6 cele mai bune VPN-uri pentru Mexic – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

Indiferent dacă transmiteți emisiunile preferate, lucrați de la distanță sau pur și simplu navigați pe web, este întotdeauna o idee bună să utilizați o rețea privată virtuală (VPN) pentru a vă asigura conexiunea în Mexic. O lege de supraveghere online adoptată în 2014 permite guvernului mexican să colecteze și să păstreze datele de navigare detaliate ale utilizatorilor de internet, amenințând grav confidențialitatea online atât a rezidenților, cât și a vizitatorilor.

În plus, deși guvernul nu filtrează și nu blochează conținutul de internet în Mexic, multe site-uri web și servicii de streaming sunt geoblocate, inclusiv furnizorii americani precum Netflix și YouTube TV.

Un VPN bun servește ca scut între dvs. și furnizorul de servicii de internet (ISP), menținând activitatea dvs. anonimă și criptată, oferindu-vă totodată acces complet la tot ceea ce oferă internetul.

Indiferent dacă călătorești în Mexic sau locuiești acolo permanent, te-am acoperit cu cele șase cele mai bune servicii VPN pentru Mexic pentru a obține geoblocuri anterioare și pentru a-ți proteja confidențialitatea.

Rezumatul rapid al celor mai bune VPN-uri de utilizat în Mexic

De la Cancún la Mexico City, am rotunjit cele mai bune VPN-uri pe care le puteți folosi în Mexic, susținute de recenzii ale utilizatorilor și cercetate de experții noștri.

  1. NordVPN – Clasat în mod constant ca un VPN de top de către utilizatori și evaluatori de tehnologie, această VPN completă va acoperi toate nevoile dvs. cu viteze înalte de încredere, deblocare constantă a conținutului din întreaga lume și un angajament puternic pentru confidențialitatea și securitatea dvs..
  2. ExpressVPN – Un singur cuvânt: viteză. Dacă doriți un VPN care să vă păstreze datele în siguranță, precum și să furnizeze o conexiune rapidă pentru torrenting și streaming, aceasta este cea pentru dumneavoastră. VPN Express s-a dovedit, de asemenea, când vine vorba de trecerea dintre cele mai dificile geo-restricții.
  3. CyberGhost – Simplu și simplu, cu o interfață nou redesenată, acesta este un VPN excelent pentru începători. Puteți utiliza, de asemenea, pe șapte dispozitive simultan, cel puțin unul mai mult decât permit majoritatea VPN-urilor premium.
  4. Ascunde-mă – Acest VPN vă oferă acces complet la streaming și la alt conținut din țara sa natală din Spania, indiferent unde vă aflați. Serviciul include accesul la servere din Mexic și asistență completă pentru clienți în limba spaniolă.
  5. SaferVPN – Acest VPN este excelent pentru streaming video și va debloca cele mai protejate site-uri web, cum ar fi US Netflix. Furnizorul oferă, de asemenea, o extensie de browser Chrome și setări preconfigurate, care este perfectă pentru utilizatorii începători.
  6. TunnelBear – Acest VPN tematic oferă mult mai mult decât imagini de urs drăguț. Furnizorul oferă aplicații dedicate pentru majoritatea sistemelor de operare majore, inclusiv Windows, MacOS, iOS și Android, precum și extensii de browser pentru Chrome și Opera.

Încercați NordVPN GRATUIT acum!

Ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru Mexic

Deși Mexicul nu este o țară cenzură grea, o lege de supraveghere online trecută recent a eliminat confidențialitatea internetului pentru cetățenii și vizitatorii mexicani. Legea privind reforma telecom din 2014 a declanșat proteste masive pentru că a dat guvernului mexican capacitatea de a colecta date detaliate de utilizator și de navigare și de a le păstra până la doi ani.

Dacă confidențialitatea dvs. contează pentru dvs., atunci când accesați internetul în Mexic, ar trebui să utilizați un VPN cu criptare puternică și măsuri avansate de securitate pentru a vă proteja de supravegherea guvernului și a ISP, împreună cu un angajament de a nu jurnaliza niciodată activitatea utilizatorului.

Dacă vizitați Mexic, alegeți un VPN cu servere în țara dvs. de origine sau în regiune pentru a vă menține conectat la prieteni și familie și a vă oferi acces la conținutul preferat geoblocat.

Cele mai bune VPN-uri de utilizat în Mexic oferă și ele Serverele din SUA și Marea Britanie pentru acces la Hulu, SUA / Marea Britanie Netflix, iTunes etc., și servere din Mexic pentru cele mai mari viteze de conectare atunci când accesați conținut local.

Cele mai bune VPN-uri pentru Mexic

1. NordVPN

NordVPN Beneficii Infografice

Clasat constant ca VPN de top de către utilizatori și evaluatori de tehnologie, NordVPN are o listă uriașă de funcții. Pe lângă măsurile de securitate standard cum ar fi criptarea de 2048 biți, un comutator de oprire și alegerea mai multor protocoale de securitate, NordVPN oferă Double VPN (datele sunt criptate de două ori) și anonimatul complet al protocolului Onion peste VPN. Politica strictă fără jurnal de NordVPN a fost verificată de experții noștri.

Rețeaua NordVPN are un impresionant 4000 de servere peste 60 de țări, inclusiv Mexic și SUA. Și vă puteți conecta la serverele NordVPN până la șase dispozitive simultan, pe platforme precum Windows, Mac, Linux, iOS, Android și chiar anumite routere.

Conexiunile rapide și capacitatea de a trece peste cele mai puternice geoblocuri vă permit să mergeți perfect flux de conținut de la US Netflix, Hulu, BBC iPlayer și altele.

Cu Proces gratuit de 3 zile și garanție de returnare a banilor de 30 de zile, puteți încerca înainte de a cumpăra.

Vizualizați ofertele NordVPN

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

ExpressVPN este o alegere de top pentru utilizatorii care doresc să transmită stream media, deoarece este unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață. Nu are dificultăți deblocarea Netflix, Hulu și multe altele.

ExpressVPN este ceva mai scump decât multe VPN-uri, dar are un înregistrare dovedită a protejării confidențialității utilizatorului, cu un comutator de omor încorporat, o politică strictă de fără înregistrare și criptare de grad militar. Protocoalele de tunel disponibile includ OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP și PPTP. Dar dacă nu sunteți expert VPN, nu vă faceți griji, deoarece ExpressVPN poate selecta automat cel mai bun protocol pentru dvs..

Rețeaua de servere extinsă ExpressVPN se întinde pe 94 de țări, inclusiv Mexic și SUA. Acest furnizor oferă și un site complet în limba spaniolă, inclusiv chat live 24/7.

Încercați-l fără riscuri cu Garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Acest VPN este o bucurie de utilizare, datorită noii sale interfețe concepute cu grijă. Este simplu și intuitiv, cu o serie de profiluri preconfigurate care vă permit să vă conectați instantaneu.

Cu rețea masivă de servere – peste 2.200 în aproape 60 de țări, inclusiv Mexic – CyberGhost sprijină activitățile P2P precum torrenting și deblochează în mod sigur Netflix, BBC, Hulu, Sky și multe altele. Dacă aveți o familie numeroasă, veți iubi abilitatea de a utilizați simultan CyberGhost pe șapte dispozitive.

Mulți fani ai CyberGhost consideră că acest VPN merită prețul său. Poti încercați aplicația iOS sau Android gratuit timp de 7 zile sau să profite de Garanție de returnare de 30 de zile pentru toate celelalte planuri.

Vizualizați ofertele CyberGhost

4. Ascunde.me

6 cele mai bune VPN-uri pentru Mexic - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

Acest VPN ușor de utilizat este foarte fiabil și nu păstrează jurnalele. Utilizatorilor le place că poate fi utilizat simultan pe cinci dispozitive diferite și pe toate sistemele de operare majore, precum și routere.

Dincolo de a avea servere în Mexic, Hide.Me oferă întregul său site în engleză și spaniolă și oferă sprijin complet în limba spaniolă.

În timp ce nu puteți utiliza Hide.Me pentru a accesa US Netflix sau Hulu, îl puteți utiliza pentru torenți și P2P Sharing pe serverele din afara SUA, Marea Britanie și Australia.

De asemenea, are diverse planuri de stabilire a prețurilor pentru a se potrivi nevoilor dvs. Gratuit, Plus și Premium. Planurile plătite vin cu un 14 zile de returnare a banilor.

Vizualizați ofertele Hide.Me

5. SaferVPN

safervpn-dispozitive

SaferVPN este specializat în streaming video, acordând acces la site-uri chiar puternic blocate precum Netflix și Hulu.

Interfața este simplă – puteți utiliza setări preconfigurate pentru a selecta o locație și a vă conecta, iar utilizatorii noi le place asta.

Serviciul este disponibil pe toate platformele standard, iar furnizorul oferă și o extensie a browserului Chrome.

Cu toate acestea, pentru utilizatorii cu caracter de confidențialitate, există o preocupare pentru acest VPN: SaferVPN colectează date limitate, cum ar fi timbrele de timp când vă conectați și vă deconectați, iar sumele dvs. de încărcare / descărcare în timpul unei sesiuni. Dar fiți siguri că SaferVPN nu păstrează absolut jurnalele iar datele colectate nu vă pot identifica la nicio agenție guvernamentală.

Poti încercați-l fără riscuri timp de 30 de zile cu garanția de returnare a banilor.

Vizualizați ofertele SaferVPN

6. TunnelBear

dispozitive de tunel

Acest VPN are un versiune gratuită limitată pe lângă planurile sale plătite. Cu suport pentru toate platformele, inclusiv Windows, Mac, iOS și Android, precum și extensii de browser pentru Chrome și Opera, este un VPN excelent pentru începători.

Căutați tema adorabilă a ursului pe tot site-ul, parte din ceea ce face din acest VPN un favorit în rândul utilizatorilor.

Ursul tunelului este mic, dar puternic. În ciuda existenței unei rețele de servere care include doar 20 de țări (Mexic, SUA și Marea Britanie sunt incluse), utilizatorii au raportat că există rareori orice decalaj când au folosit acest VPN. Și deși nu poate fi utilizat pentru serviciile P2P, cum ar fi torentele, Tunnel Bear este echipat cu criptare AES de 256 biți, unul dintre cele mai mari niveluri de criptare disponibil acum.

Vizualizați ofertele TunnelBear

rezumat

Este întotdeauna o idee bună să folosești un VPN, în special în Mexic, unde supravegherea guvernului este o problemă din ce în ce mai serioasă și multe dintre site-urile dvs. favorite nu sunt disponibile din cauza geoblocurilor. Cele mai bune VPN-uri pentru Mexic vă vor pune la dispoziție tot conținutul pe care îl doriți și vă vor ține ascuns în siguranță de monitorizarea guvernamentală și ISP a activității pe internet..

Întrucât confidențialitatea este o preocupare majoră pentru utilizatorii de internet din Mexic, s-ar putea să doriți să citiți și tutorialul nostru despre cum să verificați VPN-ul dvs. pentru a scăpa pentru a vă asigura că nimeni nu vă poate urmări activitatea. Dacă nu sunteți încă sigur care este VPN-ul cel mai bun pentru dvs. în Mexic, consultați lista noastră de cele mai bune VPN-uri generale pentru a afla mai multe despre îmbunătățirea serviciului..

Obține 70% reducere NordVPN acum!