Cum să urmărești cele 76 de Globuri de Aur în direct de oriunde

Globurile de Aur de anul trecut au fost epice, iar cea de-a 76-a ceremonie anuală a acestui an nu este de asemenea dezamăgită. Asta doar dacă nu vi se întâmplă în afara Statelor Unite duminică, 6 ianuarie la 8:00 PM ET / 5: 00 PM PT.

Premiul „Streaming” arată în timp ce în afara SUA poate părea o provocare, dar este destul de ușor. Cu un VPN fiabil și instrucțiunile noastre pas cu pas, veți putea urmări cele de-a 76-a Globuri de Aur în direct de oriunde și de pe orice dispozitiv.

Deci, puneți floricele în cuptorul cu microunde și citiți mai departe.

Ghid rapid:

Sunteți în afara SUA fără acces la cablu american? Nici o problema! Un VPN vă poate ajuta cu ușurință ocoliți geoblocurile și obțineți acces la cea de-a 76-a Globuri de Aur live stream, nu contează unde ești.

Iată cum:

  1. Instalați VPN-ul. (Vă recomandăm să folosiți NordVPN pentru cea mai bună experiență de streaming.)
  2. Conectați-vă la un server din SUA, accesați site-ul web Sling TV și abonați-vă la pachetul Sling Blue.
  3. Transmite în direct cele 76 de Globuri de Aur de pe NBC 4 prin Sling TV.

Începeți fluxul acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Globurile de Aur

Modul oficial de a urmări Globurile de Aur este prin intermediul site-ului web NBC, care are drepturi exclusive asupra emisiunii și îl transmite în fiecare an. in orice caz, acest lucru funcționează numai dacă în prezent sunteți localizat în Statele Unite și să ai un cont la un furnizor american de cablu.

Altfel, vei primi temutul mesaj de eroare: „Live Stream nu este disponibil în zona ta”.

Licența NBC a emisiunii de premiere Globuri de Aur este geo-restricționată în SUA, astfel încât oricine încearcă să acceseze conținutul lor din alte țări va fi blocat. Din fericire, un VPN vă poate permite cu ușurință să ocoliți acest tip de georestrucție prin mascarea adresei IP reale a computerului dvs. și făcându-l să pară ca și cum ați fi în prezent într-un oraș american.

  Urmăriți Westworld de oriunde | Hack ușor pentru streaming rapid

Cu toate acestea, simpla schimbare a adresei IP nu va fi suficientă în acest caz. Dacă doriți să accesați conținutul streaming al NBC, aveți nevoie și de un cont la un furnizor american de cablu.

Dar nu aveți frică – cu un VPN de rating, un cont TV Sling și un pic de creativitate, veți putea să vă ocoliți și de acest obstacol.

Cum să urmărești Globurile de Aur de oriunde

Folosind VPN-ul dvs., veți putea accesa Sling TV, un site web de streaming care nu necesită cont la un furnizor american de cablu. Când achiziționați pachetul Sling Blue, veți putea transmite în direct conținutul NBC de oriunde.

Sling TV oferă chiar și un Proces gratuit de 7 zile, deci vă puteți înscrie chiar înainte de Globurile de Aur – și dacă nu aveți nevoie de abonament pentru nimic altceva, puteți anula doar după spectacol.

Iată tutorialul nostru pas cu pas pentru vizionarea celor 76 de Globuri de Aur în direct de oriunde.

Înainte de a urma acești pași, asigurați-vă că instalați un VPN lider, cum ar fi NordVPN, și conectați-vă la un server din SUA.

De asemenea, doriți să vă asigurați să vă înscrieți la Sling Blue nu mai devreme de 6 decembrie, astfel încât pachetul dvs. de o lună va fi accesibil încă pe 6 ianuarie, noaptea celor 76 de Globuri de Aur.

1. Accesați Sling.com și selectați Urmăriți 7 zile gratis

goldenglobes (1)

2. Înregistrează-te pentru un cont pentru a începe proba gratuită.

goldenglobes (2)

3. Selectați tasta Sling Blue Service și derulați în jos pentru a selecta Continua.

goldenglobes (3)goldenglobes (4)

4. Introduceți informațiile de facturare pentru a completa înregistrarea. Puteți anula cu ușurință înainte de sfârșitul procesului.
(Este posibil să fie nevoie să împrumutați codul poștal american al unui prieten sau al unei rude.)

  Како до 2023. године добити ИП адресу Француске од било ког места [+ ВИДЕО]

goldenglobes (5)

5. Prin selectare Priveste acum, veți fi redirecționat către platforma de streaming Sling TV.

goldenglobes (6)

6. Selectați tasta Pictograma de căutare în colțul din dreapta sus al paginii.

goldenglobes (7)

7. Introduceți „NBC”În bara de căutare și selectați NBC 4 New York să transmită în direct al celei de-a 76-a premii anuale Globul de Aur pe 6 ianuarie, la 8:00 PM ET / 5: 00 PM PT.

goldenglobes (8)

Cele mai bune VPNS pentru a urmări Globurile de Aur

Nu toate VPN-urile au aceleași caracteristici, motiv pentru care este important să alegeți o VPN care să aibă tot ce aveți nevoie pentru o experiență de streaming lină.

Acestea sunt cele trei top-uri ale noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru a urmări cele de-a 76-a Globuri de Aur:

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN este prima noastră alegere pentru live streaming Globurile de Aur din cauza lor conexiune fiabilă și caracteristici impresionante de securitate.

Cu 1.884 servere în Statele Unite, oricare dintre cele pe care le alegeți vă va permite ocoliți rapid și ușor geoblocurile Sling TV.

După ce v-ați conectat la NBC pe platforma Sling TV, veți putea transmite al 76-lea Globuri de Aur la viteze mari, fără tamponare, datorită tehnologiei SmartPlay de la NordVPN.

A lorFuncția CyberSecdetectează și blochează automat anunțurile pop-up, asigurându-vă nu întâmpinați nicio întrerupere.

Încercați NordVPN fără riscuri înregistrându-vă cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Pentru a afla mai multe despre NordVPN, consultați recenzia noastră completă.

Urmăriți cu NordVPN Now

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

Cu ExpressVPN, sunteți garantat viteze de flux rapid de fulgere cu lățime de bandă nelimitată. De asemenea, oferă o rețea uriașă de servere din SUA și din întreaga lume.

Vei putea accesa platforma Sling TV oricând, datorită practicii lor de adrese IP rotitoare regulat ceea ce vă permite să ocoliți orice măsuri anti-VPN Sling TV poate avea loc.

lui ExpressVPN caracteristici avansate de securitate înseamnă că conexiunea dvs. va fi întotdeauna privată și în siguranță, iar identitatea dvs. online va fi întotdeauna anonimă.

  Ce facem noi în umbră este pe Netflix! Cum să-l urmărești în 2023

Cu ExpressVPN’s Garanție de returnare de 30 de zile și Proces gratuit de 7 zile pentru utilizatorii de telefonie mobilă, puteți afla despre ce este vorba.

Urmăriți cu ExpressVPN Now

3. CyberGhost

Interfața ușor de utilizat de CyberGhost vă oferă un profil preconfigurat pentru streaming, cunoscut sub numele de Profil securizat în flux.

Când vă conectați la profilul de streaming, setările potrivite vor fi configurate automat pentru a vă asigura că fluxul live al celor 76 de Globuri de Aur este perfect.

Vă puteți conecta până la 7 dispozitive la un singur cont CyberGhost simultan, astfel încât să puteți viziona emisiunea de pe smartphone sau tabletă de oriunde.

CyberGhost oferă de asemenea Criptare de 256 biți, un comutator automat de omor și protecție împotriva scurgerii DNS – păstrarea securității datelor dvs. chiar dacă vizionați printr-o conexiune wi-fi publică.

Profitați de a lor Garanție de returnare de 45 de zile și Proces gratuit de 7 zile să vezi pentru tine.

Pentru mai multe informații despre CyberGhost, citiți pagina noastră de recenzie aprofundată.

Urmăriți cu CyberGhost Now

rezumat

Locația dvs. nu trebuie să ajungă între dvs. și Globurile de Aur. Puteți urmări cele 76 de Globuri de Aur în direct de oriunde și nu puteți rata nici o secundă din aspectele covorului roșu, ceremonia de premiere emoționantă sau distracția celebrităților – tot ce trebuie să faceți este să instalați unul dintre VPN-urile noastre recomandate și să urmați instrucțiunile ușoare prezentate mai sus.

Dacă doriți să achiziționați un VPN premium la un preț avantajos, nu uitați să consultați nostru oferte și cupoane pagina.

Alte articole care ar putea să vă placă:

Cum să urmărești Harry Potter pe Netflix
Cele mai bune VPN-uri pentru filme streaming
Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix
Cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer