Cum se utilizează reducerea NordVPN a PewDiePie – Este atât de ușor

PewDiePie este unul dintre cei mai populari YouTubers din toate timpurile. El se laudă cu al doilea cel mai mare număr de abonați pe platformă. Popularitatea PewDiePie a fost construită pe seria sa de videoclipuri în care joacă jocuri video horror.

Faima lui a crescut abia când s-a deschis fanilor săi hackingul sperie cu care se confruntă. Pentru a proteja securitatea conturilor și a echipamentelor sale de jocuri, PewDiePie folosește NordVPN, și îi recomandă fanilor săi să-l folosească și el.

PewDiePie îi place atât de mult caracteristicile sale încât abia a început oferind un cod de reducere pentru serviciul NordVPN. Mai jos, vă vom arăta cât de ușor este să folosiți codul.

Cine este PewDiePie?

Bărbatul din spatele PewDiePie este un jucător suedez pe nume Felix Arvid Ulf Kjellberg. S-a ridicat la faimă prin seria sa de jocuri numite „Let’s Play”, unde s-a filmat jucând jocuri video. Pe măsură ce popularitatea lui a crescut, subiectele videoclipurilor sale au început să se extindă și ele. În 2013, el a lovit importanța de a avea cei mai mulți abonați. Începând cu acest an, canalul său este pe locul doi.

PewDiePie a devenit unul dintre cei mai influenți YouTubers în jocuri. Videoclipurile sale adesea aduc expunere la noi titluri după ce le joacă pe canalul său. Cu toate acestea, el nu își limitează videoclipurile doar la jocuri. Multe dintre ele sunt vlog-uri amuzante sau o discuție despre unele știri recente.

Cybersecurity este o problemă centrală pentru jucătoris ca PewDiePie, motiv pentru care atât de mulți sunt susținători mari ai VPN-urilor. Acesta este și motivul pentru care PewDiePie și o serie de colegi de jucători YouTube recomand NordVPN peste alte servicii.

  7 legjobb VPN Spanyolország számára - a biztonság, a streaming és a sebesség szempontjából 2023-ban

De ce să alegi NordVPN?

NordVPN

NordVPN este unul dintre cele mai importante servicii VPN de pe piață, dar nu vine gratuit. Codul cupon al PewDiePie oferă utilizatorilor o 70% reducere pe un plan de trei ani. Acest lucru se adaugă la o cantitate substanțială de economii. Iată de ce NordVPN merită încercat.

Oferă utilizatorilor criptare AES de 256 biți de grad militar pentru o gamă largă de dispozitive. Criptarea datelor și îmbunarea acestora prin servere sigure este deosebit de crucială pentru jucători. De asemenea, va fi ascunde-ți adresa IP reală de la alții din rețea. Acest lucru va face mai dificil să hack un cont sau să închideți un site.

NordVPN operează o rețea de peste 5000 de servere răspândite în 60 de țări, astfel încât experiența dvs. de joc nu va fi perturbată de restricții geografice. NordVPN poate ocoliți unele dintre cele mai stricte cenzuri pe internet în lume, inclusiv China.

Cu NordVPN, vei fi și tu protejat de accelerarea IP. NordVPN nu va încetini conexiunea dvs., o caracteristică importantă atunci când jucați printr-un nou titlu. De asemenea, veți avea acces la servere P2P specializate dacă îți place să torci.

NordVPN păstrează fara jurnalele și oferă un comutator de omor automat. În plus, dacă aveți probleme, nu există Serviciu de asistență 24/7 disponibil. Dacă decideți din orice motiv că vă place NordVPN, acesta oferă un Garanție de returnare de 30 de zile.

Obține 70% reducere NordVPN!

Cum se utilizează codul cuponului PewDiePie

Utilizarea Codul de reducere al PewDiePie Este foarte ușor. Tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către site-ul NordVPN.

  Cum să obțineți o adresă IP din Kirgizistan oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Când plătiți, introduceți codul „PewDiePie” așa cum se vede mai jos:

Cum se utilizează reducerea NordVPN a PewDiePie - Este atât de ușor

Obține 70% reducere NordVPN!

Lectură ulterioară

Pentru mai multe despre ce ar trebui să utilizați un VPN, consultați ghidul nostru pentru noți.

Iată alegerile noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru jocuri.

Sau, învață cum să deblochezi conținutul YouTube de oriunde din lume.