5 najboljših VPN-jev za Novo Zelandijo: hitro in hitro ostanite varni leta 2023

Ne glede na to, ali živite na Novi Zelandiji ali samo obiščete, vas verjetno mučijo teritorialne omejitve, ki blokirajo vaš dostop do Netflixa in drugih odličnih spletnih vsebin. Zato, čeprav ima Nova Zelandija minimalno cenzuro, potrebujete dobro VPN varen, zanesljiv dostop do geoblokirane vsebine. Tudi najboljši VPN-ji ponujajo hitro, nalaganje brez virusov, zaščita pred vohunjenjem, varno hudourništvo in varna povezava za bančništvo transakcij, tudi ko uporabljate javni WiFi.

Da bi vam pomagali najti pravi VPN za svoje potrebe, so naši strokovnjaki sestavili seznam pet najboljših VPN-jev za prebivalce in obiskovalce Nove Zelandije podobno.

Hitri vodnik – najboljši VPN-ji za Novo Zelandijo

 1. NordVPN – Za visokokakovostno varnost v kombinaciji z konstantnimi hitrostmi in strežnikom, prijaznim P2P, je NordVPN odlična izbira.
 2. ExpressVPN – Ta VPN zagotavlja odlične hitrosti in stabilne povezave brez omejitve prenosa ali pasovne širine, zato je idealen, če želite pretakati geoblokirano vsebino.
 3. CyberGhost – Ta inovativni ponudnik je odlična izbira za stabilen, varen in enostaven VPN, ki je hudournik in prijazen P2P.
 4. Ščit omrežne točke – Ta ponudnik ponuja intuitiven vmesnik, pet hkratnih povezav, veliko strežnikov na Novi Zelandiji in dobro varnost.
 5. ZasebnoVPN – Čeprav ni tako znan kot nekateri drugi ponudniki, ta trdni VPN ponuja stabilne povezave in visoke hitrosti brez omejitev pri prenosu.

Kaj morate iskati v VPN-ju za Novo Zelandijo?

Prebivalci Nove Zelandije se nenehno borijo z geoblokiranjem pretočnih vsebin, vključno s ponudbami Netflix v ZDA in Veliki Britaniji. Zato, ko izbirate VPN za Novo Zelandijo, zanesljiv in varen dostop do lokalne vsebine in geoblokirane glasbe in filmov je nujno. Prepričajte se, da vas lahko VPN preteče po prefinjenem Netflixovem blokiranju VPN.

Če ste obisk Nove Zelandije, boste želeli biti v koraku s geoblokirane vsebine in storitve, ki jih uporabljate doma poleg raziskovanja lokalnih vsebin. Prepričajte se, da vam izbrani VPN omogoča dostop do strežnikov tako na Novi Zelandiji kot na vašem domačem ozemlju, da lahko spremenite svoj IP naslov, da ostanete povezani. Ker zasebna omrežja zaščitijo vašo identiteto, si lahko ogledate tudi hotele in restavracije, ki jih obiščete, ne da bi jim dali svojo lokacijo.

VPN za Novo Zelandijo pomeni izboljšano varnost za vse.

Ali je vaš dom tik za vogalom ali na pol sveta, vaši osebni podatki so ogroženi vsakič, ko uporabljate javni WiFi ali dostopno točko WiFi. Zanesljiv VPN ponuja popolno rešitev zavarujte svojo povezavo med potovanjem.

Če želite zagotoviti, da VPN, ki ga uporabljate na Novi Zelandiji, zagotavlja dostop in varnost, ki jo potrebujete, poiščite jo z:

 • stabilne povezave, dobre hitrosti in brez omejitev za prenos ali pasovno širino.
 • strežniki na Novi Zelandiji. Izbira ponudnika VPN s strežniki na Novi Zelandiji vam omogoča varen, zasebni dostop do priljubljenih brezplačnih pretočnih kanalov TVNZ in TV3, pa tudi do plačljivih kanalov, kot so Neon, Lightbox in Quickflix.
 • hudourništvo. Medtem ko samo nalaganje na Novi Zelandiji ni nezakonito, prenos materiala, zaščitenega z avtorskimi pravicami, je. V zadnjih letih so zaprli več mest hudournikov zaradi sporov zaradi avtorskih pravic. Uporaba VPN vas ščiti tako, da identiteto in lokacijo skrijete.
 • ima strežnike v ZDA / Veliki Britaniji. To je nujno, če želite dostopati do geoblokiranih spletnih mest, kot so Netflix, Hulu in BBC iPlayer. VPN mora biti sposoben tudi ostanite korak pred vse močnejšimi bloki, ki jih Netflix in druge storitve pretakanja uporabljajo, da uporabnikom VPN preprečijo dostop do vsebine, specifične za regijo.
 • ima dobre storitve za stranke. Poiščite 24/7 podporo za stranke, temeljita navodila in informativne strani s pogostimi vprašanji. To so jasni kazalci najboljših ponudnikov VPN.
 • uporabniku prijazen vmesnik. Naravne aplikacije z enim klikom, preprosti prenosi in navodila, ki jih je enostavno slediti vam bo omogočil hitro in enostavno vzpostavitev varne in zasebne internetne povezave.
  Гледайте Ghost Hunters Season 12 - от Anywhere през 2023 г.!

To je pet najboljših VPN-jev za Novo Zelandijo – tu je razlog

1. NordVPN 

Najprimernejši VPN za Novo Zelandijo

Naprave NordVPN

 • 5.000+ strežnikov, od tega 19 na Novi Zelandiji
 • Odlična 24/7 storitev za stranke
 • Vrhunska varnost, ki jo zagotavlja širok nabor protokolov
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

NordVPN ima največje število strežnikov na Novi Zelandiji med vsemi glavnimi ponudniki VPN, vključno s strežniki, ki vam omogočajo varno in varno nalaganje. To je tudi ena redkih vrhunskih storitev VPN, ki se lahko mimo zaostrenih Geoblokov, ki jih Netflix postavil. Varnostne funkcije NordVPN postanejo priljubljene med recenzenti in vključujejo 2048-bitno šifriranje AES, dvojno VPN, zaščito pred uhajanjem DNS, stikalo za odstranjevanje in izbiro protokolov. Zahvaljujoč a strogo uveljavljena politika brez beleženja, lahko brskate, tečete in hranite, vedoč, da je vaša povezava varna in je vaša zasebnost zaščitena.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

POGLED POSEBNE PONUDBE NordVPN

2. ExpressVPN

Najhitrejši VPN na voljo

slika ekspresnega prodajalca

 • Več kot 3000 strežnikov po vsem svetu, vključno z enim na Novi Zelandiji
 • Hitre in stabilne povezave
 • Stroga politika brez beleženja
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

ExpressVPN je najhitrejši VPN, ki lahko zanesljivo dostopa do geo-omejene vsebine. Ima ni omejitev pasovne širine ali omejitev prenosa, zaradi česar je popoln za pretakanje in hudourništvo. To je le eden od številnih razlogov za številne pozitivne ocene tega VPN-ja. Strežnik ExpressVPN na Novi Zelandiji podpira številne protokole, vključno z OpenVPN, IKEv2, IPSec in PPTP. Svoje razcepljeni predori funkcija omogoča varen dostop do vaše banke na Novi Zelandiji, medtem ko pretakate ameriške Netflix prek ameriškega strežnika. ExpressVPN kaže, da varnost jemlje resno s 256-bitnim šifriranjem AES, zaščito pred uhajanjem DNS / IPv6 in stikalom ubijanja ter ponuja celo razširitve brskalnika za dodatno varnost brskanja..

  Cum să obțineți o adresă IP din Malta de oriunde în 2023 [+ VIDEO]

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

POGLED POSEBNE POSREDNE ExpressVPN

3. CyberGhost

Enostaven za uporabo s podporo P2P

cyberghost več naprav

 • 10 strežnikov na Novi Zelandiji
 • Namenski strežniki za torrenting in izmenjavo datotek
 • Praktičen in enostaven za uporabo
 • 45-dnevna garancija za vračilo denarja in 7-dnevna brezplačna preizkusna različica

CyberGhost ima mrežo več kot 6000 strežnikov v več kot 90 državah, od tega 10 na Novi Zelandiji. Svoje enostaven za uporabo vmesnik je ena izmed ključnih lastnosti, ki jo uporabniki ljubijo, skupaj z njo sedem sočasnih povezav in možnost dostopa do vsebin z omejenim geografskim dostopom. 256-bitno šifriranje CyberGhosta, samodejno stikalo za ustavljanje, zaščita pred uhajanjem DNS in IP ter protokol OpenVPN zagotavljajo, da je vaša povezava zasebna in varna.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

POGLED POSEBNE POSLEDICE CyberGhost

4. Ščit za žarišče

Popolna zasebnost in pretakanje

5 najboljših VPN-jev za Novo Zelandijo: hitro in hitro ostanite varni leta 2023

 • Pretoki Netflix, Hulu in še več odličnih vsebin
 • Šifriranje vojaškega razreda
 • Neomejeno podatkov za do 5 naprav
 • 7-dnevno brezplačno preskušanje

Hotspot Shield je uporabniku prijazen VPN, ki ponuja pet sočasnih povezav za zaščito celotne družine. V Novi Zelandiji ima veliko strežnikov, kar vam omogoča dostopajte do želene vsebine anonimno in varno. Ponuja hitrosti strele kot tudi vojaško šifriranje, ki zagotavlja hitro, varno brskanje.

  Как да гледате Черния списък Сезон 7 безплатно онлайн!

Hotspot Shield je združljiv z vsakim operacijskim sistemom, ima pravilnik o nedelovanju dnevnikov in ponuja namensko tehnično podporo. To boste lahko dostop do geo-omejene vsebine (kot je BBC IPlayer) od kjer koli, z uporabo katere koli naprave.

Zaradi svoje enostavnosti uporabe je to največje popolna izbira za začetnike in izkušeni uporabniki podobno, kot opozarjajo številni oboževalci.

Ščitnik dostopnih točk se lahko sprosti:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Podpira hudourništvo: 

 • Da, P2P je dovoljen na vseh strežnikih.

Hotspot Shield deluje na teh napravah

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

POGLED POSEBNEGA Ščitnika za vročo točko POSPEŠA

5. ZasebniVPN 

Trden VPN, ki ustreza vsem vašim potrebam

privatevpn naprave

 • Brez omejitev uporabe ali pasovne širine
 • Priročniki, ki so enostavni za branje, in dostopna podpora za stranke
 • 56 strežnikov po vsem svetu, vključno z eno lokacijo na Novi Zelandiji
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Čeprav PrivateVPN nima toliko strežnikov kot nekateri drugi ponudniki VPN, njegove lokacije strežnikov obsegajo velik del sveta, vključno z Novo Zelandijo. Obe lokalni Novi Zelandiji lahko odblokirate in pretočite globalno omejena vsebina z veliko hitrostjo, na primer Hulu, brez omejitev pasovne širine ali omejitev pri prenosu. Vrhunska storitev za stranke ta ponudnik naredi priljubljenega za uporabnika. PrivateVPN uporablja različne protokole za ustvarjanje varnih povezav, vključno z OpenVPN, ki zagotavljajo, da so vaši podatki varni, ne glede na to hudourništvo, pretakanje ali zaključevanje finančnih transakcij.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

POGLED POSEBNE POSLEDNJE SPOROČILA

Zaključek

Najpomembnejše stvari, ki jih je treba iskati v najboljšem VPN-ju za uporabo na Novi Zelandiji, so dostop, varnost in zasebnost. Vse VPN-je na našem seznamu nudijo te funkcije in še veliko več. Jamstva za vračilo denarja, ki jih ponujajo ti ponudniki, vam nudijo čas, da najdete VPN, ki je popoln za vaše potrebe brez tveganja. Če še vedno niste prepričani, ali so prednosti vrhunskega VPN-ja za Novo Zelandijo vredne naložbe, preberite naš vodnik VPN, če želite izvedeti več o številnih načinih, kako pravi VPN izboljša vašo spletno izkušnjo.

Lahko vam je tudi všeč:

 • Kako pridobiti novozelandski IP naslov od koder koli