5 legjobb VPN a Twitch-hez – Korlátlan biztonságos, gyors hozzáférés 2023-ban

A Twitch.tv szórakozás és játék, amíg valaki megtagadja a hozzáférést.

A vadul népszerű szolgáltatás lehetővé teszi a kedvenc videojátékok, e-sport versenyek, zenei adások és még sok minden más élő közvetítését – mindezt miközben valós időben léphet kapcsolatba a top streamerekkel. A probléma az, hogy te előfordulhat, hogy blokkolja a webhely tartalmához való hozzáférését különféle okokból.

A jó hírek? Még akkor is, ha egy olyan képernyőre nézi magát, amelyen a Tartalom nem érhető el, A VPN-ek gyors és egyszerű megoldást kínálnak, hogy visszatérjen a játékba.

A forgalom távoli kiszolgálón keresztül történő alagútjával a VPN lehetővé teszi úgy néz ki, mintha egy másik IP-címről lép fel a webhelyre, még egy másik ország is. Ez a helyhamisítás lehetővé teszi a blokkolt tartalmak elérését, miközben teljesen névtelen marad.

Az olyan streaming szolgáltatások, mint a Twitch, különlegesek kihívásokkal, amelyekkel sok VPN még nem áll készen. Olvassa el tovább, hogy megtudja, mely VPN működik a legjobban a Twitch számára, és miért.

A legjobb VPN-ek a Twitch-hez – Gyors lista

 1. NordVPN
  A 62 ország több mint 5100 szerverével a NordVPN hálózata könnyű hozzáférést biztosít egy olyan kapcsolathoz, amely kiválóan alkalmas a Twitch nagy sebességű streamingjére..
 2. ExpressVPN
  Az IP-címek rendszeres forgatásával az ExpressVPN biztosítja, hogy hozzáférését nem befolyásolja a Twitch TV IP-tilalma..
 3. CyberGhost
  A CyberGhost rendelkezik egy előre konfigurált Unblock Streaming profillal, és egyszerre akár 7 eszközön is streamálhat.
 4. IPVanish VPN
  Az IPVanish felhasználóbarát felülete megkönnyíti a csatlakozást, és a VPN megakadályozza, hogy az internetszolgáltató fojtsa a kapcsolatot, miközben a Twitch adatfolyamot közvetíti..
 5. Surfshark
  A Surfshark NoBorders módja megnyitja a hozzáférést a Twitch-hez, még akkor is, ha a VPN-ket blokkolni lehet, anélkül, hogy veszélybe kerülne a biztonsága.

Miért van szüksége VPN-re a Twitch szolgáltatáshoz?

A VPN a a legbiztonságosabb, legegyszerűbb módszer a Twitch TV-n való tartalomblokkok megkerülésére. Itt találhatók azok a fő okok, amelyek miatt a Twitch tartalmat blokkolhatják, és hogy a legjobban értékelt VPN miként segít leküzdeni ezeket a korlátozásokat, hogy teljes hozzáférést kapjon.

Geoblocks

Néhány Twitch videó határozottan ellentmondásos, néhány pedig szigorú internetes cenzúra-politikával rendelkező országok válaszolt erre a „kifogásolható tartalomra” a platform blokkolása.

A webhelyet állítólag Kínában blokkolták, amely gyakran megelőző tilalmakat vezet be a növekvő népszerűségű nyugati webhelyeken. Te is nem fér hozzá a Twitch-hez Oroszországban az Amazon és a Google egyéni IP-címeinek országos blokkja miatt.

Mi több, néhány Twitch tartalom földrajzilag korlátozott maga a Twitch az engedélyezési kérdések miatt. A TwitchPresents például együttműködik a Crunchyroll-nal az adatfolyam továbbítására csak Európában és Amerikában engedéllyel rendelkező műsorok.

Néhány régióban, ideértve Indiát is azt is észreveszi, hogy nem tudja regisztrálni a Twitch Prime-ra, prémium tagsági lehetőség, amely bónusz játékokat és exkluzív játékon belüli tartalmat kínál.

Biztonságosan csatlakoztatva egy olyan szerverhez, ahol a Twitch mindenki szabadon elérhető, például az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban, a A VPN eltávolításra kerül a Twitch weboldalán kormány által elrendelt blokkok, valamint bármelyik az adott tartalom regionális korlátozásai.

  Jelentés: Az ecuadori jogsértés érzékeny személyes adatokat tár fel

Hálózati blokkok

Egyes esetekben, akkor is, ha olyan országban található, amely nem korlátozza a Twitch elérését, akkor továbbra is nem tudja belépni a webhelyre. Ez a kérdés általában akkor merül fel, amikor megpróbál hozzáférni a Twitch-hez az irodájának vagy a főiskolai campus helyi hálózatának segítségével.

Sok a munkaadók és az oktatási intézmények blokkolják a játékplatformokhoz való hozzáférést és olyan közösségi streaming webhelyek, mint a Twitch, állításuk szerint elvonják a munkavállalókat a munkavégzéstől és a hallgatókat a tanulástól.

Itt a VPN szépsége az, hogy titkosítja a forgalmat, és távoli kiszolgálón keresztül továbbítja, ezt a folyamatot VPN alagútnak nevezik. A helyi A hálózat soha nem fogja tudni, mely webhelyeket látogatja meg, így a webhely blokkjai nem indulnak el, és ingyenes hozzáférést biztosít a Twitch szolgáltatáshoz.

IP-tilalmak

Ha az Ön IP-címét bármilyen módon társítják a Twitch Általános Szerződési Feltételeinek megsértésére, a Twitch megakadályozza, hogy hozzáférjen a platformhoz. Néha teljesen ártatlan embereket érintik ezek az általános IP-tilalmak.

Például, ha szobatársakkal élsz akik szintén használják a Twitch-t, vagy hackerek áldozatává váltak, és az IP-t jogellenes tevékenységekre használták, akkor végeredményben lehet cselekedeteik következményeinek kezelése.

Szerencsére a új IP-cím ha VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódik, akkor újból megkezdi a Twitch használatát.

ISP fojtószelep

Mivel a Twitch adatintenzív webhely, több millió felhasználóval órákon át streaming videókat, az internetszolgáltatók nem a legnagyobb rajongói.

Annak megkönnyítése érdekében, hogy a Twitch kiszolgálókra fizeti a díjakat, Az internetszolgáltatók lassabb kapcsolatot fognak kiosztani a Twitch weboldallal, miközben gyorsabb kapcsolatot biztosít bármilyen más webhellyel – egy piszkos trükk, amelyet fojtásnak hívnak. A hálózatsemlegesség elvesztése azt jelenti, hogy ez a gyakorlat az Egyesült Államokban gyakoribbá válik.

Amikor te használjon VPN-t, azonban, Az internetszolgáltatók nem látják, mely webhelyeket látogatják meg. Ha nem tudják, mire készül, nem tudják gátolni a forgalmat.

Mit kell keresni a Twitch VPN-ben

Bármely streaming szolgáltatás eléréséhez az első dolog, amit VPN-ben igényel villámgyors csatlakozási sebesség. Nincs értelme a Twitch tartalmának feloldására, hogy csak bosszantó késéssel és pufferrel rendelkezzenek. Győződjön meg arról, hogy a VPN is megadja Önnek korlátlan sávszélesség.

A geoblokkok egyszerű megkerülése érdekében a VPN-nek nagy szerverhálózattal kell rendelkeznie, amely számos országban elterjedt. A hálózat stabilitása kulcsfontosságú is; csak azokat a VPN-ket ajánljuk, amelyeknél a szerver üzemideje 99% -nál jobb.

Katonai titkosítás és a választott VPN protokollok az adatait a hackerek kezéből tartja, és megóvja Önt az internetszolgáltatóktól vagy a kormányzati megfigyeléstől. Végül a nem naplózási politika gondoskodik arról, hogy minden online tevékenysége magán és anonim legyen.

Ezek a legjobb VPN-ek a Twitch-hez – Íme miért

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN könnyen megtörténik megkerülni minden geoblokkot, helyi hálózati blokkok vagy IP-tilalmak a Twitch TV-n. Egy lenyűgöző hálózat 5100 szerver 62 országban kéznél van a világgal, és biztosítja, hogy soha nem kell versenyeznie a többi felhasználóval a sávszélességért.

  Погледајте Миндхунтер сезону 2 - од Анивхере 2023. године!

A NordVPN szintén biztosít katonai minőségű, 256 bites titkosítás, személyes adatainak védelme és online tevékenységének elfedése az internetszolgáltató és a kormány ellen. Majd kerülje a sávszélesség-szabályozást mert az internetszolgáltató nem tudja megmondani, milyen szolgáltatásokat használ.

Egyetlen előfizetés akár 6 egyidejű eszközcsatlakozást támogathat, így megvédheti az egész családot. Nézze meg, mit mondanak mások a NordVPN-ről, vagy próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Az ExpressVPN ismert hihetetlenül nagy sebességgel, ez természetes választás olyan webhelyek streamingjére, mint a Twitch TV. Minden terv tartalmazza korlátlan sávszélesség annak garantálása érdekében, hogy a videó streameinek eltartása nem tart sokáig, pixelekké válnak és dadognak.

Ezenkívül az ExpressVPN lenyűgöző adatvédelmi politikát tartalmaz a szigorú nulla fakitermelési gyakorlat, azaz a szolgáltató soha nem tárol semmilyen információt az Ön böngészési előzményeiről, adathasználatáról vagy IP-címéről.

ExpressVPN is rendszeresen forgatja a szerver IP-címeit az online anonimitás további előmozdítása és a Twitch esetleges VPN-ellenes intézkedéseinek megkerülése érdekében.

Tudjon meg többet az ExpressVPN-ről a felülvizsgálati oldalon, és vegye igénybe a 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden szolgáltatáson, a 7 napos ingyenes próbaverzió mobil felhasználók számára.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. CyberGhost

5 legjobb VPN a Twitch-hez - Korlátlan biztonságos, gyors hozzáférés 2023-ban

A CyberGhost az kompatibilis az összes főbb operációs rendszerrel, beleértve a Windows-ot, a Mac OS-t, az iOS-t és az Androidot, így kiváló választás a Twitch streaming közvetítésére útközben. tudsz akár 7 eszközt csatlakoztathat egyszerre egyetlen tervvel – mondhatja kényelmesen?

Sőt, minden alkalmazás rendelkezik a dedikált streaming profil, előre konfigurált beállításokkal a lehető legjobb megtekintési élmény érdekében. Nem meglepő, hogy a CyberGhost egyedi funkciói és folyamatos fejlesztései révén a VPN-világon mindenki beszélget.

Nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia és 7 napos ingyenes próbaverzió A mobilalkalmazásokhoz minden alkalommal szüksége lesz arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a CyberGhost ideális VPN-e a Twitch-hez és bárhol másutt, ahol online.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.
  Hogyan juthat el vietnami IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. IPVanish

ipVanish eszközök

Val vel 40 000 IP cím elérhető több mint 1000 szerver 60 országban, Az IPVanish megkönnyíti a Twitch elmúlt blokkjainak felgyorsítását, és élvezheti az összes videót és játékot, bárhol is van.

Az felhasználóbarát alkalmazások könnyebbé teszi a csatlakoztatást – és akár maximumot is használhat 10 készülék egyszerre egy előfizetésen! Korlátlan sávszélesség és a korlátlan sebesség azt jelenti, hogy soha nem kell foglalkoznia a fojtással.

Természetesen adatait és eszközeit az IPVanish teljes mértékben védi, köszönhetően katonai titkosítás és a megbízható kill kapcsoló leállítja az adatátvitelt, ha a VPN-kiszolgáló kapcsolata soha megszakad.

Nem csoda, hogy a felhasználók magasan értékelték az IPVanish-t. Próbáld ki a szolgáltatást a 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Az IPVanish feloldhatja:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen.

Az IPVanish ezen eszközökön működik: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, útválasztók.

Az IPVanish ajánlatok megtekintése

5. Surfshark

5 legjobb VPN a Twitch-hez - Korlátlan biztonságos, gyors hozzáférés 2023-ban

Bár a Surfshark egy viszonylag új VPN-szolgáltatás, elkötelezettsége a magánélet és biztonság nagyszerű választást jelent a Twitch eléréséhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Még jobb, ha a Surfshark lehetővé teszi egy korlátlan eszközök száma, amely lehetővé teszi, hogy több családtag egyszerre használja a VPN-t.

Surfshark kínál dupla titkosítás a MultiHop szolgáltatásán keresztül hogy védelmet élvezhessen, akár játékkal, akár streaming-rel. Használja AES-256 titkosítás, plusz van DNS-szivárgás elleni védelem, és fel lehet használni a népszerű játékkonzolok, például a Play Station és az Xbox.

Val vel nagyszerű ügyfélszolgálat és nagylelkű 30 napos pénzvisszafizetési garancia, A Surfshark népszerűsége továbbra is növekszik a felhasználók körében. A Surfshark az egyik legjobb ár a piacon, ha hosszú távra kíván keresni.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Tekintse meg a Surfshark ajánlatokat

összefoglalás

Geoblokkok, helyi hálózati blokkok, IP-tilalmak és ISP-fojtás kerülhet közted és a Twitch TV-n kedvenc játékaid és szerver-közvetítői között. De a kiváló minőségű VPN-hez mindenre van szükség, hogy legyőzze őket, és korlátlan, korlátlan hozzáféréssel rendelkezik bárhol a világon.

Meglepő módon, a tartalom feloldásának legjobb eszközei a legjobb eszközök a magánélet védelmére, az eszközök biztonságos védelmére a feltörések és a rosszindulatú programok ellen, valamint névtelenné tétele érdekében, miközben szörfözés vagy torrent lejátszás alatt áll. Nézze meg az átfogó útmutatónkat, amelyben megismerheti mindazt, amelyet a VPN tehet Önért.