5 cele mai bune VPNS pentru Showtime – cel mai rapid și mai ieftin 2023

Dacă sunteți frustrat de restricțiile geografice care vă împiedică să vizionați toate cele mai bune emisiuni Showtime, precum Homeland și The Affair, din afara SUA – avem o veste bună pentru dvs.! Utilizarea o Rețea virtuală virtuală (VPN) este o modalitate sigură, sigură și rapidă de a accesa conținut Showtime din orice parte a lumii.

Serviciile VPN folosesc servere externe din întreaga lume pentru a vă ascunde adevărata locație. Așa sunt ocoliți geoblocurile și vă permite să urmăriți Showtime. În același timp, tehnologia VPN vă protejează confidențialitatea online și te protejează de hackeri și de urmărire.

Există sute de VPN-uri disponibile, dar numai cele mai bune au combinația de viteză, securitate și capacitate de deblocare de care aveți nevoie pentru a transmite conținut Showtime în siguranță și fără probleme, indiferent unde vă aflați.

Rezumatul celor mai bune VPN-uri pe care să le utilizăm pentru a urmări Showtime

  1. CyberGhost – Cu una dintre cele mai prietenoase interfețe din industrie, caracteristici de securitate la cel mai înalt nivel și o setare Stealth care vă va trece peste cele mai dificile geoblocuri, CyberGhost este o alegere ideală pentru vizionarea Showtime.
  2. ExpressVPN – Dacă sunteți în căutarea celui mai rapid VPN disponibil cu securitate avansată, ExpressVPN este pentru dvs. Acest VPN vă va permite să transmiteți conținut Showtime fără limite de viteză sau lățime de bandă.
  3. NordVPN – Acest serviciu VPN ușor de utilizat combină accesul fără restricții la internet cu o gamă extinsă de servere la nivel mondial, inclusiv servere optimizate pentru streaming.
  4. Surfshark – Nou pentru piața VPN și capabil să zboare sub radar, Surfshark este o alegere excelentă pentru difuzarea emisiunilor tale preferate din SUA.
  5. Acces la internet privat – Accesul la internet privat este favorit în rândul utilizatorilor VPN. Conceput cu confidențialitatea și siguranța utilizatorului ca priorități principale, acest VPN oferă blocaje integrate pentru reclame și malware.

Începeți să vizionați acum!

  Hogyan nézhetem meg a Chicago Fire 8. évad ingyenes online állapotát!

Ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru Showtime

Pentru a accesa anonimat conținutul Showtime dintr-o locație din afara SUA, va trebui să utilizați un serviciu VPN cu serverele americane. Pentru o experiență de vizionare plăcută, fără probleme de întreruperi și buffering, VPN-ul pe care îl alegeți ar trebui să ofere viteze mari, conexiuni de încredere și utilizare de lățime de bandă nelimitate.

Dacă intenționați să utilizați un dispozitiv mobil sau un televizor inteligent pentru a transmite conținut Showtime, este important să găsiți un furnizor aplicații compatibile cu toate dispozitivele tale. În plus, dacă doriți să protejați sau să transmiteți fluxul pe mai multe dispozitive simultan, asigurați-vă că alegeți un VPN care vă oferă mai multe conexiuni simultane de dispozitiv.

În cele din urmă, atunci când căutați un VPN în orice scop, ar trebui să fie întotdeauna prioritizarea funcțiilor de securitate și ușurință de utilizare, cum ar fi pornirea automată atunci când porniți dispozitivul pentru a oferi o protecție constantă.

Având în vedere aceste caracteristici, am identificat principalele VPN-uri pe care trebuie să le utilizăm atunci când doriți să urmăriți Showtime. Citiți mai departe pentru a afla totul despre ele.

Cele mai bune VPN-uri pentru Showtime

1. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

CyberGhost oferă peste 400 de servere americane, an interfață intuitivă, ușor de utilizat, și măsuri de securitate avansate, împreună cu funcții inovatoare suplimentare pentru a vă proteja.

Acest VPN verifică automat adresele URL ale site-urilor web pe care le accesați în baza unei baze de date dedicate pentru a vă asigura că fiecare site este sigur și va bloca orice conținut rău intenționat pe care îl detectează. Un comutator de protecție asigură că nu vor exista lipsuri de protecție și puteți proteja până la șapte dispozitive simultan cu aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS, Linux, routere și multe altele.

A 7 zile de încercare gratuită și o garanție de returnare de 45 de zile sunt încă două dintre numeroasele motive pentru care CyberGhost este un favorit al mulțimii.

  Koji VPN protokol trebam koristiti?

Vizualizați ofertele CyberGhost

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Cu servere în 94 de țări, inclusiv 28 în SUA, ExpressVPN vă oferă acces anonim și nelimitat la conținut din toată lumea, protejând în același timp datele dvs. și nu vă înregistrați niciodată activitatea.

Viteza este specialitatea acestei VPN, dar nu sacrifică siguranța pentru a o livra. Confidențialitatea dvs. este protejată de criptare de grad militar și un comutator de ucidere care blochează transmisiile de date de intrare și de ieșire în cazul unei întreruperi de rețea pentru a preveni scurgerea de date.

Cu toate acestea, întreruperile din rețea nu apar aproape niciodată cu acest VPN, acesta fiind unul dintre numeroasele motive pentru care utilizatorii îl iubesc. Planurile ExpressVPN includ cinci conexiuni simultane, și toți vin cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

3. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN are peste 4.700 de servere distribuite pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii, inclusiv peste 1.800 în SUA, ceea ce îl face un fan preferat pentru fiabilitate, viteze excepționale și acoperire globală.

NordVPN vă permite să securizați până la șase dispozitive simultan cu orice plan de abonament și oferă aplicații ușor de utilizat pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Acest furnizor oferă, de asemenea, asistență 24/7 excepțională pentru clienți, un comutator de ucidere și protocoale de criptare sigure, împreună cu servere optimizate pentru streaming.

Puteți profita de Garanție de returnare de 30 de zile pentru a verifica NordVPN este VPN-ul potrivit pentru tine.

Vizualizați ofertele NordVPN

4. Surfshark

5 cele mai bune VPNS pentru Showtime - cel mai rapid și mai ieftin 2023

Surfshark nu a mai existat atât timp cât cei mai populari furnizori de VPN, dar a urcat constant în clasamentul nostru. A devenit rapid unul dintre VPN-urile cele mai bine cotate printre cititorii noștri.

Cu peste 1041 de servere peste 61 de țări, inclusiv SUA, Surfshark oferă viteză și securitate excepționale. Ce este mai mult, nu este specializat în ruperea celor mai dificile georestrucții, oferindu-vă acces la orice serviciu de streaming din lume, inclusiv Showtime și Netflix.

  A Tinker Tailor Soldier Spy a Netflix-en található! Hogyan nézhetem meg 2023-ban.

Abonarea la Surfshark vă oferă conexiuni simultane nelimitate, astfel încât să puteți transmite emisiunile preferate pe fiecare dispozitiv din gospodărie. Puteți încerca, de asemenea, fără riscuri o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele Surfshark

5. Acces la internet privat (PIA)

Dispozitive private de acces la internet

Accesul la internet privat este un furnizor VPN premiat cu 1.700 de servere americane, oferind suport de partajare a fișierelor P2P și proces de configurare instantanee ușor de utilizat.

Acest VPN este dedicat protejării confidențialității utilizatorului, oferind nu numai criptare puternică și comutator de ucidere, ci și un blocant de anunțuri și un blocant malware care împiedică hackerii și spionii să vă afecteze conexiunea și dispozitiv.

Planurile de acces la internet privat permit cinci conexiuni simultane la dispozitiv pe dispozitive Windows, MacOS, iOS și Android, precum și routere. Acestea sunt doar câteva motive pentru care această VPN a devenit una dintre cele mai populare din lume, în ciuda lipsei de publicitate aproape completă..

Există un 7 zile de returnare a banilor, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Vizualizați ofertele PIA

rezumat

VPN-ul potrivit vă oferă un flux transparent și sigur, anonim acces la filmele și show-urile preferate din Showtime din orice parte a lumii. De asemenea, vă va proteja de supraveghere și infracțiuni informatice. Sperăm că v-am oferit suficiente informații pentru a alege cea mai bună VPN Showtime pentru dvs., dar dacă nu sunteți încă sigur, consultați comparația noastră cu cele mai bune VPN-uri generale pentru 2023.

Și nu uitați să consultați ofertele privilegiate privilegiate pe care le-am adunat pentru dvs., astfel încât să puteți obține cel mai bun preț posibil pentru un VPN pentru Showtime!

Începeți acum testul dvs. CyberGhost gratuit!