Az 5 legfontosabb olyan VPN, amely nem tartja nyilván az adatvédelmi kereső naplóit

A VPN-ek (és irányelveik) folyamatosan változnak. A naplókat nem tartó VPN-k frissített listája, kattints ide

Mint sok más dologban az életben, a VPN-felhasználók sokféle típusa létezik, és így különböző igények vannak. Egyes felhasználóknak VPN-re van szükségük a földrajzi blokkok megkerüléséhez az adatfolyam-tartalom eléréséhez, míg mások biztonságosabban akarják elérni a kapcsolatot, amikor Wifi-t használnak. Mégis, mások egy VPN-t használnak a torrentek biztonságos letöltésére, vagy olyan területeken, amelyek ezeket teljesen korlátozzák. Ezeknek az embereknek el kell végezniük a házi feladatukat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a választott VPN megfelel-e igényeiknek.

Van egy másik felhasználói kategória, akinek a VPN kicsit fontosabb szerepet játszik – akár a különbség az élet és a halál között. A felhasználónak feltétlenül meg kell győződnie arról, hogy névtelen marad-e, és hajlandó áldozni más területeken, például a sebességnél, a kiszolgálók számán, az ügyfélszolgálatnál vagy a Netflix elérésénél (gúgy!). Politikai aktivisták és újságírók, támaszkodjon például a VPN-kre, hogy megkerülje a kormány cenzúráját, hogy biztonságosan kommunikálhassanak a külvilággal. A székhelyük országától függően ez ellentétes lehet a törvényekkel.

Az 5 legfontosabb olyan VPN, amely nem tartja nyilván az adatvédelmi kereső naplóit

A legfontosabb szempontok, amelyeket meg kell vizsgálni, amikor a legbiztonságosabb VPN szolgáltatót keresik igazságszolgáltatás (ahol a VPN alapja kívül), naplózási politika, és elfogadása Bitcoin. Végül is, ha egy VPN-szolgáltató naplókat készít felhasználói tevékenységeiről, akkor valószínűleg gyorsan meg fognak csökkenni anonimitás iránti igényük kielégítése. Ezenkívül egy olyan országban található VPN, amelynek törvényei lehetővé teszik a kormány számára, hogy felhasználói adatainak átadását kérje, káros az ilyen felhasználó számára..

Ez nem azt jelenti, hogy a leginkább VPN-barát országban garantáljuk a 100% -os biztonságot a nem naplózott VPN esetén is, de ez egy nagyon biztonságos tét. A cikkben javasolt összes VPN-szolgáltató itt található: nem 14 szemmel rendelkező országok, ne gyűjtsön naplókat, és fogadja el a Bitcoin fizetését.

Íme az öt legfontosabb logless VPN, amelyek a legjobb adatvédelmet keresik:

  Hogyan javítsuk ki az Fortnite Lag-t Gyors, egyszerű hack a játékosok számára 2023-ban

kaktusz

A CactusVPN egy moldovai VPN. Teljesen naplózhatatlanok (2016 elején), és fizetés céljából elfogadják a Bitcoint. Legfeljebb három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, ami jó például egy újságírónak, aki csatlakoztatni akarja a laptopját és a mobilját. Nincs nagy listája az országoknak vagy a kiszolgálóknak, amelyekhez csatlakozni lehet, de nagyon biztonságos 256 bites AES kapcsolatot biztosítanak. Nekik van egy „apps Killer” is, amely a kill kapcsoló jobb verziója.

CyberGhost

Ez a Romániában működő VPN a legátláthatóbb, irodahelyük és vezérigazgatójuk elérhetőségi adatai a weboldalon jelennek meg! Számos szerver közül választhatnak, és VPN-nek egy ingyenes – bár korlátozott – verziója van. Szoftverük nagyon intuitív, és egy kill kapcsolóval rendelkezik, amit nagyra értékelünk.

Nord

A Panamából származó NordVPN-et a legtöbb kategóriában nehéz legyőzni. Különösen akkor jók, ha a biztonság a kettős VPN és a Tor-over-VPN szerver kiválasztásával történik. Előfordulnak, hogy nagyon megfizethetőek is (itt megtekinthetik a jelenlegi kupont). És ha véletlenül olyan személyre van szüksége, aki a legjobban védi a biztonságot, és akarja, hogy hozzáférjen a Netlflixhez, akkor ehhez is vannak speciális szerverek, az úgynevezett Ultra Fast TV. Nem is beszélve arról, hogy nagyon sok ország és szerver közül lehet választani.

Trust.Zone

A Seychelle-szigetek rendkívül VPN-barátságos ország – vagy mondhatnám a szigetcsoport – amint azt a nagyszámú VPN-k is kimerítik, beleértve a Trust.Zone-t is. Szoftverük nagyon jó munkát végez, hogy automatikusan kiválasztja az Ön számára legmegfelelőbb szervert, és rendelkeznek egy kill kapcsolóval is. A Trust.Zone hátránya, hogy csak natív Windows alkalmazással rendelkeznek.

VPN alagút

A Seychelle-szigeteken székhellyel rendelkező VPNTunnel jó szolgáltatás, ha névtelen maradni szeretne. Csak egy e-mail címet igényelnek, és a felhasználóval kapcsolatban semmilyen személyes információt nem naplóznak. Kiválóak azok számára is, akik meg akarják nézni az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban népszerű tartalmakat, például a Pandora, a Hulu, a Netflix vagy a BBC iPlayer. A múltbeli felhasználók azonban megjegyezték, hogy ügyfélszolgálatuk kevés.