Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Web Dark

S-ar putea să credeți că browserele web întunecate efectuează multe din aceleași sarcini ca un VPN. Se presupune că browserele activate ca Tor păstrați-vă identitatea ascunsă criptând datele și redirecționarea traficului dvs. de internet prin serverele la distanță din întreaga lume.

Deci nu aveți nevoie de un VPN, nu? Gresit.

Deoarece activitatea web întunecată a intrat în ochii publicului, supravegherea guvernului și a ISP-ului s-au abătut. Deci, dacă doriți să adăugați un un strat suplimentar de anonimat pentru navigarea dvs. web întunecată, este posibil să luați în considerare un VPN gratuit.

Dar testând peste 40 de VPN-uri gratuite pentru web-ul întunecat, am constatat că limite de date și scurgerile de confidențialitate au fost o problemă majoră. Aceste servicii gratuite își aduc adesea banii prin expunându-vă la reclame și vânzând datele dvs. sensibile.

Un VPN gratuit nu este niciodată cu adevărat gratuit. Și cu hackeri și fraudatori care se infiltrează în nodurile Tor în fiecare zi, pânza întunecată nu este locul în care să îți asumi un risc. 

Acesta este motivul pentru care VPN-ul meu web întunecat preferat este NordVPN. Funcția sa utilă Onion Over VPN îi oferă navigării Tor securitatea adăugată criptare de grad militar pentru a vă menține activitatea în siguranță, sigură și anonimă.

Și vestea bună este că poți încercați NordVPN fără riscuri timp de 30 de zile cu o garanție completă de returnare a banilor.

În calitate de utilizator web întunecat, folosesc întotdeauna un VPN premium peste unul gratuit. Dar dacă doriți să economisiți niște bani, am rotunjit cele mai bune VPN-uri web întunecate gratuite de pe piață. M-am uitat viteza, limitele datelor și, cel mai important, securitatea.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Dark Web – Ghid rapid

 1. NordVPN – VPN-ul nostru de cea mai performantă oferă viteze rapid de trăsnet fără limite de date, plus funcții de securitate lider în industrie. Utilizați garanția de returnare a banilor de 30 de zile a NordVPN pentru a încerca fără riscuri.
 2. Scutul Hotspot – Bucurați-vă de criptarea standardă a industriei pentru un plus de confidențialitate și o limită de date zilnică de 500 MB. Este suficient pentru navigare ușoară, dar nu se potrivește jucătorilor sau streamer-uluis.
 3. Windscribe – Un VPN fără loguri cu toate caracteristicile de securitate ale versiunii premium. Suporta torrenting, dar vine cu o capacitate strictă de date de 10 GB lunar, care va limita partajarea fișierelor.
 4. ProtonVPN – Un VPN puternic cu acces integrat la rețeaua Tor, dar adăugat protecție Tor este disponibil numai în planul premium.
 5. Ascunde-mă – Beneficiați de acces gratuit la anunțuri la 5 locații de server din întreaga lume. Bine pentru torenting, dar 2 GB de date pe lună sunt suficiente doar pentru 2 ore de streaming HD.

Consultați celelalte 3 VPN-uri gratuite pentru web-ul întunecat!

Care este captivul cu VPN-urile gratuite?

Dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat, de obicei este. Și acesta este cazul VPN-urilor gratuite. Pe lângă rularea serviciilor reduse, VPN-urile gratuite vă pot pune dispozitivul și datele personale în pericol.

Compatibilitate

VPN-urile gratuite au un număr mai mic de servere deci nu vă puteți garanta că vor include noduri care vă pot reintegra traficul de internet prin rețeaua Tor. Majoritatea furnizorilor premium oferă o gamă largă de acces la web-ul întunecat.

Securitate

Rularea serverelor la distanță costă bani și acoperă aceste costuri, serviciile gratuite vă pot încărca datele personale. Când utilizați web-ul întunecat, nu doriți ca informațiile dvs. sensibile să intre în mâinile greșite. VPN-urile premium asigură că confidențialitatea dvs. rămâne intactă. 

limitări

Dacă doriți să difuzați conținut web întunecat sau să partajați fișiere mari prin torrenting, limitele de date ale VPN-urilor gratuite vă vor opri în piesele dvs.. Spre deosebire de VPN-urile premium, multe servicii gratuite pun limite de viteză și lățime de bandă care duc la performanțe lente.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Dark Web

Am testat zeci de VPN-uri gratuite pentru a găsi cele mai bune pentru navigarea pe web-ul întunecat. Iată cele mai bune alegeri ale mele, ținând cont viteză, securitate și performanță web întunecată. 

1. NordVPN

NordVPN

 • Funcție dedicată ceapă peste VPN
 • Criptare AES de 256 biți, comutator de ucidere și protecție VPN dublu
 • Peste 5.200 de servere de mare viteză în 59 de țări
 • Servere P2P dedicate
 • Politica fără jurnale
 • Încercați fără riscuri cu o garanție de returnare de 30 de zile
 • Funcționează cu: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: Linux, Windows, macOS, Android, iOS și cele mai multe routere

lui NordVPN Garanție de returnare de 30 de zile este cea mai bună alegere pentru VPN-uri web întunecate gratuite. Da, este un serviciu premium, dar dacă ai nevoie doar de VPN pentru câteva săptămâni, este cea mai bună opțiune de pe piață.

Pentru a utiliza gratuit serviciul, solicitați pur și simplu o rambursare în termen de 30 de zile, iar banii vor reveni în contul dvs. Sau dacă căutați protecție pe tot parcursul anului, NordVPN oferă o serie de planuri low-cost care merită cu siguranță banii.

NordVPN este ideal pentru rețeaua întunecată. Este unic Funcție Onion Over VPN creează o conexiune perfectă între serverele sigure NordVPN și rețeaua Tor. Snoopers ca guvernul și ISP-ul dvs. nu vor ști că utilizați web-ul întunecat. Deci este minunat pentru contracararea supravegherii nedorite.

Te-a acoperit și pentru torrenting. Dacă doriți să partajați fișiere mari pe web profund sau întunecat, servere dedicate P2P faceți-l frumos și ușor. În plus, activitatea dvs. rămâne anonimă, mulțumită strictului NordVPN politica fără jurnale.

  123movies este legal și sigur în 2023? Nu dacă nu faci asta

Nu vă faceți griji cu privire la viteze. NordVPN este unul dintre ai noștri primele 5 VPN-uri cele mai rapide și oferă viteze de descărcare de peste 30Mbps, chiar și pe web-ul întunecat. Cu nu există limite de date sau limite de lățime de bandă, vă bucurați de streamingul fără buffer.

NordVPN oferă, de asemenea, securitate lider în industrie. O la îndemână Funcția CyberSec ștampile pe pop-up-uri rău intenționate. Așadar, este foarte util atunci când utilizați web-ul întunecat. În plus, datele dvs. sunt securizate de Criptare AES de 256 biți și protejat de un an comutator automat.

Pentru a afla cum a evoluat NordVPN în cadrul testării cuprinzătoare, consultați recenzia noastră completă. Sau încercați astăzi cu un Garanție de returnare de 30 de zile. 

Obțineți NordVPN gratuit!

2. Scut hotspot

Windows hotspotshield

 • Un server american de mare viteză
 • Criptare AES pe 256 biți
 • Capacitate zilnică de 500 MB
 • P2P prietenos
 • Funcționează cu: Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: Windows, Mac, iOS, Android

Hotspot Shield este serios rapid. Pentru un VPN gratuit, acesta oferă viteze similare cu serviciile premium. În testele mele, am înregistrat viteze de descărcare de peste 85mbps și viteze de încărcare de 42mbps. Dacă transmiteți sau descărcați conținut de pe webul întunecat, nu veți găsi o VPN gratuită mai rapidă.

Aveți acces doar la un server deşi. Și spre deosebire de serverele NordVPN, acesta nu este optimizat pentru accesul Tor. Veți putea totuși să accesați web-ul întunecat. Așteaptă doar o reducere ușoară a vitezelor.

Pentru o acoperire mai cuprinzătoare, planul premium Hotspot Shield vă oferă acces la over 3.200 de servere securizate în 70+ țări fără limite de lățime de bandă.

Suporturile gratuite pentru serverul Hotspot Shield Partajare de fișiere P2P. Dar iată veștile proaste. Hotspot Shield își restricționează utilizatorii liberi la 500 MB de transfer de date pe zi. Deși este suficient pentru a transfera un număr de imagini și fișiere text, puteți transmite doar 30 de minute de videoclipuri HD.

Deoarece Hotspot Shield finanțează planul gratuit prin pachetele sale premium, vă bucurați în continuare de un strict politica fără jurnale. Nu va vinde datele dvs. către terți periculoși. Cu toate acestea, așteptați-vă să vedeți regulat reclame în aplicație cu ediția gratuită. Nu vă bucurați nici de asistența clientului Hotspot Shield 24/7.

Datele dvs. sunt protejate de Criptare AES pe 256 biți pentru un plus de anonimat pe rețeaua întunecată. Hotspot Shield produce chiar un premiat raportul anual de transparență astfel încât să puteți vedea cum informațiile și activitatea dvs. sunt monitorizate.

Doriți să aflați mai multe despre planul gratuit al Hotspot Shield? Citiți recenzia noastră completă. Sau testează serviciul premium astăzi cu un Garanție de returnare de 45 de zile. 

Obțineți Hotspot Shield gratuit!

3.Windscribe

dispozitive pentru parbriz

 • 10 GB limita lunară de date
 • Conexiuni nelimitate la dispozitiv
 • Acces la 11 locații server
 • Nu există jurnalele de sesiune sau marcatele de timp IP
 • P2P permis pe majoritatea serverelor
 • Funcționează cu: Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer și Kodi
 • Compatibil cu: Windows, Mac, iOS, Linux și Android

Windscribe este un pachet complet complet, care oferă multe dintre aceleași caracteristici ca și planurile sale premium. Dar pentru a fi folosit pe web închis, are unele dezavantaje grave. 

Obțineți o gamă mai mare de servere decât majoritatea VPN-urilor gratuite. Aveți acces la 11 locații de server, inclusiv SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și Hong Kong. Am găsit această alegere deosebit de utilă pentru a-mi menține viteza în timp ce folosesc reteaua închisă.

Oferă protecție bună cu Criptare AES pe 256 biți și protecție puternică împotriva scurgerilor IP. În timp ce Tor ar trebui să vă păstreze privirea, Windscribe’s firewall automat asigură nici măcar ISP-ul tău nu îți poate vedea activitatea, chiar și atunci când este torent. Cu toate acestea, nu veți avea acces la caracteristicile de securitate ale planului profesional, cum ar fi programul de blocare a programelor malware al Windscribe.

Vestea bună este că Partajarea P2P este acceptată pe majoritatea serverelor Windscribe, chiar și pe planul liber. Cu toate acestea, în testele mele, am constatat că vitezele serverului gratuit sunt destul de inconsistente. Nu este ajutat de un limita de date lunară de 10 GB.

Rezultă aproximativ 330 MB pe zi, ceea ce este suficient pentru a transmite conținut video. Cu toate acestea, ar trebui să fie suficient dacă doriți să accesați jurnalismul cenzurat. Oricum, este o capacitate de date mult mai mică decât mai multe VPN-uri gratuite web închise.

Windscribe este excelent pentru păstrându-vă anonimatul. Nici în planul gratuit, nu trebuie să oferiți informații de identificare atunci când vă înscrieți. În plus, poți plătiți cu Bitcoins pentru a-ți ascunde identitatea.

Pentru a afla mai multe despre politica de păstrare a jurnalului Windscribe, consultați pagina noastră revizuire în profunzime. Sau beneficiați gratuit de 10 GB de date acum.

Obțineți Windscribe gratis!

4. ProtonVPN

dispozitive protonvpn

 • Fără limite privind utilizarea datelor
 • Fără reclame
 • Locații server în trei țări
 • Politica fără jurnale
 • Torrenting nu este disponibil pe planul gratuit
 • Actualizare gratuită de 7 zile la planul premium
 • Funcționează cu: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, dar streaming-ul este blocat pe planul gratuit
 • Compatibil cu: Windows, Mac, iOS, Android, Linux și unele routere

ProtonVPN este unul dintre puținele VPN-uri gratuite care nu a introdus o limită pe datele dvs.. Dar planul gratuit vine cu alte restricții.

Problema majoră este torentul. Aveți acces doar la servere din trei țări (SUA, Olanda, Japonia) și niciunul dintre ei nu acceptă partajarea P2P. Așadar, dacă doriți să torrent pe web-ul întunecat, trebuie să faceți upgrade la serviciul premium Proton VPN.

  Конфиденциальность плюсы и минусы сети I2P

A doua problemă este viteza. Deoarece datele dvs. sunt deja trimise prin rețeaua Tor global, nu doriți ca VPN să vă încetinească și mai mult. Vitezele ProtonVPN pe planul gratuit sunt strict limitate.

Vestea bună este, ProtonVPN este integrat cu rețeaua Tor. Dar nu vă veți bucura de caracteristica întunecată Tor Over VPN optimizată pentru web care permite accesul ușor la întreaga rețea Tor. Această caracteristică este limitată la abonații plătiți de ProtonVPN.

Pentru cea mai bună performanță web întunecată, utilizați ProtonVPN upgrade gratuit de 7 zile. Trebuie doar să vă înscrieți pentru un cont și să vă bucurați de toate funcțiile premium ale ProtonVPN, inclusiv Transferați VPN, streaming sigur și suport P2P.

ProtonVPN este un VPN gratuit de încredere. Precum și Criptarea AES-256 și prevenirea scurgerii DNS, ProtonVPN păstrează o strictă politica fără jurnale pentru a vă păstra navigarea anonimă.

Nu trebuie să dați informații despre plată atunci când vă înscrieți. Tot ce ai nevoie este o adresă de e-mail. Puteți utiliza chiar propriul serviciu ProtonMail pentru Proton pentru o cont de e-mail criptat gratuit. 

Doriți să aflați mai multe despre planurile de prețuri ale ProtonVPN? Vezi-ne revizuire completă pentru toate informațiile. Sau înscrie-te astăzi pentru a încerca singur.

Obține ProtonVPN gratuit!

5. ascunde.me

Windows hide.me

 • Criptare AES de 256 biți
 • 2 GB lunar alocație de date
 • Protecție împotriva scurgerilor IP
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV, Showtime, Crackle, HBO GO, Kodi și Sky Go
 • Compatibil cu: Windows, Mac, iOS și Android, Linux și unele routere

hide.me este unul dintre cele mai sigure VPN-uri gratuite pentru întuneric web. Oferă navigării dvs. un strat suplimentar de anonimat cu Criptare AES de 256 biți și adăugare de protecție IP pentru a acoperi orice decupaje de server.

hide.me promite 99.9% uptime, astfel încât deconectările periculoase sunt rare. Nu vă accelerează nici IP-ul, așa că vă bucurați viteze puternice de încărcare pornite pânza întunecată.

Dar hide.me vă oferă doar acces la servere din cinci țări. Cu toate că este mai mult decât unele VPN-uri gratuite, hide.me nu pot garanta asistența P2P pe serverele respective Totuși, Torrenting este acceptat pe toate planurile premium ale hide.me. Actualizați și veți avea acces la 1.400+ servere în 57 de locații fără limite de utilizare a datelor.

limita de date a lui hide.me este o problemă reală. Nu obții decât 2 GB date pe lună. Este suficient pentru două ore de streaming HD sau aproximativ opt ore de joc. Dacă folosești web întunecat în mod regulat, hide.me oferă o serie de planuri de date mari pentru a vă potrivi bugetul.

Confidențialitatea dvs. este protejată. hide.me are la îndemână caracteristică de verificare a confidențialității pentru a vă asigura că nu veți primi nicio atenție nedorită din partea supravegherii pe întuneric. În plus, veți primi un plus de protecție de la un an comutator automat de omor și o politică fără jurnal.

Un solid și sigur fără reclame service, hide.me este un bun VPN gratuit pentru web-ul întunecat. Dar puteți încerca serviciul său premium cu un Garanție de returnare de 30 de zile. Pentru a afla mai multe despre politica fără jurnaluri de hide.me, citiți pagina noastră revizuire completă.

Obține gratis hide.me gratis!

6. TunnelBear

dispozitive de tunel

 • 500 MB de date pe lună
 • Servere în 22 de țări
 • Criptare AES-256 biți
 • Funcționează cu: HBO Go
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Android

TunnelBear vă oferă una dintre cele mai mari opțiuni de server pentru orice VPN gratuit. Ai acces la servere de mare viteză în peste 20 de țări. Alegerea de servere este utilă pentru menținerea performanței în timp ce pe web-ul întunecat.

Totuși, viteza despre planul gratuit nu este excelentă. Și când eram conectat la rețeaua Tor, am văzut scăderi semnificative în vitezele de descărcare. Testul de viteză al aplicației TunnelBear este util pentru a vedea cât de mult este afectat dispozitivul dvs..

Cel mai mare dezavantaj al lui TunnelBear este acela Limita de date lunară de 500 MB. Aceasta este cea mai mică limită din lista mea și vă va restrânge la 30 de minute de streaming de două ore de joc. Și peste o lună întreagă.

În ceea ce privește securitatea, se comportă mai bine. Pe planul gratuit, primești Criptare AES pe 256 biți pentru un plus de protecție împotriva ochilor indurerați. A politica fără jurnale asigură ca activitatea dvs. să rămână privată în timp ce este la îndemână Modul Vigilant este excelent pentru blocarea malware-ului web închis.

Doriți să aflați mai multe despre controalele de confidențialitate ale TunnelBear? Tot ce trebuie să știți este în nostru revizuire în profunzime.

Obțineți TunnelBear gratuit!

7. Opera

imagine dispozitiv dispozitiv

 • Browser Web cu VPN încorporat
 • Browserul cu ceapă este disponibil
 • Fără limite de date
 • Nu suportă torentarea
 • Funcționează cu: Netflix SUA, YouTube
 • Funcționează doar pe browserul de birou Opera

Opera este un browser gratuit care are un VPN încorporat. Dar pentru a vă conecta la rețeaua Tor, trebuie să schimbați informațiile despre router în setările browserului. Sau puteți utiliza suplimente speciale, cum ar fi Onion Browser Button și Tor Control.

Chiar și cu acele extensii, Opera nu este optimizată pentru explorarea rețelei întunecate. Dacă sunteți în căutarea unui browser web întunecat, există mai multe opțiuni pe piață.

Motivul pentru care face lista mea este al său VPN încorporat. Opera vă conectează automat la cel mai rapid server disponibil. Ofera 10 servere din cinci țări care este mai mult decât majoritatea VPN-urilor gratuite. Dar în testele mele, am văzut a scăderea vitezei cu navigarea pe web întunecată.

  Cum să urmărești deschiderea franceză de oriunde în 2023

Precum și date nelimitate, Opera are o politică clară de confidențialitate. Nu va ține jurnalele și nu va urmări activitatea. Dar urmărește caracteristicile produsului pe care le utilizați și cât de des utilizați aplicația.

Totuși, am probleme cu privire la securitate. VPN-ul Operei este gestionat în Canada, care face parte din 5 Ochi Alianță de Supraveghere. Opera criptează datele, dar navigarea dvs. pe web întunecată ar putea fi amenințată de interferențele guvernamentale. 

Nu sunteți sigur dacă Opera este pentru tine? Vedeți cum se compară cu VPN-urile premium din cadrul nostru revizuire cuprinzătoare.

Obțineți Opera gratuit!

8. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

 • 7 zile de încercare gratuită a serviciului premium
 • Date nelimitate
 • Asistență personalizată pentru Tor
 • Criptare 2048 biți
 • Servere în 60 de țări
 • Funcționează cu: Netflix, Hulu și Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: Windows, Mac, iOS, Android, Linux

PrivateVPN nu oferă un plan gratuit în curs. Dar face lista mea pentru că poți accesați funcțiile sale premium pentru o săptămână cu o probă gratuită. Dacă aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp, aș recomanda acest serviciu premium peste unul gratuit.

Primesti Criptare 2048 biți și protecție IPv6 împotriva scurgerii pentru a vă păstra activitatea ascunsă de atacatorii de pe întuneric. Plus cu o gamă largă de servere, suport P2P și date nelimitate, partajarea fișierelor este rapidă și ușoară.

Cea mai bună parte este, PrivateVPN acceptă Tor peste conexiunile VPN. Există chiar și un ghid util despre modul de modificare a clientului OpenVPN pentru a vă asigura că traficul trece prin Tor prima și PrivateVPN în al doilea rând. În felul acesta, ISP-ul dvs. nu va ști că accesați web-ul întunecat iar activitatea dvs. rămâne ascunsă din vedere.

PrivateVPN respectă, de asemenea, legile privind securitatea suedeză. Este politica fără jurnal înseamnă că datele dvs. rămân private chiar dacă guvernele sau ISP-urile o solicită.

Procesul gratuit durează doar 7 zile. Dar PrivateVPN oferă o serie de planuri low-cost, care sunt mult mai eficiente pe web-ul întunecat decât VPN-urile gratuite. Vezi-ne revizuire completă pentru a afla mai multe.

Obțineți PrivateVPN gratuit!

Întrebări frecvente

Furnizorii VPN gratuite păstrează fișierele jurnal?

Dacă aveți confidențialitate în joc, în special atunci când accesați web-ul întunecat, este important să verificați acordul de utilizator al VPN-ului dvs.. Unele VPN-uri gratuite vor să-și monetizeze serviciul, permițând terților răutăcioși să se afle în activitatea ta.

Cu toate acestea, variază. Unele VPN-uri gratuite păstrează jurnalele private pentru întreținerea personală. Principalele VPN-uri gratuite din această listă respectă o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă păstra datele private. Cu un VPN premium precum NordVPN no-logs vine ca standard, astfel încât activitatea dvs. de navigare pe web-ul întunecat nu devine publică.

Are o viteză de impact VPN?

Trimiterea datelor în întreaga lume are un impact redus asupra vitezei dispozitivului. Te poți aștepta să vezi a renunțarea la aproximativ 5-6%.

Cu toate acestea, este mai rău cu VPN-urile gratuite. Cu restricții dure la viteză și lățime de bandă, chiar și navigarea ușoară poate fi afectată. Pentru viteza rapidă a fulgerului și funcțiile de securitate la nivel înalt de care aveți nevoie pentru navigarea pe web-ul întunecat, este mai bine să investiți într-un serviciu premium.

Care sunt riscurile utilizării unei VPN gratuite pe web-ul întunecat?

Urmărind activitatea dvs. și expunându-vă datele, VPN-urile gratuite fac exact ceea ce VPN-urile au fost concepute pentru a opri. Dacă veți utiliza o VPN gratuită, este important să cunoașteți riscurile.

Pe măsură ce rețeaua întunecată este populară hackeri, escroci și fraudatori de internet, ai putea pune informațiile pe mâinile unor persoane periculoase.

Este legal internetul legal?

Da. În timp ce a luat o reputație proastă, este perfect legal să accesați web-ul întunecat prin browsere anonime precum Tor. Este un instrument excelent pentru accesarea liniilor de ajutor, jurnalismul cenzurat și comunitățile de jocuri online.

in orice caz, unele site-uri de pe web-ul închis sunt ilegale de vizitat. Indiferent dacă utilizați o VPN sau nu, este important să rămâneți vigilenți în timp ce navigați.

rezumat

Nu vă lăsați păcălit de prețul gratuit. VPN-urile gratuite vă vor lăsa să plătiți un preț mai mare cu confidențialitatea. Când utilizați web-ul întunecat, este și mai important să vă păstrați anonimatul intact. 

Securitatea ta este și ea în pericol. Webul întunecat găzduiește mii de troli, care răspândesc conținut rău intenționat. Pentru a vă proteja dispozitivul împotriva programelor malware, este posibil ca un VPN gratuit să nu fie la curent. 

Puteți utiliza versiunile gratuite limitate de servicii premium precum HotspotShield și TunnelBear, dar limite de date grele le face improprii pentru utilizarea de zi cu zi pe rețeaua întunecată.

Așadar, dacă căutați o soluție gratuită pe termen scurt, probabil în timpul călătoriei, sfatul meu ar fi să folosiți banii inapoi garantat oferite de servicii premium precum NordVPN. Cu o serie de caracteristici de securitate de prim rang, veți beneficia de un nivel de siguranță și confidențialitate pe care VPN-urile gratuite doar nu le pot oferi.

Dacă sunteți în căutarea unui VPN care să vă păstreze privată activitatea web întunecată, consultați pagina noastră 5 cele mai bune VPN-uri pentru web-ul întunecat. Sau pentru toate cele mai recente oferte și economii, accesați pagina noastră cupon.