Doriți să vizionați toate filmele Marvel în comandă pe Netflix? Aceasta este cum

A avea un maraton de film Marvel nu ar trebui să fie o sarcină dificilă. Problema este, nu fiecare film Marvel este disponibil în fiecare regiune Netflix. Cu toate acestea, există o modalitate simplă de a viziona fiecare film din universul cinematografic Marvel în ordine.

Din 2023, noile lansări Marvel din SUA nu se vor îndrepta către Netflix. euîn acest moment, acestea vor fi disponibile pe noul serviciu de streaming Disney – Disney+. Aceasta va include toate cele mai recente titluri, cum ar fi căpitanul Marvel.

Din fericire, aceste filme vor continua să fie disponibil pe Netflix în alte țări, inclusiv Marea Britanie, Canada, Mexic, Israel și majoritatea regiunilor din America de Sud și Europa.

Dacă nu locuiești într-una dintre aceste regiuni, nu trebuie să-ți pui în pericol Marvel. Trebuie doar să faci asta utilizare un VPN premium care poate deblochează Netflix oriunde în lume.

De asemenea, am pus la dispoziție o listă a locurilor unde puteți găsi fiecare film Marvel pe Netflix.

Cum să vizionați filme Marvel pe Netflix: Ghid rapid

 1. Alege un VPN fulger cu servere din întreaga lume. NordVPN este alegerea noastră de top.
 2. descarca si instaleaza VPN-ul dvs..
 3. Conectați-vă la un server într-o regiune în care filmul Marvel dorit este disponibil pe Netflix.
 4. Abonează-te sau Autentificare în contul dvs. Netflix și bucurați-vă!

Începeți să transmiteți filme Marvel acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a viziona filme Marvel

Pentru că fiecare film sau emisiune TV are oferte de distribuție diferite în diferite țări, Netflix geo-blochează o parte din conținutul său. Acest lucru poate fi enervant atunci când sunteți cu toții pregătiți să luați prima mușcătură de popcorn, doar pentru a afla că filmul nu este disponibil în regiunea dvs. Netflix.

Utilizarea unui VPN vă permite să ocoliți geo-restricțiile încercând Netflix să creadă că vă aflați într-o altă locație. Aceasta se numește geo-spoofing adresa dvs. IP. VPN-ul tău rescrie tot traficul de internet printr-unul din serverele proprii care se află într-o țară în care nu există nicio restricție la filmul Marvel pe care vrei să îl urmărești.

Geo-spoofing-ul nu este rău la nivel de Thanos, dar tehnic nu este permis. Netflix a început să folosească formidabil software anti-VPN pentru a detecta și lista neagră adresele IP conectate la serverele VPN. Dacă alegeți o VPN care nu este suficient de puternică, veți vedea mesajul „Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy”.

Numai cel mai puternic VPN-uri cu cele mai mari rețele globale sunt capabili să zboare sub radarul Netflix. VPN-ul dvs. ar trebui să vă ofere o gamă largă de servere pentru a vă asigura că veți avea acces la fiecare regiune Netflix. Deoarece diferite filme Marvel sunt disponibile în diferite regiuni, acest lucru vă va permite să comutați servere, astfel încât să nu vă fie nevoie să ratați niciunul.

De asemenea, ar trebui să aveți grijă la următoarele caracteristici:

 • Vitezele de fulgere rapide pentru a evita întârzierea și tamponarea
 • Lățime de bandă nelimitată, deci nu veți fi tăiat la jumătatea filmului
 • Servere care sunt optimizat pentru streaming
 • Securitate de grad militar cu o politică fără jurnaluri, astfel încât activitatea dvs. online nu vă poate fi urmărită
  Биткойн - Децентрализация на парите

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Geo-spoofing-ul poate fi util pentru a vă bucura de tot ceea ce diferitele regiuni Netflix au de oferit, dar este foarte util și pentru ocolirea altor geoblocuri.

Dacă locuiți într-o țară în care cenzura este o problemă, un VPN vă poate ajuta ocoliți geo-restricțiile guvernamentale în același mod în care vă poate ajuta să deblocați Netflix.

Utilizarea unui VPN este de asemenea doar un mod cu adevărat sigur și privat de a naviga pe internet. Deoarece un VPN îți ascunde adresa IP și îți criptează traficul, te creează online complet anonim.

Acest lucru înseamnă că orice urmăritori vor fi împiedicați înregistrarea și monitorizarea comportamentului online.

Nu numai asta opriți companiile de publicitate enervante care vă urmăresc în jurul web-ului, dar se poate împiedicați agențiile guvernamentale și hackerii să strângă informații despre dumneavoastră de asemenea.

Dacă alegeți un VPN cu funcții antivirus integrate, vă veți bucura de asemenea malware și tehnologie de blocare adware care va păstra dispozitivul dvs. fără infecții.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea tuturor filmelor minunate de oriunde

1. NordVPN

NordVPN pentru Bulgaris

NordVPN este evaluat VPN-ul nostru general, pentru că vă oferă tot ceea ce aveți nevoie, fie că transmiteți filme Marvel sau căutați periodic.

Acest VPN are o imensă rețea globală 5.500 de servere peste 60 de țări, care deblochează cu ușurință Netflix în orice regiune, de fiecare dată. De asemenea, rețeaua este în permanență actualizată, așa că veți putea întotdeauna să găsiți un server de lucru.

Tehnologia inovatoare SmartPlay va vă conectează automat la cel mai bun server optimizat pentru streaming. În același timp, veți fi protejat de tehnologie CyberSec care blochează malware și adware.

NordVPN vă protejează confidențialitatea criptare de grad militar, un comutator de omor automat, Protecție împotriva scurgerilor DNS, și politică strictă fără jurnaluri. De asemenea, veți putea conectați până la 6 dispozitive simultan.

Încercați-l acum – fără riscuri – cu NordVPN 30 de zile, garanție de returnare a banilor.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Redați filme Marvel cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Dacă viteza de difuzare rapidă a fulgerului este cea mai mare preocupare și sunteți dispus să plătiți un pic mai mult pentru a vă bucura de ele, ExpressVPN a fost calificat drept cel mai rapid VPN disponibil.

Acest VPN are 3.000+ servere în 160 de locații diferite, deci sunteți sigur că veți putea accesa regiunea Netflix potrivită. De asemenea, este o alegere excelentă pentru utilizatorii VPN cu experiență, cu o mulțime de setări personalizabile care poate fi optimizat pentru transmiterea fără probleme.

Criptarea AES pe 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS toate te vor feri de urmărire și hacking. ExpressVPN are, de asemenea, un politica fără jurnale și folosește tehnologia TrustedServer pentru a șterge toate serverele sale de fiecare dată când sunt pornite și oprite – astfel încât niciuna dintre datele dvs. nu poate fi stocată.

  Hogyan nézhetem ingyen INGYEN a 2023-es Eurovision Song Contest-et

Verificați viteza ExpressVPN cu dvs. 30 de zile, garanție de returnare a banilor sau bucurați-vă de bani cu un cupon ExpressVPN.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Redați filme Marvel cu ExpressVPN!

3. Surfshark

Dispozitive Surfhark

Surfshark este unul dintre cele mai accesibile cele mai accesibile VPN-uri care funcționează cu Netflix. În ciuda faptului că este un relativ nou venit pe piața VPN, Surfshark este complet capabil să vă permită transmiteți filme preferate Marvel și vă păstrați în siguranță, de asemenea, toate pentru o valoare deosebită.

De fapt, acesta ar putea fi noul statut al lui Surfshark care să-l permită zburați efectiv sub radarul Netflix. Rețeaua sa în creștere de 800+ servere în peste 50 de țări vă va oferi o mulțime de opțiuni din care să alegeți, precum și viteze bune pentru streaming.

Programul CleanWeb vă va păstra ferit de malware, reclame, phishing și urmărire, în timp ce a comutator de ucidere, protecție împotriva scurgerilor DNS și o politică fără jurnaluri vă va proteja confidențialitatea.

Cel mai bun dintre toate, Surfshark vă permite conexiuni nelimitate sub o singură licență, pentru ca gospodăria dvs. să poată transmite simultan câte filme Marvel doriți.

Utilizatorii noștri evaluează foarte mult Surfshark, deoarece oferă o mulțime de caracteristici excelente pentru un preț cu adevărat bun. Bucurați-vă de bani cu un cupon Surfshark sau încercați mai întâi cu un 30 de zile, garanție de returnare a banilor.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Redați filme Marvel cu Surfshark!

4. CyberGhost

CyberGhost

Dacă sunteți nou la VPN-uri și doriți doar o modalitate rapidă și ușoară de a transmite filme Marvel, CyberGhost este o opțiune fantastică. Este evaluat de utilizatori reali ca unul dintre cele mai prietenoase VPN-uri de pe piață.

Deși este atât de ușor de utilizat, CyberGhost nu face compromisuri cu privire la viteză sau funcții. Un impresionant 6.000+ servere din 90+ țări înseamnă că CyberGhost poate debloca cu ușurință fiecare regiune Netflix.

Criptare AES de 256 biți de grad militar și a politică strictă fără jurnaluri vă va asigura confidențialitatea, alături de un comutator de omor automat și Protecție împotriva scurgerilor DNS. Am analizat raportul de transparență CyberGhost și am fost extrem de impresionați de ceea ce am găsit.

CyberGhost are și el blocante dedicate de reclame și malware pe fiecare server.

De asemenea, veți putea profita la maxim de aplicații intuitive pe toate dispozitivele și platformele principale 7 conexiuni simultane. Obțineți bani de pe CyberGhost aici sau încercați înainte de a cumpăra cu un produs foarte generos 45 de zile, garanție de returnare a banilor.

  Как да защитите данните си, ако вашата VPN връзка отпада

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Redați filme Marvel cu CyberGhost!

5. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

Dacă Păstrarea comportamentului dvs. online este cea mai mare problemă, PrivateVPN este calea de urmat. Simplu și sigur, acest serviciu simplu este totuși adept al deblocării Netflix.

Cu servere din 150 de locații, PrivateVPN poate ocoli geo-restricțiile în majoritatea regiunilor. De asemenea, este extrem de ușor de configurat asistență de instalare la distanță daca ai nevoie de ajutor.

Pentru o astfel de opțiune favorabilă bugetului, PrivateVPN are un pachet când vine vorba de securitate – oferă criptare AES de 256 biți de grad militar și susține un întreg gama de protocoale de securitate. Aplicațiile sale prietenoase sunt acceptate pe toate platformele majore și veți putea conecta până la 6 dispozitive simultan.

PrivateVPN este, de asemenea, unul dintre singurele servicii care oferă încă un proces complet gratuit de 7 zile precum și a 30 de zile, garanție de returnare a banilor. Aflați mai multe în recenziile noastre despre acest VPN sigur.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Redați filme Marvel cu PrivateVPN!

Unde să găsiți fiecare film minunat: actualizat în iulie 2023

 • Iron Man (2008) – Israel, Germania
 • Incredibilul Hulk (2008) – Japonia, Canada, Marea Britanie, Germania
 • Iron Man 2 (2010) – Canada, Germania, Franța, Israel
 • Thor (2011) – Israel
 • Căpitan America: Primul Răzbunător (2011) – Israel
 • The Avengers (2012) – Canada, Israel
 • Iron Man 3 (2013) – Israel, Germania
 • Thor: lumea întunecată (2013) – Israel
 • Căpitan America: Soldatul de iarnă (2014) – Israel
 • Guardians of the Galaxy (2014) – Canada, Franța, Israel
 • Avengers: Age of Ultron (2015) – Franța, Israel
 • Ant-Man (2015) – Marea Britanie, Franța Israel
 • Captain Avengers: Civil War (2016) – Israel
 • Guardians of the Galaxy 2 (2023) – Marea Britanie, Israel, Germania
 • Spider-Man: Homecoming (2023) – Japonia, Canada, Marea Britanie
 • Thor: Ragnarok (2023) – Canada, SUA, Mexic
 • Black Panther (2023) – Canada, SUA, Mexic
 • Avengers: Infinity War (2023) – Canada, SUA, Mexic
 • Ant-Man and the Wasp (2023) – Canada, SUA, Mexic

Din păcate, nu am putut găsi Dr. Strange (2016) în oricare dintre bibliotecile Netflix disponibile.

Rezumat și lectură ulterioară

Indiferent dacă sunteți nou la VPN sau la un profesionist experimentat, există o mulțime de opțiuni care vă vor permite să vizionați fiecare film Marvel disponibil pe Netflix. Vă recomandăm NordVPN ca cea mai bună alegere.

Indiferent de VPN-ul pe care îl alegeți, totuși, asigurați-vă că parcurgeți cele mai noi oferte și coduri promoționale pentru a obține cea mai bună valoare.

Acum că ai acoperit Netflix, de ce nu vezi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Hulu, de asemenea?