5 najboljih VPN-a za Kaliforniju – najbrži i najsigurniji u 2023. godini

Obično mijenjate svoju IP adresu jer želite usmjeravati TV i filmove koji su zaključani u drugoj zemlji. Također biste mogli pristupiti sadržaju na stranom jeziku ili se prijaviti na svoj bankovni račun. 

Većina geo-ograničenja vezana su za nacionalne propise. Zato je većina VPN-ova postavljena radi lakšeg prebacivanja između zemalja.  

Ali ako želite prebaciti između gradova ili trebate IP adresu iz određene američke države, može biti zbunjujuće shvatiti koji VPN koristiti ili kako prebaciti IP adrese u aplikaciji.

Mnogo je razloga što će vam trebati kalifornijska IP adresa. Možda želite pristupiti vašoj sveučilišnoj ili lokalnoj platformi. Možda ćete također htjeti automatska ažuriranja društvenih medija o događajima u drugom gradu u onom u kojem živite. Ili možda imate nacionalnu tvrtku i želite provjeriti SEO svojih kalifornijskih kupaca, čak i kada niste tamo. 

Bez obzira na vaše razloge, potreban vam je VPN s puno mogućnosti poslužitelja u Kaliforniji i sigurna veza.

Brzi popis: najbolji VPN-ovi za Kaliforniju

 1. NordVPNKorisnicima omogućuje pristup velikoj mreži poslužitelja, uključujući niz kalifornijskih poslužitelja, i neograničeno prebacivanje IP adresa.
 2. ExpressVPNPoznat je po strogim sigurnosnim pravilima, uključujući jamstvo bez dnevnika i vrhunske mogućnosti deblokiranja.
 3. CyberGhost VPN
  S korisničkim sučeljem karata i intuitivnim aplikacijama za više platformi CyberGhost je odličan izbor za cijelu obitelj.
 4. HMAIma najveću mrežu servera svih premium VPN-a i olakšava pretraživanje gradova i prebacivanje na kalifornijsku IP adresu.
 5. IPVanish VPN Mreža poslužitelja IPVanish VPN uključuje mnoge kalifornijske poslužitelje plus impresivne sigurnosne podatke.

Započnite s NordVPN-om!

Što biste trebali potražiti u VPN-u za Kaliforniju

Bez obzira želite li sigurnu vezu u Kaliforniji ili vam je potrebna kalifornijska IP adresa, potreban vam je VPN koji nudi niz servera u Kaliforniji. Vaš VPN također bi vam trebao lako prebaciti određene IP adrese, a ne samo lokacije države.

Iz SAD-a će vam trebati i VPN za otključavanje streaming web mjesta ograničenih na druge zemlje, poput Hotstara u Indiji ili BBC iPlayera. Pomoću VPN-a možete sakriti i svoju stvarnu lokaciju i anonimizirati internetski promet. To znači da možete koristiti javne wi-fi mreže i izvršavati osjetljiva plaćanja bez brige o hakerima.

Još jedna stvar koju morate imati na umu o jedinstvenom internetskom okruženju Kalifornije je vlastita verzija Europske uredbe o zaštiti podataka (GDPR). Iako će uredba stupiti na snagu tek u siječnju 2023., vjerojatno se dobro pripremiti za nju ako imate posao u Kaliforniji ili živite tamo.

  Шта ваш даватељ интернетских услуга може научити о вама и како се заштитити

Uredba zahtijeva da internetske tvrtke budu transparentne u načinu prikupljanja podataka o korisnicima sa sjedištem u Kaliforniji. Također zahtijeva da web stranice nude jednostavan način isključivanja kolačića, ciljanog oglašavanja i drugih alata za prikupljanje podataka. Web stranice pregledavaju vašu IP adresu i otkrivaju gdje se nalazite, a propisi će se primjenjivati ​​samo na korisnike u Kaliforniji.

Ako želite biti usmjereni na svoje omiljene stranice pod zaštitom privatnosti kalifornijskog GDPR-a, pomoću VPN-a možete dobiti kalifornijsku IP adresu. Alternativno, možda ste u Kaliforniji i želite potpuno preskočiti dodatni korak. U tom slučaju možete koristiti svoju VPN da biste dobili IP adresu iz druge države.

Bez obzira na razlog zašto vam treba VPN, uvijek pazite na ove značajke:

 • Transparentna pravila o privatnosti: vaš VPN trebao bi vam reći koliko podataka prikupljaju i za što ih koriste. Još je bolje da tvrtka uopće ne vodi zapisnike.
 • Intuitivne aplikacije. VPN s prilagođenim korisnicima i više platformi najbolji je izbor. Ako želite prebaciti IP adrese između stanja, to bi trebalo biti lako u aplikaciji.
 • Velika mreža poslužitelja. Općenito govoreći, što je VPN poslužitelj bliži, vaša će veza biti najbrža. To znači da ćete imati bržu i pouzdaniju vezu kada koristite VPN s velikom mrežom poslužitelja.

Najbolji VPN-ovi za Kaliforniju

1. NordVPN

5 najboljih VPN-a za Kaliforniju - najbrži i najsigurniji u 2023. godini

Poslužitelji u Kaliforniji:

 • LA- 52 poslužitelji
 • San Fransisco – 27 poslužitelja

NordVPN je jedan od naših najbolje ocijenjenih VPN-a i korisnici istaknite njegovu brzinu i pouzdanost. S velika mreža poslužitelja i izbor servera sa sjedištem u SAD, dobar je odabir za Kaliforniju.

širom svijeta, NordVPN nudi više od 5000 poslužitelja u 60 zemalja. Za kalifornijsku IP adresu možete se obratiti podrška 24 sata dnevno za potpunu listu poslužitelja. Kliknite ikonu povećala u aplikaciji i kopirajte ID poslužitelja u polje za pretraživanje. Moći ćete pogledajte svoju lažnu IP adresu (IP adresa VPN poslužitelja na koji ste povezani) nakon što ste povezani. To znači da ćete moći vidjeti je li se promijenila vaša adresa. Također ćete moći mijenjati IP adrese, ali “ostanite” na istoj lokaciji.

Što se tiče privatnosti, NordVPN nudi mnogo dodatnih mogućnosti. Značajke CyberSec djeluju poput adblockera i blokator zlonamjernog softvera. Također nudi zamagljeni poslužitelji na odabranim lokacijama zbog kojih vaš promet izgleda kao normalan, nekodiran promet. NordVPN ne vodi zapisnike.

  Kako zaobići krug s Disneyem [bez da vaši roditelji znaju]

Možete se prijaviti ispod 30 dana povrat novca zagarantovan, ili isprobajte uslugu s a 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

Nabavite NordVPN odmah!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Lokacije poslužitelja u Kaliforniji:

Los Angeles – 6 lokacija servera

San Fransisco – 2 mjesta poslužitelja

ExpressVPN ima reputaciju u kvaliteta, brzina i pouzdanost. On dosljedno nadmašuje naše interne brzinske testove i lako ima reputaciju zaobilazeći lukav geoblocks među svojim korisnicima.

Mreža poslužitelja pruža više od 3.000 poslužitelja na 160 lokacija širom svijeta. Ima 32 lokacije poslužitelja u Sjedinjenim Američkim Državama i 8 lokacija poslužitelja u Kaliforniji. Na poslužiteljskoj lokaciji može biti povezano nekoliko IP adresa, tako da ExpressVPN definitivno nudi dovoljno poslužitelja za osigurati stabilnu vezu u Kaliforniji.

Možeš jednostavno prebacivanje lokacija u aplikaciji ExpressVPN. Samo pokrenite aplikaciju i potražite San Fransisco ili Los Angeles i kliknite “poveži”. Nažalost, ne možete vidjeti pojedinačne IP adrese ili se prebaciti na drugu IP adresu unutar iste lokacije poslužitelja. Ali to je zapravo iz dobrog razloga. Ako davatelji nabroje sve IP adrese koje nude, puno je lakše za streaming web mjesta poput Netflixa da ih blokiraju. Ne objavljivanjem određenih podataka o IP adresama daju vam veću šansu zaobići geoblocks.

ExpressVPN ozbiljno govori o privatnosti. To uopće ne vodi zapisnike, i koristi vojnu AES enkripciju. Ako ste novi korisnik, možete se prijaviti putem spokoj 30-dnevne garancije povrata novca.

Nabavite ExpressVPN odmah!

3. CyberGhost

5 najboljih VPN-a za Kaliforniju - najbrži i najsigurniji u 2023. godini

Poslužitelji u Kaliforniji:

 • Los Angeles – 60 poslužitelja
 • SanFransisco-23 poslužitelji

CyberGhost je idealan VPN za početnike. unaprijed konfigurirani profili postavljene su za jednostavno strujanje i aplikacija će automatski odabrati najbrži i najsigurniji poslužitelj za vašu vezu. Ako želite kalifornijski poslužitelj, u aplikaciji možete jednostavno potražiti i odabrati kalifornijski poslužitelj.

CyberGhost nudi premium značajke po vrlo konkurentnim cijenama pretplate. Cross-plaftorm aplikacije postavljaju se prekidačem kill, adblocker-om i koriste značajku kompresije podataka koja održava brzinu velikom. poslužitelji podržavaju P2P ako se uključite u bujicu, i koristiti AES-256 bitna enkripcija vojne klase.

Ako još uvijek niste sigurni, provjerite što korisnici kažu o CyberGhostu ili se prijavite pod 45-dnevna garancija povrata novca.

Nabavite CyberGhost odmah!

4. HMA

skriveni uređaj

Lokacije poslužitelja u Kaliforniji

 • Los Angeles: 10 lokacija servera i 56 IP adresa
 • San Jose: 9 lokacija poslužitelja i 49 IP adresa

HMA je poznata po tome što ih ima najveća poslužiteljska mreža svih VPN davatelja koje pregledavamo i preporučujemo. Nudi više od toga 350 lokacija servera širom svijeta sa 19 u Kaliforniji.

  Hogyan tölthető le és telepíthető a Cyberghost

Korisnici vole intuitivne aplikacije na više platformi koji ti dopuštaju preuzmi kontrolu nad svojom vezom. Nude tri različita načina za različite potrebe. Način lokacije dopušta vam da odrediti točnu lokaciju vaše nove IP adrese. Instant način rada htjeti vas povezati na najbrži poslužitelj za vašu vezu i Način slobode spojit će vas na najbliža zemlja sa slobodom govora. Da biste se povezali s Kalifornijom, jednostavno pokrenite aplikaciju, odaberite Način lokacije i na popisu odaberite “Kalifornija”. Možeš prebacite lokacije i IP adrese koliko god puta želite.

HMA čuva neke zapise, ali the politika privatnosti vrlo je transparentna. Zabilježit će se vaše ime, vrijeme veze i trajanje veze, ali nema detalja o vašoj aktivnosti bit će zabilježeni ili čuvani. Informacije se koriste za stalno poboljšati uslugu. Ako ste zainteresirani, možete isprobati HMA s povjerenjem 30-dnevne garancije povrata novca.

Uzmi Surfshark odmah!

5. IPVanish VPN

ipVanish uređaji

Poslužitelji u Kaliforniji:

 • Los Angeles – 57 poslužitelja
 • San Jose – 20 poslužitelja

IPVanish VPN je davatelj koji ima puno za voljeti. Uključuje sve mustre napredna sigurnost, velike brzine i velika mreža poslužitelja. Ima poslužitelje u više od 60 zemalja svijeta i omogućuje bujice i neograničene P2P aktivnosti.

Nudi neograničeno prebacivanje poslužitelja, a u aplikaciji možete lako pronaći i povezati se s kalifornijskim poslužiteljem. Aplikacije su dostupne za MAC, iOS, Android, Linux, Windows, Raspberry Pi i još mnogo toga. Korisnici s jednom značajkom zaista vole je li to jedna pretplata omogućuje istovremeno povezivanje na 10 uređaja. To je idealno ako koristite puno uređaja ili želite VPN za cijelo kućanstvo.

IPVanish nudi a 7-dnevna garancija povrata novca. Nije dugo kao neki drugi VPN, ali trebao bi biti dovoljan da isprobate uslugu da biste vidjeli radi li za vas.

Nabavite IPVanish VPN odmah!

Sažetak

Ako se želite povezati s VPN serverom u Kaliforniji ili vam je potrebna vrhunska privatna zaštita dok ste u Kaliforniji, VPN-ovi iznad nude najbolju uslugu. Za najbolje performanse potražite veliku poslužiteljsku mrežu i aplikacije dizajnirane za fleksibilnost i privatnost.

Još uvijek niste sigurni koga odabrati? Preporučujemo ExpressVPN za Kaliforniju. Možete to isprobati bezbrižno 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez pitanja.