5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

Az adatbiztonságtól a magánszféra védelem, tól től geoblokkolt streaming webhelyek elérése Anonim módon történő torrentinghoz sok oka van annak, hogy a VPN-t a Windows 10 asztalára telepítsék. De az egyik felállítása kissé félelmetesnek tűnhet.

Ez az útmutató végigvezeti egy egyszerű, lépésről lépésre a Windows 10 VPN alkalmazás beállításának folyamatán. Abban az esetben, ha új vagy a VPN világában, azt is megmutatjuk Önnek, hogyan lehet teljes mértékben kihasználni a VPN-szolgáltatás előnyeit, és néhány tippet adunk Önnek, amelyekben megbízhat.

Ha korábban már telepített VPN-t egy régebbi Windows verzióra, észrevesz néhány kulcsfontosságú különbséget a telepítési folyamatban, de mi magunkkal látjuk. VPN-je gyorsabban fog működni és működni, mint valaha, soha.

A legjobb, a Windows 10 VPN egyedi képességeivel rendelkezik, amelyekről valószínűleg nem tud tudni. Például a számítógépe csatlakoztathat olyan eszközöket, mint az Apple TV és a Chromecast a VPN-hez a streaming szolgáltatások feloldásához. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan!

Gyors pillantást: 5 legjobb VPN a Windows 10-hez

Mielőtt elkezdenénk a telepítést, győződjön meg arról, hogy van egy VPN-je, amely valóban megteszi azt, amit a VPN-nek elvárnia kell. Sok VPN lassítsa a kapcsolatot a feltérképezéssel, csúnya története van az adatok megsértéséről, vagy nem tudja feloldani a Netflix feloldását és más népszerű webhelyek.

Itt található a gyors lista a legjobbak a Windows 10 VPN-tesztelésünkben. Mindegyik dedikált alkalmazást kínál a Windows számára és hasznos Windows 10 telepítési útmutatót. Az alábbiakban további információt talál róluk.

 1. NordVPN
  A NordVPN a VPN első számú ajánlása a Windows 10-hez.
 2. ExpressVPN
  Az ExpressVPN azt állítja, hogy a leggyorsabb VPN a piacon.
 3. CyberGhost
  A CyberGhost az egyedi igényekhez való egyszerű testreszabás területén szakosodott.
 4. VyprVPN
  A VyprVPN a Windows 10 egyik legegyszerűbb számítógépes telepítési folyamatát kínálja.
 5. Surfshark
  A Surfshark korlátlan számú eszközhöz nyújt kapcsolatot az üzleti vállalkozás védelme érdekében.

Telepítse a Windows 10 VPN-t MOST!

A VPN egyszerű telepítése a Windows 10 rendszeren

Ebben az útmutatóban nem csak a Windows 10 VPN telepítésének és beállításának módját mutatjuk meg, hanem azt is hogyan lehet az alkalmazást a háttérben futtatni tehát minden internetes tevékenysége biztonságos.

Használjuk NordVPNa lépések bemutatására, de a telepítési folyamat hasonló a többi legmagasabb szintű VPN-hez.

1. Iratkozzon fel a NordVPN-re, majd keresse meg a Letöltések oldal és válassza ki a Windows klienst.

5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

2. Keresse meg a NordVPN Setup.exe fájlt a Letöltések mappába, és nyissa meg.

vpn windows 10 beállítása (2)

JEGYZET: Ha megjelenik egy új ablak, és felteszi a kérdést: Szeretné engedélyezni, hogy ez az alkalmazás módosítson eszközén ?, kattintson az OK gombra Igen.

vpn Windows 10 beállítása (3)

3. Az OpenVPN TAP adapter akkor jelenik meg, ha először telepíti a VPN-t Windows 10-re. Kattintson Következő, Egyetértek, és Telepítés a telepítési folyamat folytatása.

vpn Windows 10 beállítása (4)

4. Kattintson a gombra Telepítés amint megnyílik a telepítő ablak, és várjon, amíg a Telepítő varázsló folytatja a telepítést.

vpn windows 10 beállítása (5)vpn windows 10 beállítása (6)

5. Amint a telepítés befejeződik, a NordVPN alkalmazás fut és megjelenik egy új ablakban. Most is megjelenik egy parancsikon ikon az asztalon.

6. Ha a Windows megkérdezi, hogy engedélyezi-e a NordVPN TAP illesztőprogram telepítését, kattintson a gombra Lehetővé teszi. Ez a lépés elengedhetetlen ahhoz, hogy csatlakozzon a NordVPN szervereihez.

  Как трайно да ИЗТРИВАТЕ своя акаунт във Facebook - Актуализация 2023

7. Jelentkezzen be a NordVPN-be úgy, hogy megadja a hitelesítő adatait az alkalmazásablakban, és rákattint Bejelentkezés.

5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

8. Most megjelenik az alkalmazás fő képernyője. Ha rákattint a Gyors csatlakozás gombot az alsó közepén, az alkalmazás automatikusan összeköti Önt a rendelkezésre álló legjobb szerverrel az aktuális hálózati forgalom alapján. A térképen a szerver helyét jelző csap zöld színnel világít. Az új IP-cím közvetlenül a Gyors csatlakozás gomb alatt jelenik meg.

5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK] 5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

9. Alternatív megoldásként bármelyik gombra kattintva manuálisan is kiválaszthat egy országot ország pin a térképen. Használja ezt a funkciót, ha a földrajzilag korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni. Például kattintson az Egyesült Államokra a Hulu eléréséhez, az Egyesült Királyság a BBC iPlayer eléréséhez stb.

5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

11. Tudod is kereshet egy adott szervert bármely országban kattintson a bal felső sarokban található keresési ikonra, és írja be az ország nevét.

5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

12. A szerver beállításainak részletes lebontásához kattintson a szerverek fület. Itt megtalálja az összes NordVPN 5000+ szervert, kategóriák (szerver típusok) és országok szerint rendezve.

Az egyes kiszolgálók mellett felsorolt ​​százalékos arányok tükrözik a szerver jelenlegi terhelését. A magasabb százalék azt jelenti, hogy több ember használja a szervert. Általában, a legalacsonyabb terhelésű szerverek a leggyorsabbak.

5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

14. Ha nagyszerű tapasztalata van egy adott szerverrel, akkor hozzá tudja adni a kedvenceihez a szív szimbólum mellette, így a jövőben ismét egyszerűen használható.

5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

Miután elégedett a szerverkapcsolatával, rákattinthat az egyikre Beállítások a VPN további testreszabásához, vagy egyszerűen bezárja az alkalmazás ablakot, és elkezdheti a szörfözést!

15. Amikor bezárja az alkalmazást, az továbbra is a háttérben fut. Ahhoz, hogy ezt láthassa, engedélyeznie kell Mutassa a tálca ikont a NordVPNappban Beállítások. Egyébként megtalálja az alkalmazás ikont a tálcán lévő felfelé mutató nyílra kattintással, hogy megtekintse a rejtett alkalmazásokat.

vpn windows 10 beállítása (19)

16. A látható vagy rejtett NordVPN alkalmazás ikonra kattintással rendszertálca, előtérbe hozza az alkalmazást. Vagy kattintson az egér jobb gombjával az ikonra az aktiváláshoz Gyors csatlakozás vagy lépjen ki teljesen az alkalmazásból.

vpn windows 10 beállítása (20)

Ez az! Az új VPN a Windows 10 számára már teljesen üzemkész és fut, és könnyen adaptálható bármilyen online célra.

Ha technikus hozzáértésű VPN-felhasználó, és szeretne a VPN teljes testreszabásához, választhat is manuálisan konfigurálható protokollokat. A VPN-szolgáltató webhelyén található részletes kézi beállítási útmutató.

Ne feledje azonban, hogy ha Ha manuálisan konfigurálja a kapcsolatot, elveszítheti a megszakító kapcsoló védelmét és a DNS szivárgás elleni védelem. Ezek a fontos funkciók biztosítják, hogy adatai az Ön tudta nélkül soha ne kerüljenek a nyilvános internetbe.

A VPN telepítésének előnyei a Windows 10 PC-re

A VPN megadja hozzáférés olyan különféle tartalmakhoz, amelyek egyébként nem érhetők el Önnek új IP-cím hozzárendelésével a látszólagos hely megváltoztatásához. Ez nagyszerű, ha cenzúra-nehéz régióban tartózkodik, vagy hozzáférést szeretne elérni a földrajzilag korlátozott webhelyekhez, például az USA Netflix.

azonban, a legtöbb ingyenes és alacsony minőségű VPN nem tud túljutni a nehéz geoblokkokon és a tűzfalakat, mert IP-címüket felismerték és betiltották. A legjobb VPN-k folyamatosan frissítik IP-jüket, és speciális adatmegtakarítást használnak, hogy elkerüljék a blokkokat.

A kiváló minőségű VPN szintén megfelelő tartsa adatait biztonságosan és rejtett módon bárkitől, aki meg akarja kapni a kezét. Az összes forgalom titkosításával a VPN-k távol tartják az internetszolgáltatóját, a kormányát és a hackereket az internetes üzleti vállalkozástól..

  5 най-добри VPN за LINE | Бъдете в безопасност и свързани през 2023 г.

A VPN használata Windows 10 PC-vel különösen értékes, mert megteheti könnyedén beállíthat egy virtuális útválasztót, és kiterjesztheti VPN-lefedettségét otthoni más eszközökre.

Még egy virtuális útválasztó is a VPN-kapcsolatot elérhetővé teszi olyan eszközök számára, mint a Chromecast és az Apple TV amelyek nem támogatják a VPN telepítését. A részletekért tekintse meg az egyik virtuális útválasztó beállítási útmutatót, és élvezze a lépések felének átugorását a Windows 10 rendszerben!

A legjobb VPN-k a Windows 10-hez – Főbb szolgáltatások

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN for Windows 10 egy intuitív asztali alkalmazás, amely számos értékes funkcióval rendelkezik. A Gyors csatlakozás azonnal csatlakoztat téged a leggyorsabban elérhető szerverhez, míg a SmartPlay szolgáltatás ad neked egyszerű, biztonságos hozzáférés a népszerű streaming webhelyekhez.

A NordVPN támogatja a torrentingot hálózatán és védi névtelenségét a Hagymával a VPN felett és a szigorú bejelentkezési házirenddel. A nyugodtan böngészhet, köszönhetően a CyberSec a biztonsági csomag védelme a rosszindulatú programok és sok más online fenyegetés ellen.

A NordVPN kockázatmentesen kipróbálható a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Ha többet szeretne tudni a NordVPN-ről, olvassa el teljes áttekintésünket.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Kivételes sebességéről ismert, Express VPN minden szervert optimalizál a nagy teljesítmény érdekében nagy sávszélességű tevékenységek során, például streaming és torrent. Böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Firefox és még sok más számára lehetővé teszi a VPN vezérlését közvetlenül a böngészőből.

A biztonsági fronton megkapja fejlett szivárgásvédelem alapértelmezés szerint, valamint a Network Lock kill kapcsoló amely megakadályozza az online tevékenységek feltárását, ha a VPN-kiszolgáló kapcsolata váratlanul leesik.

Kérdések nélkül, 30 napos pénzvisszafizetési garancia megkönnyíti a teljes visszatérítés megszerzését, ha nem teljes mértékben elégedett a szolgáltatással. Számos izzó véleménye alapján azonban nem sok felhasználó veszi fel az ExpressVPN-t az ajánlaton.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. CyberGhost

5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

A CyberGhost egyszerűvé teszi a VPN beállítását előre konfigurált profilok különféle VPN-felhasználásokhoz. A Windows 10 profil lehetőségei között szerepel a névtelen böngészés, a zökkenőmentes streaming és a nyilvános wi-fi hotspotok extra biztonsága.

Több mint 5700 szerverrel 90 országban, AES-256 titkosítás, egy titkosítási protokollok széles skálája, és nagyon megfizethető hosszú távú tervekkel nehéz megtalálni az okát, hogy ne használja a CyberGhost alkalmazást.

Még jobb, ha a 6 hónapos vagy annál hosszabb előfizetés feljogosítja Önt a 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Ez a VPN gyorsan növekvő népszerűségének számos oka.

  Pro și contra VPN-urilor - Tot ce trebuie să știți în 2023

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; dedikált profil mutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. VyprVPN

5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

A VyprVPN megkönnyíti a beszerzést titkos biztonság a Windows 10 számítógép számára. Ez a magasan értékelt VPN testreszabható kikapcsoló beállítható úgy, hogy automatikusan átirányítsa az összes forgalmat a VPN-alagúton keresztül, így tévedésből soha nem kapcsolódik nyilvános szerverhez.

Az intuitív felület megkönnyíti a speciális funkciók, például az egyedi aktiválását Kaméleon protokoll, melyik álcázza a VPN-forgalmat így könnyen megkerülheti a korlátozott vagy cenzúrázott tartalmak blokkjait.

A VyprVPN új felhasználókat kínál a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Tudjon meg többet erről az egyedi svájci VPN-ről, ha megnézed a valódi felhasználói vélemények gyűjteményét.

A VyperVPN feloldhatja: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást: 

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A VyperVPN a következő eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Útválasztók, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Tekintse meg a VyprVPN ajánlatokat

5. Surfshark

5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

A Surfshark Windows alkalmazás bebizonyította magát következetesebb a különböző platformok között mint sok versenytárs alkalmazás. A natív Windows alkalmazás tartalmazza felugró értesítések amelyek megkönnyítik a VPN-kapcsolatok nyomon követését.

Más natív alkalmazásokhoz hasonlóan a Surfshark is használható Gyors csatlakozás Lehetőség van arra, hogy másodpercek alatt megközelítse az optimális helyre. A magánélet magasabb szintje érdekében, A Surfshark szintén kínál többugrásos, amely több csatornán továbbítja a kapcsolatot.

A Surfshark opcionálisat kínál kill kapcsoló amelyet bekapcsolva vagy kikapcsolhat, ha csatlakoztatva van. Ez a CleanWeb opció, amely valóban elkülöníti őket, ahogy kínál a hirdetések, a követők és a rosszindulatú programok egyetlen kattintással történő blokkolásának módja. Ha jó családi vagy üzleti lehetőséget keres, a Surfshark kapcsolatot kínál egy korlátlan számú eszköz.

Kipróbálhatja a Surfshark használatát 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy megtapasztalja annak összes tulajdonságát. Nézze meg, hogy a felhasználók mit mondanak róla, hogy megnézhesse, mit kínál Surfshark még.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Tekintse meg a Surfshark ajánlatokat

összefoglalás

A Windows 10 fejlett platform, egyedi funkciókkal és jobb biztonsággal, mint a Windows korábbi verziói. azonban, egyetlen operációs rendszer sem tarthat valóban biztonságban az online kockázatoktól önmagában.

A VPN telepítése a Windows számítógépre csak néhány percet vesz igénybe, és fontos, ha biztonságos, privát internetkapcsolatot akar. A legjobb VPN-ek a Windows 10 számára is hatékony eszközök a korlátozott tartalom eléréséhez a Föld bármely pontjáról.

És van még egy nagyszerű dolog, amit a legjobban értékelt VPN-k tesznek: rendszeresen kínálnak csodálatos kedvezményeket! Nézze meg a legfrissebb kuponkódokat, hogy megtakarítson.

Szerezd meg a NordVPN-t most!