A VPN blokkok könnyű megkerülése (2023 január) (igen, még a Netflix számára is!)

A VPN-k a leghatékonyabb és legbiztonságosabb módon megkerülni a geoblokkolást és a cenzúrát, de egyes kormányok és vállalatok, amelyek az internet-hozzáférésünk ellenőrzésére törekszenek, egy lépéssel vannak előre. Az anti-VPN technológia képes felismerni és blokkolni a VPN felhasználókat webhelyekről és helyi hálózatokból.

A vállalatoknak és a kormányoknak számos oka van a VPN-k blokkolására, például cenzúra érvényesítése, vagy a szerzői jogi törvények betartása. Például Kínában a kormány utasította az internetszolgáltatókat, hogy blokkolják a polgárok VPN-kkel való képességét a nagy tűzfal megkerülésére 2023-ben. Ez sokkal kisebb mértékben jelentkezik a munkahelyeken, amikor a hálózati rendszergazdák tűzfalakat használnak az alkalmazottak online tevékenységeinek korlátozására.

A Netflix híresen végrehajtotta a VPN-ellenes intézkedéseket 2014-ben az ipari nyomás eredményeként. Amikor kiderült, hogy több ezer felhasználó streaming tartalmat folytat az engedélyezett régióin kívül, a film- és televíziós stúdiók megkövetelték, hogy a Netflix vegye át az irányítást és tartsa tiszteletben disztribúciós megállapodásaikat. De, A VPN blokkolása nem pontos tudomány, és sokféleképpen megkerülhető.

Miközben arra buzdítunk, hogy kövesse a helyi régióban érvényes szabályokat és előírásokat, mi is hiszünk benne nyílt hozzáférés az információkhoz és a szabadság online. Az alábbiakban látni fogod megtudhatja, hogyan lehet megkerülni a VPN-blokkolást és visszanyerheti az online élmény irányítását.

A blokkokat megkerülő VPN-k

  1. NordVPN
  2. ExpressVPN
  3. CyberGhost
  4. Surfshark
  5. IPVanish

Különböző típusú VPN blokkok

IP-blokkolás

Az Ön IP-címe rengeteg információt oszt meg az Ön készülékéről és helyéről a meglátogatott webhelyekkel. Ha VPN-t használ, akkor a webhelyek helyette a kiszolgáló IP-címét és helyét fogják látni.

Az olyan vállalatok, mint a Netflix és a Hulu, összehasonlítják a látogatók IP-címeit az ismert VPN-kiszolgálók adatbázisaival, és blokkolják a webhelyükhöz való hozzáférést, ha van egyezés. Számos VPN-szolgáltató rendszeresen megváltoztatja szerverének IP-címét, hogy elkerülje ezt az észlelést, mivel az újabb IP-k még nem szerepelnek a feketelistában.

Portblokkolás

VPN használatakor az adatok számos porton áthaladnak. A hálózati rendszergazdák általában bezárják azokat a portokat, amelyeket a VPN-k gyakran használnak, így nem tudnak hozzáférni a hálózathoz.

Mély csomag ellenőrzés (DPI)

A kormányok és vállalatok a DPI technikákat használhatják a hálózaton áthaladó adatok megvizsgálására és a találtktól függően cselekedhetnek. A DPI segítségével meghatározzák, hogy VPN-t használnak-e, majd blokkolhatják, továbbadhatják vagy naplózhatják az adatokat.

Hogyan lehet megkerülni a VPN blokkokat

Olyan megbízható VPN-szolgáltatás használata, amely képes megkerülni az anti-VPN-technológiát, mindig az lesz ezeknek a blokkoknak a leggyorsabb és legegyszerűbb módja. Találhatod az alább felsorolt ​​legjobb VPN-ekkel kapcsolatos ajánlásaink. Vannak azonban más módszerek, amelyek – bár a VPN használatánál több technikai know-how-t igényelnek – mégis egyszerűen megvalósíthatók.

  A Twitch feloldásának feloldása, ha Oroszországban él, vagy blokkolva van

A VPN-blokkok megkerülése a Netflix (és más streaming szolgáltatások) segítségével

Használjon olyan VPN-t, amely megkerüli a blokkokat: A leggyorsabb és legegyszerűbb módszer egy VPN használata, amely a Netflix radarja alatt repülhet. A jó VPN szolgáltatók rendszeresen megváltoztatják szerverük IP-címét A Netflix nem tudja azonosítani őket.

Állítson be egy dedikált IP-t: Számos VPN-szolgáltató dedikált IP-címeket kínál a felhasználók számára. Bár ezek kis többletköltséggel jönnek, a dedikált IP-címeket a Netflix ritkán, ha egyáltalán észlel mert csak azokat használja, akik tulajdonosaik – te!

A munkahelyi VPN-blokkok megkerülése

Változtasd meg a VPN-portot: Ha a hálózat adminisztrátora azonosította és bezárta azokat a portokat, amelyeket a VPN-k a hálózaton leggyakrabban használnak, akkor a konfigurálja a VPN-t kevésbé ismert port használatához. Néhány jó próbálkozás: 2023, 41185, 443 és 80.

Használja a Tor-ot böngészőként: A Tor egy biztonságos böngésző elrejti az IP-címét. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy név nélkül hozzáférjenek és megosszanak online tartalmat, és lehetnek a hatékony eszköz, ha a VPN blokkot kívánja megkerülni. Ingyenesen letöltheti, de ha dolgozik, telepítéséhez adminisztrátori jogokra van szüksége az eszközén.

A Tor továbbítja az Ön adatait a kiszolgálói hálózatán keresztül, amely megakadályozza, hogy a hálózati rendszergazdák nyomon kövessék tevékenységét. Párosítva Torot és Obfsproxy, egy olyan program, amely megváltoztatja az adatok megjelenését a hálózaton, akkor képes lesz rá megakadályozzák a DPI észlelését, is. Itt megtekintheti a Tor böngésző végső útmutatóját.

Hogyan lehet megkerülni a VPN blokkokat az országokban online cenzúrával

Válasszon olyan VPN-t, amely Obfsproxy technológiát használ: Sok jó A VPN-k továbbra is megkerülhetik a blokkoló technikákat hogy a kormányok és az internetszolgáltatók cenzúrára használják. Valójában olyan VPN-k, mint az TunnelBear kínálnak Az Obfsproxy szolgáltatásai hogy a titkosított adatok a szokásos internetes forgalomnak tűnjenek, amikor mély csomag ellenőrzéssel szembesülnek. A VPN-ekkel és a cenzúrával kapcsolatos további információkért tekintse meg a Kína vagy Dél-Korea legjobb VPN-eire vonatkozó útmutatókat.

Használjon Shadowsocks-ot: A Shadowsocks egy nyílt forráskódú alkalmazás, amely a SOCKS5 protokoll adat átviteléhez proxy szerver segítségével, lehetővé téve az Internet szűrés megkerülését. Olyan, mint egy VPN használata, de mivel kevésbé központosított, a hatóságok számára nehezebb észlelni és betiltani.

  Hogyan nézhetem meg a feketelistát, 7. évad, ingyenes online!

A legjobb VPN-k a VPN-blokkok megkerüléséhez

Használni a a legjobb VPN a blokkolás megkerülésére fontos, és nem minden VPN felel meg a feladatnak. Szüksége lesz egy VPN-re, amely kínál több szerver abban az országban, amelyet virtuális helyként kíván használni, és egy olyan országban, amely rendszeresen frissíti a szerver IP-címét. Fontos az is, hogy a választott VPN testreszabható legyen, így lehetősége van állítsa be a különféle portok használatára – és van egy nagy bónusz, ha kínál Obfsproxy technológia, is.

Itt találja a legfontosabb ajánlásainkat a VPN-blokkok megkerülésének legjobb VPNS-jére vonatkozóan.

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN tulajdonában van 2000 IP-cím és a felhasználók számára egyedülálló lehetőséget kínál saját vásárlására dedikált IP, így tökéletes megoldást kínál a az IP-blokkoló technológia megkerülése. Ezenkívül a VPN-kiszolgálón keresztül történő csatlakozás az Hagymához: hozzárendel egy új IP-t öt percenként.

NordVPN a kettős titkosítási protokoll az adatok teljesen olvashatatlanná válnak azáltal, hogy legalább két komlóon átjutnak és szigorúak Nincs naplózási politika biztosítja, hogy a böngészési tevékenységet soha ne rögzítsék.

A NordVPN segítségével élvezni fogja szupergyors sebesség, korlátlan sávszélesség, és teljes hozzáférést biztosít a hálózatához 4900 szerver 60 országban.

A NordVPN-hez tesztfutást is adhat a 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy megtudja, miért használ több száz felhasználó ilyen fantasztikus véleményeket.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN a legtöbb helyszínen több kiszolgálót üzemeltet, tehát rengeteg lehetősége van rá IP blokkok leküzdése. Kínál villámgyors sebesség és katonai titkosítás párosítva egy szigorú nem naplózási politika az adatok bizalmas kezelése érdekében.

Működik szervereket 92 országban és ajánlatok alkalmazások minden platformon, beleértve az útválasztókat, így ez a piac egyik legjobb VPN-je. De nem kell, hogy szavunkkal szolgáljunk – nézd meg, mi az igazi ExpressVPN felhasználó mondani.

Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia az összes VPN szolgáltatásán, és a 7 napos ingyenes próbaverzió mobilalkalmazásokhoz.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Üzem közben 6000 szerver világszerte, A CyberGhost egy szupergyors és megbízható VPN. Az extra testreszabási lehetőségek lehetővé teszik használjon véletlenszerű portot ez minden egyes kapcsolattal megváltozik, ami ezt teszi a hálózati rendszergazdák számára nehéz blokkolni a VPN használatát.

  Топ 10 ДЕЙСТВИТЕЛЬНО бесплатных VPN для школы в 2023 году

A CyberGhost szigorúan tartja magát nem naplózási politika, és az egyszerű felület teszi könnyen kezelhető és értsd meg. Az adatai biztonságban lesznek 256 bites titkosítás, és te tudod próbálja ki kockázatmentesen 45 napig hogy megtudja, miért ez a felhasználó kedvence az online biztonság szempontjából.

A CyberGhost szintén kínál a 7 napos ingyenes próbaverzió iOS és Android felhasználók számára.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. Surfshark

A VPN blokkok könnyű megkerülése (2023 január) (igen, még a Netflix számára is!)

A Surfshark katonai biztonságot és korlátlan sávszélességet kínál 61 vagy több ország szerverein. Megkerüli a geoblokkokat és a cenzúrát, hogy feloldja a webhelyeket vagy alkalmazásokat az egész világon.

Korlátlan egyidejű kapcsolatot kínál, így az egész háztartás egyetlen fiók használatával élvezheti elsőrangú szolgáltatásait. Minden alkalmazásában beépített hirdetés, tracker és malware blokkoló található. Mindezt szem előtt tartva, a pozitív felhasználói értékelések nem meglepőek.

Ez a szolgáltató a 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden szolgáltatásán, hogy kipróbálhassa. Itt van még a 7 napos ingyenes próbaverzió az Android felhasználók számára.

Tekintse meg a Surfshark ajánlatokat

5. IPVanish

ipVanish eszközök

Több mint 1000 szerver 60 országban, Az IPVanish minden olyan rugalmasságot kínál, amelyre valaha is szüksége lehet egy VPN-ben. a nagy sebességű kapcsolatok és korlátlan sávszélesség azzal, hogy nagyítottál a múlt VPN blokkokon, miközben az a legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatások tartsa biztonságban adatait.

Ez egy a 7 napos pénz-visszafizetési garancia minden szolgáltatásában, valamint a Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Windows Phone, Linux, Chromebook és útválasztók alkalmazásaival nem csoda, hogy ilyen kiváló vásárlói vélemények vannak.

Az IPVanish ajánlatok megtekintése

összefoglalás

A jó VPN használata továbbra is a leggyorsabb és legegyszerűbb módszer a VPN blokkolás megkerülésére. Legjobban értékelt szolgáltatóink rendszeresen frissítik szerverük IP-címét, és olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek legyőzik a VPN-ellenes intézkedéseket, ideértve a port testreszabását és még az Obfsproxy szolgáltatást is. Arra bátorítunk, hogy kövesse a helyi régió törvényeit, de mindig az online szabadsághoz való jogát támogatjuk.

A legjobb általános VPN-ek áttekintéséhez kérjük, kattintson ide.

Akár ez is tetszhet:

  • Garantált, hogy 5 VPN legyőzi a Netflix VPN-tilalmát
  • Netflix Proxy hiba – Hogyan javítsuk ki egy VPN-vel
  • Hogyan lehet VPN-t észlelhetetlenné tenni és megkerülni a VPN-blokkokat?