Cum să accesați Skype, Whatsapp și Facetime în Qatar în 2023

Dacă sunteți în Qatar și doriți să utilizați Skype, WhatsApp sau FaceTime atunci știi asta de acum, Serviciile VoIP nu mai funcționează în țară. Indiferent dacă sunteți un rezident Qatari sau plănuiți o călătorie acolo și trebuie să puteți efectua apeluri pe internet, există o soluție ușoară. VPN-ul potrivit vă poate ajuta să deblocați Skype, WhatsApp și FaceTime și vă permite să vorbiți atât cât doriți.

Ghid rapid: Cum să accesați serviciile VoIP în Qatar

 1. Obțineți o VPN fiabilă care vă poate furniza viteze mari. CyberGhost este o alegere excelentă.
 2. Descărcați software-ul și instalați-vă pe computer sau dispozitivul mobil.
 3. Conectați-vă la un server în afara Qatarului.
 4. Începe să vorbești!

Faceți un apel acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a utiliza serviciile VoIP în Qatar

Există multe speculații de ce Apelurile VoIP au încetat brusc să funcționeze în Qatar. Ooredoo, principalul furnizor de telecomunicații din țară, a declarat că problema nu este cu serviciile sale.

În timp ce unii utilizatori VoIP din Qatar au speculat că problemele de lățime de bandă sunt motivul problemei, aceasta pare a fi puțin probabil să fie adevărata cauză. Majoritatea furnizorilor de VoIP comprimă audio pentru a reduce utilizarea datelor utilizatorilor și pentru a îmbunătăți claritatea în rețelele lente, deci lățimea de bandă nu ar trebui să fie o problemă.

Ulterior, guvernul Qatar, într-o declarație oarecum vagă, a menționat că „nu există legi sau reguli care să interzică utilizarea tehnologiei [VoIP] în statul Qatar”. Cu toate acestea, legea Qatari „face ca ilegal pentru orice persoană să furnizeze servicii de telecomunicații publicului, contra unei taxe directe sau indirecte, fără o licență emisă de ictQATAR în acest scop.”

Singurele două entități autorizate să furnizeze servicii VoIP în Qatar, se arată în declarație, sunt Qatar Telecom (QTel) și Vodafone Qatar.

Deși această teorie nu poate fi confirmată, zvonurile au plutit în jurul faptului că situația este rezultatul Strategia QTel de monopolizare a pieței profitabile a apelurilor telefonice pe distanțe lungi.

Dacă oamenii din Qatar nu mai pot utiliza servicii precum Skype, Whatsapp și Facetime, vor fi obligați să efectueze apeluri telefonice internaționale costisitoare. Adică dacă nu folosesc un VPN pentru a evita problema complet.

Un VPN vă permite să vă criptați activitatea de pe internet și să vă ascundeți adevărata locație fizică. Când utilizați o VPN, furnizorul dvs. de servicii de internet nu are idee ce servicii utilizați, astfel încât este imposibil să vă blocheze.

  Как смотреть рождественскую песню (Peaky Blinders) бесплатно в любом месте онлайн!

Câțiva Qataris au raportat folosind VPN-urile pot accesa cu succes serviciile VoIP populare din țară.

Este legal să folosiți un VPN sau un serviciu VoIP în Qatar?

Utilizarea unei VPN în Qatar este legală 100%, atâta timp cât nu folosiți una pentru a încălca legile țării. Este de asemenea complet legal să folosești un serviciu VoIP pentru a efectua apeluri – după cum a confirmat guvernul Qatar, „orice persoană sau firmă din statul Qatar poate utiliza serviciile VoIP pentru apeluri vocale pentru uz propriu.”

Este doar ilegal ca companiile să ofere servicii VoIP fără licență. Deci, dacă utilizați un VPN pentru a accesa Skype, FaceTime sau WhatsApp în Qatar, sunteți în clar.

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru accesarea serviciilor VoIP din Qatar

1. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Cu viteze mari și o rețea de servere în peste 60 de locații, CyberGhost nu ar trebui să aibă probleme te reconectează la Skype, FaceTime și WhatsApp.

Este intuitiv, ușor de utilizat și interfață prietenoasă pentru începători, Ca să nu mai vorbim de serviciul pentru clienți super-prietenos, sunt doar o parte din ceea ce îl face un utilizator preferat.

Dacă doriți să-l încercați, veți fi bucuros să știți că compania oferă un Proces gratuit de 7 zile pentru aplicații mobile, Proces gratuit 24 de ore pentru Windows și a Garanție de returnare de 45 de zile pentru toți utilizatorii.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.
  6 cele mai bune VPN-uri pentru Mexic - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

Vizualizați ofertele CyberGhost

2. NordVPN

Dispozitive NordVPN

S-a evaluat în mod consecvent cel mai bun VPN din lume, NordVPN poate debloca aproape orice – deci serviciile VoIP din Qatar ar trebui să fie o plimbare în parc.

Utilizatorii apreciază criptare de grad militar și caracteristici avansate de securitate, care nu numai că vă va permite să vorbiți liber pe Skype, WhatsApp sau FaceTime, dar vă vor menține conversațiile complet private.

Consultați-vă fără riscuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

Dacă aveți nevoie de viteză, utilizatorii reali vă pot spune că ExpressVPN este cu siguranță VPN pentru dvs. Poti vorbește tot ce îți place la serviciile VoIP fără întârziere.

Dacă rămâneți fără să discutați, ExpressVPN este excelent pentru a ocoli chiar și cele mai încăpățânate geoblocuri și blocante VPN și vitezele sale mari o fac o alegere excelentă pentru streaming.

Există un Garanție de returnare de 30 de zile cu o politică fără întrebări, deci nu există niciun motiv să nu o încercați.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

4. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

Oferte PrivateVPN viteze mari la prețuri competitive, și pentru a utiliza serviciile VoIP în Qatar, acesta ar putea fi tot ce ai nevoie.

Dar asta nu este tot. Puteți utiliza, de asemenea, pentru transmite video, deblochează site-uri web și multe altele, în timp ce criptarea sa pe 2048 de biți vă păstrează conexiunea sigură și anonimă. Nu este de mirare că are o bază atât de mare de fani.

  Как да получите литов IP адрес отвсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Cu un generos Proces gratuit de 7 zile și garanție de returnare de 30 de zile, îl puteți încerca fără riscuri.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Vizualizați ofertele PrivateVPN

5. SaferVPN

safervpn-dispozitive

Cu viteze fulger și o interfață prietenoasă pentru începători, SaferVPN vă poate reveni în bucla VoIP în cel mai scurt timp.

De asemenea, oferă lățime de bandă nelimitată și comutare server, caracteristici avansate de securitate și extensie Chrome gratuită, și acesta ar putea fi motivul pentru care utilizatorii par să le placă mult.

Dacă nu sunteți sigur dacă este potrivit pentru dvs., puteți încercați-l gratuit pentru o zi sau să profite de Garanție de returnare de 30 de zile.

SaferVPN poate debloca:

 • HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, BBC iPlayer și altele.

Suporta torrenting:

 • da.

SaferVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox și routere.

Vizualizați ofertele SaferVPN

Concluzie

Mentine abilitatea de a efectua apeluri pe internet este deosebit de importantă pentru numeroși expatriați și lucrători străini din Qatar. Fără servicii precum Facetime, Skype și Whatsapp, apelarea familiei care trăiește la mii de kilometri distanță ar fi costisitoare prohibitiv. Acolo vine un VPN.

Dacă sunteți în acest moment în Qatar sau intenționați să călătoriți în curând, descărcarea și utilizarea unui VPN ar putea fi un salvator real.

Începeți acum testul dvs. CyberGhost gratuit!

S-ar putea sa-ti placa si:

 • Cele mai bune (REAL GRATUIT) VPN-uri pentru Android – Actualizate
 • Cele 5 VPN-uri GRATUIT pentru iPad & iPhone-uri (iOS)
 • Sunt Viber, WhatsApp, & FaceTime securizat?