6 și un comutator de ucidere.

ExpressVPN are servere în Finlanda care acceptă o serie de protocoale de securitate, inclusiv OpenVPN, L2TP / IPsec și PPTP. Cel mai bun dintre toate, ExpressVPN oferă asistență pentru clienți în limba finlandeză, deci nu veți avea probleme în navigarea site-ului sau produsului.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vezi oferte Citește recenziile

3. Încredere.Zone

VPN ușor de utilizat care acceptă P2P

5 cele mai bune VPN-uri pentru Finlanda - pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

 • Suporta activitati de torentare si P2P
 • Capabil să ocolească geoblocarea, inclusiv Netflix
 • 130 de servere din 32 de țări
 • Interfață simplă cu opțiuni mai detaliate pentru utilizatorii avansați

Trust.Zone este unul dintre cele mai accesibile VPN-uri accesibile utilizatorului care este în continuare capabil să ocolească geo-blocurile Netflix. Trust.Zone nu are cea mai mare rețea de servere cu doar sub 130 de servere din 32 de țări, inclusiv unul din Finlanda, dar criptarea de ultimă generație și politicile stricte de neînregistrare mai mult decât compensează acest lucru. Criptarea AES de 256 biți, comutatorul de ucidere și alegerea OpenVPN sau L2TP prin IPSec vă asigură că conexiunea dvs. este privată și sigură.

Trust.Zone acceptă conexiuni torrenting și P2P pe serverele sale și oferă opțiuni de plată anonime, cum ar fi Bitcoin, pentru a vă asigura confidențialitatea din momentul înregistrării. Trust.Zone oferă un Proces gratuit de 3 zile, precum și o garanție de returnare de 10 zile, deci puteți fi sigur că este VPN-ul potrivit pentru dvs..

Trust.Zone poate debloca:

 • Netflix

Suporta torrenting:

 • Da, conexiunile P2P sunt permise

Trust.Zone funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, AppleTV, Amazon Fire TV, Chromecast, Nintendo, PlayStation, Roku, Xbox

Vezi oferte Citește recenziile

4. CyberGhost

Număr mare de servere în Finlanda

5 cele mai bune VPN-uri pentru Finlanda - pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

 • Peste 3.700 de servere disponibile cu 12 disponibile în Finlanda
 • Torrenting și streaming permis pe servere dedicate
 • Platformă și interfață ușor de utilizat
 • Șapte conexiuni simultane înseamnă că utilizatorii își pot proteja toate dispozitivele pe o singură licență.

CyberGhost le-a crescut cu adevărat performanța și produsul în ultimii doi ani. Compania continuă să-și extindă rețeaua de servere (peste 1.300 disponibile!), Cu 12 disponibile în Finlanda. În plus, CyberGhost funcționează într-o gamă largă de sisteme de operare și oferă șapte conexiuni simultane pe licență – sunt multe dispozitive de utilizat simultan. Protecția AES de 256 biți, protecția DNS și scurgerea IP și un comutator automat de protecție asigură conexiunile sigure și private.

De asemenea, CyberGhost permite utilizatorilor să acceseze conținut restricționat geo, inclusiv Netflix și Hulu din SUA și are servere dedicate pentru partajarea fișierelor și torrenting.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vezi oferte Citește recenziile

5. PrivateVPN

Un VPN solid, de bază, care răspunde tuturor nevoilor tale

5 cele mai bune VPN-uri pentru Finlanda - pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

 • Perfect pentru streaming
 • Fără lățime de bandă sau restricții de utilizare.
 • Asistență accesibilă pentru clienți și ghiduri de configurare ușor de citit.
 • 56 de servere de pe tot globul, inclusiv Finlanda

In timp ce PrivateVPN este posibil să nu aibă cele mai multe servere, dar are locații pe cea mai mare parte a globului, inclusiv în Finlanda. Acest lucru îi permite să deblocheze conținut geore-restricționat și să conțină flux, inclusiv de la serviciile de streaming finlandez, la viteze rapide. Aceasta acceptă o serie de protocoale, inclusiv OpenVPN, oferind cea mai bună conexiune sigură posibilă. Acest asigură că informațiile dvs. sunt în siguranță indiferent dacă vă conectați cu utilizatori din țări puternic cenzurate, cum ar fi Rusia sau descărcați torentele din Finlanda. Utilizatorii beneficiază de asemenea lățime de bandă și descărcare nelimitată.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Vezi oferte Citește recenziile

Atunci când alegeți un VPN pentru utilizare în Finlanda, securitatea și confidențialitatea ar trebui să fie în vârful listei de nevoi. Toate VPN-urile de pe lista noastră oferă acestea și multe altele. Toate oferă și garanții de returnare a banilor, astfel încât să puteți găsi VPN-ul potrivit pentru nevoile dvs..

Pentru a afla mai multe despre motivul pentru care ar trebui să investești într-o VPN, fie că te conectezi din Finlanda sau din altă parte de pe glob, citiți ghidul nostru VPN. Dacă doriți să vedeți alte opțiuni excelente VPN, faceți clic aici.