Cum să Stream House of Cards Sezonul 6 2023-2023 de oriunde

În cele din urmă, este timpul să aflăm ce devine din ascensiunea nemiloasă a puterii Congresistului Frank Underwood și a soției sale, Claire. Claire va rămâne deasupra sau va cădea în dizgrație ca și soțul ei?

Succesul serial american House of Cards revine la Netflix în noiembrie pentru al 6-lea și ultimul sezon, dar în multe țări, dacă vrei să ții pasul cu drama, vei avea nevoie de un VPN.

Spectacolul și distribuția sa au câștigat mai multe premii Emmy și Globuri de Aur de-a lungul unei perioade de cinci ani. Cu toate acestea, House of Cards a fost temporar întrerupt după ce au apărut acuzații grave de comportament necorespunzător împotriva starului Kevin Spacey.

Spacey a fost concediat ulterior, iar munca pentru un sezon 6 revizuit a început la începutul anului 2023. Ce se întâmplă acum? Oare Claire îl va ierta pe Frank sau se va concentra asupra propriei mâini pentru o putere mai mare? Netflix va dezvălui răspunsurile în a sezonul final uimitor.

Cu toate acestea, din cauza restricțiilor de autorizare, noul sezon nu va fi difuzat în toate regiunile Netflix. Țările care includ Israel, Germania, Portugalia, Coreea de Sud, Egipt și Italia nu vor avea acces la noile episoade timp de luni, cel puțin.

Dar totul nu se pierde! Dacă vă aflați într-o regiune în care House of Cards sezonul 6 nu va fi transmis, încă poți să ții pasul cu Underwoods, înfometat cu putere. Tot ce ai nevoie este un VPN care pot ocoli geoblocurile din ce în ce mai grele ale Netflix.

Lista VPN-urilor care o pot face crește tot mai scurt, dar am găsit cinci care sunt cu siguranță în sarcină.

Cum să urmărești House of Cards Sezonul 6 în 3 pași simpli

 1. Alegeți un VPN cu servere într-o țară în care vor fi afișate noi episoade de la House of Cards. Vă recomandăm servere din SUA sau din Marea Britanie. NordVPNare mai multe dintre toate decât oricare altă VPN de top, dar vom include mai multe opțiuni mai jos.
 2. Conectați-vă la serverul ales pentru a apărea ca și cum vă aflați în țara respectivă.
 3. Conectați-vă la Netflix și bucurați-vă.

Începeți să vizionați acum!

Alegerea unui VPN pentru Netflix – și de ce ai nevoie de un VPN

Un VPN este calea perfectă de a creați o conexiune online sigură și privată și accesați conținut geore-restricționat ca Netflix. Dar, cu numeroase VPN-uri pe piață, de unde știți care sunt cele mai bune pentru vizionarea House of Cards din sezonul 6?

În primul rând, pentru a transmite House of Cards sezonul 6 într-o regiune în care nu este disponibil, aveți nevoie de un VPN care să ocolească geoblocurile. Acestea sunt blocuri pe care le folosesc rețelele și serviciile de streaming vă împiedică să vizualizați conținutul lor în afara unor regiuni specifice.

  Как да изтеглите и инсталирате Cyberghost

În teorie, toate VPN-urile ar trebui să ocolească blocurile, deoarece înlocuiesc adresa dvs. IP cu una care se potrivește cu locația pe care o alegeți. În realitate, cei mai mulți dintre ei se încadrează.

Netflix găsește continuu noi modalități de a recunoaște când cineva folosește un VPN și de a bloca conexiunea. Prin urmare, tu ai nevoie de un VPN care nu numai că strică locația, ci și ține pasul cu cea mai recentă tehnologie de screening VPN.

Pentru a accesa House of Cards sezonul 6, a VPN cu mai multe servere americane și o abilitate dovedită de a ajunge la Netflix este ideală.

viteza conexiunii tale este important, de asemenea îți afectează experiența de vizionare. Vitezele de conectare mai rapide reduc riscul de tamponare sau alte întreruperi în timp ce vă țineți respirația pentru a vedea ce se întâmplă în continuare.

Confidențialitatea și securitatea sunt aspecte cheie să ia în considerare atunci când alegeți un VPN. Optați întotdeauna pentru o VPN care oferă cele mai înalte niveluri de criptare, alături de protocoale puternice de tunelare și o politică strictă de neînregistrare.

Aceste măsuri de securitate vă ajută să vă păstrați în siguranță datele și vizualizarea privată protejarea dispozitivelor dvs. de hackeri, malware și viruși.

Costul este întotdeauna o preocupare, dar alegând un VPN care oferă un proces gratuit sau o garanție de returnare a banilor, puteți urmări fără a risca bani. Pentru a utiliza un proces gratuit, înregistrați-vă cu VPN-ul ales, urmăriți House of Cards și anulați-vă planul înainte de sfârșitul procesului.

Dacă proba dvs. gratuită nu este suficient de lungă pentru a acoperi întregul sezon, atunci puteți încerca un VPN care oferă o garanție de returnare a banilor. Din nou, trebuie doar să vă asigurați să vă anulați abonamentul și să solicitați rambursarea dvs. înainte de sfârșitul perioadei de garanție.

Cu toate că aveți toate avantajele de a deține un VPN de înaltă calitate, există șanse mari să doriți să vă continuați abonamentul în timp ce explorează o lume cu noi posibilități de streaming și siguranță.

Primele 5 VPN-uri pentru vizionarea casei de cărți Sezonul 6

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

 • Peste 5.000 de servere în 62 de țări, inclusiv peste 1.900 în Statele Unite
 • Lățime de bandă nelimitată și descărcări cu viteze mari
 • Criptare AES cu 2048 biți cu Protocoalele PPTP și OpenVPN
 • Criptare dublă, comutator de ucidere, Onion Over VPN și o politică strictă de neînregistrare

NordVPN a fost fondată în 2012 și funcționează în Panama. Acest lucru îl pune dincolo de îndemâna țărilor cu 14 ochi, îmbunătățirea securității rețelei și a datelor dvs..

NordVPN este recunoscut de mulți utilizatori fericiți pentru securitatea sa de neegalat și rețeaua de servere extinsă. De asemenea, veți beneficia serverele nefuscate ceea ce face mai dificil pentru software-ul de screening să distingă datele criptate de traficul care nu este VPN.

  Hogyan nézhetem meg a feketelistát, 7. évad, ingyenes online!

Garanție de returnare de 30 de zile

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Urmăriți cu NordVPN Now!

2. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

 • Aproape 5.700 de servere din 90 de țări, inclusiv peste 500 în Statele Unite
 • Trafic nelimitat și lățime de bandă împreună cu viteze stabile
 • Criptare AES cu 256 biți cu protocoale native PPTP, OpenVPN și L2TP / IPSec
 • Protecție împotriva scurgerii DNS, politică fără înregistrare și comutator de ucidere

CyberGhost a fost fondată în 2011 în România și combină inginerie germană cu o dedicație la confidențialitate.

Oferă o încredere, un serviciu sigur și anonim acest lucru este foarte recomandat de mulți utilizatori, care subliniază și conexiunile rapide și gama de servere ca puncte cheie de vânzare.

CyberGhost ofera utilizatorii a Proces gratuit de 7 zile pe iOS și Android, încercare gratuită de 1 zi pe Windows și Garanție de returnare de 45 de zile pe toate platformele.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți cu CyberGhost Now!

3. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

 • 2.000 de servere, inclusiv serverele nefuscate, în 148 de țări, inclusiv peste 30 de locații din SUA
 • Lățime de bandă nelimitată și descărcări cu o parte din viteze cele mai rapide disponibile
 • Criptare AES pe 256 biți cu PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN și multe alte protocoale
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6, comutator de ucidere, politică strictă de neînregistrare și tunel divizat

ExpressVPN este recunoscut pe scară largă ca avocat pentru libertatea internetului și confidențialitatea. Multe recenzii pozitive evidențiază și ele caracteristici superbe, viteze excelente și servicii excelente pentru clienți ca motive pentru a alege acest VPN.

Fondată în 2009, ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, punându-l în afara jurisdicției țărilor cu cinci ochi. Dacă doriți să încercați ExpressVPN fără riscuri, există un Garanție de returnare de 30 de zile pentru toate abonamentele.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.
  Izvještaj - Gearbest Hack: Stotine tisuća ljudi svakodnevno su pogođene ogromnim kršenjem podataka

Urmăriți cu ExpressVPN Now!

4. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

 • 100 de servere din 56 de țări, inclusiv 10 locații de server din SUA
 • Criptare 2048 biți cu protocoale PPTP, IPSec, IKEv2, L2PT și OpenVPN
 • Viteze constante cu lățime de bandă și descărcare nelimitată
 • Înregistrat în Suedia cu o politică strictă de neregistrare

PrivateVPN oferă un serviciu rapid, neîntrerupt, cu conexiuni stabile. Furnizorul din Suedia este o alegere de top datorită angajament pentru securitate și confidențialitate, precum și caracteristicile sale generale și capacitatea de utilizare.

În ciuda faptului că avem o rețea mult mai mică decât primele noastre trei, PrivateVPN deblochează Netflix fără greș. Încercați PrivateVPN’s Proces gratuit de 7 zile sau să profite de Garanție de returnare de 30 de zile.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Urmăriți cu PrivateVPN Acum!

5. IPVanish

Dispozitive ipVanish

 • 1.000+ servere în 60 de țări, inclusiv peste 500 în SUA
 • Criptare AES pe 256 biți și Proxy web SOCKS5
 • Protocoalele IKEv2, L2TP / IPSec și OpenVPN
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS, comutator automat de omor și politică fără înregistrare
 • Trafic și lățime de bandă nelimitată, precum și comutarea nelimitată a serverului

IPVanish oferă un meniu de configurare care vă permite să schimbați ușor protocoalele de conexiune. Aplicațiile sale intuitive și abordarea dedicată a confidențialității și securității sunt elemente importante ale serviciului pentru mulți utilizatori fericiți.

Aceleași aplicații le creează găsirea și conectarea la un server american la fel de simplu ca câteva clicuri. Pentru a testa IPVanish, puteți cumpăra un abonament și apoi să îl returnați folosind 7 zile de returnare a banilor.

IPVanish poate debloca:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • da.

IPVanish funcționează pe aceste dispozitive: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, routere.

Urmăriți cu IPVanish Now!

rezumat

Dacă așteptați prea multe luni lungi pentru a afla soarta dinastiei pe care Claire Underwood o controlează acum, atunci trebuie să puteți urmăriți noul sezon al casei de cărți din orice locație din lume.

Împreună cu oferirea de acces fără restricții la sezonul 6 al casei de cărți, dreapta VPN deschide un nou univers online mai sigur și mai sigur Pentru dumneavoastră. Pentru a afla mai multe despre toate avantajele unui VPN, citiți Ghidul nostru complet pentru VPN-uri pentru începători.

Și dacă doriți să explorați alte opțiuni excelente VPN pentru accesarea Netflix sau în orice alt scop, primele noastre Recenzii VPN vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

Încercați NordVPN fără riscuri astăzi!