A Twitch feloldásának feloldása, ha Oroszországban él, vagy blokkolva van

2023 áprilisában, amikor Oroszország blokkolta az üzenetküldő szolgáltatást, a Telegramot, a kapcsolódó IP-címek országos tiltása eredményeként a Twitch élő streaming platformot az ország egész területén is blokkolták..

Ha Oroszországban székhellyel rendelkező Twitch-felhasználó van, akkor nem kell pánikba esnie. A blokk lehet gyorsan és egyszerűen megkerülhető egy jó VPN használatával.

A VPN lehetővé teszi maszkolja az IP-címét, forgalom átirányítása egy másik országbeli nem blokkolt szerveren keresztül menj körül a geoblocking. A legjobb VPN-k is titkosítsa az adatait ugyanakkor, így nem kell aggódnia, hogy megfigyelik vagy követik.

A VPN ilyen módon történő használata ugyanolyan hasznos az Oroszországon kívüli Twitch felhasználók számára, akiket letiltottak a szolgáltatásból.

Ne feledje azonban, Oroszország számos VPN-t és proxy-kiszolgálót feketelistára tesz amelyeket fel lehet használni a blokkolt tartalom megtekintéséhez. Ezért készítettük ezt a listát megbízható VPN-k, amelyek Oroszországban működnek, valamint arról, hogyan lehet őket használni a Twitch eléréséhez.

A Twitch feloldásának Oroszországban: Gyors útmutató

  1. Válassz egy Oroszországban működő VPN és van rengeteg szerver alapul a közelben, de nem az országon belül. ExpressVPNa legjobb választásunk.
  2. Válassza ki a tervet és töltse le VPN-alkalmazását.
  3. Csatlakozzon a legközelebbi szerverhez, amely nincs Oroszországban a leggyorsabb streaming sebességért.
  4. Indítsa el a Twitch-t és megkezdi a streaming-t!

Miért van szüksége VPN-re a Twitch-hez Oroszországban

2023-ban az orosz szövetségi biztonsági szolgálat hozzáférést kért a népszerű azonnali üzenetküldő szolgáltatás, a Telegram felhasználói kommunikációjához. Amikor A Telegram megtagadta a felhasználói információk visszafejtését, az orosz kormány bírósági végzést adott ki a szolgáltatás tilalmáról.

Mivel a Telegram az Amazon és a Google felhőplatformokra és szolgáltatásokra támaszkodik, a Telegram országos blokkját 2010-ig érte el több mint 20 millió IP-cím betiltása mindkét társasággal kapcsolatban.

Az országos tiltások egyik szerencsétlen mellékhatása a számos más webhely blokkolása csatlakozik az Amazon-hoz és a Google-hoz. Az üzenetkezelő alkalmazások és a kiskereskedelmi webhelyek mellett a Twitch-t is betiltották a tilalomba. Mivel a Twitch az Amazon felhőszolgáltatásait használja, az volt automatikusan letiltva minden orosz felhasználó számára.

Míg a VPN fantasztikus megkerülni a cenzúrát, Oroszországban a VPN használata nem olyan egyszerű. Az orosz kormány 2023-ben kezdett kiadni a VPN-ek széles körű tiltása maguk a cenzúrára vonatkozó nehéz törvények végrehajtásának megkísérelésére.

szerencsére, továbbra is működnek VPN-ek amelyek eddig elkerülték az orosz blokkolást. Ezek felhasználhatók megkerülni az orosz cenzúrát és könnyen és biztonságosan hozzáférhet a Twitch-hez.

Az Oroszországi Twitch eléréséhez a legjobb VPN kiválasztásakor figyelembe kell vennie szerver helye és biztonság.

A választott VPN-nek rendelkeznie kell a jó számú szerver garantálni a gyors sebesség szükséges a Twitch-en történő streaminghez. Ezeknek a szervereknek Oroszországon kívül kell elhelyezkedniük megkerülni a blokkokat de elég közel ahhoz, hogy ne akadályozza a kapcsolat sebességét.

A rendkívül biztonságos VPN szintén létfontosságú megvédje magát a kormány felügyelete ellen. A választott szolgáltatásnak meg kell kínálnia a a titkosítás legmagasabb szintje és a kill kapcsoló val vel DNS szivárgás elleni védelem nak nek tartsa biztonságban az adatait megszakadt kapcsolat esetén.

Ez is jó ötlet használjon külföldi szolgáltatót mivel az orosz szolgáltatók kiszolgáltatottak kormányzati beszivárgás vagy lefoglalás. Válasszon egy olyan országban regisztrált VPN-t, ahol kiváló adatvédelmi törvények vannak, és amely rendelkezik szigorú bejelentkezési szabályzat hogy megbizonyosodjon arról, hogy adatait nem tárolják vagy értékesítik.

A legjobb VPN-ek a Twitch feloldásához Oroszországban

1. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Amikor a lehető leggyorsabb VPN-ket teszteltük, az Express VPN jelent meg a tetején. 3000+ szerver 160 helyszínen a világ minden tájáról garantálja a villámgyors sebesség élni kell a Twitch csatornán.

Az ExpressVPN működik a nem naplózási politika és van székhelye a Brit Virgin-szigetek tehát nem vonatkoznak semmilyen adatmegőrzési törvény. 256 bites AES titkosítás, DNS / IPv6 szivárgásvédelem, egy kill kapcsoló, és a bónusz split alagút funkció mindent megtesznek az adatok biztonságának megőrzése érdekében.

Próbálja ki most az ExpressVPN-t egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával, vagy olvassa el a ragyogó felhasználói véleményeket.

Oldja fel a Twitch használatát az ExpressVPN használatával

2. NordVPN

NordVPN eszközök

Ha szereti a Twitch streamingjét az összes eszközén, a NordVPN remek választás. A szolgáltatás lehetővé teszi a legfeljebb 6 különböző eszköz egy fiók alatt.

5 200+ szerver ban ben 61 ország és korlátlan sávszélesség tegye a NordVPN-t kiválóan streaming-hez. A helyek között van az Oroszországgal határos országok fele, garantálva a nagy sebességű kapcsolat.

Valamint katonai titkosítás, egy automatikus lekapcsoló, DNS szivárgás elleni védelem, és a szigorú bejelentkezési politika, A NordVPN kínál CyberSec hirdetések és rosszindulatú programok blokkolása és a dupla VPN hogy adj egy extra védelemréteg.

A 30 napos pénzvisszafizetési garancia megkönnyíti a VPN próbaverzióját, amelyet véleményezőink: “A legjobb ár-érték arányt.”

Nyissa fel a Twitch funkciót a NordVPN segítségével

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Ha Ön kezdő keres egy Könnyen használható VPN, megtalálja a CyberGhost intuitív kialakítását egyszerű és egyszerű a felhasználók szerint. Előre konfigurált profilok vegye figyelembe az összes kitalálást a Twitch streaminghez való legjobb szerver kiválasztásából.

3700+ szerver ban ben 60 ország jó sebességet ad a streaminghez, és a CyberGhost gondoskodik az adatvédelemről katonai titkosítás, egy automatikus lekapcsoló, egy szigorú bejelentkezési politika, és további NoSpy szerverek.

tudsz legfeljebb 7 eszköz csatlakoztatása most egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia mert rövid tervek vagy a 45 napos pénz-visszafizetési garancia mert hosszabb tervek.

Feloldja a Twitch használatát a CyberGhost segítségével

4. Hotspot pajzs

hotspot pajzs eszközökKorlátlan sávszélesség és 2500+ szerver szerte a világon, a Hotspot Shield különösen jó VPN-t kínál streaminghez. A legjobb az egész, hogy a Hotspot Shield Catapult Hydra protokoll rendkívül nehéz felismerni, így megvan tökéletes a cenzúra megkerülésére.

Malware és adathalász védelem biztonságban lesz az adatfolyam és a Hotspot Shield használata közben nem naplózási politika gondoskodni fog arról, hogy adatai privátak maradjanak.

tudsz akár 5 eszközt csatlakoztathat egyszerre és a szolgáltatás könnyen beállítható val,-vel 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Tudjon meg többet a Hotspot Shieldről a felhasználói véleményekkel.

Oldja fel a Twitch funkciót a Hotspot pajzs segítségével

5. VyprVPN

vyprvpn eszköz

Egy viszonylag új VPN a piacon, a VyprVPN továbbra is kiemelkedik a sajátjaival egyedi kaméleon protokoll. A protokoll az OpenVPN-en alapul, és úgy tervezték, hogy megkerülje a szigorú kínai cenzúrát különösen jól működik Oroszországban.

AES 256 bites titkosítás és egy automatikus lekapcsoló segít biztonságosan böngészni, amíg a VPN blokkolja a rosszindulatú programokat NAT tűzfal. A szolgáltatás ezen keresztül garantálja a teljes adatvédelmet „Nincs harmadik felek politikája”.

Bár az egyik drágább lehetőség, a VyprVPN-nek van egy a weboldal testreszabott orosz változata és a riválisok jobban megalapozott VPN-ket vehetnek fel villámgyors sebesség. Nézze meg, mit kell mondanunk a felhasználóknak erről az újoncról.

Feloldja a Twitch használatát a VyprVPN segítségével

Patak Twitch Online Oroszországban VPN-sel

Lehet, hogy az orosz kormány nem tiltotta meg a Twitch használatát, de nem tűnik úgy, hogy hamarosan feloldják. Addig, amíg a megbízható VPN az egyetlen módja a Twitch biztonságos és biztonságos elérésének Oroszországban.

Szeretne többet megtudni az orosz cenzúra megkerüléséről? Nézze meg Oroszország legjobb VPNS-listáját.

Gondjai vannak a VPN letöltésével? Megtanulja, hogyan lehet könnyedén megkerülni a VPN-blokkokat.

Aggódik a biztonság miatt? Tudja meg, hogyan lehet VPN-t észlelhetetlenné tenni.