5 legjobb VPN Peru számára – biztonság, streaming és gyorsaság 2023-ban

A perui internet nem szenved nagy cenzúrát, a a kormány nagymértékben tiszteletben tartja polgárainak és látogatóinak szólásszabadságát. Noha Peruban az internet mentes lehet a kormányzati felügyelet alól, ez azonban nem lehetséges nem garantálja az Ön biztonságát online.

A cenzúra és az internet figyelésének hiánya Peruban lehet az egyik oka annak, hogy a a számítógépes bűncselekmények közelmúltbeli növekedése az országban.

VPN használatával megteheti az adatok védelme az internet böngészése vagy streaming közben, még akkor is, ha könnyen feltörhető nyilvános wi-fi-t használ.

Ezenkívül, ha Peruban él, vagy ellátogat az országba, a VPN lehetővé teszi hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz.

És ha Peruon kívül tartózkodik, a VPN lehetővé teszi csatlakozzon egy dél-amerikai vagy perui szerverhez, ha kellene.

Ez a cikk javasolja a legjobb VPN-k, amelyeket Peruban tartózkodás közben használhat.

A Peru legjobb VPN-jeinek összefoglalása

Az alábbiakban javasoljuk a legjobb perui VPN-ket:

 1. ExpressVPN – A nagy sebességű szerverekkel szerte a világon, az ExpressVPN az Tökéletes streaming és torrenting Peru.
 2. NordVPN – Mindkettőt kínálni biztonság és sebesség, A NordVPN nagy teljesítményű VPN fejlett titkosítással, szigorú bejelentkezési tilalmakkal és sok más hatékony funkcióval.
 3. CyberGhost – Ez a felhasználóbarát VPN nagyszerű kezdőknek, és így is van nagyon kedvező áron, különösen hosszú távú tervek esetén.
 4. Surfshark – Nagyszerű családoknak vagy kisvállalkozásoknak – kínál a Surkshark korlátlan egyidejű kapcsolat, a szolgáltatások feláldozása nélkül.
 5. MBSZ – Ajánlat hatalmas nagysebességű szerverhálózat amely több mint 190 országot foglal magában, HMA! gyors és biztonságos.

Mit kell keresnie a perui VPN-ben

Míg a perui internet nyitott és ingyenes, még mindig bölcs dolog ezt tenni használja a VPN-t az online biztonság érdekében.

Itt van, mit kell keresni a perui VPN-ben:

 • Nincs naplózás a magánélet védelme érdekében. Ha a VPN-szolgáltatója nem naplózza az ön vagy az online tevékenysége adatait, akkor semmit sem adhat át harmadik félnek, ha azt kérik..
 • Robusztus és fejlett titkosítás hogy elrejtse a tartózkodási helyét és személyazonosságát, és megakadályozza, hogy adatait a hackerek elfogják.
 • Helyi szerverek hogy lehetővé tegye a helyi tartalmak elérését.
 • Lehetőség a geoblokkok és más VPN-blokkoló protokollok leküzdésére hogy segítsen felszabadítani a tartalmakat a világ minden tájáról.
 • Gyors és megbízható hálózat annak érdekében, hogy zökkenőmentesen tudjon streamolni késés vagy leválasztás nélkül. Válasszon egy VPN-t gyilkos kapcsolóval vagy szivárgásvédelemmel, hogy ha hirtelen lekapcsolódik, az adatai nem kerülnek nyilvánosságra.
 • Mobil alkalmazások lehetővé teszi a biztonságos böngészést a nyilvános wi-fi hálózatokon.
  Nézze meg az NCAA Főiskolai Labdarúgás Bowl-játékait bárhol 2023-ban

A legjobb VPN-ek Peru számára

1.ExpressVPN

ExpressVPN Peru számára

Az ExpressVPN garantálja a gyors sebességet. Korlátlan sávszélességet és több mint 3000 szerver szerte a világon, beleértve Peru-t is, probléma nélkül végezhet streaming és böngészést.

A Brit Virgin-szigeteken található, távol található az 5/9/14-Eyes megfigyelő országaitól és működik a szigorú bejelentkezési politika.

Az Ön adatait és magánéletét tovább védi a kill kapcsoló funkció, a 256 bites titkosítás és az OpenVPN támogatás.

Míg drágább, mint néhány más VPN-nél, a villámgyors sebesség, robosztus biztonság és az a képesség, hogy következetesen megkerülje a legkeményebb tűzfalakat is a felhasználók szerint megéri az árát.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást most!

2.NordVPN

NordVPN Peru számára

A NordVPN kivételes ár-érték arányt és páratlan szolgáltatásokat kínál. Nagyszerű VPN streaminghez, a NordVPN automatikusan kompatibilis számos streaming szolgáltatással gyors sebesség és megbízható hozzáférés kedvenc műsoraiba.

Akár streaming vagy böngészés, az adatok biztonságosak, az AES-256 titkosítás jóvoltából, valamint az IKEv2 / IPSec protokollok és az OpenVPN támogatása.

A szolgáltatások közé tartozik dedikált IP-k, speciális kiszolgálók a P2P-hez, a VPN-szivárgások elleni védelem és a CyberSec csomag, amely ad blokkolást és extra kártevő-védelmet nyújt.

A NordVPN-nek nincs kiszolgálója Peruban, de van 5 200+ szerver 60 országban, beleértve a szomszédos Brazíliát és Chilét.

A NordVPN kivételes többcélú VPN, amely nagyon népszerű a felhasználók számára.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.
  Как да коригираме Fortnite Lag Бърз, лесен хак за геймърите през 2023 г.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Próbálja ki az NordVPN alkalmazást most!

3.CyberGhost

CyberGhost Peru számára

Ha VPN kezdő vagy, a CyberGhost tökéletes lehet az Ön számára, mivel mindkettő könnyen kezelhető és költségvetés-barát.

Ajánlat Több mint 5000 szerver 90 országban, beleértve a szomszédos Brazíliát, Chilét és Kolumbiát, A CyberGhost megadja neked hozzáférés a globális tartalomhoz és streaming szolgáltatások, köztük a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer.

Noha nem olyan gyorsan, mint a NordVPN vagy az ExpressVPN, megengedi 7 egyidejű kapcsolat különböző operációs rendszerek között, ideálissá téve családoknak vagy nagy utazócsoportoknak.

Ez stabil és biztonságos VPN minden bizonnyal nagy sláger a felhasználók számára, és kipróbálhatja magának a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Próbálja ki a CyberGhost alkalmazást!

4.Surfshark

Surfshark Peru számára

Noha a Surfshark egy viszonylag új VPN, még mindig megvan olyan szolgáltatások, amelyek megegyeznek a legismertebb szolgáltatásokkal.

A Surfshark dupla titkosítást, megosztott alagútépítést és megszakító kapcsolót is kínál A CleanWeb egy biztonsági csomag, amely blokkolja a hirdetéseket és megakadályozza a rosszindulatú programokat.

A növekvő hálózatának vége 1000 szervereket több mint 60 országban, köztük a szomszédos Brazíliában és Chilében, biztosítja a kedvenc tartalmakhoz való megbízható hozzáférést Peruban.

A Surfshark hozzáadott bónusza az, hogy lehetővé teszi korlátlan egyidejű kapcsolat számos eszközön és platformon keresztül.

Olvassa el, miért kap ez az új VPN a felhasználók nagyszerű véleményét.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.
  5 cele mai bune VPN-uri pentru Ungaria - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Próbálja ki most a Surfshark alkalmazást!

5.MBSZ

HideMyAss VPN!

Bár HMA! kínál Önnek 940+ nagysebességű szerver hihetetlen 190+ országban.

A HMA! Segítségével nagy sebességet és biztonságot élvezhet, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, beleértve Peruot is.

Lehet, hogy vannak problémái a Netflix-rel kapcsolatban, de nekik nincs probléma a BBC iPlayer és a Hulu streamingjével.

A negatívum az, MBSZ! székhelye az Egyesült Királyságban, amely nem rendelkezik a legjobb adatmegőrzési törvényekkel, és naplókat tart.

ennek ellenére, MBSZ! jó szolgáltatásokat és lenyűgöző szerverhálózatot kínál és érdemes megfontolni. Nézze meg, hogy a valódi felhasználók mit mondanak a HMA-ról!.

A HMA feloldhatja:

 • BBC iPlayer, Hulu

Támogatja a torrentingot:

 • Nem

A HMA ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Linux, Android, iOS, útválasztók

Próbálja ki a HMA-t most!

összefoglalás & További irodalom

Míg a perui lakosok és látogatók ingyenes és nyitott internettel rendelkeznek, A VPN használata az országban segít megvédeni Önt a számítógépes bűnözés ellen.

Ha az összes online tevékenységet VPN használata közben folytatja Peruban, akkor biztonságosan böngészhet, miközben tudja, hogy adatait és magánéletét védik.

Ha továbbra sem biztos abban, hogy melyik VPN-t választja Peru számára, akkor javasoljuk az ExpressVPN-t.

Szeretné megtudni, hogyan lehet perui IP címet szerezni? Ez a cikk megmutatja, hogyan.