A legjobban INGYENES VPN-ek a sötét webhez

Gondolhatja, hogy a sötét böngészők ugyanolyan feladatokat végeznek, mint a VPN. Az engedélyezett böngészők, mint például a Tor tartsa rejtett személyazonosságát az adatok titkosításával és az internetes forgalom átirányítását a távoli szerverekre szerte a világon.

Tehát nincs szükséged VPN-re? Rossz.

Ahogy a sötét webes tevékenység bejutott a nyilvánosság elé, a kormány és az ISP felügyelete felgyorsult. Tehát ha szeretne hozzáadni egy extra névtelenség a sötét internetes böngészés során fontolóra veheti egy ingyenes VPN-t.

De miután több mint 40 ingyenes VPN-t teszteltünk a sötét webre, ezt találtam adatkorlátozások és A magánélet szivárgása komoly problémát jelentett. Ezek az ingyenes szolgáltatások gyakran pénzt keresnek hirdetéseknek tétele ki, és az érzékeny adatait eladja.

Az ingyenes VPN soha nem igazán ingyenes. És a hackerek és csalók minden nap behatolnak a Tor csomópontokba, a sötét háló nem az a hely, ahol kockáztatni kell. 

Ez az oka annak, hogy a kedvenc sötét webes VPN-m a NordVPN. A praktikus Onion Over VPN funkciója biztosítja Tor számára a további biztonságot katonai titkosítás hogy tevékenysége biztonságos, anonim legyen.

És a jó hír az, hogy tudsz próbálja ki a NordVPN kockázatmentesen 30 napig teljes pénz-visszafizetési garanciával.

Sötét webes felhasználóként mindig prémium VPN-t használok, mint egy ingyeneset. De ha pénzt akar megtakarítani, felkerekítettem a piac legjobb ingyenes sötét webes VPN-jeit. Megnéztem sebesség, adatkorlátozások és, ami a legfontosabb, biztonság.

A legjobb ingyenes VPN-ek a sötét webhez – Gyors útmutató

 1. NordVPN – A legjobban teljesítő VPN villámgyors sebességeket kínál, adatkorlátozások nélkül, valamint az iparágvezető biztonsági funkciókkal. Használja a NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját, hogy kockázat nélkül próbálja ki.
 2. Hotspot pajzs – Élvezze az iparági szintű titkosítást a hozzáadott adatvédelem és az 500 MB napi adatkorlát elérése érdekében. Ez elegendő a könnyű böngészéshez, de nem felel meg a játékosoknak vagy szerpentinneks.
 3. Windscribe – Nem naplózott VPN a prémium verzió összes biztonsági funkciójával. Támogatja a torzítást, de egy szigorú 10 GB-os havi adatkorláttal rendelkezik, amely korlátozza a fájlmegosztást.
 4. ProtonVPN – Erőteljes VPN integrált hozzáféréssel a Tor hálózathoz, de hozzáadott Tor védelem csak a prémium csomagban érhető el.
 5. Rejts el – Élvezze hirdetésmentes hozzáférést 5 szerverhelyre világszerte. Jó torrentinghez, de havi 2 GB-os adat csak 2 óra HD streaminghez elegendő.

Nézze meg a másik 3 ingyenes VPN-t a sötét web számára!

Mi a fogás az ingyenes VPN-ekkel??

Ha valami túl jól hangzik, hogy igaz legyen, általában az. És ez a helyzet az ingyenes VPN-ekkel. Az ingyenes VPN-k korlátozott szolgáltatások futtatása mellett veszélyeztethetik az eszközét és a személyes adatait.

Kompatibilitás

Az ingyenes VPN-ek a kisebb kiszolgálók száma így nem garantálhatja, hogy tartalmaznak csomópontokat, amelyek átirányíthatják az internetes forgalmat a Tor hálózaton keresztül. A legtöbb prémium szolgáltató széles körű hozzáférést kínál a sötét webhez.

Biztonság

A távoli szerverek futtatása pénzbe kerül, és e költségek fedezésére, az ingyenes szolgáltatások bekerülhetnek az Ön személyes adataiba. A sötét web használatakor nem akarja, hogy érzékeny információi rossz kezekbe kerüljenek. A prémium VPN-k biztosítják az Ön személyes adatainak sértetlenségét. 

korlátozások

Ha sötét webtartalmat szeretne streamálni, vagy nagy fájlokat szeretne megosztani torrent segítségével, az ingyenes VPN-k adatkorlátozása megállítja Önt a pályáin. A prémium VPN-ektől eltérően sok ingyenes szolgáltatás korlátozza a sebességet és a sávszélességet, ami lassú teljesítményhez vezet.

A legjobb ingyenes VPN-ek a sötét webhez

Több tucat ingyenes VPN-t kipróbáltam annak érdekében, hogy megtalálják a legjobbat a sötét web böngészéséhez. Itt van a legjobb válogatásom, figyelembe véve sebesség, biztonság és sötét webes teljesítmény. 

1. NordVPN

NordVPN

 • Dedikált hagyma over VPN szolgáltatás
 • 256 bites AES titkosítás, kill kapcsoló és dupla VPN védelem
 • Több mint 5200 nagysebességű szerver 59 országban
 • Dedikált P2P szerverek
 • Nincs naplózás
 • Próbálja ki kockázatmentesen egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát
 • Együttműködik: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video-val
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, Android, iOS és a legtöbb útválasztóval

NordVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia ez teszi a legfontosabb választásom egy ingyenes sötét webes VPN-ek számára. Igen, ez egy prémium szolgáltatás, de ha csak néhány hétig van szüksége VPN-re, ez a legjobb lehetőség a piacon.

A szolgáltatás ingyenes használatához egyszerűen kérjen visszatérítést 30 napon belül, és a pénz visszatér a számlájára. Vagy ha egész évben szeretne védelmet keresni, A NordVPN olcsó terveket kínál, amelyek mindenképpen megéri a pénzt.

A NordVPN ideális a sötét webhez. Egyedülálló Hagymán VPN szolgáltatás zökkenőmentes kapcsolatot hoz létre az NordVPN biztonságos kiszolgálói és a Tor hálózat között. A snoopers, mint a kormány és az internetszolgáltató, nem fogja tudni, hogy a sötét internetet használja. Tehát nagyszerű a nem kívánt megfigyelés elleni küzdelem.

Ez magában foglalja a kínzás is. Ha nagy fájlokat szeretne megosztani a mély vagy sötét interneten, dedikált P2P szerverek hogy szép és könnyű legyen. Ezenkívül a NordVPN szigorának köszönhetően tevékenysége anonim marad nem naplózási politika.

  Cum să-l urmărești pe bunul doctor, sezonul 3 oriunde! | Ianuarie 2023

Ne aggódjon a sebesség miatt sem. A NordVPN az egyik a miénk Az első 5 leggyorsabb VPN és több mint 30Mbps letöltési sebességet kínál, még a sötét interneten is. Val vel nincs adatkorlát vagy sávszélesség-korlát, élvezi a puffermentes streaming-et.

A NordVPN az iparágban vezető biztonságot is kínál. Egy praktikus CyberSec szolgáltatás lebélyegzi a rosszindulatú előugró ablakokat. Ezért különösen hasznos a sötét web használatakor. Ráadásul az Ön adatait a 256 bites AES titkosítás és védett automatikus gyilkos kapcsoló.

Megtudhatja, hogy az NordVPN hogyan teljesített átfogó tesztelés alatt, nézd meg teljes áttekintésünket. Vagy próbálja ki ma a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. 

Ingyenes NordVPN-t kaphat!

2. Hotspot pajzs

Windows hotspotshield

 • Egy nagy sebességű amerikai szerver
 • AES 256 bites titkosítás
 • 500 MB napi adatkorlát
 • P2P barátságos
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Mac, iOS, Android

A Hotspot Shield komolyan gyors. Ingyenes VPN-t kínál hasonló sebességgel, mint a prémium szolgáltatások. A teszteim során regisztráltam a letöltési sebességet, amely meghaladja a 85mbps-ot, és a feltöltési sebességet 42mbps-ig. Ha streaming vagy letölt tartalmat a sötét internetről, nem fog gyorsabb ingyenes VPN-t találni.

Csak hozzáféréssel rendelkezik a egy szerver bár. És ellentétben a NordVPN szervereivel, nincs optimalizálva a Tor hozzáféréshez. Még mindig hozzáférhet a sötét internethez. Csak várja meg, hogy a sebességek enyhén csökkenjenek.

Az átfogóbb lefedettség érdekében a Hotspot Shield prémium csomagja hozzáférést biztosít a többire 3200 biztonságos szerver 70-ben+ országok, ahol nincs sávszélesség-korlátozás.

A Hotspot Shield ingyenes szervere támogatja P2P fájlmegosztás. De itt vannak a rossz hír. A Hotspot Shield korlátozza ingyenes felhasználóit Napi 500 MB adatátvitel. Noha ez elegendő számos kép és szöveges fájl átviteléhez, csak 30 perc HD-videofelvételeket tölthet streamingbe.

Mivel a Hotspot Shield prémium csomagjai révén finanszírozza az ingyenes tervet, továbbra is élvezheti a szigorú szabályokat nem naplózási politika. Nem értékesíti az Ön adatait veszélyes harmadik felek számára. Várja azonban, hogy rendszeresen látja alkalmazáson belüli hirdetések az ingyenes kiadással. Ön sem élvezi a Hotspot Shield 24 órás, hét órás ügyfélszolgálatát.

Az Ön adatait a AES 256 bites titkosítás hozzáadott névtelenségért a sötét webben. A Hotspot Shield akár díjnyertes is éves átláthatósági jelentés így láthatja, hogy az Ön adatait és tevékenységeit hogyan figyeli.

Többet szeretne tudni a Hotspot Shield ingyenes tervéről? Olvassa el teljes véleményünket. Vagy kipróbálhatja a prémium szolgáltatást még ma 45 napos pénz-visszafizetési garancia. 

Ingyenes Hotspot pajzsot kaphat!

3.Windscribe

szélíró készülékek

 • 10 GB-os havi adatkorlát
 • Korlátlan eszközkapcsolatok
 • Hozzáférés 11 szerverhelyhez
 • Nincs munkanapló vagy IP-időbélyeg
 • A P2P megengedett a legtöbb szerveren
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer és Kodi
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Mac, iOS, Linux és Android

A Windscribe egy átfogó ingyenes csomag, amely számos olyan szolgáltatást kínál, mint a prémium tervei. De a sötét webes használatra van komoly hátrányok. 

Nagyobb kiszolgálók választéka érhető el, mint a legtöbb ingyenes VPN-nél. Van hozzáférése a következőhöz: 11 szerverhely, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Franciaországot, Németországot és Hongkongot. Ezt a választást különösen hasznosnak találtam a sebesség fenntartásához a sötét web használata közben.

Kiváló védelmet nyújt a AES 256 bites titkosítás és erős IP-szivárgás-védelem. Míg Tornak privát böngészést kellene tartania, a Windscribe-nak pedig automatikus tűzfal biztosítja, hogy még az internetszolgáltató sem látja a tevékenységét, még akkor is, ha torzul. Ugyanakkor nem férhetnek hozzá olyan pro plan biztonsági szolgáltatásokhoz, mint például a Windscribe rosszindulatú programok blokkolója.

A jó hír az A P2P megosztását a legtöbb Windscribe szerver támogatja, még a szabad terv alapján is. A teszteim során azonban azt találtam, hogy a szabad szerver sebessége meglehetősen következetlen. Ezt nem segíti a havi adatkorlát 10 GB.

Ez napi kb. 330 MB sebességgel működik, ami alig elegendő a videotartalmak streamingjéhez. Ennek elegendőnek kell lennie, ha cenzúrázott újságíráshoz szeretne hozzáférni. Másik út, sokkal kisebb adatkorlát, mint sok ingyenes sötét webes VPN.

A Windscribe nagyszerű névtelenné téve. Még az ingyenes csomag alatt sem regisztrálnia kell azonosító információkat. Plusz, te is fizetni a Bitcoins-szal rejtett személyazonosságát.

Ha többet szeretne tudni a Windscribe naplózási politikájáról, tekintse meg a mi oldalt mélyreható áttekintés. Vagy most ingyenesen élvezheti a 10 GB-os adatot.

Get Windscribe ingyen!

4. ProtonVPN

protonvpn eszközök

 • Nincs adatkorlátozás
 • Reklámmentes
 • Szerverhelyek három országban
 • Nincs naplózás
 • A torrenting nem érhető el ingyenesen
 • 7 napos ingyenes frissítés a prémium csomaghoz
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, de a streaming blokkolva van az ingyenes terv szerint
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Mac, iOS, Android, Linux és néhány útválasztóval

A ProtonVPN egyike a kevés ingyenes VPN-nek nem korlátozza az adatait. De a szabad terv más korlátozásokkal jár.

  Как удалить свою учетную запись Tinder навсегда - обновление 2023 года

A fő probléma a kínzó. Csak hozzáféréssel rendelkezik a szervereket három országban (USA, Hollandia, Japán) és egyikük sem támogatja a P2P megosztását. Tehát ha a sötét interneten akar torrentolni, akkor frissítenie kell a Proton VPN prémium szolgáltatását.

A második kérdés a sebesség. Mivel adatait már a globális Tor hálózaton keresztül továbbítják, nem akarja, hogy a VPN még tovább lassítson. A ProtonVPN sebessége a szabad csomagban szigorúan korlátozott.

A jó hír az, A ProtonVPN integrálva van a Tor hálózatba. De nem élvezheti a sötét webre optimalizált Tor Over VPN funkciót, amely egyszerű hozzáférést tesz lehetővé a teljes Tor hálózathoz. Ez a szolgáltatás a ProtonVPN fizető előfizetőire korlátozódik.

A legjobb sötét webes teljesítmény érdekében használja a ProtonVPN eszközöket ingyenes 7 napos frissítés. Csak regisztráljon egy fiókot, és élvezze a ProtonVPN összes prémium funkcióját, beleértve Tornán keresztül VPN, biztonságos streaming és P2P támogatás.

A ProtonVPN a megbízható ingyenes VPN. Valamint AES-256 titkosítás és DNS-szivárgás megelőzése, A ProtonVPN szigorúan tartja magát nem naplózási politika hogy a böngészés névtelen maradjon.

A regisztrációkor nem kell megadnia fizetési információkat. Csak egy e-mail címre van szüksége. Még a Proton saját ProtonMail szolgáltatását is használhatja ingyenes titkosított e-mail fiók. 

Szeretne többet megtudni a ProtonVPN árazási terveiről? Nézd meg teljes áttekintés az összes információért. Vagy iratkozzon fel még ma, és próbálja ki magának.

Ingyenes ProtonVPN-t kaphat!

5. hide.me

windows hide.me

 • 256 bites AES titkosítás
 • 2 GB-os havi adatszolgáltatás
 • IP szivárgás elleni védelem
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV, Showtime, Crackle, HBO GO, Kodi és a Sky Go
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Mac, iOS és Android, Linux és néhány útválasztó

a hide.me az egyik legbiztonságosabb ingyenes VPN-ek sötétben háló. Ez extra böngészési anonimitást biztosít a böngészéshez 256 bites AES titkosítás és hozzáadott IP szivárgásvédelem a kiszolgáló-kivonatok fedezésére.

A hide.me 99,9% -os működési időt ígér, így a veszélyes lekapcsolások ritkák. Ez sem fojtja az Ön IP-jét, így élvezi erős rakodási sebesség bekapcsolva a sötét web.

De a hide.me csak hozzáférést biztosít a szerverek öt országban. Noha ez több, mint néhány ingyenes VPN, a hide.me nem garantálhatom a P2P támogatást ezeken a szerveren. A torrenting azonban minden a hide.me prémium tervében támogatott. Frissítsen, és hozzáférést kap 1400+ szerver 57 helyszínen az adathasználat korlátozása nélkül.

A hide.me adatkorlátja valódi probléma. Csak kapsz 2 GB adat havonta. Ez elegendő két órás HD streaminghez vagy durván nyolc órányi játékhoz. Ha rendszeresen használja a sötét internetet, A hide.me nagyméretű adatterveket kínál hogy megfeleljen a költségvetésének.

Az Ön magánélete védett. A hide.me-nek van egy praktikus lehetősége adatvédelmi ellenőrző szolgáltatás hogy a sötét webes megfigyelés nem kap semmilyen kéretlen figyelmet. Plusz, hogy egy további védelmet élvez automatikus megszakító kapcsoló és naplózás nélküli házirend.

Szilárd és biztonságos reklámmentes szolgáltatás, a hide.me jó ingyenes VPN a sötét web számára. A prémium szolgáltatást azonban kipróbálhatja a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretne tudni a hide.me bejelentkezési szabályairól, olvassa el a teljes áttekintés.

Get hide.me ingyen!

6. TunnelBear

alagútberendezések

 • 500 MB adat havonta
 • Szerverek 22 országban
 • AES-256 bites titkosítás
 • Együttműködik: HBO Go-val
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android

A TunnelBear az ingyenes VPN-k egyik legnagyobb kiszolgálói választását kínálja Önnek. Hozzáférést kapsz nagy sebességű szerverek 20+ országban. Ez a szerverválasztás hasznos a teljesítmény fenntartása érdekében a sötét interneten való működés közben.

A szabad terv sebessége azonban nem nagy. És miközben csatlakoztam a Tor hálózathoz, láttam jelentős csökkenés a letöltési sebességben. A TunnelBear alkalmazáson belüli sebességtesztje hasznos annak megállapításához, hogy az eszköz milyen mértékben van érintett.

A TunnelBear legnagyobb hátránya az 500 MB havi adatkorlát. Ez a legkisebb korlátozás a listámban, és 30 percre korlátozza Önt két órás játék folytatására. És ez egy egész hónap alatt vége.

Biztonsági szempontból jobban teljesít. A szabad terv, akkor kap AES 256 bites titkosítás a kíváncsiság elleni további védelem érdekében. A nem naplózási politika biztosítja, hogy tevékenysége magántulajdonban marad, miközben praktikus Éber mód kiválóan alkalmas a sötét webes rosszindulatú programok blokkolására.

Szeretne többet megtudni az TunnelBear adatvédelmi vezérlőiről? Minden, amit tudnod kell, a miénk mélyreható áttekintés.

Szerezd meg az TunnelBear alkalmazást ingyen!

7. Opera

opera eszköz képe

 • Web böngésző beépített VPN-sel
 • Hagyma böngésző hozzáadása elérhető
 • Nincs adatkorlátozás
 • Nem támogatja a torzítást
 • Együttműködik: Netflix USA, YouTube
 • Csak az Opera asztali böngészőjén működik

Az Opera egy ingyenes böngésző, amely beépített VPN-t tartalmaz. De csatlakozni kell a Tor hálózathoz, meg kell változtatnia az útválasztó adatait a böngészőbeállításokban. Vagy használhat speciális kiegészítőket, például a Hagyma böngészőgombot és a Torvezérlőt.

Még azokkal a kiterjesztésekkel is, Az Opera nincs optimalizálva a sötét web feltárására. Ha sötét böngészőt keres, akkor jobb lehetőségek vannak a piacon.

A listámat azért okozzuk beépített VPN. Az Opera automatikusan összeköti Önt a leggyorsabban elérhető szerverrel. Kínál 10 szerver öt országban ami több, mint a legtöbb ingyenes VPN. De a teszteimben láttam: csökken a sebesség sötét böngészés közben.

  Полный обзор Vuze | Обновлено 2023: это безопасно? Только если ты сделаешь это ...

Valamint korlátlan adat, Az Opera egyértelmű adatvédelmi politikával rendelkezik. Nem fog naplózni vagy követni a tevékenységeit. De nyomon követi az Ön által használt termékjellemzőket és az alkalmazás gyakoriságát.

De aggódok a biztonság miatt. Az Opera VPN-jét Kanadában kezelik, amely a 5 Eyes Felügyeleti Szövetség. Az Opera titkosítja az Ön adatait, de a sötét internetes böngészést veszélyeztetheti a kormány beavatkozása. 

Nem biztos benne, hogy az Opera az Ön számára? Nézze meg, hogy összehasonlítható a prémium VPN-ekkel átfogó áttekintés.

Ingyenes Opera letöltése!

8. PrivateVPN

privatevpn eszközök

 • Prémium szolgáltatás 7 napos ingyenes próbaverziója
 • Korlátlan mennyiségű adat
 • Egyéni Tor támogatás
 • 2048 bites titkosítás
 • Kiszolgálók 60 országban
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, Hulu és Amazon Prime Video
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Mac, iOS, Android, Linux

A PrivateVPN nem kínál folyamatban lévő ingyenes tervet. De ez teszi a listámat, mert te is tudod egy hétig ingyenes próbaverzióval érheti el prémium funkcióit. Ha csak rövid időre van szüksége VPN-re, akkor ezt a prémium szolgáltatást ajánlom egy ingyenes helyett.

Kapsz 2048 bites titkosítás és IPv6 szivárgásvédelem hogy elrejtsék tevékenységét a sötét internetes támadók ellen. Plusz kiszolgálók széles választéka, P2P támogatás és korlátlan adat, a fájlok megosztása gyors és egyszerű.

A legjobb az egész, A PrivateVPN támogatja a Tor-t a VPN-kapcsolatokon keresztül. Még egy praktikus útmutató is található arról, hogyan lehet az OpenVPN klienst módosítani annak érdekében, hogy a forgalom áthaladjon a Tor első és a PrivateVPN másodpercen keresztül. Úgy, az internetszolgáltatója nem fogja tudni, hogy hozzáfér a sötét webhez és tevékenysége rejtve marad.

A PrivateVPN a svéd biztonsági törvényeket is követi. a Nincs naplózási politika azt jelenti, hogy az Ön adatai akkor is bizalmasak, ha a kormányok vagy az internetszolgáltatók ezt kérik.

Az ingyenes próbaverzió csak 7 napig tart. A PrivateVPN azonban olcsóbb terveket kínál, amelyek sokkal hatékonyabbak a sötét webben, mint az ingyenes VPN-k. Nézd meg teljes áttekintés többet megtudni.

Ingyenes PrivateVPN-t kaphat!

GYIK

Tegyen szabad VPN-szolgáltatók naplófájlokat?

A magánéletének veszélyeztetésekor, különösen a sötét web elérésekor, ez fontos ellenőrizze a VPN felhasználói megállapodását. Néhány ingyenes VPN meg fogja tenni pénzt szerezhetnek szolgáltatásaikkal, ha rosszindulatú harmadik feleket szoknak követni az ön tevékenységéhez.

Ennek ellenére változik. Néhány ingyenes VPN magánnaplókat vezet saját személyes karbantartásához. A lista legnépszerűbb ingyenes VPN-jei szigorú bejelentkezési szabályoknak felelnek meg az adatok bizalmas kezelése. Prémium VPN-vel, mint például NordVPN A nem-naplók alapértelmezés szerint tartoznak, így a sötét webes böngészési tevékenységei soha nem kerülnek nyilvánosságra.

A VPN befolyásolja a sebességet?

Az adatok világszerte történő küldése csekély hatással van az eszköz sebességére. Arra számíthat, hogy lát egy durván 5-6% -kal csökken.

Rosszabb az ingyenes VPN-ek esetén. A sebesség és a sávszélesség szigorú korlátozásainak köszönhetően a könnyű böngészést is befolyásolhatja. A sötét internetes böngészéshez villámgyors sebesség és magas szintű biztonsági szolgáltatás érdekében jobb, ha befektet egy prémium szolgáltatásba..

Milyen kockázatokkal jár egy ingyenes VPN használata a sötét interneten?

A tevékenységeid nyomon követésével és az adatok feltárásával, Az ingyenes VPN-ek ugyanúgy teszik a VPN-ket, hogy megállítsák őket. Ha ingyenes VPN-t fog használni, fontos, hogy ismerje a kockázatokat.

Mivel a sötét web népszerű hackerek, csalók és internetes csalók, információkat veszélyes személyek kezébe bocsáthatja.

A sötét web legális?

Igen. Noha rossz hírnevet szerzett magának, teljesen sötét web elérése névtelen böngészőkön keresztül, mint például a Tor. Ez egy nagyszerű eszköz a segélyvonalak, a cenzúrált újságírás és az online játékközösségek eléréséhez.

azonban, a sötét web egyes webhelyeinek látogatása illegális. Függetlenül attól, hogy VPN-t használ-e vagy sem, fontos, hogy böngészés közben éber legyen.

összefoglalás

Ne tévesszen meg az ingyenes árat. Az ingyenes VPN-k magasabb árat fizetnek az adatvédelem mellett. A sötét web használatakor még fontosabb, hogy anonimitása sértetlen maradjon. 

Az Ön biztonsága is veszélyben van. A sötét web több ezer trollnak ad otthont, amelyek rosszindulatú tartalmakat terjesztnek. A készülék védelme a rosszindulatú programok ellen, Lehet, hogy egy ingyenes VPN nem felel meg a feladatnak. 

Használhatja a prémium szolgáltatások korlátozott ingyenes verzióit, például a HotspotShield és az TunnelBear, de nehéz adatkorlátozások alkalmatlanná teszik őket a sötét interneten.

Tehát ha rövid távú ingyenes megoldást keres, esetleg utazás közben, akkor azt tanácsolnám: pénzvisszafizetési garancia prémium szolgáltatásokkal, mint például a NordVPN. A legkiválóbb biztonsági funkciókkal olyan biztonságot és adatvédelmet élvezhet, amelyet az ingyenes VPN-k egyszerűen nem tudnak nyújtani..

Ha VPN-t keres annak érdekében, hogy a sötét webes tevékenységei magántulajdonban maradjanak, nézd meg a 5 legjobb VPN a sötét webhez. Vagy a legújabb ajánlatokkal és megtakarításokkal kapcsolatban, keresse fel a kupon oldalunkat.