5 legjobb havi VPN – Hogyan juthat el prémium VPN-khez apró áron (frissítve 2023 január)

A VPN a legjobb eszköz a magánélet online védelméhez, és a havi előfizetés nagyszerű módja annak, hogy megnézze, hogyan működnek. 

Kapsz az iparágvezető, legkorszerűbb VPN előnyei elkötelezettség nélkül hosszú távú szerződéshez. Ez is nagyszerű lehetőség, ha VPN-t csak rövid időre szeretne, például nyaralásra vagy üzleti útra.

azonban, nem minden VPN kínál jó értéket havi terveiben.

Segítséget nyújtunk Önnek egy gyors listát a legjobb havi VPN-tervek a vezető szolgáltatók részéről. Ezek a VPN-ek az arany-szabvány, de valami más közös: éves tervük még mindig jelentősen nagyobb értéket kínál, mint a havi előfizetéseik. 

Egyes esetekben, akár 80% -ot spórolhat meg váltással az éves VPN-tervhez.

Ha még mindig nem biztos benne a hosszú távú előfizetésről, teszteljen néhány ilyen VPN-t egy hónapig. Amikor kiválasztottad a győztest, váltson át az éves előfizetésre. Ez 100s dollárt takarít meg a díjakban és biztonságban tartsa az internetet a jövőben is.

Rövid útmutató: A legjobb havi VPN-k

  1. NordVPN: Összességében a legjobban értékelt VPN, kiváló havi csomaggal.
  2. IPVanish: Az egyik legjobb torrent VPN
  3. CyberGhost: Katonai titkosítás felhasználóbarát felülettel
  4. Surfshark: Korlátlan számú kapcsolatot kínál a felhasználóknak
  5. PrivateVPN: Könnyen használható VPN kezdőknek, akik költségvetésben vannak

Szerezd meg a NordVPN-t most!

Amit keresünk egy VPN-ben

Biztonság

Az általunk ajánlott VPN-k katonai szintű védelem és a legmagasabb szintű titkosítás, biztonságban tartása még nyilvános wi-fi hálózatok használata közben is.

Árnyékolva lesz az adattörésekkel, és tartózkodási helye teljesen rejtett lesz.

Minden jó VPN-nek is van szigorú bejelentkezési szabályok. Ez azt jelenti, hogy a böngészési tevékenységet soha nem rögzítik. A bejelentkezési tilalom fontos eleme, különösen a szigorú cenzúrával rendelkező helyeken. Mindaddig, amíg a cég nem vezet naplót, tevékenységét soha nem lehet felhasználni ellened.

Geoblokkolt tartalom és cenzúra

Sok streaming szolgáltatás csak bizonyos országokban engedélyezi tartalmukhoz való hozzáférést. Olyan VPN-ket választunk, amelyek feloldják ezt a tartalmat az IP-cím megváltoztatása. A legjobb szolgáltatások rendszeresen forgassa az IP-címeiket. Ennek oka az, hogy sok A streaming szolgáltatások blokkolják az ismert VPN IP címeket ha egyszer felfedezik őket.

Olyan VPN-ket keresünk, amelyek hozzáférést biztosítanak Önhöz 1000 szerver az egész világon, segít bizonyos országokban a szigorú kormányzati cenzúra navigálásában. A forgó IP-címekkel rendelkező külföldi szerverekhez történő csatlakozás hozzáférést biztosít a webhelyekhez vagy olyan tartalmakhoz is, amelyek egyébként blokkolhatók a helyi térségben.

Sebesség

Sok Az internetszolgáltatók lelassítják az internetkapcsolatot, attól függően, hogy mit csinálsz. Egy jó VPN blokkolja az Ön internetszolgáltatójától a böngészési tevékenységeket. Ez ad egy gyorsabb kapcsolat következetesebben. Ugyanakkor nem minden VPN tart fenn megfelelő hálózati sebességet. Néhányan aktívan lelassítják őket. Az általunk ajánlott VPN-k ne szándékosan lassítsanak le.

Ár

Havi VPN keresésekor olyan opciókat választottunk, amelyek rendelkeznek nagyszerű szolgáltatások a legjobb havi áron. Lehet, hogy olcsóbb VPN-előfizetések érhetők el, ám ezek nem felelnek meg a biztonság, a hozzáférés és a sebesség szabványainak.

  Как трайно да ИЗТРИВАТЕ своя акаунт във Facebook - Актуализация 2023

Egy ingyenes vagy olcsó VPN használatával, amely nem helyezi előtérbe a biztonságot és az adatvédelmet, a rendszer még sebezhetőbbé válhat.

5 legjobb havi VPN

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

A NordVPN következetesen a legjobban értékelt VPN szolgáltató. Büszkélkedhet több mint 5600 nagy sebességű, biztonságos szerver az egész világon, garantálva a villámgyors sebességet és a lehető legmagasabb szintű adatvédelmi előírásokat.

Biztonságban leszel veled katonai minőségű AES-256 titkosítás, automatikus megszakító kapcsoló, IKEv2 / IPSec protokollok, dupla VPN lehetőségek és még sok más. A NordVPN exkluzív termékeit is kínálja CyberSec technológia – hozzáadott védelmi réteg az online legnagyobb fenyegetések ellen.

A legjobb az egész, mindezen hozzáadott biztonság ellenére, A NordVPN nem okoz lassú internet-kapcsolatot. A hatalmas szerverválasztás azt jelenti soha nem vagy messze a gyors, biztonságos és megbízható csatlakozástól. Számos speciális szolgáltatást kínál nagysebességű VPN-kategóriák speciális igényekhez: torrenting, streaming és extra biztonság.

Az NordVPN képes megkerülni a világ legszigorúbb tűzfalait – beleértve Kínát, Iránt, az Egyesült Arab Emírségeket és Katarot – és a a legkeményebb geoblokkok minden nagyobb streaming webhelyen. Ez készíti a havi tervet ideális választás, ha VPN-re van szüksége egy rövid kiránduláshoz egy szigorú cenzúraszabályokkal rendelkező országba.

A havi terv akár 6 eszközt fed le, és korlátlan sávszélességet kínál. Ez szintén jön a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és hosszabb terveik ugyanazon tulajdonságai – ideálisak a NordVPN kipróbálásához.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást: Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

2. IPVanish

ipVanish eszközök

Az IPVanish gyors és megbízható VPN szolgáltatást nyújt, amely csodálatosan kiegyensúlyozza a biztonságot és a teljesítményt.

Szerverekkel több mint 75 országban extra obfuskációs beállítások, további IP konfiguráció, és korlátlan P2P kapcsolatok, ez egy nagyszerű választás a biztonságos és névtelen torzításhoz.

A torzítástól eltekintve, az IPVanish sok mindent kínál, beleértve 256 bites titkosítás, különféle VPN protokollok, és DNS / IPv6 szivárgásvédelem. Egyetlen előfizetéssel akár 10 eszköz védelme egyszerre, Az IPVanish kiválóan alkalmas a VPN-technológiát kipróbáló családok és kisvállalkozások számára.

Az IPVanish beruházott streaming képességeinek fejlesztésébe, és ez azt mutatja. Ezzel a szolgáltatóval, garantáltan bármilyen online tartalomhoz hozzáférhet, megkerülve a legkeményebb geoblokkokat a Netflix-en és más nagyobb streaming oldalakon.

Az IPVanish havi csomagja biztosít ugyanazok a funkciók a hosszabb tervekben, a 24 órás élő csevegési támogatás és a 7 napos pénz-visszafizetési garancia. 

Kísérleteztük a valós helyzetekben, mint például a Netflix elérése a tengerentúlról, és eredményeinket egy a átfogó áttekintés. Vessen egy közelebbi pillantást, iratkozzon fel az IPVanish oldalra, és döntsön magadnak.

Az IPVanish feloldhatja: Netflix, BBC iPlayer.

  Arxan - защита ваших приложений на каждом уровне

Támogatja a torzítást: Igen.

Az IPVanish ezen eszközökön működik: Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, útválasztók.

Szerezd meg az IPVanish szolgáltatást most!

3.CyberGhost

5 legjobb havi VPN - Hogyan juthat el prémium VPN-khez apró áron (frissítve 2023 január)

A CyberGhost egyesíti hihetetlen sebesség, katonai titkosítás és az egyik leginkább felhasználóbarát felület a piacon.

Miután feliratkozott a CyberGhost szolgáltatásra, létrehoz egy személyes profilt és konfigurálja a VPN-beállításokat a pontos igényekhez. Ezek a beállítások akkor lehetnek azonnal megosztva az összes CyberGhost VPN-alkalmazáson, akár 7 eszközt egyszerre védve.

Percek alatt megvédheti a teljes hálózatot.

Miután beállította, hozzáférhet a óriási számú szerver: több mint 5700 több mint 90 országban. Ezek tartalmazzák dedikált P2P szerverek országonként és a felhasználók száma szerint felcímkézve gyorsabb, biztonságosabb és könnyebben torrent a nagy fájlokat.

Ahogy a neve is sugallja, a Cyberghost elkötelezett abban, hogy rejtett és észrevétlen maradjon. Geoblokk-lebontó képességei lehetővé teszik megkerülni a világ legszigorúbb földrajzi korlátozásait. Élvezheti a szegély nélküli internetet és a streaming-t a világ bármely pontján, még Kínában is.

Ez csak néhány a Cyberghost iparágvezető VPN-szolgáltatásairól, amelyeket teszteltünk teljes áttekintésünk. Olvassa el, hogy megtanuljon mindent, amit a CyberGhost kínál.

Kipróbálhatja magának is, havi előfizetéssel és nagylelkűen 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Hozzáadott névtelenség, A CyberGhost lehetővé teszi, hogy fizetd az előfizetésedért a Bitcoin segítségével.

A CyberGhost feloldhatja: Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást: Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

4. Surfshark

5 legjobb havi VPN - Hogyan juthat el prémium VPN-khez apró áron (frissítve 2023 január)

Ez az új gyerek a blokkban, amely nagy hullámokat generál a VPN világában (pun szándékkal).

Noha a Surfshark kisebb, mint sok versenytársa, gyorsan növekszik. Ez egy hatalmas előnnyel rendelkezik a már bevált versenytársakkal szemben: A Surfshark következetesen feltöri a világ legnagyobb streaming szolgáltatásainak geoblokkjait, beleértve a Netflixet, a HBO MOST és a Hulu-t.

Ez változhat, amikor a Surfshark népszerűsége növekszik, és felhívja a streaming óriások figyelmét. Tehát ugyanolyan jól A Surfsharknak még sok más dolga van rá. 

A Surfshark hihetetlen értéket kínál, egyetlen előfizetéssel védve korlátlan számú eszközt. Ezzel megkapod szupergyors böngészés, légmentes biztonság és kivételes adatvédelem. Minden Surfshark alkalmazás nagymértékben testreszabható, különféle exkluzív VPN módokkal és beállításokkal, hogy megfeleljen a pontos igényeinek. 

Mindegyik tulajdonságot kipróbáltuk, és az eredményeket teljes Surfshark termékértékelésünkben közzétettük.

A Surfshark gyorsan vált a világ egyik legnépszerűbb VPN-je, és könnyű belátni, hogy miért. Kipróbálhatja egy kockázatmentes havi tervvel 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A Surfshark feloldhatja: Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást: Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik: Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

  Опыт частного и бесплатного просмотра с CactusVPN

Szerezz most Surfshark-ot!

5. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

A PrivateVPN a szolgáltatásra összpontosít Költségvetésbarát, kezdő VPN szolgáltatás azoknak az embereknek, akik esetleg először használják. Egyszerű alkalmazásaival és kiváló ügyfélszolgálatával a PrivateVPN ideális a VPN kipróbálására havonta.

Ennek a szolgáltatónak van optimalizálta a VPN-élmény minden lépését, hogy a lehető leginkább felhasználóbarát legyen. A telepítés egyszerű, mivel rendelkezésre állnak támogatási ügynökök, amelyek végigvezetik a teljes folyamaton. A telepítés után a PrivateVPN kínál „Egy kattintásos beállítás” akár 6 eszközön egyszerre. 

A költségvetésbarát árképzés és az egyszerűségre való összpontosítás nem azt jelenti, hogy a PrivateVPN feláldozta a biztonságot, a minőséget vagy a sebességet. A PrivateVPN minden tekintetben az elérhető legjobb VPN-ek közül az egyik.

A több mint 60 országban levő kiszolgálókkal megbízhat a gyors, stabil csatlakozási sebességre. Ezeket támogatják prémium biztonsági szolgáltatások: 2048 bites AES-256 titkosítás, nem naplózási házirend, automatikus lekapcsoló kapcsoló, névtelen torrent, és még sok más.

A PrivateVPN kivételes értéket képvisel. Biztonságban tartja, miközben megadja hozzáférés a nyílt, határok nélküli internethez, cenzúrától mentesen és egyéb korlátozások.

A PrivateVPN-t alaposan teszteltük a biztosítás érdekében szigorú normáinknak felel meg. Az eredményeket teljes áttekintésünkben láthatja.

A PrivateVPN havi tervéhez szintén tartozik a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így sok idő áll rendelkezésre, hogy kipróbálhassa kockázatmentesen.

A PrivateVPN feloldhatja: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot: Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik: Windows, macOS, Android és iOS.

Most szerezzen PrivateVPN-t!

Havi tervek vs. éves tervek

Miért kötelezze el magát hosszabb VPN előfizetéssel? Van néhány ok, de a legfontosabb az ár.

A VPN havonta történő fizetése gyorsan hihetetlenül drága lesz.  A A fenti VPN-k bármelyikére vonatkozó 12 vagy 24 hónapos terv akár 80% -ot takaríthat meg előfizetésénél. Ezek a megtakarítások gyorsan összeadódnak. Az éves terv néhány év alatt több száz dollárt takaríthat meg Önnek.

Éves előfizetés esetén nem kell aggódnia, ha eszébe jut, hogy havonta megújítja a VPN-t. Ha a munkája például a VPN biztonságára támaszkodik, ki lehet téve magadnak ha elfelejti feliratkozni.

Következtetés

Míg a A havi terv jó módszer a VPN kipróbálására és megtanulják, hogyan működnek, javasoljuk, hogy váltson az éves előfizetési ASAP-ra. Nézze meg az éves VPN-tervek abszolút legjobb ajánlatainak listáját, hogy megnézze az értékes vezető szolgáltatókat, mint például a NordVPN ajánlatot, és hogy mi különbözik az online adatvédelemről.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

További irodalom

Készen állsz arra, hogy örökre átválthass a VPN-ekre? Nézze meg útmutatásainkat a piac legjobb VPN-eiről.

Ha VPN-t használ a Netflix eléréséhez a világ bármely pontjáról, akkor megvan a lista az Ön számára!

Még mindig nem biztos benne, hogy a VPN hogyan segíthet biztonságban, és javíthatja internet-élményét? További információ a kezdőknek szóló teljes útmutatónkban.