Cum să reduci latența în divizia 2 – cel mai ușor hack pentru 2020

Acum sunteți în finalul Diviziei 2. Câinii roboti ai The Black Tusk, The Warhounds, sunt aproape pe urmele voastre. Este timpul să participăm. Îți pregătești noul lansator de grenade, iar jocul se oprește.

Misiunea ta s-a terminat. Latenția și întârzierea sunt noii tăi dușmani. Cum vă scăpați de rețeaua de domiciliu de această problemă și reveniți la DC post-apocalipsă? Aveți nevoie de un VPN robust pentru a combate latența și întârzierea.

Cum se poate reduce latența în divizia 2

 • Alegeți un VPN – Vă recomandăm NordVPN pentru jocuri
 • Instalați NordVPN pe dispozitiv
 • Utilizați opțiunea „Conectare rapidă” a NordVPN pentru a vă conecta la un server din apropierea dvs.
 • Asta e! Latența ta ar trebui să fie mai mică

Începeți să jucați cu NordVPN!

Cum vă poate ajuta un VPN să reduceți latența în divizia 2

Latency este similară cu ping-ul, care este o măsurare a serverului dvs. la serverul de joc. Cu cât latența / ping-ul este mai mic, cu atât este mai bine. Latența ridicată determină întârzierea.

Milioane de jucători vor să joace Divizia 2, ceea ce înseamnă că există mii de utilizatori pe un singur server. Poate să depășească lățimea de bandă și, de asemenea, poate duce la un ISP încetinit intenționat pe internet sau la accelerarea ISP. Rezultatul este blocarea.

Dacă doriți să reveniți la Zona Întunecată rapid, vă recomandăm să adăugați un VPN în memoria cache. Un VPN va ocoli orice server lent și vă va conecta cu cel mai rapid. Black Tusk vă așteaptă întoarcerea.

  Hogyan nézhetem meg a Chicago Fire 8. évad ingyenes online állapotát!

Cel mai bun VPN pentru reducerea latenței: NordVPN

Cum să reduci latența în divizia 2 - cel mai ușor hack pentru 2020

Divizia 2 va avea nevoie de un VPN sigur pentru a funcționa cu viteză mare. Acesta este motivul pentru care recomandăm NordVPN ca alegere de top. După ce am testat sute de VPN-uri pentru jucători, am constatat că NordVPN crește peste concurenți.

Latenția este doar una dintre mai multe probleme pe care le întâmpinați, ca jucător. Îți faci griji pentru securitatea rețelei de acasă și pentru potențialele sisteme de securitate. NordVPN protejează lumea jocurilor Criptare de 256 biți și are protecție anti-DDoS încorporată. În plus, NordVPN vasta rețea de servere este protejată împotriva hackerilor.

Viteza este esențială pentru Divizia 2, iar recentele actualizări ale NordVPN vă asigură că lupta dvs. rămâne în timp real. Acesta este motivul pentru care NordVPN se află în vârful listei noastre pentru jocuri.

Iată de ce altceva NordVPN este perfect pentru nevoile dvs. de jocuri:

 • 5.100+ servere din 60 de țări
 • O politică strictă fără jurnaluri
 • Comutator automat de omor
 • Serviciu clienți 24/7
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Ocolește Marele Firewall din China

Ești pregătit să te întorci în Divizia 2? NordVPN te va arunca în acțiune în grabă și asta vă protejează jocul cu securitate de top, conexiuni rapide, fulger și selecții uriașe de server.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.
  5 legjobb VPN, a Live Stream Spanyol La Liga bárhol 2020-ban

Începeți jocurile cu NordVPN!

Alte modalități de a reduce latența

VPN-urile pot rezolva majoritatea problemelor de latență, dar nu strică niciodată să ajusteze. Aici sunt unele corecții non-VPN:

 • Folosiți un cablu Ethernet în loc de wi-fi pe router. A conexiunea la internet cu cablu are o stabilitate mai bună și, de obicei, este mai bună decât o conexiune wi-fi.
 • Accesați setările jocului și reduceți lucrurile precum Rezoluție, Sincronizare virtuală și Anti-aliasing.
 • Deconectați oricare dintre celelalte dispozitive (cum ar fi telefonul dvs.) utilizând conexiunea la internet.
 • Deconectați-vă modemul și routerul timp de 30 de minute pentru a reporni hardware-ul rețelei.
 • Închideți procesele de fundal (atât pentru Mac, cât și pentru Windows), precum upgrade-urile Antivirus și clienții Torrent.

rezumat

Divizia 2 este unul dintre cele mai interesante jocuri de împușcături de la a treia persoană. Vrei să explorezi toate zonele sale întunecate fără infiltrarea latenței. Un VPN de putere cum ar fi NordVPN vă păstrează în căutarea SHD Tech, cu viteze de aprindere și securitate pentru clădirile.

Lectură ulterioară

Aruncați o privire la alegerile noastre pentru cele mai bune 5 VPNS pentru jocuri în 2020.

Căutați streaming rapid și torrenting? Citiți cele mai rapide 5 VPN-uri pentru torrenturi & Transmiterea în 2020 [+ Fără jurnalele păstrate]

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me