A QI a Netflix-en található! Így nézheti meg ezt 2023-ban

A brit komédia kvíz show, QI, most a Netflix UK-n található. Csak akkor élvezheti a „nagyon érdekes” tényeket és sok vicces pillanatot, ha hozzáfér a Netflix UK katalógushoz. De megmutatjuk, hogyan lehet a QI-t figyelni bárhol a világon.

Hogyan juthat el a QI-hez, ha az Egyesült Királyságon kívül él? Szükséged lesz egy megbízható VPN, amely átjut a Netflix földrajzi korlátozásaival és elérheti az Egyesült Királyság katalógusát.

A VPN segítségével megteheti elrejteni a valódi IP-címét, csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, és kap egy Egyesült Királyság IP-címe. Ezután streaming QI, függetlenül attól, hogy hol vagy.

Rövid útmutató: Hogyan lehet QI-t nézni a Netflix-en

 1. Válasszon egy VPN-t. Javasoljuk a NordVPN-t a legjobb általános streaming-élményért a Netflix UK-n.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-t a választott eszközre.
 3. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Királyságban.
 4. Ugorj fel a Netflix UK-ra és regisztrálj / jelentkezz be. Az összes 200+ QI-műsor készen áll a dörzsölésre!

Indítsa el a QI streamingét most!

Miért van szüksége VPN-re a QI megfigyeléséhez

A Netflix streaming szolgáltatásai több mint 190 országban elérhetők. A Netflix műsorok és filmek streaming-katalógusa azonban régiónként eltérő. Tehát például, ha Olaszországban él, A Netflix megakadályozza az olasz IP-cím elérését a Netflix UK-hoz.

Ha lépést szeretne tartani a QI kvíz show-val, nagy teljesítményre van szüksége Az Ön IP-címét elrejtő VPN, és ehelyett, megad egy brit címet. Ezután hozzáférhet a Netflix UK katalógusához.

Nak nek megkerülni a Netflix földrajzi korlátozásait, és felszabadítani az Egyesült Királyság tartalmát, egy kiváló minőségű VPN, mint például a NordVPN, lehetővé teszi válasszon a sok elérhető brit szerver közül.

Az is rendszeresen frissíti ezeknek a kiszolgálóknak az IP-címeit az észlelés elkerülése érdekében a Netflix kifinomult VPN-ellenes technológiájával.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

Prémium A VPN ennél sokkal többet tehet, mint a geoblokkok megkerülése.

Prémium VPN-vel, élvezheti kedvenc tartalmait a kedvenc streaming szolgáltatásai közül, anélkül hogy feláldozná a magánéletét.

Mint Az online biztonsági fenyegetések tovább fejlődnek és szaporodnak, fontos minden alkalommal használja a VPN-t, amikor online csatlakozik.

  Доклад: Мобилни плащания на доставчици на данни за американски ресторант Diners Nationwide

Minőségi VPN használatakor segít gondoskodjon arról, hogy online tevékenysége biztonságos és névtelen maradjon.

Megbízható VPN-sel, adatai titkosítva vannak és az Ön IP-címe rejtett, információinak és személyazonosságuknak a hozzáférhetőségétől távol tartva hackerek, trackerek és más kíváncsi szemek.

3 legjobb VPN a QI figyelésére

Majdnem készen állsz a QI figyelésére. Itt vannak a 3 legjobb VPN-re vonatkozó ajánlásaink, amelyek megkerülhetik a Netflix geoblokkjait, hogy a Netflix UK adatfolyamát streamingbe tegyék:

1. NordVPN

A QI a Netflix-en található! Így nézheti meg ezt 2023-ban

A NordVPN a mi legjobb választásunk legjobb VPN szolgáltatás. Először is nehéz legyőzni őket 5700+ szerver 60 országban. Ezenkívül könnyebben megkerülheti a Netflix UK földrajzi korlátozásait 800+ szerver az Egyesült Királyságban.

A kiváló biztonsági és adatvédelmi funkciók egy NordVPN szabvány. Kiberbiztonsági funkciókat kínál, mint például a nem naplózás politikája, a kettős titkosítás, és egy automatikus lekapcsolót.

Ez a VPN egy lépéssel tovább halad a A CyberSec funkció blokkolja az invazív hirdetéseket és a rosszindulatú programokat.

A NordVPN egyedülálló A SmartPlay DNS szolgáltatás automatikusan összeköti Önt a rendelkezésre álló legjobb brit szerverrel. Nincs szükség kézi konfigurálásra!

A NordVPN segítségével akár csatlakoztathat 6 készülék egyszerre. Az egész családod mind csatlakozhat a QI vidámságához.

Sebességtesztjeink szerint a NordVPN gyors és stabil kiszolgálókkal rendelkezik ami azt jelenti, hogy élvezheti a zökkenőmentes és biztonságos streaming élményt.

24/7 élő chat ügyfélszolgálat ott van az Ön számára, ha nem tud csatlakozni a Netflix UK-hez. Plusz, a 30 napos pénzvisszafizetési garancia édesíti az üzletet.

Mindezen kiemelkedő funkciók mellett nem csoda, hogy a felhasználók remekül látják a NordVPN-t.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

A torrent támogatása:

 • Igen, a P2P speciális kiszolgálói elérhetők.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Patak QI az NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Ha az első számú igénye a sebesség, akkor az ExpressVPN a tökéletes választás az Ön számára. Ez a a leggyorsabb VPN a sebességteszteinkben, ami azt jelenti, hogy a QI haszon határozatlan ideig folytatódhat. Ezen felül hozzáférhet a 3000+ globális szerver, beleértve az Egyesült Királyságban is.

  Kako zaobići nebesko širokopojasni štit pomoću VPN-a 2023. ažuriranje

Az ExpressVPN kiberbiztonsági funkciói biztonságosak és biztonságosak az internetes szörfözésen.

Az online tevékenysége a következőknek köszönhetően védett nulla ismeretlen DNS (a személyes adatokat soha nem tárolják), 256 bites katonai szintű titkosítás, automatikus megszakító kapcsoló, nulla naplózási politika és DNS / WebRTC szivárgásteszt (az ExpressVPN egyedi).

A biztonság fokozása érdekében az ExpressVPN kínál TrustedServer technológia, amely mindig megakadályozza az operációs rendszer és az alkalmazások írását a merevlemezre.

Noha ez a VPN valamivel többet fizet, mint más prémium VPN-ek, kínál kiváló ár-érték arány és egyidejű csatlakoztatás akár 5 eszközön.

A 30 napos pénzvisszafizetési garancia és 24/7 élő chat támogatás két további szolgáltatás, amelyeket a felhasználók szeretnek az ExpressVPN-vel kapcsolatban.

Van szűk költségvetése? Nézze meg ma az ExpressVPN kuponkódját!

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

A QI közvetítése az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

A QI a Netflix-en található! Így nézheti meg ezt 2023-ban

Ha ez az első VPN, akkor a CyberGhost gyorsan kényelmessé teszi felhasználóbarát felületével.

A CyberGhost kiszolgálói száma lenyűgöző: 3900+ szerver 60 országban. Ráadásul a QI figyelésével semmi akadálya sincs 400+ szerver az Egyesült Királyságban.

Noha a CyberGhost nem olyan gyors, mint a NordVPN vagy az ExpressVPN, automatikusan megtalálja a leggyorsabb szervert a zökkenőmentes QI streaminghez. Plusz, az Az adattömörítési szolgáltatás tömöríti a képeket és a webtartalmat a gyorsabb terhelési idők érdekében.

A QI nevető kérdés. A rossz kiberbiztonság nem. A CyberGhost komolyan veszi az Ön biztonságát és magánéletét olyan funkciókkal, mint a nulla naplózás politikája, az automatikus kikapcsolás kapcsolója, egy adware és rosszindulatú programok blokkolója és 256 bites AES titkosítás.

  Urmăriți American Horror Story: 1984 - de oriunde în 2023!

Ha bármilyen okból nem tud csatlakozni a Netflix UK-hez, A CyberGhost élő csevegése vagy jegye kész segíteni.

A CyberGhost minden típusú költségvetéssel működik, különféle előfizetési csomagok kínálásával. Még csak jön 7 egyidejű eszközkapcsolat fiókonként.

A 45 napos pénz-visszafizetési garancia lehetővé teszi, hogy kipróbálja magának, kockázatmentesen.

A CyberGhost intuitív funkciói és megfizethető árai tették közzé a felhasználók számára. Ez már olcsó VPN, de a kuponkódunk még többet takarít meg Önnek!

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, iOS, Amazon Fire Stick, Linux és Chrome.

A QI közvetítése a CyberGhost segítségével!

Szüksége van egy negyedik VPN opcióra?

Nézze meg a Hogyan nézhetjük Qi-t az alább felsorolt ​​videók bármelyikéből, és megnézheti, hogyan használhatja Surfshark a kedvenc BBC iPlayer programozását. Meglátogathatja a YouTube-csatornánkat is, és böngészhet más hasznos véleményeken, valamint a videókról.

Összegzés és további olvasat

A QI egy nevetési perces műsor, és egy robusztus VPN biztosítja, hogy ne hagyjon ki egy percet sem. A nagy teljesítményű VPN megkerüli a geoblokkokat és a Netflix anti-VPN intézkedéseit.

A legjobb VPN-k elrejtik a valódi IP-címet, és csatlakoznak az Egyesült Királyság szerveréhez, így azonnal hozzáférhet a QI-hez, függetlenül a tartózkodási helyétől. NordVPN a mi első választásunk a QI streaming számára.

Plusz, megkapod a a fémbiztonság és a magánélet további előnye így senki sem tud behatolni az állásidőbe.

Fáradt a Netflix proxyhiba miatt? Olvassa el, hogyan lehet továbbjutni itt: Netflix Proxy hiba – Hogyan javítsuk ki egy VPN-vel.

Kíváncsi, mely VPN-k vannak a leggyorsabbak? Nézze meg kiterjedt blogunkat az 5 leggyorsabb VPN-ről.