5 najboljih VPN-ova za put u egzil | Ispitano za brzine sa POE poslužiteljima

Put izgnanstva postaje toliko ozbiljno popularan MMORPG na Steamu da je to zapravo i doživio zaostajanje i ostale propuste u posljednjih nekoliko godina. Ova avanturistička igra koja se temelji na fantazijama i dalje se vrijedi igrati, pa kako vi pobrinite se da igra bude glatka poput svile?

Korištenjem VPN-a možete se povezati na optimizirani poslužitelj koji vam omogućuje igrajte se bez promašaja i bez zaostajanja.

Izuzetno je jednostavno koristiti VPN. To je pouzdana metoda poboljšanja vašeg igračkog iskustva to ne košta previše i nudi mnogo više prednosti.

Isprobali smo puno VPN usluga i izabrali smo pet najboljih VPN-ova za upotrebu s Path of Exile, pa nastavite čitati da biste saznali zašto su najbolji od najboljih.

Kratki vodič: najbolji VPN-ovi za put do izgnanstva

 1. ExpressVPN – ExpressVPN nudi najveće brzine bilo kojeg VPN-a koji smo testirali. Siguran pobjednik za upotrebu s Path of Exile.
 2. NordVPN – Ovaj izuzetno pouzdan VPN ima puno poslužitelja širom svijeta kako bi se osiguralo da se uvijek možete povezati s Path of Exile.
 3. CyberGhost – CyberGhost je odličan izbor za one koji žele pouzdane, brze i sigurne poslužitelje po izvrsnoj cijeni.
 4. Surfshark – Ako želite igrati na LAN-u ili s više ljudi na istoj lokaciji, neograničene simultane veze Surfsharka biti će vaš najbolji izbor.
 5. PrivateVPN – Ako vam je malo VPN-a ili jednostavno niste sigurni da li vam treba VPN, PrivateVPN je odličan izbor za početnike i one koji se nadaju uštedjeti nešto novca.

Počnite igrati s ExpressVPN-om!

Što vam treba u VPN-u za put izgnanstva

Bez obzira jeste li u klasi duelista, Maraudara, Rangera, sjene, templara ili vještica, nesumnjivo ste iskusili određena mjesta ili doba dana u kojima su to teže održavati stalnu i pouzdanu vezu na poslužitelje Puteva izgnanstva.

To je uzrokovano nekoliko stvari. Prvo, the poslužitelji postaju zagušeni poput autoceste za vrijeme prometne gužve. VPN vam daje priliku da poboljšati kašnjenje i smanjiti zaostajanje prebacivanjem na manje zagušen poslužitelj ili vam je server za igre bliži.

Drugi primarni razlog je taj mnogi davatelji internetskih usluga (ISP-ovi) prigušuju igre igara u određeno doba dana u pokušaju uklanjanja vlastite zagušenosti poslužitelja ili izbjegavanja nadogradnje opreme.

Oboje će vas ostaviti sa sobom blistav, lagan doživljaj to bi vas moglo koštati statistike igre.

  Aplicații web și mobile pentru testarea stiloului cu punte de înaltă tehnologie

Srećom, koristeći VPN za suzbiti bilo kakvo prigušivanje koje nametne vaš davatelj internetskih usluga odlična je metoda, kao što će i VPN kriptirajte svoj promet, što ISP-u onemogućuje da vidi uzorke koji im govore da se igrate.

Za najbolje rezultate odaberite VPN koji nudi:

 • Pouzdanost mreže kako biste izbjegli prekide.
 • Mnogi poslužitelji obuhvaćaju ogromnu mrežu regija širom svijeta koji će vam pružiti najbolje brzine tijekom igranja.
 • Jaka enkripcija i po mogućnosti druge sigurnosne značajke za zaštitu vaše privatnosti i zaštitu od DDoS napada.
 • Sposobnost zaobilaženja firewall-a nametnutih na radnim mjestima, u školama i drugim, tako da se možete igrati bilo gdje i bilo kada.

Osim što vam je igranje iskustvo mnogo uglađenije, VPN ima mnogo više prednosti. Hoće čuvajte svoje podatke po šifriranje vašeg prometa, što znači nitko ne može vidjeti što radite na liniji.

Možete iskoristiti i mogućnost da pristupite geo-ograničenom sadržaju. To znači da možete reproduciranje novog sadržaja prije bilo koga drugog pristupom regijama u kojima se igre najprije objavljuju. Možda ćete moći pristupiti i perkusijama koje ne uključuju regiju!

Ovisno o tome koji VPN odaberete, moći ćete i pristupiti Put izgnanstva na više uređaja istovremeno.

Najbolji VPN-ovi za put do egzila

1. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Veza koju ćete dobiti s ExpressVPN-om bit će više nego dovoljna da nastavite sa igranjem. Dobre recenzije ovog davatelja govore sve – dobit ćete ih najbrži VPN s kojima smo testirani sjajne sigurnosne značajke, i 24/7 tehnička pomoć Pomozite.

Ovaj bi pružatelj mogao platiti malo više za svoju premium uslugu, ali sa svojom globalnom mrežom 3.000 poslužitelja proširilo se na 160 lokacija, i TrustedServer tehnologija, nećete imati problema s povezivanjem sa poslužiteljima Path of Exile.

Ovaj pružatelj usluga sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima je izvan dosega 5, 9 i 14 Nacija i njegovih država politika bez zapisnika i automatski prekidač pomoći u očuvanju privatnosti podataka.

jak zadana enkripcija vojnog stupnja AES-256, DNS zaštita od curenja, i OpenVPN podrška vas čuva i na mreži.

ExpressVPN omogućuje vam povezivanje do pet uređaja istovremeno, tako da cijela obitelj može istovremeno uživati ​​na Putu izgnanstva. ExpressVPN također nudi sljedeće: a 30-dnevna garancija povrata novca.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.
  16 BESPLATNI online alati za privatnost

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Počnite igrati s ExpressVPN-om!

2. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN je jedan od naših najboljih izvođača u gotovo svakom aspektu najbolja kombinacija usluga za iznos koji ćete platiti na dugoročnu pretplatu.

Sadašnji kupci NordVPN-a slažu se da je to izuzetno pouzdana usluga.

Nevjerojatno 5.400+ poslužitelja koji obuhvaćaju 60 i više zemalja znači da nikada nećete imati problema sa održavanjem glatka, neprekinuta veza sa Path of Exile. Ovo će vas nastaviti igrati, bez obzira na to koliko se akcija događa.

Uz strogu politiku zabrane zapisa, 256-bitna AES enkripcija, OpenVPN, 2,048-bitni SSL ključevi, i L2TP / IPSec, ovaj pružatelj usluga iz Paname vrlo ozbiljno shvaća vašu privatnost i sigurnost.

NordVPN također štiti i internetske i izvan mreže Softver CyberSec za sigurnost i automatski ubojiti prekidač.

Možete povezati NordVPN na šest uređaja istovremeno a dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Počnite igrati s NordVPN-om!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost je pogodno za igranje kao što je pouzdan, jednostavan za upotrebu sve značajke koje će vam trebati za izvrsnu cijenu. Trenutačni korisnici to potvrđuju i u recenzijama.

CyberGhost će vam dati pouzdan doživljaj koji ne zaostaje dok igrate Path of Exile, s 3.400+ poslužitelja u preko 60 zemalja osiguravajući dobru vezu s najboljim poslužiteljima.

Ova sjajna VPN usluga strogo se drži no-dnevnici politiku i koristi 256-bitna AES enkripcija na OpenVPN protokol, DNS i IP zaštita od curenja, softver i softver za blokiranje oglasa, i an automatski prekidač da biste bili sigurni na mreži.

CyberGhost vam omogućuje istovremeno spojite do 7 uređaja i daje vam izdašno jamstvo povrata novca od 45 dana.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da, namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Počnite igrati s CyberGhostom!

4. Surfshark

surfhark uređaji

Surfshark je odličan izbor ako želite dobro, čvrste osobine bez nepotrebnih zvona i zvižduka. Prema recenzijama kupaca, jedna od najboljih karakteristika Surfsharka je ona neograničen broj istodobnih veza dopušta.

  Wombat Security Technologies - Instruire în securitate pentru schimbarea comportamentului

Sa preko 800 poslužitelja u 50+ zemalja, sigurno ćete imati dovoljno brzine i pouzdanosti da neka svaka igra Path of Exile bude bez problema.

Surfshark je također posvećen vašoj privatnosti s no-dnevnici politika, automatski ubojiti prekidač, i ostale postavke zamračenja.

Dodatne sigurnosne značajke uključuju AES-256-GCM enkripcija, privatni DNS i zaštita od curenja, split tunneling, značajke zlonamjernog softvera i blokiranja oglasa, i IKEv2 / IPsec ili openVPN.

Surfshark vam nudi 30-dnevna garancija povrata novca.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Počnite igrati s Surfsharkom!

5. PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

PrivateVPN je još jedan mali, ali rastući VPN pružatelj koji sve više dobiva na popularnosti doista pristupačna cijena i sjajne opće značajke.

Vlasnički poslužitelji PrivateVPN uključuju preko 150 poslužitelja u 59 zemalja, pružajući stalnu vezu s malim zaostajanjem, tako da možete bezbrižno uživajte u Putovanju izgnanstvu.

Sigurnosne značajke za PrivateVPN uključuju AES-256 vojnog šifriranja s podrška za više protokola, IPv6, Nevidljivi način rada, DNS zaštita od curenja, i više. Također vas čuva izvan mreže s a no-dnevnici politika i automatski ubojiti prekidač.

PrivateVPN vam omogućuje da spojite do 6 uređaja odjednom i pruža 30-dnevno jamstvo povrata novca.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Počnite igrati s PrivateVPN!

Sažetak

Grozan je osjećaj kada trebate samo završiti potragu i svoj igra iznenada zaostaje, prisiljavajući vas da ponovno pokrenete! VPN može ovo spriječiti ipak, čineći kašnjenja i propusti zbog niske širine pojasa stvar prošlosti.

VPN može pomoći i na druge načine, kao što su zaustavljanje prigušivanja od strane vašeg davatelja internetskih usluga, obilaženje vatrozida nametnute radom ili školom, omogućujući vam pristup lokacijske perkete, ili sprečavanje DDoS napada, nabrojati nekoliko.

Pet VPN-ova koje smo gore preporučili sjajno je koristiti s Path of Exile. Zahvaljujući njemu, ExpressVPN je naš najbolji izbor nevjerojatna brzina i jednostavnost uporabe. Bit ćeš neprimjetno ubijanje mafija u isto vrijeme uz pomoć dobrog VPN-a!

Daljnje čitanje

Pet VPN-ova u ovom članku pažljivo je odabrano, ali ako želite pogledati druge opcije, pogledajte naših deset najboljih VPN-ova sveukupno.

Ako ste zbunjeni koji VPN trebate za taj uređaj, pogledajte 5 najboljih VPN-a za više uređaja & veze.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me