Cum să urmăriți jocurile europene de oriunde în 2023

Sportivi din toată Europa se adună în Belarus pentru Jocuri europene din 2023. 4000 de sportivi din 50 de națiuni se vor dovedi împotriva celor mai buni. Înscrieți-vă acum la un VPN și puteți vezi campioni europeni făcuți!

Toată drama competiției atletice vine Minsk în 2023. Noi nume vor fi răspândite în întreaga lume a sportului. Dar dacă sunteți în străinătate, s-ar putea să nu vezi niciun minut din sportul care contează pentru tine.

Cu un VPN, puteți vedea fiecare eveniment care transformă un atlet în campion la Jocurile Europene. Folosiți ghidul nostru rapid pentru afla ce poate face un VPN pentru tine.

Ghid rapid: Urmăriți transmisia din Belarus

Belteleradiocompany transmite Jocurile europene din Belarus. Pentru a viziona Jocurile Europene pe Belteleradiocompany:

 1. Selectați un VPN cu viteze și servere mari în Belarus (recomandăm NordVPN pentru Jocurile Europene). Înregistrează-te și instalează aplicația.
 2. Deschideți aplicația, conectați-vă și alegeți un server în Belarus.
 3. Accesați www.tvr.by, porniți fluxul Belarus 5 și bucurați-vă de jocuri!

Urmăriți jocurile europene ACUM!

Ghid rapid: Urmăriți transmisia Franței

L’Équipe transmite Jocurile Europene din Franța. Pentru a viziona Jocurile europene pe folosÉquipe:

 1. Selectați un VPN de mare viteză cu servere în Franța (recomandăm NordVPN pentru Jocurile Europene). Înregistrează-te și instalează aplicația.
 2. Porniți aplicația, conectați-vă și selectați un server în Franța.
 3. Accesați www.lequipe.fr și transmiteți jocurile!

Urmăriți jocurile europene ACUM!

Ghid rapid: Urmăriți transmisia Germania, Austria, Elveția și Luxemburg

Sport1 transmite Jocurile europene în Germania, Austria, Elveția și Luxemburg. Pentru a viziona Jocurile Europene pe Sport1:

 1. Alegeți un VPN cu viteze mari și servere în Germania, Austria, Elveția sau Luxemburg (serviciul NordVPN este recomandarea noastră). Înregistrați-vă și descărcați aplicația.
 2. Deschideți aplicația, conectați-vă și alegeți un server în Germania, Austria, Elveția sau Luxemburg.
 3. Accesați www.sport1.de și abonați-vă.
 4. Conectați-vă la Sport1 și bucurați-vă de jocuri!

Urmăriți jocurile europene ACUM!

Ghid rapid: Urmăriți transmisia Italia

Sky Sports transmite Jocurile Europene pentru Italia. Trebuie să aveți un card inteligent Sky pentru a transmite Sky TV. Pentru a transmite jocurile pe Sky Sports:

 1. Alegeți un furnizor VPN cu servere în Italia și viteze mari (recomandăm NordVPN pentru Jocurile Europene). Înregistrează-te și instalează aplicația.
 2. Rulați aplicația, conectați-vă și selectați un server în Italia.
 3. Accesați skygo.sky.it și înregistrați-vă la pachetul DTT cu Sky Sports.
 4. Descărcați și instalați software-ul Sky Go.
 5. Conectați-vă la Sky Go și transmiteți jocurile!
  TCP против UDP: понимание различий

Urmăriți jocurile europene ACUM!

Ghid rapid: Urmăriți transmisia din Marea Britanie și Irlanda

BT Sport transmite Jocurile Europene în Marea Britanie și Irlanda. Pentru a transmite jocurile pe BT Sport, trebuie să fiți abonat la BT Sport Pack pe Sky TV sau client BT Broadband. Pentru a viziona Jocurile Europene pe BT Sport:

 1. Selectați un furnizor VPN cu viteze mari și servere în Marea Britanie sau Irlanda (recomandăm NordVPN pentru Jocurile Europene). Înregistrați-vă și descărcați aplicația.
 2. Deschideți aplicația, conectați-vă și selectați o locație a serverului în Marea Britanie sau Irlanda.
 3. Accesați bt.com și creați un ID BT. Veți avea nevoie de numărul dvs. de cont BT.
 4. Când încep jocurile, conectați-vă la BT Sport și bucurați-vă!

Urmăriți jocurile europene ACUM!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări jocurile europene

Jocurile europene se întâmplă și vrei să vezi evenimentele. Din păcate, sunteți în străinătate și radiodifuzorii sunt adesea obligați să-și blocheze conținutul în afara țării. Asta înseamnă că veți rata jocurile dacă nu vă dați seama de o soluție.

Un VPN este exact ceea ce aveți nevoie. Vă puteți conecta la un server dintr-o altă țară și tot traficul dvs. de rețea va fi dirijat prin serverul respectiv. Apoi, când un radiodifuzor îți verifică locația, ei vor crede că te afli în aceeași țară și deblochează fluxul.

Primesti libertatea internetului iar radiodifuzoarele obțin mai multe persoane care își urmăresc fluxul. Toată lumea câștigă. Dar nu toate funcțiile VPN pot face acest lucru.

VPN-uri de asemenea criptați traficul de rețea, protejându-vă de oricine încearcă să vă spioneze utilizarea internetului. Guvernele, ISP-urile și hackerii nocivi nu pot vedea unde mergeți sau ce faceți. Este o mulțime de pace sufletească într-o lume periculoasă.

Doar asigurați-vă că alegeți un VPN de înaltă calitate serviciu. Radiodifuzorii pot recunoaște adesea servicii de calitate scăzută și vă pot bloca atunci când utilizați unul. Un serviciu bun îngreunează identificarea, ajutându-vă sparge prin geoblocuri și transmiteți-vă conținutul.

Așadar, înscrie-te la un VPN acum și primește toată siguranța și libertatea că internetul a fost proiectat pentru.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea jocurilor europene

1.NordVPN

NordVPN Beneficii Infografice

Al nostru # 1 Serviciu VPN general, NordVPN este excelent pentru streaming de conținut pe tot globul. Cu viteze mari și o mulțime de servere, acestea sunt o alegere excelentă pentru streamingul Jocurilor Europene. Și chiar le oferă servicii la un pret rezonabil.

  Cum să descărcați torrenturile în mod anonim și sigur în 2023

Centrat în principal pe securitate, confidențialitate și deblocarea conținutului, NordVPN este un lider de industrie în protecția datelor. Un abonament unic vă permite să conectați până la 6 dispozitive simultan și SmartPlay funcția face incredibil de ușor să transmiteți în direct evenimente.

Oferte NordVPN criptare de grad militar și funcții suplimentare de top, inclusiv VPN dublu securitate și CyberSec blocare malware. Si al lor politică strictă fără jurnaluri vă asigură să rămâneți anonimi înainte și după logare.

Pentru a afla mai multe despre ce poate face NordVPN pentru dvs., consultați recenziile utilizatorilor noștri!

Banii inapoi garantat: 30 de zile

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Urmăriți jocurile europene ACUM!

2.ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

Cu o parte din cele mai bune viteze VPN de pe piață, ExpressVPN este o alegere excelentă pentru vizionarea Jocurilor Europene. Acestea oferă lățimea de bandă de care aveți nevoie pentru a menține o conexiune la fluxul dvs., fără probleme de tamponare sau sughiț de conexiune.

ExpressVPN include criptare excelentă și o alegere de protocoale pentru conectare. Puteți chiar împărți traficul de internet între VPN și rețeaua obișnuită, permițându-vă să rămâneți conectat la dispozitivele locale. Și dacă ai nevoie de ajutor, chat-ul live al ExpressVPN sprijinul este acolo 24/7.

Îndrăgit de utilizatori și respectat de experți în securitate, ExpressVPN va livra acces ușor și transmisie fără probleme pentru Jocurile Europene. De asemenea, este o alegere excelentă pentru activități de torentare și alte activități cu lățime mare de bandă.

Dacă doriți să știți de ce ExpressVPN este o alegere excelentă pentru dvs., citiți recenziile utilizatorilor noștri!

Banii inapoi garantat: 30 de zile

Încercare gratuită: Proba de 7 zile pentru iOS și Android

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.
  Как да гледате MLB игри отвсякъде Актуализирано 2023г

Urmăriți jocurile europene pe ExpressVPN ACUM!

3. CyberGhost

VPN CyberGhost

Cu sediul în România, CyberGhost are serviciu excelent în toată Europa. Și mii de servere din rețeaua lor, te pot conecta și în afara Europei.

Dacă faceți foarte multe transmisii, CyberGhost oferă mai multe servere care sunt configurate special pentru streaming. Asta înseamnă că pot debloca conținut și pot menține conexiunile rapide și coerente de care aveți nevoie pentru vizualizare. Puteți chiar conectați până la 7 dispozitive simultan, oferindu-vă o mulțime de oportunități de a transmite conținut de oriunde.

De asemenea, CyberGhost te protejează online prin blocarea urmăririi software, reclame și conținut rău intenționat. Criptarea lor de vârf păstrează datele dvs. în siguranță de oricine. Iar politica lor strictă fără jurnaluri vă păstrează anonimat după ce v-ați deconectat.

Vrei să afli mai multe despre motivul pentru care CyberGhost este o alegere excelentă ca VPN? Consultați recenziile utilizatorilor noștri!

Banii inapoi garantat: 30 de zile pe planuri scurte; 45 de zile pe planuri de 6 luni sau mai lungi

Încercare gratuită: Proces de 7 zile pentru mobil; Disponibil proces de Windows de 1 zi sau 3 zile

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți jocurile europene pe CyberGhost ACUM!

rezumat

Jocurile Europene este o vitrină de o săptămână de excelență atletică. Strălucirea sportului este expusă pentru continent și lume. Cu un VPN, puteți vezi fiecare moment al Jocurilor Europene de oriunde te-ai afla!

Dacă încă nu sunteți sigur care VPN este potrivit pentru dvs., recomandăm NordVPN. Puteți utiliza chiar și pagina noastră de oferte și cupoane pentru a vă economisi în abonament.

Lectură ulterioară

Pentru mai multe informații despre VPN-uri:

 • Cum să te uiți la televizorul britanic în străinătate – acest lucru funcționează cu adevărat!
 • Cele mai bune teste gratuite pentru VPN – Încercați gratuit VPN-uri premium
 • Cele mai bune VPN-uri care încă mai funcționează cu Netflix [TESTAT ÎN Ianuarie 2023]