5 najboljših BREZPLAČNIh alternativ za Alluc: Prenesite BREZPLAČNE filme in TV v letu 2023

Alluc ni več na spletu, zato potrebujete dobro alternativo. Tu smo, da vam pomagamo najti najboljše brezplačne alternative Alluc tako da se lahko vrnete k iskanju in pretakanju svoje najljubše vsebine.

V letu 2023, po 13 letih in več kot milijardi edinstvenih obiskovalcev, Allucovi razvijalci odločila, da se dol eno izmed bolj priljubljenih spletnih strani za pretakanje povezav na spletu.

V zadnjih mesecih se je pojavilo več tako imenovanih Allucovih spletnih mest, vendar nihče od njih ne podpira prvotne razvojne ekipe. Skoraj vsa ta spletna mesta so ponarejena in potencialno skrivajo nevarno zlonamerno programsko opremo, ki bi lahko ogrozila vašo napravo.

Dobra novica je, da obstajajo več močnih in varnih alternativ Alluc. Preberite več, če želite izvedeti več.

Kaj lahko storite zdaj, ko se je Alluc ugasnil

Naša ekipa vedno spremlja splet za najboljše razpoložljive storitve pretakanja. Želimo poskrbeti, da boste med tem lahko našli svoje najljubše filme in oddaje izogibanje nevarnim mestom, ki so okužene z zlonamerno programsko opremo ki lahko poškodujejo vašo napravo.

Preden začnemo z najboljšimi Alluc alternativami, vas želimo opozoriti na to, da ste v spletu zaščiteni. Toplo priporočamo uporabo VPN-ja za pretakanje ali hranjenje videoposnetkov v spletu. VPN-ji pomagajo zaščititi pred pravnimi posledicami in lahko tudi zaščitijo vašo napravo pred virusi ali zlonamerno programsko opremo.

Zdaj je čas, da pridemo do najboljših alternativcev Alluc.

5 najboljših alternativnih alternativ

Teh pet pretočnih spletnih mest ponuja brezplačno vsebino, ki jo lahko uživate v različnih napravah.

1. Tubi

5 najboljših BREZPLAČNIh alternativ za Alluc: Prenesite BREZPLAČNE filme in TV v letu 2023

Tubi je brezplačna video storitev. Za razliko od več drugih mest na tem seznamu, Tubi podpirajo oglase, ki omogoča storitvi, da zakonito poslužuje vsebino z licenco uporabnikom. Oglasi so morda nekoliko nadležni, vendar Tubi ima enega največjih brezplačnih spletnih katalogov seznam filmov pa vedno bolj raste.

Tubi lahko uporabljate v skoraj kateri koli napravi, vključno z napravami Android in iOS in celo na Amazon Fire TV, PlayStation 4 in Xbox One.

Obiščite Tubi

2. TwoMovies

5 najboljših BREZPLAČNIh alternativ za Alluc: Prenesite BREZPLAČNE filme in TV v letu 2023

TwoMovies je spletno mesto z brezplačnim pretokom, ki vam omogoča ogled filmov iz njihove spletne knjižnice.

TwoMovies ima v svoji knjižnici več kot 50.000 filmov in oddaj, spletno mesto pa nenehno posodablja svojo vsebino.

TwoMovies vam omogoča filtriranje iskanja na podlagi različnih meril, na primer leta, ko je bila oddaja ali film sproščen. Ta enostavnost uporabe omogoča TwoMovies ena bolj priročnih možnosti za brezplačno spletno pretakanje.

Obiščite TwoMovies

3. Čas za kokice

5 najboljših BREZPLAČNIh alternativ za Alluc: Prenesite BREZPLAČNE filme in TV v letu 2023

Popcorn Time je priljubljena aplikacija, ki je na voljo v napravah Android, Windows, macOS in Linux. Prenesete ga lahko tudi na naprave iOS.

Popcorn Time obiskovalcem omogoča dostop do velikega kataloga filmov in oddaj s hudourniških mest. Poiščite film, ki ga želite gledati, in lahko izberete kakovost videa ter ne glede na to, ali želite zaprte napise ali ne.

  5 лучших брандмауэров для веб-приложений на 2023 год

Čas za kokice je zaradi nje dokaj priljubljen intuitiven vmesnik in dober izbor filmov in oddaj.

Obiščite čas kokic

4. MovieWatcher

5 najboljših BREZPLAČNIh alternativ za Alluc: Prenesite BREZPLAČNE filme in TV v letu 2023

MovieWatcher je spletna platforma za pretakanje filmov in oddaj. MovieWatcher ima svoj obsežna baza podatkov, ki obiskovalcem ponuja informacije o pregledu s spletnih mest, kot je IMDB. Številne ponudbe za pretakanje imajo tudi HD možnosti.

Promet MovieWatcherja še naprej narašča, saj platforma povečuje število na voljo filmov in oddaj.

Obiščite MovieWatcher

5. MovieNinja

5 najboljših BREZPLAČNIh alternativ za Alluc: Prenesite BREZPLAČNE filme in TV v letu 2023Knjižnica MovieNinja vsebuje samo HD filme in oddaje.

Poudarek na filmih z visoko ločljivostjo je tisto, kar MovieNinja loči od drugih brezplačnih spletnih pretočnih storitev. Čeprav je spletno mesto osredotočeno na filme, nosi tudi več sezon priljubljenih TV oddaj.

MovieNinja ima močno funkcijo predloga za film, ki je odlična za iskanje podobnih filmov, v katerih boste morda uživali.

Obiščite MovieNinja

VPN-ji bodo med pretakanjem prek spleta varni

Priporočamo uporabo VPN-ja kadarkoli predvajate filme ali oddaje v spletu, da zaščitite svojo napravo in svoje osebne podatke. VPN-ji omogočajo dostop do vsebine z omejenim geografskim dostopom in tretjim osebam preprečujejo ogled vaših spletnih dejavnosti. Ker mesta za brezplačno pretakanje predstavljajo večje tveganje, je vedno priporočljivo uporabiti VPN.

Bodite zaščiteni pred zlonamernimi oglasi in spletnimi mesti drugih proizvajalcev

Večina spletnih mest z brezplačnim pretakanjem uporablja oglase za doseganje prihodka. Na žalost, ti spletni oglasi lahko vsebujejo zlonamerno kodo ki lahko poškodujejo vašo napravo ali celo ugrabijo vaš brskalnik.

Vrhunski VPN-ji ponujajo funkcije preprečevanja oglasov in protivirusno zaščito, ki lahko varuje vašo napravo.

Bodite zaščiteni pred pravnimi posledicami

Če film ali oddajo naložite s spletnega mesta brez ustreznih avtorskih pravic, se lahko soočite s pravnim sporom zaradi kršitve avtorskih pravic. VPN-ji vam omogočajo, da se tem težavam izognete šifriranje vašega spletnega prometa in prikrivanje vašega IP naslova.

Ta postopek ščiti vašo spletno dejavnost in jo naredi vtretje osebe ni mogoče ugotoviti, kaj ste gledali. To pomeni, da vam ne bo treba skrbeti, ali vaše spletno mesto za pretakanje ustreza mednarodnemu zakonu o avtorskih pravicah.

Dostop do filmov in oddaj, ki niso na voljo v vaši regiji

Vsaka regija ima določene filme in oddaje, ki niso na voljo zaradi težav s pravicami intelektualne lastnine. VPN-ji omogočajo, da obidete geobloke mimo maskiranje vašega IP naslova, ki omogoča dostop do vsebine, ki ni na voljo v vaši državi.

Ko se povežete s strežnikom VPN v državi, v kateri vsebina ni blokirana, boste imeli popoln dostop.

  Hogyan lehet weboldalt és online adatbázist megvédeni a hackerektől 2023-ban

Izogibajte se ISP-u

Ko ne uporabljate VPN, vaš ponudnik internetnih storitev pozna vse vaše spletne aktivnosti. ISP-ji so znani po tem, da dušijo povezave uporabnikov, ki obiskujejo spletna mesta za pretakanje in torrentstvo.

Utikanje je postopek, pri katerem vaš ponudnik internetnih storitev namensko zniža hitrost povezave, kar otežuje gledanje filmov ali oddaj v spletu. Utikanje običajno vodi do frustrirajočih vprašanj, kot so pufer in zaostanek.

S pomočjo VPN, tem težavam se boste lahko izognili in gledajte svoje najljubše filme in oddaje, ne da bi grozili ponudniki internetnih storitev. To pomeni, da boste lahko brez kakršnih koli zaostankov gledali poljubno storitev pretakanja.

Najboljši VPN-ji za pretakanje

1. NordVPN

NordVPN za Bulgaris

NordVPN je najbolj znan po svojem vojaško šifriranje in neomejena pasovna širina. To ga uvršča med najboljše VPN-je, ki so na voljo za predvajanje filmov in oddaj.

CyberSec je zaviralec oglasov in zlonamerne programske opreme NordVPN. Ta funkcija vašo napravo ščiti pred nevarnimi oglasi, ki bi lahko negativno vplivali na vašo napravo.

NordVPN vam omogoča pretakanje na čim več 6 naprav hkrati. Morate pretakati podatke iz naprav, kot so Windows, macOS ali Android.

NordVPN ponuja a 30-dnevna garancija za vračilo denarja za vse naročnine.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira Torrenting:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.x, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Začnite pretakanje z NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN je eden izmed na voljo najhitrejši VPN-ji, zagotavlja pa vam popolno anonimnost med pretakanjem v spletu.

Z več kot 160 lokacij v 90 državah, lahko ste prepričani, da boste lahko vedno dostopali do strežnika, ki vam omogoča, da zaobidete omejitve glede vsebine.

ExpressVPN vam omogoča, da uporabite čim več 3 naprave hkrati.

Preizkusite ExpressVPN brez tveganja z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira Torrenting:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Začnite pretakanje s programom ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

CyberGhost ima intuitiven vmesnik in močne funkcije šifriranja. Tudi ima več kot 4.600 strežnikov v 60 državah.

CyberGhost bo z zaščitno funkcijo za testiranje URL-ja blokiral zlonamerno vsebino, ki preprečuje dostop do nevarnih spletnih mest.

CyberGhost lahko preizkusite danes z 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

  Безплатен пътеводител за Шанхай 2023

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira Torrenting:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Začnite pretakanje s programom CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark za Peru

Surfshark ima več kot 500 strežnikov in uporablja napredne varnostne protokole za zaščito uporabnikov prek spleta.

Surfshark blokira sledilce, oglase in zlonamerno programsko opremo, kar vam pomaga pri prijetnejši izkušnji med gledanjem filmov in oddaj. Storitev uporabnikom omogoča tudi 24/7 podpora strankam v živo.

Surfshark ponuja uporabnikom a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Surfshark lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira Torrenting:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Začnite pretakanje s programom Surfshark!

5. ZasebniVPN

PrivateVPN za Bolgarijo

PrivateVPN ima strežniki v več kot 60 različnih državah, in podpira neomejena pasovna širina in stikala strežnika.

Uporabniki lahko vzdržujejo do 6 hkratnih povezav prek naprav, kot so macOS, Windows in Android.

PrivateVPN je eden najhitrejših VPN-jev, ki jih je mogoče postaviti, z nastavitvijo za en klik za računalnike, pametne telefone, tablice in usmerjevalnike.

Poskusite PrivateVPN s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira Torrenting:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Začnite pretakanje z PrivateVPN!

Povzetek

Odstranjevanje Alluca iz spleta je bilo za tiste, ki uživajo v predvajanju filmov in oddaj v spletu, precej težko. Na žalost so nova spletna mesta, ki trdijo, da so Alluc, praktično vsa ponarejena in potencialno nevarna za uporabo.

Ni vam treba iskati zlonamernih spletnih mest, ki se pretvarjajo, da so Alluc. Namesto tega lahko varno uporabite možnosti Alluc, priporočene v tej objavi. Prepričajte se bodite varni, ko pretaknete splet s pomočjo vrhunskega VPN-ja.

VPN-ji, ki smo jih priporočili, vam bodo omogočali dostop do blokirane vsebine in ščiti vas pred tretjimi osebami ki si želijo ogledati vašo spletno dejavnost. Ta VPN vam bodo pomagala tudi preprečiti pravne posledice pri pretakanju spletnih mest, ki morda niso v skladu z mednarodnim zakonom o avtorskih pravicah.

Vsi najboljši VPN-ji imajo vrhunsko ponudbo, vendar obstaja nekaj nizkih stroškov, ki jih lahko izkoristite. Oglejte si našo stran s kodami kuponov in poiščite pravo ponudbo za vas.