6 най-добри алтернативи на CyberGhost: 2023 е най-бързият и най-евтиният

CyberGhost е един от най-динамичните VPN мрежи на пазара. С глобална мрежа от над 5700 сървъра и възможно най-високото ниво на криптиране на данните, това е сред нашите най-високо оценени VPN по добра причина.

Но това, че обичаме CyberGhost, не означава, че е най-подходящото за вас. Например, въпреки че може да заобиколи много геоблокиране и цензура, CyberGhost не работи в Китай. Така че, ако живеете или пътувате зад Великата стена, ще ви трябва друга опция.

Всеки доставчик на VPN предлага уникална комбинация от функции. Независимо дали пазарувате за VPN за първи път, или вече сте пробвали CyberGhost и искате да направите промяна, има свят от алтернативи, които трябва да проучите..

По-долу ще разгледаме силните и слабите страни на CyberGhost, заедно с тях алтернативни функции, предлагани от други VPN, така че можете да намерите VPN, който най-добре отговаря на вашите индивидуални нужди.

Най-доброто от всичко, че повечето доставчици на първокласни VPN предлагат безплатна пробна версия или гаранция за връщане на парите (или комбинация от двете!), Така че можете да ги тествате безрисково, за да намерите идеалното си съвпадение.

Бързо ръководство: Най-добрите VPN алтернативи на CyberGhost

 1. ExpressVPN
  ако бързина и поверителност са Вашите основни притеснения, ExpressVPN е VPN за вас. С мълниеносни връзки, неограничена честотна лента, и избор от 148 виртуални локации в световен мащаб, почти никога няма да се налага да се справяте отново с интернет ограниченията.
 2. NordVPN
  NordVPN се комбинира виртуално неограничен глобален достъп до интернет с функции за защита на топчета да ви донесе един от най-мощните налични VPN.
 3. SaferVPN
  с приложения за почти всяка платформа, този лесен за използване VPN е чудесен както за начинаещи, така и за опитни потребители. Най-хубавото е, че потребителите на Chrome могат да се насладят 500MB безплатна VPN услуга всеки месец, за да поставите истински този доставчик на изпитание.
 4. VyprVPN
  VyprVPN е a пламна бърза услуга с няма ограничения за скорост или честотна лента. С технологията за побеждаване дори на най-силния анти-VPN софтуер ще ви накара да гледате Netflix и да променяте мащабите на минали цензурни защитни стени изобщо..
 5. TunnelBear
  С лесен за използване, мече тематичен интерфейс и иновативния му DPI-избягващ GhostBear режим, TunnelBear е богат на функции, но прост VPN. Планът за Малката мечка ще ви изведе от зимен сън, за да се насладите 500MB безплатни данни всеки месец.
 6. Частен достъп до Интернет
  Проектиран с поверителност и безопасност имайте предвид, че частният достъп до Интернет се превърна в любим в световен мащаб, въпреки почти никога рекламата. Можете да разглеждате спокойно с допълнителната защита на вградената му блокиращи реклами и злонамерен софтуер.

Какво да търсите в VPN алтернатива на CyberGhost

CyberGhost предлага на своите потребители редица страхотни функции, включително сигурност от висок клас и криптиране, неограничена честотна лента, и супербързи скорости. Така че, ако търсите друга опция, не искате да правите компромиси в тези ключови области.

Основите – сигурност, поверителност, скорост на мрежата, разбиване на Geoblock

Изберете VPN, който защитава вашите данни криптиране с военен клас и държи на строго политика без регистрация така че историята ви на сърфиране не може да попадне в грешни ръце.

Освен това ще искате да потърсите доставчик, който предлага неограничена честотна лента и високоскоростни връзки, особено ако искате да използвате своя VPN за поточно предаване на музика и видеоклипове.

Ако търсите отключване на geoblocked услуги като Netflix и HBO, вашият VPN ще трябва да работи със сървъри в страни, в които желаното съдържание е достъпно. Например, ако умирате да настигнете последния епизод от “Тази седмица миналата седмица”, ще трябва да се свържете със сървър в САЩ, за да деблокирате HBO.

  Hogyan lehet élőben közvetíteni az RTE-t Írországon kívül 2023-ban [Super Easy Hack]

Тъй като услуги като US Netflix и Sky Go екран за VPN, само разполагането с добре поставени сървъри не е достатъчно за VPN, за да ви гарантира достъп. VPN трябва да използва усъвършенствана обфуксация, за да преминете през VPN блокове; само най-добрите услуги имат тази способност.

Като ръководство (но с забележителни изключения), колкото повече сървъри работят VPN, толкова по-малка е вероятността да срещнете проблеми като претоварване на сървъра и бавни скорости.

За ежедневни задачи като интернет банкиране е най-добре да се свържете с сървър близо до вашето физическо местоположение. Услуги като PayPal и много банки ще маркирайте акаунта си за подозрителна дейност, ако влезете с чужд сървър. Вижте нашето ръководство за 5-те най-добри VPN за PayPal, за да научите повече за това.

Свързването със сървър близо до дома също ще ви даде най-бързи възможни скорости. Колкото по-далече сте от сървъра, който използвате, обикновено по-бавни ще са скоростите ви.

Допълнителни функции, предлагани от Premium VPN

Всяко едно от нашите най-високо оценени VPN ще ви даде описаните по-горе функции. Ето някои екстри, които отличават най-добрите VPN мрежи един от друг.

NAT защитна стена

NAT защитната стена е допълнителен слой сигурност, който блокира хакери от сканиране на вашето устройство и изпращане на заявки за връзка. Кога комбиниран с VPN, NAT защитната стена става една от най-добрите мощни решения за сигурност на разположение за защита на вашето устройство.

CyberGhost не осигурява защита на защитната стена от NAT, но VypyrVPN и SaferVPN го включват автоматично във вашата услуга.

Специализирани IP адреси

Много geoblocked уебсайтове използват анти-VPN софтуер за откриване и блокиране на споделените IP адреси, принадлежащи на VPN сървъри. Ако редица хора получават достъп до сайта от един и същ IP адрес, софтуерът ще го постави на черен списък – което е една от причините, поради които толкова малко VPN са в състояние да деблокират Netflix.

Специален IP адрес е уникален за вас – никой друг, използващ VPN, няма достъп до него. Това го прави много малко вероятно анти-VPN софтуерът да го блокира. Специализирани IP адреси не се предлагат от CyberGhost, но можете да получите такъв за допълнителни разходи с NordVPN.

Разделяне на тунели

Ако ти работа в офис или използвайте безжична мрежа у дома, за да се свържете с вашия принтер и скенер, VPN с разделен тунел ще ви помогне да останете свързани локално, без да се отказвате от вашата VPN защита в мрежата.

Разделеното тунелиране ви позволява решите кой трафик се пренасочва през вашия VPN тунел, позволявайки ви директен достъп до локални устройства и сайтове, на които имате доверие. Това е функция, която предлагат малко VPN мрежи, но ще откриете, че тя е стандартна с ExpressVPN.

Топ алтернативи на CyberGhost & Защо ги обичаме

1. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN е един от най-бързите VPN налично – всъщност е нашето шампион по бързи тестове! с неограничена честотна лента и лесен потребителски интерфейс е лесно да защитите вашата лична информация с ExpressVPN.

Въпреки че CyberGhost със сигурност предлага голям избор от сървъри в 90 страни, мрежата на ExpressVPN е далеч по-широка, с над 2000 сървъра в 94 държави.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru Finlanda - pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

И за разлика от CyberGhost, ExpressVPN предлага разделен тунел. Въпреки че това не е прекъсване или прекъсване за повечето частни потребители, разделеното тунелиране е безспорно удобна функция за офиси и по-големи домашни мрежи.

ExpressVPN предлага a 30-дневен, не-въпроси задавани, гарантирано връщане на парите на всичките му услуги и можете опитайте безплатно 7 дни на всички ваши Android и iOS устройства. Няма по-добър начин да изпробвате този най-високо оценен VPN за себе си.

Какво обичаме в ExpressVPN:

 • Иновативна функция за разделно тунелиране, за да поддържате връзка с устройства от вашата локална мрежа
 • 24/7 обслужване на клиенти чрез онлайн чат
 • Работи с поточни платформи като Netflix и BBC iPlayer

Преглед на ExpressVPN оферти

2. NordVPN

NordVPN устройства

Глобалната сървърна мрежа на NordVPN е малко по-голяма от тази на CyberGhost, с 5000+ сървъра в 62 страни, но е Двойно VPN криптиране и специален IP адрес услуги са там, където наистина свети.

NordVPN защитава вашите данни с AES-256 и 2048-битово криптиране. С Double VPN технологията вашата чувствителна информация ще бъде криптирана не само веднъж, а два пъти.

Това мулти-хоп криптиране е особено изгодно ако живеете в или планирате пътуване до страна с високи нива на интернет цензура и държавен надзор, като Китай.

В допълнение към двойното криптиране, NordVPN стриктна политика без регистрация и автоматичен превключвател за убийство гарантират, че данните ви за сърфиране никога няма да бъдат изложени в публичния интернет.

Ще имате достъп и до уникалния NordVPN SmartPlay технология, което ви позволява автоматично да получите достъп до цензурирано или геоблокирано съдържание без да се налага ръчна промяна на сървъра сте свързани с.

За разлика от CyberGhost, NordVPN също така предоставя на своите потребители възможност за a специален IP срещу допълнително заплащане. Тествайте изключителната услуга на NordVPN за себе си с a 30-дневна гаранция за връщане на парите на всичките му пакети.

Какво обичаме в NordVPN:

 • Предварително инсталиран блокер за реклами и злонамерен софтуер
 • Технология на двойно VPN криптиране
 • Осигурете едновременно до 6 устройства

Вижте оферти за NordVPN

3. SaferVPN

safervpn-устройства

Лесният за използване интерфейс на SaferVPN го прави топ избор за начинаещи и VPN ветерани..

С приложения за почти всяка платформа ще се наслаждавате на настройката с едно щракване на всичките си устройства – и можете защити до 5 устройства едновременно.

Най-хубавото е, че ще се насладите на защитата на сигурност на ниво банка, свързан с бързи скорости и неограничена честотна лента.

SaferVPN предлага a вградена NAT защитна стена, което на CyberGhost липсва. И ако изтеглите разширението на браузъра SaferVPN за Chrome, ще бъдете възнаградени 500MB свободна честотна лента всеки месец да го тествате.

Тази надбавка за използване няма да е достатъчна, за да гледате любимите си предавания, но определено ще можете да разберете защо други клиенти бълнуват за SaferVPN.

Като алтернатива можете да опитате пълния пакет без риск с a 24-часов безплатен пробен период и a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Какво обичаме в SaferVPN:

 • Страхотно за начинаещи
 • Работи с Netflix
 • 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл

Преглед на офертите за SaferVPN

4. VyprVPN

6 най-добри алтернативи на CyberGhost: 2023 е най-бързият и най-евтиният

Chameleon технологията на VyprVPN ви държи една крачка пред VPN мразещи от заобикаляйки анти-VPN софтуера които услуги като Netflix използват. Той е бърз и сигурен и ще ви хареса неограничена честотна лента на над 700 сървъра по света.

  Понос и предрасуде на Нетфлику! Ево како то гледати 2023. године

В допълнение към криптирането с военна степен, вашето устройство ще бъде защитено от NAT защитна стена.

Въпреки че мрежата му е сравнително малка в сравнение с CyberGhost, VyprVPN притежава и поддържа всеки сървър, който използва. Това му дава ясно предимство скорост и надеждност на връзката.

Можете да видите за какво е цялата суматоха и да опитате тази водеща VPN за себе си с a 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички абонаментни пакети.

Какво обичаме в VyprVPN:

 • Работи с Netflix
 • Приложения за почти всяка платформа
 • NAT защитна стена за допълнителна сигурност

Преглед на офертите на VyprVPN

5. TunnelBear

тунелни устройства

TunnelBear е един от най-популярните и прозрачни налични VPN. Не само това е така лесен за използване, но неговата креативна тема за мечка наистина ще ви озари деня.

По-важното е функции за защита от висок клас, като 256-битово криптиране и Винаги на защита, ще запази връзката ви защитена.

Най-голямата разлика между CyberGhost и TunnelBear е иновативната на TunnelBear GhostBear режим.

GhostBear ще ви помогне преодоляване на онлайн цензурата и DPI (дълбока проверка на пакети), използвана за подсилване на Голямата защитна стена на Китай, прикривайки вашите VPN-криптирани данни като редовен интернет трафик.

Въпреки че работи с по-малка сървърна мрежа от CyberGhost, все пак можете да използвате този VPN за тунел до почти навсякъде по света, включително САЩ.

Можете да опитате TunnelBear безплатно с плана LIttle Bear, който включва 500MB данни всеки месец – не огромно количество, но достатъчно, за да проверите представянето на VPN за себе си.

Вижте оферти за TunnelBear

6. Частен достъп до Интернет

Частни устройства за достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет (PIA) е посветен на защитата на вашата поверителност и предоставяне неограничен, супер бърз достъп до интернет. с P2P споделяне на файлове поддръжка, настройка с едно щракване и сървъри в 52 глобални локации, тази услуга не разочарова.

Заедно с 256-битово криптиране и автоматичен превключвател за убийство, PIA защитава устройството ви с вградена блокиране на реклами и зловреден софтуер за да предотвратите достъпа на хакери и шпиони до вашата лична информация.

Можете да защитите до 5 устройства едновременно с PIA, с приложения за Windows, Mac, iOS, Android и рутери. С всички тези страхотни функции е лесно да разберете защо Частният достъп до Интернет е един от най-любимите VPN в света.

Основната разлика на PIA от CyberGhost е цената му. За пакетиран с функции VPN PIA е невероятно евтино, което го прави чудесен вариант, ако търсите нещо малко по-благоприятно за бюджета.

Можете да опитате сами безрисково с a 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте оферти за PIA

резюме

Каквито и да са вашите индивидуални нужди, трябва да очаквате, че премиум VPN ще ви осигури функции за високо ниво на сигурност, бързи скорости и неограничена честотна лента. Предоставянето на тези възможности при избора на алтернатива на CyberGhost не би имало смисъл.

Макар че CyberGhost заслужава своето място като най-високо оценен VPN, може да откриете, че една от другите ни най-добри препоръки е вашето перфектно съответствие.

Без значение кой VPN сте избрали, едно нещо е сигурно: не бива да плащате повече за това, отколкото трябва. За да сме сигурни, че нямате, ние постоянно събираме най-добрите налични оферти за всяка надеждна VPN услуга.

Започнете пробния си ExpressVPN СЕГА!